Sziasztok lányok!
Jaj, látom, vannak megint gondok,
Picike, Törpiri, kitartást, a nap is szépen süt, biztos, hogy holnap jobb lesz!
Mindent elolvastam, de nem fogok tudni reagálni, képek, pocakok, szerzemények szépek, gyerkőcök a csomagokkal tündérek!
Én végre itthon, aludtam is negyed egyig, igaz, azért, mert megerőltettem magam, és reggel elmentem a terheléses cukorra (nálunk csak zsemle+tej+egy szúrás), úgyhogy 9-kor estem is vissza az ágyba!
Találkoztam a dokinőmmel, aki mufurc volt, szerintem nem ismert meg, szóval most megint nem vagyok boldog tőle, de sebaj, majd a 2-at másnál szülöm
Hazafelé leszálltam Szolnokon, megnéztem a bababútort, és örömmel jelentem, hogy sokkal szebb, mint a képeken, és januárban hozzuk is el, a komód hatalmas, egy darabig szekrény sem kell, úgyhogy jól döntöttem, hogy a kombi ágy helyett inkább ezt választottam.
A konyhaszekrény is megvan étkezővel, a tecsóban a ruhaállvány is akciós volt, úgyhogy kettőt vettünk, így a szekrényprobléma is megoldódik egy darabig.
Az ülőgarnitúra pedig: az albiból elkérjük az előző lakó által itt hagyott gyerekkanapét, nekik lom, nekünk meg jól fog jönni, és ez lesz a nappaliban, míg nem gyűjtjük össze egy tökéletesre a pénzt
Utána meg mehet be a gyerekszobába, ezen is tök sokáig elalszik majd a nagyobb baba
Más most nem jut eszembe