Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nem régen értem haza. Tesóméknál voltam, Apácsaka megnézte a gépüket, mert elromlott.
Csucsu
Néztem a híradót, és bemondták, hogy nálatok megpróbáltak ellopni egy bankautomatát. Nem semmi micsoda felfordulást csináltak.
Tegnap még visszajöttem, bocsi, de későn, mert nagyon sokan voltak a hamburgeresnél. Aztán láttam, hogy már nem vagy itt. De majd legközelebb remélem sikerül dumcsizni.
De most látom, hogy te sem értél már rá.
Vagyis a lánykád tett róla, hogy ne legyen bekapcsolva a gép
A néniért nincs semmi gond, majd az anyukája fizet egy wiskyt, ha megint néninek szólít.
A rizs a köv. képpen csinálom.
Olajon üvegesre párolok egy fej hagymát. Ha kész, a több soron átmosott rizst szintén üvegesre hevítem. Majd felöntöm vízzel, úgy, hogy kb 2 újjnyira lepje el a víz. Sózom, vegetázom, majd egy leveskockát teszek hozzá. Felforralom, alaposan átkeverem, és ha nagyon elfőtte a a vizét, akkor még pótolom, hozzáforralom, és berakom a sütőbe kb 200 fokra 25 percre. Ennyi idő elég szokott lenni úgy kb 50-60 dkg rizshez. Nagyon finom ízt ad neki a hagyma, és szépen ki szokott pattogni.
Bridget
Korai volt még az a teszt! Még várj vele. Várd meg, amíg nem jön meg, és utána tesztelj! Remélem nem jön meg, és a Karácsonyfa alá egy pozitív tesztet tudsz rakni!
az avatar-oldal meg érdekel. Megpróbálom én berakni a képet. Ha nem sikerül, majd megkérlek, hogy segíts.
Ezt a kismadaras sztorit már valamelyik nap is felraktad, de nagyon jó. Én már ismertem, de van némi valóságalapja.
Nócika
Sajnálom, hogy tegnap nem jött össze a skyp-ozás, de azért jót dumcsiztunk telcsin.
Tényleg érdekes az amit mondtál. "Érdekes, hogy idegenek vagyunk egymásnak, és mégis milyen jól el tudunk beszélgetni." Én még utána gondolkoztam rajta. De már nem vagyunk idegenek, amint mondtam. De abban biztosan igazad van, hogy ez a barátság érdekes. Szerintem pont ezért marad tartós. Nekem van egy barátnőm kb 9 éve, akiért mindent megtennék, és kb 2-3 évenként találkozunk. Viszont napi kapcsolatban vagyunk telcsin. Ingyen beszélünk, és könnyen megoldjuk.
Bár amikor nem ingyen beszélgettünk, akkor is napi rendszerességgel beszéltünk. Volt, hogy 22 ezer volt a számlánk. És ma is nagyon jóban vagyunk. Telefonon olyan jól működik a kapcoslatunk.
Hidd el, hogy a mi barátságunk is épp ilyen jól fog működni.
a barátnődet (ill az ilyen nem is barátnő) meg ne sajnáld, és ne is hívd fel. Nem neked kellene az első lépést megtenni, hanem neki. De ő erre nem nagyon indult rá, úgyhogy nem érdemli meg, hogy egyáltalán gondolj rá. Tudom,hogy fáj, mert szereted, de hidd el, nem méltó a barátságodra. Ne hagyd, hgoy kihasználjanak! Keress már barátnőt a környezetedben. Biztosan lesz olyan ember, aki megérdemli majd a barátságodat.
Kerianyud hogy van? Túl van már a műtéten. Azt hiszem nem írtál róla.
Kitty
Már megint disznóvágás? Nem semmi minden hétvégéd jó melós lesz. A fokhagymapucolás meg jó kis meló. PLáne, ha nehezen jön a héjja.
Jövő hétre a vizsgákhoz meg nagy kalappal!
Ma már meg is tudtam hogy miért nem nyitottak ki a boltok a Park-centerbe. Azért nem semmi, hogy épp, hogy kész van, már be is kell zárniuk. De egyáltalán engedély nélkül hogy mertek kinyitni? Én nem mertem volna.
Most én is leteszem magam, mert fáradt vagyok. Holnap meló.
Mindenkinek szép hétvégét!