Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: Most olvastam viossza. Annyira jót nevettem , hogy a párod 3szót tud magyarul. És te mindig azt mondod bunkó:)
De miért azt a 3szót tudja?, Miért pont pipa??
:)

Nócika: Az ilyen barátnő elárulja magár ezzel a viselkedéssel, hoyg nem barát. Szerintem örülj neki, hogy kiderült most. Nem neked kéne felhivni meg irni hanem neki. Ha van valami baja netán akkor álljon eléd és mondja a szemedbe. Amúgy meg szerintem neki kéne megköszönni valamit!! Tehát nehogy irj neki !! Mégha rossz is neked most!

Melaszka: Nagyon jól leírtad a szülésed. :) Tetszett ahogy fogalmaztál. Én is kivánok Boldog Névnapot!! A 8napban még benne vagyok:)


Pendi: Sütőben párolod a rizst. Na azt hogy kell kérem a titkot!!
Bocsi hoyg már nem beszéltünk de ki kellet kapcsolnia gépet merta lányom folyamatosan mondta a mikrofonba szia néni. Ez lennél te. :) A néniért bocsi:)
Aztán azt hitte ő programozó és nem igen féltette a gépet. ütötte a billenytűt. Inkább kikapcsoltam. Most gyorsan bejöttem elolvasni kivel mi van.
Megyek is aludni.

Mindenkinek jó éjt!!

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Eloszor is Csucsu nagy grat a laptetudhoz :!: 8) Asszem pont aktualis :lol: neked mikor nem kell megjojjon :roll: Nekem kedden De ma teszteltem egy csont negat :oops: Mar csak azert is mert annyira fajdogal a pocim tegnap is ma is olyan furan :roll: es azt hittem ilyenkor mar azert kimutatna :roll:

Szal grat a lepteuhoz!!Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.12.05 03:14-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Te hova tuntel :?: :shock: Beneztel aztan el is tuntel :roll:

Pendi
A kep tul nagy avatarnak csak az alairas helyere lehet betenni van meg ngyon sok kis aranyos ha akarod elkuldom az oldal linkjet de angol :roll: Szal avatarkent nem mebgy mert lekicsinyiteni talan lelehet de akkor nem fog mozogni :roll:

Noci
Te aztan jol megvarattad Pendit :shock: :lol: Vgy csak en voltam idoeltolodasban :lol: Lelkiismid,hogy van ma? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Egy kismadár délre repült, amikor beköszöntött a tél. Annyira hideg volt, hogy
repülés közben a madár megdermedt, és a földre zuhant egy mezőn.
Ahogy ott feküdt, arra jött egy tehén és rápottyantott némi ürüléket.
A dermedt madár ott feküdt a meleg ürülékben, és kezdett felmelegedni tőle.
Csak feküdt a melegben és olyan boldog volt, hogy énekelni kezdett.
Arra jött egy macska, aki meghallotta a madáréneket.
Követte a hangot és eljutott a madárhoz, aki a tehéntrágyában feküdt.
A macska azonnal kiásta a madarat és megette.
A történet tanulságai:
1. Nem mindenki az ellenséged, aki sz..ik rád.
2. Nem mindenki a barátod, aki kiránt a sz..ból.
3. És ha nyakig ülsz a sz..ban, akkor a legjobb, ha befogod a szád!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt 8)

Két oldalt teleírtatok tegnap!!! Ügyik vagytok 8)

Bridget, Csucsu, gratulálok a laptetőkhöz!

Bridget, tegnap már fáradt voltam, és nem láttam sok esélyét a visszaolvasásnak (na nem mintha most reggel volna :? ).

Kicsit összejött minden, egy rakás vizsga egymás hegyén-hátán. De én vállaltam :roll: , minél többet meg szeretnék csinálni dec-ben, hogy karácsonykor ne kelljen tanulni, meg januárban legyen egy kis időm pihenni. (meg saját tapasztalat, hogy jan. végére elmegy az összes kedvem a tanulástól - ilyenkor meg még van a lendületből :) ).

Pendi, az üzlet azért zárt be, mert nincs még működési engedélyük. Egyedül a Kik Textil nyitott ki (ahol ismerősöm dolgozik) - főnöki utasításra :roll: Ezért meg majd jön a büntetést :?

Nócika, ne bánkódj a "barátnőd" miatt - nem érdemli meg. Ha tényleg szeret és a barátjának gondol, majd keres ő. Ne te "rohangálj" utána.
Vendég
 


Szia Kitty 8)
Itt most olyan vihar kezdodott :shock: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia!

Könyvtárból írok 8)

Vihart nem szeretem, itt csak esős idő van, mindenhol tócsa meg sár :?

Már csak egy hét a pozitív tesztig :wink:

Ma mit csináltál? Mit tervezel?

Én szokásosan suliba megyek (10re), aztán haza, holnapi disznóvágásra felajánlottam, hogy én pucolom a fokhagymát (elég sok kell :? ), utána még tanulok, mert jövő héten három vizsga, és egy zh vár rám... :roll:

te mikortól vizsgázol? Teszt hogy sikerült?
Vendég
 


Szaisztok.

Kitty: megint disznóvágás lesz nálatok?? Hány disznót vágtok??
Jó vizsgaiődszakot. megértem ha most akarsz belehúzni igy a karácsonyi ünnepeket nem kell tanulással tölteni.

Bridget: nem is tudom még vagy 10napom van szerintem. De megsem néztem a naptárban.


A teszt még korai volt szerintem.

Kép
csucsu05
 
 


Kitty
Jah mar csak 7nap bar kezdek hitevesztett lenni :roll: :oops: Ma nem mentem suliba :oops: De itthon vgy 4oran keresztul csinaltam a leckemet :wink: Vizsgak azok majd dec kozepen lesznek :? dec 20-an van uccso tanitas :roll: addig is vannak tesztek :twisted: Nem tom,hogy sikerult mert meg nem osztottak ki :roll: A disznovagasert meg naon irigy vagyok :wink:

Csucsu
ha 12.cn en volt pem akkor ma a 10.dpo-n vgyok :roll: akkor nem volt korai :? :roll: de meg azert nem hult ki a remeny 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: DE a Pét hogy tudod onnan még 1-2napig eltarthat mig meg is pered. Na meg van akinél később indul el a HCG termelés.
Nem is hülhet ki a remény hisz piri sehol És remélem el is kerül 9hónapig:)

Kép
csucsu05
 
 


Nana,hogy piri meg sehol remelem nem is jon 9honapig :twisted: Veled mizu?En azert holnap bulizom egyet :roll:

Mentem aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem régen értem haza. Tesóméknál voltam, Apácsaka megnézte a gépüket, mert elromlott.

Csucsu
Néztem a híradót, és bemondták, hogy nálatok megpróbáltak ellopni egy bankautomatát. Nem semmi micsoda felfordulást csináltak.
Tegnap még visszajöttem, bocsi, de későn, mert nagyon sokan voltak a hamburgeresnél. Aztán láttam, hogy már nem vagy itt. De majd legközelebb remélem sikerül dumcsizni. :)
De most látom, hogy te sem értél már rá. :) Vagyis a lánykád tett róla, hogy ne legyen bekapcsolva a gép :) A néniért nincs semmi gond, majd az anyukája fizet egy wiskyt, ha megint néninek szólít. :)
A rizs a köv. képpen csinálom.
Olajon üvegesre párolok egy fej hagymát. Ha kész, a több soron átmosott rizst szintén üvegesre hevítem. Majd felöntöm vízzel, úgy, hogy kb 2 újjnyira lepje el a víz. Sózom, vegetázom, majd egy leveskockát teszek hozzá. Felforralom, alaposan átkeverem, és ha nagyon elfőtte a a vizét, akkor még pótolom, hozzáforralom, és berakom a sütőbe kb 200 fokra 25 percre. Ennyi idő elég szokott lenni úgy kb 50-60 dkg rizshez. Nagyon finom ízt ad neki a hagyma, és szépen ki szokott pattogni.

Bridget
Korai volt még az a teszt! Még várj vele. Várd meg, amíg nem jön meg, és utána tesztelj! Remélem nem jön meg, és a Karácsonyfa alá egy pozitív tesztet tudsz rakni! :)
az avatar-oldal meg érdekel. Megpróbálom én berakni a képet. Ha nem sikerül, majd megkérlek, hogy segíts.
Ezt a kismadaras sztorit már valamelyik nap is felraktad, de nagyon jó. Én már ismertem, de van némi valóságalapja. :)


Nócika
Sajnálom, hogy tegnap nem jött össze a skyp-ozás, de azért jót dumcsiztunk telcsin. :) Tényleg érdekes az amit mondtál. "Érdekes, hogy idegenek vagyunk egymásnak, és mégis milyen jól el tudunk beszélgetni." Én még utána gondolkoztam rajta. De már nem vagyunk idegenek, amint mondtam. De abban biztosan igazad van, hogy ez a barátság érdekes. Szerintem pont ezért marad tartós. Nekem van egy barátnőm kb 9 éve, akiért mindent megtennék, és kb 2-3 évenként találkozunk. Viszont napi kapcsolatban vagyunk telcsin. Ingyen beszélünk, és könnyen megoldjuk. :) Bár amikor nem ingyen beszélgettünk, akkor is napi rendszerességgel beszéltünk. Volt, hogy 22 ezer volt a számlánk. És ma is nagyon jóban vagyunk. Telefonon olyan jól működik a kapcoslatunk. :) Hidd el, hogy a mi barátságunk is épp ilyen jól fog működni.
a barátnődet (ill az ilyen nem is barátnő) meg ne sajnáld, és ne is hívd fel. Nem neked kellene az első lépést megtenni, hanem neki. De ő erre nem nagyon indult rá, úgyhogy nem érdemli meg, hogy egyáltalán gondolj rá. Tudom,hogy fáj, mert szereted, de hidd el, nem méltó a barátságodra. Ne hagyd, hgoy kihasználjanak! Keress már barátnőt a környezetedben. Biztosan lesz olyan ember, aki megérdemli majd a barátságodat.
Kerianyud hogy van? Túl van már a műtéten. Azt hiszem nem írtál róla.

Kitty
Már megint disznóvágás? Nem semmi minden hétvégéd jó melós lesz. A fokhagymapucolás meg jó kis meló. PLáne, ha nehezen jön a héjja. :(
Jövő hétre a vizsgákhoz meg nagy kalappal!
Ma már meg is tudtam hogy miért nem nyitottak ki a boltok a Park-centerbe. Azért nem semmi, hogy épp, hogy kész van, már be is kell zárniuk. De egyáltalán engedély nélkül hogy mertek kinyitni? Én nem mertem volna.

Most én is leteszem magam, mert fáradt vagyok. Holnap meló.
Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Bridget
Hát nem sikerült felrakni a Hamupipőkét. Majd, ha leszünk mindketten, felrakjuk.
Vendég
 


Pendi: Köszi a receptet ki is nyomtattam.
Holnap mész melózni?? Akkor pihenj jól és szabadnapodon várunk ám nagyon:)


Nálunk járt a Mikulás. Férjem nem volt felismerhető. Sőt a hangja is jó mély lett. Szabina nem ismerte fel. Úgy csináltuk , hoyg előtte elment az apja és köszönt a Szabinának. Majd kint a teraszon felöltözött. Kiraktam mindent neki. Aztán Szabinával beszélgettem, hogy ha jön a Mikulás jó hangosan kopog mindig. Éppen kimondtam mikro kopogtak. Szabina szeme felcsillant és mondta Mikulás???
Tomi bejött. Ott volt a holtpont mert megtorpant. Nem szólt csak állt. Később kérdeztem és mondta majdnem sirva fakadt ahogy Szabina állt előtte. Aztán beszélgettek és a nagy zsákból kerültek elő az ajándékok. Később szabina puszival búcsúzott.
Aztán Tamás ment a szomszédba is . Ott nem tudták, hoyg megy és hogy egyáltalán ki is a Mikulás. Mondta hogy a kisfiú nagy szemekkel nézte de az anyukája meg mustrálta ki is a Mikulás. persze rájöttek azért. De jól sült el a látogató.
Aztán Tamás haza jött és Szabina azóta meséli mit mondott a Mikulás neki és miket hozott.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, a múlt héten anyósék disznóját vágtuk, most a mi felezünk a párom mamájával ;)
Vizsgákkal azért akarok "sietni", mert egyrészt jó lenne tényleg hamar letudni, másrészt meg jan. végére elmegy a kedvem, meg eddig minden vizsgaidőszakban jan-ban lettem influenzás :? Egy hétig nyomtam az ágyat, mikor pont nehéz vizsgáim voltak :(
Télapó-apáról kérünk képet. Szabinának biztos nagy élmény lehetett!

Bridget, legalább akkor pihentél ;) Otthoni tanulást én is jobban szeretem, mint bemenni a suliba.
Ajánlom a piridnek, hogy ne is jöjjön meg!!! :lol:

Pendi, ja, melóból kijut mindig :( De egyszer vége lesz a vizsgáknak is, és akkor hawaii :lol:
Vendég
 


Nekem ide még Kitty nem sikerült feltennem képet.
Sajna. Nem tudom mit rontok el de nem megy. Pedig más helyre tudok feltenni. A babanettel nincs szerencsém.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, nagyon picire le kell kicsinyíteni - csak akkor engedi.
Vendég
 


Kitty: én már annyiszor próbáltam a megadott méretre hogy már megsem próbálom azóta.

Kép
csucsu05
 
 


Pedig megnéztem volna :wink:

És mit hozott a Mikulás? :wink:
Vendég
 


Kép

Kepzeljetek felkeltunk...huzogatom el a fuggonyoket...es mit talaltam az ablakban :?: :shock: 8) :shock: Itt jart a mikulas :!: :!: :!: :D :D :D En majdnem sirva fakadtam :cry: :oops: Ranezek apara...mondom neki nezd...mi ez?Aszongya nem tudja :lol: Mondom a te Mikulasod hozta? :roll: Aztan csak a vallat vonogatta :? Mondom lehet a szobatars ugyanis mindkettojuknek tavaly vettem csomit 8) (jah azt persze elkell mondjam itt nincs mikulas :twisted: szal azert volt a nagy meglepodottseg :roll: )Szal kaptam egy olyan kis termo poharat amit en vettem Patinak 8) Apa tudta en is szerettem volna :wink: Aztan egy rozsaszin szoros mamuszt :lol: meg egy szivecskekkel teli japan palca szettet :D :oops: uuuuugy orultem neki csajok :D Ez egy akkora meglepi volt :lol: Ilyen nem volt mar vgy 2eve :roll: marmint meglepi :lol: A mikulas meg nekem soha nem hoz semmit deeeee most 8) 8) En meg tegnap elfelejtettem megvenni igygyorsan most leugrom mellenk es veszek mikulascsomagot 8) mindkettojuknek :wink:

Pendi
Tudom-tudom,hogy varnom kelett volna de a buli miatt tudni akartam meg idegesitett,hogy az a teszt mar itt figyel nyar ota :roll: igy mostmar nincs es kesz :wink: Szerintem nem kell elnezest kerned ha nem jossz...itt mindenki akkor jon amikor tud :wink: Persze en is szarul erzem magam mikor nem jovok de nem kell szerintem bocsanatot kerni :wink:
Meg jo,hogy valaki figyel es olvas is 8) igen te ugyanis en nem tudtam eldonteni a madaras sztorit feltettem-e mar ugyhogy betettem megegyszer...es te voltal az egyetlen aki a hogyan lesz a bebi-t is megnezte youtube-on...pedig nagyon erdekes foleg nekunk akik babat szeretnenk 8) A hamipityo nem biztos mar befer a 2vonalzi moge :? lehet sok...igy talan befer hamupityo es egy vonalzo :wink: Gondolkozz el rajta :roll: Aztan persze,hogy segitek.

Csucsu
Gondolom milyen nagy orom lehetett :D pont meseltem a paromnak,hogy mikor fiatalabb voltam en is beoltoztem a ocsemnek es aztan mentem a szomszedba 8) Fotot elkuldheted az email-emre en felteszem neked :wink: Nalad mikor van a nagy nap? :roll:

Boldog Mikulast!!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na akkor azert elmondom,hogy van amiben elsok is vgyunk!!!!

http://jp.youtube.com/watch?v=rBLzW_8EsaI

Es itt lehet klikkelgetni:
http://www.clickclickclick.com 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En megyek keszulodni...aztan megyunk veszunk ajit a hong kongi barinomnek mer ma van a szulinapja 8) delutan 5kor kezdodik :shock: Mint egy babazsur :? :roll: :lol: :oops: Na de mind1...Az egyik osztalytarsam is jon mert o is hong kongi es a barinom mondta hozzam magammal.Gondolom nekik is jo erzes mikor az orszagodbol talizol valakivel :wink: Szal ma buli van 8) Megyek legyetek jok es jo hetveget.

Jah apa meg lement az akuposhoz mert haj a hata es a valla :shock: Majd ha megjott kiwi leszek mien volt neki :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brdiget: Ezek szerint nagyon jó kislány voltál ha jött a Mikulás. Szerinted akkro a párod volt,? Merta pohárból gondolom Ő volt??
Nagyon jó érzés igy meglepit szerezni meg kapni is:)
Na de tudtuk, hogy jó kislány vagy :)

Délutáni bulihoz jó szórakozást:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget: elküldtem pár képet. Sajna több nem lett mert közben a Szabinával is foglalkoztam, hoyg válaszoljon a Mikulásnak.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! MIcsoda meglepetések mindenütt!

Kitty! Nektek jó munkát a diszovágáshoz! Fokhagymapucolás jól ment?? Remélem azért nem fáradtál el?? Mert a tanuláshoz jó sok energiára szükséged lesz! :wink: :wink:

Csucsu! Istenem! Ez bennem is annyiszor lejátszodott, hogy mikor nekem is lesz gyermekem mi akkor, hogy is fogjuk ezt csinálni! Biztos nagyon megható lehetett! Ahogy leírtad ugy tetteszett nekem! Olyan megható lehetett! Azért, ha tudod a fényképeket nekem is elküldheted! Kis krampusz nem volt??? Meg a szomszéd is bizti jól meglepödhetett! Lehet, hogy még egy pillanatra Ők is elgondolkodtak rajta, ogy mégiscsak létezik a mikulás??!!

Brid! De jó kis meglepi lehetett! Nálam még nem járt a Mikulás! De neked ez tök jó nagyí öröm volt! Pláne, hogy nem is számit rá az ember! Látod téged nagyon is iomád a párocskádat!
Amugy az én lelkiismeretem ma jobban van! De amint hazaér apa, majd megint tiszta káosz lesz!

Nálam még nem járt a mikulás! Mondjuk megbeszéltük apával, hogy hozzánk most nem is jön! De én azért vettem neki csokit! Én nem ehetek csokit csak diabatikusat! És szó mi szó nem is igazán kivánom! De egy ishlernek jobban örülnék most mint bármi másnak! Szeretitek ti a melba kockát?? Na én azt vettem ma magamnak meg anyuméknak, mert kint voltam velük a piacon!
Kerianyumat tegnap mütötték!Voltam is náluk tegnap este, mert délután már ki is engedték! Nem mondta, de én láttam rajta, hogy a lelke romokban! Hát nem is csoda!

Pendikém! Az a barátság számomra legalább is jelen pillanatban ami most veletek van! Nekem ti páran vagytok az én barátnöim! Nem baj, hogy nem találkozunk mindennap, de mindig tudunk beszélni amikor csak akarunk! Hiszz itt a bnet a skyp és a telefon! És ha ugy hozza a sors akár találkozhatunk is! Én probáltam a környezetemben barinöt keresni, de akivel jól elennék az közölte hogy Ő nem akar több barátnöt, mert eddig mindenki át cseszte a fejét! Na gondoltam magamban, hogy detto én! De mindegy! Nem probálkozok nála! Majd, ha ugy hozza a sors akkor lesz bariság, ha nem akkor nem! De TI itt vagytok nekem és az majd nekem jó lesz! Meg hamarosan megszületik a kisbabám!!!!! És akkor ugyis az övé leszek mindeértelemben, de nekem TI akkor is itt lesztek mint ahogy ÉN nektek! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nócika, köszi, jól ment :wink:

Mi meg már végeztünk is, mondjuk ez jóval kisebb malacka volt, mint a múltkori :roll: Már beraktam egy adagot mosni, elpakoltam a szárítóról a cuccokat (mert csak mosáskor rakom el, olyan lusta vok :oops: ), felmostam a fürdőt 8)

Esti programom: tanulás :lol:

Brid, nektek jó bulit!
Vendég
 


csajok: Képzeljáteka szomszéd megállított az utcán. és kérdezte nálatok is volta Mikulás? Mondtam igen. Miért?Mert tegnap óta zat nyomozzák ki is volt a Mikulás?? Nem jöttek rá. Mondták, hoyg két ismerőst is felhivtak még tegnap este hogy nem ő volt véletlenül?? Aztán mikor mondtam ki volt jót nevettünk közösen.

Kitty: jó tanulást akkor neked. Bár csodállak, hogy egész napi munka után még van energiád tanulni.
Kis disznóval is van meló igy nem lehetsz most azért annyira kipihent.

Nócika: az embernek amúgy sem lehet igaz barátból sok. És aki felületes azzal meg kár az időt vesztegetni.Majd úgysem lesz időd max néha netezni ha megszületik a kisbabád. Kivánom neked és mindannyiótoknak hogy minnél hamarabb jöjjön a kis pocaklakó:)

Kép
csucsu05
 
 


Holnap jovok :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu, muszáj tanulni - meg én vállaltam be ennyi vizsgát egymás után :roll:
Amúgy annyira nem fáradtam el (vagy ez a két kávé hatása? :oops: ) - már mostam két adagot, felmostam, tanultam, jegyzetet írtam... - de van még :x

Vicces, hogy nem ismerték fel a férjedet :lol:

Bridget, szép álmokat :wink: Holnap számolj be a buliról! :D
Vendég
 


Kép

Na szoval...tegnap elkeszulodtem aztan elindultunk Shibuya-ra ajit venni 8) Ott a bolt elott beszeltem meg a osztalytarsammal,hogy talizunk ugyanis o is jott :arrow: mivelhogy o is hong kongi es mar sokat meseltem rola a barinomnek na meg a barinomrol az osztalytarsamnak is :wink: Jah ezt mar lehet mondtam :roll: Na szal megvettuk az ajit egy ilyen kocka alaku melegito amit elektromosan fellehet tolteni...aztan 9-12oraig meleg.Odarakod a labadhoz amiko tevezel vgy csak szimplan magad ele :idea: vgy akar a kocsiba a hatad moge is beteheted.Szep feher olyan kis igenyes.Aztan beultunk taxiba irany lufiert 8) Naon kis csecse lifikat vettem neki...mindenrol van fot csak nem az en vepemen szal ahogy megkapom megtom mutatni :wink:
Nagyon sokan voltak ott es mar delutan 5kor kezdodott :shock: Ngyon kis flancos buli volt meg pultost is bereltek 3-mat :shock: o az akik uj 3szintes hataz azaz egesz haztombot epitettek :roll: Es asszme nyaron koltoztek :roll: Szal a lakas az szep arrol mar anno irtam...szerintem a osztalytarsam nagyon jol erezte magat :wink: 7utan jott a kaja amit az a hely keszitett aki nekunk halaadasra a pulykat es a tobbit 8) fini volt de mivel sok ember volt nem volt eleg igy rendeltek meg :shock: aztan itt is bevetettem a turpissagomat bar nem ngyon hajlottak ra :? :roll: de megcsinaltuk akkor is :twisted: szal fellett hivva az emeletre...na erre en most nem vallalkoztam :lol: :oops: :lol: Kozben megcsinaltuk a tortat villany leolt...en voltam aki felment es adta a jelet...de persze nem a szulinapost kerestem hanem a masik lanyt aki felment vele :wink: Igy nem volt gyanakvo 8) Kijott az ajton es a rengeteg ember...szines szalagok kilo 8) es a boldog szulinapot enek :D Jo volt na...aztan leult es elkezdte bontogatni az ajikat 8) talan fel1ig lehettunk ott :roll: Aztan indulas a bulizos helyunkre 8) ahol talan meg masfel orat lehettunk :roll: Nem ngyon ittam soot asszem 1italt :wink: Hat ennyi.... :roll: Patricia nem jott mert ngyon nem jol erezte magat :roll: Szegeny ez a babasodas teljesen megviseli.. :? Persze mi azt mondjuk,hogy mi szivesen atvennenk tole a babasodast de nem tom mi lesz mikor nekunk is jonnek a rosszulletek :lol: :oops:

Apa meg a akupos utan hazajott es azt mondta eleg furak voltak...2idosebb neni :lol: es poenkodtak es egy tut benne is hagytak aminek 1hetig benne kell legyen :shock: nem latni a tut mert ezek ilyen miniatur tuk 8)

Csucsu
Apacskad akkor nagy fejtorest okozott az utcaban :lol: :lol: :lol: Rajottek mar,hogy o volt?vgy mondtad nekik? :lol: Persze,hogy o volt...marmint a parom :lol: :wink: Mondtam neki,hogy igy emlekeztel ra?Aszonta tobbszor is elmondtam neki a heten igy nem tudott nem emlekezni ra :lol: :lol: :lol: Meg a www.wikipedia.com on is kikerestem a mikulasrol szolo leirast,hogy ertse mirol beszelek :twisted: :lol: Szal nana,hogy o volt :wink: Csak sunyult 8)

Kitty
Vizsgak miatt nem irigyellek de asszem decemberben nekem is felkell kotni a gatyom :shock: Disznovagasrol nincsenek fotok? 8) Olyan irigy vgyok erte...talan kislanykoromban voltam utoljara :roll: Anyum ugyanis Cece-n szuletett 8) +a 6teso szal minden evben volt nekunk is...mostansag is van neha neha csak mi nem megyunk a vagasra csak a vegeredmenyert....marmint en meg azert se mert otthon se vgyok :roll:

Noci
[quote]A írta:mugy az én lelkiismeretem ma jobban van! De amint hazaér apa, majd megint tiszta káosz lesz!


Na ezt most,hogy erted? :? :roll: :?: :idea:

Csajok
Nektek mit hozott a Mikulas? :D
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


CSUCSU MIKULASFOTOI!!!

Kép

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Micsoda szinek es haz :shock: nagyon kis izleses 8) Es a lanyod meg egy igazi hos :shock: Ugy ul ott mintha veled beszelgetne :shock: egyaltalan nem fel :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Köszi, hoyg feltetted a képeket.
Igen nagyon élvezte a kis drágám , hogy jött hozzá a Mikulás. Sőt ő mondta gyere be bácsi. És mesélte neki, hogy jóvolt kéri az ajándékot.
A házunk azért a képeken nem látszik de nem minden piros ám.
A fal halvány mogyoró és igazából csak a garnitúra ami bordó és a függöny . Más nem. Tehát nem ennyire erős a ház szinei illetve a bordó szin csak itt jön ki. De a Mikulás is pirosban van a lányom felseje is igy tényleg tszta piros a ház összeségében.

Akkor jól sikerült a buli végülis. Tök jó, hogy a Mikulás járt Nálad. :)
És pláne a párod szervezte és nálatok nincs is Mikulás ünnep:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok csajok!

Bridget, jó lehetett a buli! Apa érzi, hogy benne van a tű? Még nem is hallottam olyat, hogy egy hétig benne hagyják :shock:

Disznóvágásról nincs kép, nem is szoktunk csinálni, mert olyan sokszor van nálunk :lol:
Nem tudnátok egyszer úgy hazajönni, amikor nálatok van disznóvágás? Mondjuk anyudékkal összebeszélnétek 8) Vagy párodnak nem tetszik? Ő volt már Mo-n?

Csucsu, nagyon jók a képek! A lányod csodaszép, nem is fél egyáltalán a Mikulástól :shock:
A házatok színei tényleg merészek, és fiatalosak, nagyon tetszik a bordó garnitúra 8)
Vendég
 


sziasztok!

Én most ébredtem fel.

Mielőtt lefeküdtem, bekapcsoltam a mosógépet, és jó kis rózsaszín lett minden. A ágyneműt mostam, ami piros mintás volt, és raktam be mellé egy türcsit is. Na most minden szép bugyirózsaszín lett. Még az ágynemű fehér része is.

Adjatok tanácsot! Nagyon fájnak a cicijeim. Mind a kettő, olyan érzés, mintha izomláz lenne benne. Mint mensi előtt. De mensiztem, terhes tuti nem vagyok. Most sem lehetek, mert most nem voltunk együtt. De a múltkori után megjött, tehát nem tudom mitől van. Olyan rossz érzés. Már kezdek félni. Főleg a külső oldala fáj. Mintha le akarnának esni....

Nálam is járt a Mikulás. :) Reggel mikor hazaértem, még nem vettem észre semmit. Hanem amikor a párom húzta a cipőjét, én kikísértem az ajtóig, akkor vettem észre, a csizmámba a csomagot. Na halljátok, majdnem elbőgtem magam. Olyan jól esett. :)

Csucsu
Nagyon szupi kis mikulásotok volt akkor. Szabina pedig tényleg egy kis hős volt. Látszik, hogy nincs is megijedve a Télapótól. És neked nem hozott semmit az a Mikulás? Milyen édes látvány lehetett, ahogy a párod nézte a lányotokat. Még olvasni is szép... :)
A párod igazán jó Mikulás, ha még a szomszéd sem jött rá. :) Micsoda élmény lehetett ez neki is. :)
Nagyon szép a nappalitok! Nekem nagyon tetszik, és főleg az, hogy olyan szép tágas!

Kitty
Vége a disznótornak? Megint te főztél? Nálad járt a Mikulás? :)
Miből lesz vizsgád? mikor lesz?
Utána talizunk? :)

Bridget
Milyen aranyos a párodtól, hogy megajándékozott Mikulás alkalmából. Pláne így, hogy nálatok nincs is ilyen. Milyen jó lehetett. :)
Na én felmentem arra klikkelős oldalra, de már nem lehet klikkelni. Vagy én vagyok béna. :) De a lényeg az, hogy Végre mi is elsők vagyunk valamikben. :)
Micsoda kis ajándékot vettél a hong-kongi barátnődnek! tök praktikus. Észbontó, hogy micsoda cuccok vannak ott kinn. :) Te milyen kis rendes vagy! Sosem feledkezel meg a barátaid szülinapjáról! Ő az a barátnőd, akiknél nincs babaszoba ugye? Nem gondolta meg magát azóta?
A párodnak nem fáj az a tű? Hol maradt benn?
Neked mikor lesznek vizsgáid?

Nócika
[quote]A írta:z a barátság számomra legalább is jelen pillanatban ami most veletek van!

Drága vagy! Tudod, hogy mi is nagyon szeretünk téged, de az lenne a legjobb, ha találnál "kézzel fogható" barátnőt. Kell ilyen barát is, akivel elmehetsz szórakozni, plázázni, vagy csak meginni egy kávét, teát. Az biztos, hogy a barátságot nem lehet keresni, azt találni kell. De biztos vagyok benne, hogy meg fogod talalálni.
De addig is és persze utána is mi itt leszünk! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Brid Drágám! Ezt Majd talán egyszer elmesélem! 8) :( :cry: gondolom tudod mire gondolok csak nem tudom igy berakni azt a nyomi idézetet!

Kitty! Örülök,hogy minden okés Volt a malacka vágáson! Tanulással, hogy állsz??

Pendikém! Te most tuti dodozol! nagyon várom már 27.-ét! Már itt latolgatom, hogy mi lenne a legjobb program! :lol: :lol: :lol: Remélem Zsuék is ráérnek!

Zsuzsukám! Mi zu drágám??? Hogy vagy?? Köhögésed jobban van már???

Csajok! Én tegnap sírtam, mert apa ma végre itthon maradt velem! És igy miénk volt az egész nap végre! Reggle felkeltünk elmentünk boltba vettünk fini kiflit tejet és sajtospárizsit! Utána kimentünk a pecsába a bolhapiacra és vettünk egy play stationt! na Ő azota csak kufircolni hagyta ott a gépet! Egy pici másképp képzeltem el a dolgokat! DE azért igy is jó volt, mert egy levegöt szivtunk!!! :D :D :D :D :D
Hát igen! Szép is a szerelem!!! :D :D Még igy 10 év távlatában is!

Ki mit csinált a 7végén???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Pendi! Hát te iktt?????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu! Isteni színei vannak a házatoknak! Nagyon tetszik! Ide tényleg már csak a kandallo hiányzik! Tehetnél fel még képeket!
És a mikulásos sztory a szomszéddal nagyon állati jó lehetett! Eltudom képzelni ahogy kimondtad, hogy a párod volt és hogy milyen arcot vághatott hozzá! Jó lehetett nagyon!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi! Igen tudom, hogy a barátságot találni kell és nem keresni! De hol keressem?? Jó tudom ez most buta kérdés volt! Tudom, majd jön ha lesz ki alkalmas lesz rá!
És azt meg köszönöm, hoigy Ti mindig itt lesztek nekem! És tudom, hogy ez a szívből jövö bariság! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendikém! Jól eltüntétl!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Pendi, jó sokáig aludtál :shock: Mondjuk én is tízig (tegnap este 10től :oops: ).
Most nem én főztem, most mosogattam, meg osztottam az észt, hogy mit hogy vágjanak nekem :lol: Aztán meg csomagoltam, mosogattam.
Ma meg visszament párom segíteni a mamának elpakolni (mert az ő tanyáján voltunk), míg én mostam ma is, porszívóztam, port töröltem, és tanultam...

Holnap, meg holnapután éghajlatos tárgyakból lesz vizsgám, tök jó, mert holnap 4kor vizsga, aztán 6kor zh, és csak a fél8as busszal tudok elmenni a két faluval odébb - úgyhogy majd értem este a párom. Aztán meg kedden 8kor szintén vizsga, szerdán szintén :(
Úgyhogy talit én januárra tolnám, ha minden jól megy, akkor már csak egy vizsgám lesz :)

Jó lehet a rózsaszín ágynemű, nekem tetszenek a rózsaszín cuccok :wink:

Cicim nekem is szokott fájni, pedig én aztán tuti nem vagyok terhes :lol: Nem tudom mitől van...

Mikulás nem járt erre, biztos rossz kislány voltam :lol:

Nócika,
tanulással jól állok. A holnapira, meg a keddire elég sokat tanultam már, a szerdai még kedden fogok. :wink:

De jó, hogy apa otthon maradt - mégha playstation-özött is :wink:

Zsu, Csucsu, Bridget? Mit csináltotak ma?
Vendég
 


Nócika

Jajj, ha tudtam volna, hogy itt vagy! Maradtam volna. Elkezdtem játszani, és belemerültem. Bocsika! :oops: :oops:

Én is várom már a 27-ét. Annyira jó lesz! Végre talizunk! :lol: :lol: :lol: A program miatt meg ne törd a fejed, ha kártya van, (legfeljebb viszünk :lol: :lol: ) akkor már meg is van a program. Nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálnod magadnak! Nem akarom én felforgatni a mindennapjaidat. De nagyon jól esik, hogy már most azon gondolkodsz, hogy mi is legyen. :) De akárhogy is lesz, jó lesz, mert talizunk. :)

Azért megnézlek skypon. Ja, meg ha ott leszünk, Apácska majd megnézi azt a mikrofont. :) hogy legközelebb tudjunk dumcsizni. CSak el ne felejtsük. :)
Vendég
 


Szia Pendi :lol:

De jó lesz nektek, taliztok - irígy :oops: (mi akkor meglepetés partyra megyünk egy ismerősünkhöz :wink: )
Vendég
 


Szia Kitty
Nócikát nem sikerült megvárnom, de látom te itt vagy. :)
[quote]m írta:eg osztottam az észt, hogy mit hogy vágjanak nekem

A háziasszonynak ez a dolga! :) :)
Húú jó hosszú napod lesz holnap! Nagy kalappal!!!
Vendég
 


a meglepi party is jól hangzik. MIlyen alkalomból?
Vendég
 


Köszi, igen, a jövő hetem húzós, ha azt túlélem, akkor már mindent :lol: 3 vizsga, 3zh :?
Vendég
 


Meglepi partyt a párom volt oszt.társának (haverjának) a párja rendezi - mert a srácnak szülinapja lesz - de ő nem tudhat róla :wink: (srác akkor akar házavatatót, de nekünk azt kell mondani, hogy nem érünk rá :lol: ).
Vendég
 


De bírom az ilyen bulikat! :)
M anyunak csináltunk ilyet 50. szülinapra. Majdnem nem akart eljönni, mert azt mondtam neki, hogy nem leszek aznap itthon. :) Mert ő akarta tartani náluk. :)
Vendég
 


A cicifájás azért idegesít mostmár, mert már 2 hete fáj. Mensi nincs, pé elmúlt, nem igazán tudom miért fáj. De remélem semmi gáz nincs.
Vendég
 


Vicces lett volna anyud nélkül anyud szülinapját tartani :lol: De minden jó, ha a vége jó :wink:

Biztos a srác is jól meglepődik majd, ha beállítunk :wink:

Vásárban voltál? Mi múltkoriban voltunk, most nem, mert elaludtunk :oops: Meg elég nagy tömegnyomor van.. :?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?