Új privát üzeneted érkezett!

Asiye!

Melyik kórházban fogsz szülni? Kiderült?
Vendég

sziasztok!

Bocsi, de ma egyszerűen nem tudtam a nevemmel belépni :evil:
most elsőre sikerült, de most ár nagyon álmos vagyok és még le szeretnék zuhanyozni. holnap jövök(remélem be tudok lépni)
nem is olvastam vissza.. :oops: bocsi, majd azt is holnap.
közben Catnek írtam sms-ben, hogy majd csak kedden megyek dokihoz(utsó alkalom, aztán már csak ctg), akkor tudom meg a részleteket!

,mindenkinek szép álmokat!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Csak beköszönök,mert megyek kókuszgolyókat csinálni.Márk még csak most aludt el,jól birta a drágám :D

Holnap nem tudom mikor jövök,mert délelőtt takariotás és készülődés utána jönnek a vendégek.Vszinű csak este leszek.Csinálok majd fényképeket és ha tudom azokat is hozom.

Mindenkinek szép estét.

Pici:mikor mész uh-ra? bocsi ha már irtad :oops:

Cat:látom te is mész 11-én uh-ra akkor a kórházba mész vagy 4d-s lesz?
Vendég

Sissi!

Kórházba megyek majd UH-ra, de a 4D gépen csinálják. Csak ott nem adnak képet, mert csak diagnosztikai céllal készül.

Asiye!

Pihenj sokat!
Lett végül segítséged?

Húgoddal mi van?
Vendég

jó reggelt na mi van mindenkit leterített a mikulás?

Gege nagyon örült mindennek :) nagyon édes volt :9

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Olyan szupi még az én nagy lányom is hisz a Mikulásban :lol: :lol: Nálunk tegnap fürdés után már megjött.Apa ma dolgozik és nem akart lemaradni a reakcióról így este már meg jött :lol: :lol: Viki is nagyon örült mindennek.Még csak nem is hitetlenkedik.A suliban már fűtötték,hogy nincs mikulás,de ő megvédte és közölte "igenis van" :lol: :lol:

Ki hogy van ma?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: tök jó, hogy hisz benne a lányod.

Szabinához is jött a Mikulás este. Nem ismerte meg az apját. De komoly szervezési munka kellet hozzá. teraszra titokban kivittem a zsákot benne az ajikkal, ruhát,m cipőt, még tükröt is hogy lássa a férjem jól van e rajta a mikulás sapka meg a szakál.
És pont Szabinával beszélgettem, hogy ha jó volt jön a Mikulás este. És ha jön akkro hangosan kopog. Erre a férjem pont kopogott a bejárati ajtón. Szabina szeme meg felcsillant: És mondta Mikulás.
Nagyon jól jött ki. Szóval mint egy jó gyerek beszélgetett és még puzsit is adott a Mikulásnak.
Aztán a férjem ment tovább a szomszédba. Ott nem tudták ki is ő. Csak a kisfiú anyukája méregette és pár perc után levágta ki is a Mikulás. Ott is nagy sikere volt. Majd hazajött a férjem és a lányom mesélte hogy itt járt a Mikulás.
Még most is beszél róla .:)

Kép
csucsu05

csucsu!
Szabina is tündéri lehetett.Meg puszilta,de édes :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt!
Mindenkinek szép Mikulást! :lol: (vagy hogy szokták ilyenkor köszönteni egymást?) :lol:

Nállunk nem járt! :lol: pontosabban talán mégis, és hoz egy 3 kiló körüli csomagot hugomnak
.minden percben várom a hívást, mi az állás! :roll: :)

Nállunk is pár nap múlva Ünnep van, név szerint Kurban Bayram. Mi is ajándékozunk ilyenkor, bár még nem vettem semmit! :?

Felrakom a képeket amiket ígérek máűr napok óta ,aztán ha alszanak a fiúk edéd után jövök, eg rendesen visszaolvasok, mert vannak akikről semmit nem tudok! :)

Szóval végül is ezt a kocsit vettük meg, a színe nem ennyire erős, csak az orkános anyaga miatt csillog ennyire. egyébként szép a piros és a barna árnyalata is! :)
Kép
Kép
Kép

ezt a cumit kaptuk férjem barátjától! :lol:
Kép

ilyen lesz a baldachin
Kép

a fiúk kinder tojás után :lol:
minden csokis! Kép

és akkor két mai poci kép

32hét 1nap
Kép

Kép

bocsi ha sok voltam, szép hétvégét mindenkinek

jövök ebéd után :lol:

Kép Kép Kép
asiye

most hívott a hugom. valószínűleg hétfőig semmi. most nem akarta az orvos kézzel tágítani ezért azt mondta legkésőbb hétfőn találkoznak és akkor már bizti elindítják. addig is lehet ám valami! :wink: :)pedig már minden készülék töltőn van, amivel lehet fotót vagy videót készíteni :) :(

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Nem volt sok a kép sőt... Nagyon szép nagy már a pocid:) Fiúk édesek csokisan:)A babakocsi szuper. A baldachin is :)
Húgodnak meg akkor kitartást:)

Kép
csucsu05

Csucsu! :)
húúúú! :) két sorban jól összefoglaltad! :)
Köszi!

Te nem teszel fel tegnap esti képet?

és többiek? Mikulás fotók? Ovis mikulás?

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, h állandóan a bajaimmal jövök...most egy kis időre el is tűnnék, mert úgy érzem, rendbe kell raknom a kis lelkemet...mostanában nagyon felborult a belső egyensúly.
Nagyon-nagyon fogtok hiányozni, és benézek majd hozzátok, de most valószínűleg nem fogok irogatni.
Nagyon megszerettelek benneteket, de most érzem, jobb lesz így kicsit...
DE
mindenképpen visszajövök még.

Vigyázzatok nagyon magatokra és a Picúrkáitokra!

Puszi

afra.h

Pici írta:

"Minden ok. Apa is mozizott. Még négy hét pihi van. Már pici a hematoma. Meghalt a gépünk. Nem tudok menni. Puszi mindenkinek."
Vendég

Vettem Marcinak játszószőnyeget. :D :D :D
Brendonban kuponnal 14 ezer helyett 8 ezer volt:

Kép

Nekem nagyon tetszik. A Beniét pedig ki kellett dobni, mert el is tört, és ki sem lehett mosni, mivel zenélős volt.
Vendég

Afra!

sajnálom, hogy eltűnsz egy időre, de ha szerinted erre van szükséged, akkor nyugodtan. Mi mindig szeretettel várunk vissza!

Asiye!

Most jön egy hidegfront, így akár még meg is szülhet a húgod. Ne adjátok fel ilyen könnyen!

A képek nagyon jók, majd este én is teszek egy párat, hogy örült reggel Beni a Mikulás ajándékainak. :D

A cumit mintha az én egyik barátnőm vette volna. :)
Vendég

szupik a képek

Picike tök jó már cxsak 4 hét és a haematoma is kissebb vagyis minden rendben nálatok :):):)

gege ma reggel :)

Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika: Gege reggel gondolom meglepődőtt akkor:)

Cat: Jó a játszószőnyeg :)

Afra: ha úgy érzed kell egy kispihenés akkor tedd azt. Mi várunk vissza sok szeretettel.

Asiye: Én ide nem tudok képet felrakni. Velem lehet a baj de máshova sikerül csak a babanetre nem.
Amúgy csak a tegnap esti Mikulás azaz az itthoni Mikulásról van 4kép. Az oviban nem fotóztam bár nállam volta gép csak nem akartam , hoyg a lányom észre vegyen igy csak leskelődtem az ajtón mert kiváncsi voltam hogy reagál a lányom.
Tegnap viszont nagyon béna voltam. Egyik kezemben a kamera volt a másikban a fényképező gép. agéppel dierekt 4-5képet csináltam hisz úgyis otta kamera. De valamit elnyomhattam mert nincs felvétel:(
Mérges is voltam magamra. Pedig végig felvettem ahogy bejöna Mikulás és ahogy leül meg ahogy puszit ad a lányom. És közben nincs meg.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Úgy sajnálom, hogy nincsenek képek!
De ha gondolod, nekem átküldheted, majd felrakom.

Nika!

Gege nagyon édes!
Látszik, hogy örült, az ajándékoknak.
Vendég

És akkor egy pár mai kép rólunk.
Na jó, kicsit sok lesz: :oops:

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt mindnekinek!

Még mindenki lustálkodik?
(De jó is azoknak, akiknek nem kell minden nap fél hétkor kelni az inzulin miatt...)

Ha jó idő lesz, akkor mi ma kimegyünk a Vörösmarty téri vásrra. :D

Mindenkinek kellemes napot kívánok mára!
Vendég

Sziasztok4

Tegnap már nem volt erőm irni,azért kellemesen elfáadtam.
Márk még most ébredezik :D

A Mikluástól nem félt egy kicsit meg volt szeppenve,de amikor kapta az ajándékokat akkor már felengedett.Még adott a Mikulásnak csokit is. :) Képeket majd este teszek fel.Ma megyünk anyuékhoz apa peidg dolgozik.

Asiye:szép a nagy a pocakod.

Cat, Nika:nagyon jók a képek.Látszik,hogy örülötek a játékoknak.
Vendég

asiye!
Nekem tetszik a babakocsi.Uniszex és legalább nem koszolódik könnyen.

Cet!
Jó vétel volt a szőnyeg majdnem féláron.Ez mosható?Aranyos Beni,ahogy bele kukucskál a nagy zsákba :lol: Belenyúljak vagy ne :roll: ??

cscsu!
Sajnálom,hogy nem sikerült a felvétel.Ez tényleg olyan bosszantó lehet.Na majd jövőre amikor már 2 gyerek is kamerázol :lol: :lol: :lol:

Nika!
Milyen aranyos Gege is az első csodálkozó képen :lol: :lol: :lol:

sissi!
Márk is biztos nagyon aranyos lehetett.Jó anyuzást nektek :wink:

Én bele vetem magam a takarításba ma.Főznöm nem kell.Tartalékolok erőt estére :wink: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Látszik hogy hétvége van hanyatlik ilyenkor a topik

tényleg zsu merre van?????????????? tüöbbiek punnyadtok?

nika70
Salgótarján

Szia Nika!

Én is szomorkodom,hogy ilyenkor alig vannak hozzászólások :( :( Sajnos én szinte csak hétvégén tudok jönni és bezzeg ilyenkor senki sincs :( :( Zsuzskát már én is keresgettem más topikban is ahová szokott írni,de sehol nincs :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Cat: megköszönöm ha felteszed azt a kevés képet amit a Mikulásról csináltam. Mi az email cimed?, Ami az msn cimed?

És nagyon aranyos Beni ahogy nézi mit hozott a Mikulás neki:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Igen, az az e-mail címem is jó. Küldheted.
De holnap reggel fél nyolctól délután fél ötig áramszünet lesz nálunk, így nem leszünk itthon. (Persze ezt télen kell csinálni, hogy ne legyen fűtés, meleg víz és semmi egyéb...)

Ibici, Nika!

Mi ma nem nagyon voltunk iithon, ezért nem jutottam gép elé.
Voltunk vásárolni, és megvan Apa karácsonyi ajándéka. Anyukáméktól és anyóséktól egy-egy nagyon szép inget kap, tőlem pedig öltönyt és inget. Úgy szeretem, mikor féláron jutok ilyen dolgokhoz. (Styl öltöny ami általában 60-80 ezer között van, most 35-ért volt. Ugyanaz, mint a Bäumler, csak az a márka miatt 120-nál kezdődik, az ing pedig olasz 100% pamut, 12 helyett 6-ért...)
Aztán kimentünk a Vörösmatry térre is. Megnéztük a karácsonyi vásárt. Ismét sokan voltak. Csak az idén sem volt az a jó kis adventi játék ami pár éve. Akkor még tevék is voltak. :D
Este pedig ismét az egyik szomszédban vacsoráztunk. Utána pedig Pityke őrmestert néztünk.
Vendég

Sziasztok4

Mi sem voltunk itthon anyumékhoz átmentünk. Márk nagyon aranyos volt sokat játszott és egyre többet bezsél.
Már kinéztem neki após karácsonyi ajándékat a teszveszen. Még jó,hogy másnak nem kell már kitalálnom semmit. Most már csak az a kérdés,hogy hova teszsük az ajándékait majd.Nem baj majd januárban veszünk egy kis szekrényt neki.

Én holnap megyek fodrászhoz addig anyum vigyáz majd Márkra,majd átveszem az öcsém karácsonyi ajándékát.
Apa most 2 napot dolgozik majd pénteken és szombaton utána viszont csak 22én megy és legközelebb csak jövöre. Legalább majd tud pihenni és tudunk menni vásárolni is.

Holnap remélem többen leszünk. Igaz én nem tudom mikor jövök.

Asiye:mi van a hugoddal?
Vendég

Kép

Jó reggelt mindenkinek!!
Hoztam a szombaton készült képet, a picurkánkról.
Kaptunk kisvideót is.
De azt nem tudom föltenni.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sajnálom, nem tudtam előbb jönni.
Meghalt a gépünk.
Újra kellett telepíteni.
Pénteken sokszor volt áramszünet, ami miatt elért minket a "kékhalál".

Asyie!
Nagyon szép a babakocsi, és az összes fotó.
Édesek a fiúk.
És már jó nagy a pocakod.

Nika!
Gege milyen sokat nőtt.
Nagyon édes.

Cat!
Nagyon szépek vagytok ti is a képeken.

picimami

Nekünk nem volt túl jó hétvégénk.
Tegnap kicsit összekaptunk.
Mérges voltam apára.
Nem tett semmi rosszat, csak az agyamra megy hogy állandóan úton van, és csak a meló és a meló, meg a ping-pong a téma.
Megbeszéltük, de nincs túl jó kedvem.
Sokat sírtam.

Pedig igyekszik a maga módján, de nekem akkor is kevés most belőle. :oops: :oops:

picimami

Pici!

Nyugi!
Megértem, hogy most hamarabb felkapod a vizet, hiszen a terhesség miatt dolgoznak a hormonok, és nem is tudsz semmit csinálni, úgy mint régen. Túl sok ez Neked egyszerre.
De Apa is biztosan azért dolgozik sokat, mert szeret Titeket, és mindent meg szeretne adni. A ping-pong pedig kikapcsolódás.

Szép a kép a picúrotokról.

Sissi!

Örülök, hogy Márk egyre többet beszél. Érthetően, vagy a saját nyelvén?
Irígy vagyok, hogy már minden karácsonyi ajándékotok megvan. :oops:
Vendég

Cat!
Elég sok most minden, valóban igazad van.
S eddig tartottam is magam.
Tudom értünk dolgozik.
De velem is tervezhetne néha.
Az ami hiányzik.
Már ez az 5. hét hogy itthon vagyok egyedül.
És kezd sok lenni.

A ping-pong sem baj, de ne arról áradozzon állanódan.
És heti 3 este ott van.

Ma is mennie kell Ercsibe.
Utána a bajnokság, és egész nap nem látom.
Mire hazaér én már alszom.

picimami

Pici!

:( :( :(

Sajnos kell valami amivel levezeti a feszültséget. Örülj neki, hogy nem valami szerencsejáték vagy nő...
Na milyen alternatívákat tudok? Ezeknél csak jobb a pingpong.

De félretéve a viccet, megértelek. Nem lehet könnyű most neked. De annyi embernek sokkal rosszabb. (ami persze ilyenkor nem vígasztal.)
Van ismerősöm, aki már 4 hónapja egyedül van itthon a két gyerekkel, mert a férje külföldön van misszióban katonaként. (Talán Afganisztánban?) Neki igazán nehéz most. Hiszen nem elég, hogy mindent egyedül kelll csinálnia, még azért is aggóhat, hogy a férjének semmi baja nem legyen.

Megértem, hogy néha kibukik belőled, és kell is az, hogy csökkenjen a feszültség.
De lehet, hogy a párodnak is kell ez így, hogy fel tudja dolgozni, hogy ezentúl hárman lesztek.
Vendég

Na megyek, mert még le kell zuhanyoznom, és már csak 20 percig lesz áram. Azaz utána nincs melegvíz sem.
Majd este jövök újra.
Legyetek jók!

Ha valami fontos tröténik, kérek egy sms-t!
Vendég

Köszi Cat!
Nagyon aranyos vagy!
Nagyon várja a kicsit. Állandóan mondja, és siettetné az időt.
Félt is, csak néha megbánt.
Szombaton is, meghalt a gép, és nekem esett a kollégái előtt, hogy tudta hogy ez lesz, mert állandóan újarindítom.
Pedig nem így van.
És egyébként is, ezért van hogy menjen.
Utána elnézést kért, csak akkor az is roszul esett nagyon.

A kocsimat használja, már hónapok óta.
És iszonyú retkes.
Kértem ha már használja, mert nincs más, ne hagyja annyira tele szeméttel.
Vigyázzon rá.
Ez sem tetszett neki, ő sértődött meg.

De én nem takaríthatom most :shock: :x

picimami

picike de jó hogy jöttél és a picurkád nagyon édes :):):)

apával ne veszekedj a stressz nem jó a babának most egy kicsit érzékenyebb vagy mert kisbabát vársz de gondolj bele eddig nem ugyanígy voltak a hétköznapjaitok? csak most mivel te otthon vagy sajnos tudom milyen ez felnőtt társaság nélkül én már lassan két éve vagyok itthon és hát apa ha dolgozik akkor ő sincs itthon egész nap jó mondjuk nekem itt van Gergő de most érzékenyebb vagy mert nem, mehetsz vele sehová pihenned kell de kitartás nemsokára már te is mehetsz mindenhova :):)

ne haragudj ha megbántalak és nem is annak szántam csak leírtam amit gondolok :D:D de takarítani ne takaríts isten ments neked most a pihenés kell a baba miatt ezt is ismerem nagyon uncsi tud lenni főleg egy olyan valakinek aki mindig jött ment de hidd el hamarabb mint gondolnád már mehetsz újra mindenfelé csak türelem

nika70
Salgótarján

SZiasztok

Nagoyn édesek a fiúk...

Pici nyugalom,tudom mit érzel!!!

Hát a színház nem volt annyira jó,ráadásul tegnap apát is kidobtam,ugyhogy most elég magam alatt vagyok,de majd lesz jobb is remélem :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Még nem volt időm vissza olvasni csak a fotókat néztem még meg! :)

Nagyon édes ek a fiúk, Gege és Beni! :) :) annyira jó mikor az ember a gyerekek arcán az őszinte örömöt látja! :) :) :)

Pici!
Szépen növöget a Kicsi Pici! :)

Majd visszaolvasok ígérem, csak nállunk ma Ünnep van! :lol: :lol:
Apa Hamzával elmentek(nyakig öltönyben! :lol: ) Ünnepi Imára, aztán mennek együtt veszik meg az ajándékokat. :lol:
Alper még kicsi, Ő velem maradt.
Szóval kicsit rendbe szedem magam, ne pizsiben legyek már egész nap. :)
szerintem délben ha alszanak, jövök!
Addig is szép napot mindenkinek!

Kép Kép Kép
asiye

Milyen ünnep???

Képezld Asyie veletek álmodtam..nem tudom konkrétan megmondani,hogy mit,de a gyerekek neve benne volt a bizti :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Mi történt?
Mi a baj?
Már nem is szeretnél kibékülni?
Sajnálom, hogy te is szomorú vagy!

Nika!
Nem bántottál meg.
Én igyekszem.

picimami

Sziasztok Jó reggelt!

Reggel óta csak most tudtam belépni mindig lefagy a gép itt bent a munkahelyen :evil:

Asiye!
Nagyon jók a képek a fiúkról és szupi a babakocsi :lol: Szép nagy már a pocid :) :) :)

Nika, Cat!
A fiúk nagyon édik ahogy nézegetik a mikulástól kapott dolgokat :lol:

Pici!
Nagyon édi a picurkád:lol:, de azt nagyon sajnálom hogy apával veszekedtetek :oops:

Csucsu!
Nagyon aranyos lehetett a lánykád a mikulással :wink:

Ibici!
Ari a lányod hogy még hisz a mikulásban. :wink:

Mi jól vagyunk kész lett a két szoba, le lett téve a laminált padló. A héten apránként pakolgatjuk bele a búrokokat és a cuccokat.

Kép
Kép
minimano74

Én békülnék,de egyre jobban úgy érzem,hogy fölösleges....a belem kiteszem azért,hogy jó legyen,de mégse jó!
Természetesen igazam van és én mindent megteszek kettőnkért-szerinte- (de valami mégse jó,ha ezt igy akarja folytatni.)

Rákérdeztem,hogy mi lesz ha megszületik ,akkor is igy leszünk,hogy ha tud jön,ha nem nem,azt mondta egyenlőre igen,hát erre mondtam,hogy akkor szedje a cuccát és tünjön el innen.Erre nekem nincs szükségem,hogy ossza az észt a gyereknevelésről,úgy hogy nincs is velünk.
Akkor éljen az anyukájával és feljetsen el minket.

Ja,meg,hogy nem tud azonosulni a terhességemmel és ez neki furcsa...és látja,hogy néha mennyit szenvedek és nem tud segiteni.MOndtam,hogy azzal segitene ha szeretne és figyelne ránk,nem azzal,hogy belém rúg még kettőt.

Na mindegy nem panaszkodom,én csináltam magamnak :cry:

Gabi,örülök,hogy minden ok.nehogy megerőltesd magad a pakolásban!!!Csak óvatosan....

Picike fel a fejjel...neked ott van apa aki szeret,és miattatok dolgozik.Tudom,hogy rossz egyedül otthon,én is néha ezért "menekülök" a melóba,hogy ne otthon agyaljak :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Én megértelek és azt kell mondjam jól tetted hogy ezt meglépted. Talán igy megjön az esze végre és rájön veletek kellene hogy legyen nem az Anyukája mellet. Mert igenis nagy felnőtt ember már függetlenitenie kellene magát az anyukájától. Nem azt mondom , hoyg ne foglalkozzon a Mamával de csak utánatok hisz mostmár neki is van családja. Én azt mondom most pár napig hagyd magára hadd gondolkozzon és ha szerencséd van akkor észhez tér. Ha pedig mégsem amit remélek nem igy lesz akkor jobb előbb mint utóbb hisz magadat is kínzod igy., Viszont erős , önálló nő vagy ha úgy alakul akkor megoldod majd ezt. DE én bizok abban, hoyg ez a pofon most jó lecke neki. És Anyuka is kicsit magába szállhat most.
Bocsánat ha megbántottalak ezzel a véleményemmel de szerintem most nagyon okos voltál.

Pici: Kitartást neked hisz nemsokára újból élheted a mindennapi életed és talán könyebb lesz neked a terhesség is ha nem kell feküdnöd. De ezt a babát vártad mostmár bírd ki és a párodnak is meg kell szokni hogy jön egy ksi élet a családotokba. Ne félj ha meglesz a baba a ping-pong másodrangos lesz.
CSak ők nem érzékelik annyira a babát hisz te hordod ki a babát nekik ez csak hallomásból jön le. De ha kézzelfogható lesz majd a gyerek megváltozik szó nélküla párod. Addig meg türelem:)

Cat: Az szép, hoyg télen csinálnak ilyet. Tényleg kell fűteni is nem értem komolyan. Átküldöm a képeket ha felteszem akkor millió puszi érte.

Kép
csucsu05

Csucsu,egyáltalán nem bántottál meg....

Már nekem is csak a remény marad...anyukáka meg pont leszarja,hogy mi van velem...Mondtam is neki,hogy ha nem olyan lenne anyád amilyen,már rég seggbe rúgott volna,hogy nem lehet igy viselkedni!!
De hát Ő pont az anyjától olyan amilyen..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: én mégis bízok abban , hogy a párod mellettetek dönt és igenis rájön ti egy család vagytok.

Kép
csucsu05

Hát én most eléggé negativ vagyok..majd meglátjuk :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri sajnálom ami történt de én is azt mondom hogy igazad volt egy gyerek mellett nem csak anya kell nem lehet azt csinálni hogy majd este 10-kor jövök mert addig a mama mellett kell legyek érdekes az is hogy te belemennél hogy vegyétek magatokhoz és ő meg ellenkezik de hát a ti életetetk és mi ezt nemoldhatjuk meg de remélem hogy minden rendbe jön hamarosan:)

Picike örülök hogy nem bántottalak meg vele :):):):

nika70
Salgótarján

Picike szépet küldtél :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!
Jaj, látom, vannak megint gondok, Picike, Törpiri, kitartást, a nap is szépen süt, biztos, hogy holnap jobb lesz!

Mindent elolvastam, de nem fogok tudni reagálni, képek, pocakok, szerzemények szépek, gyerkőcök a csomagokkal tündérek! :lol:

Én végre itthon, aludtam is negyed egyig, igaz, azért, mert megerőltettem magam, és reggel elmentem a terheléses cukorra (nálunk csak zsemle+tej+egy szúrás), úgyhogy 9-kor estem is vissza az ágyba!
Találkoztam a dokinőmmel, aki mufurc volt, szerintem nem ismert meg, szóval most megint nem vagyok boldog tőle, de sebaj, majd a 2-at másnál szülöm :wink:

Hazafelé leszálltam Szolnokon, megnéztem a bababútort, és örömmel jelentem, hogy sokkal szebb, mint a képeken, és januárban hozzuk is el, a komód hatalmas, egy darabig szekrény sem kell, úgyhogy jól döntöttem, hogy a kombi ágy helyett inkább ezt választottam.
A konyhaszekrény is megvan étkezővel, a tecsóban a ruhaállvány is akciós volt, úgyhogy kettőt vettünk, így a szekrényprobléma is megoldódik egy darabig.
Az ülőgarnitúra pedig: az albiból elkérjük az előző lakó által itt hagyott gyerekkanapét, nekik lom, nekünk meg jól fog jönni, és ez lesz a nappaliban, míg nem gyűjtjük össze egy tökéletesre a pénzt 8)
Utána meg mehet be a gyerekszobába, ezen is tök sokáig elalszik majd a nagyobb baba :lol:

Más most nem jut eszembe :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?