Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BMárti
Igen, engem kifejezetten zavar amikor olvasok egy jó könyvet aztán megnézem és a nagy része kimarad. Így viszont tetszett hasonló dolgok miatt mint amiket írtál.

Solya
A mindenit sosem gondoltam volna hogy ez is az eszükbe tud jutni, mostantól még jobban ellenörzőm a rosszcsontomat mit kevereg a WC közelében. Remélem már minden rendben. Sok puszi nektek!

Bogancsi
Ne vedd magatokra ha valamelyik iskola országossan is jó eredményeket ér el, akkor természetes hogy próbálják gáncsolgatni. Az a lényeg hogy a te gyerekeid jól érzik ott magukat és sikeresek is amit azért maguknak köszönhetnek első sorban.
Egy dologban nem értek csak egyet miszerint ha nem tetszik az iskola vagy az óvoda vigyem máshová. Na igen ezt ti többségében megtehetitek de pl. én nem és még nagyon sokan rajtam kívül.
Tehát tetszik vagy nem alkalmazkodnunk kell rendessen mert nem vonatozhatok minden nap a gyerekekkel csak mert mások az elveim.
Másrészt én foghatom szigorúan ha hiszed ha nem ha nincs meg benne egy belső hajtóerő, akkor.....
Pedig elhiheted hogy mindenki sikeres boldog gyerekekre vágyik.

Nyuszimanó
Ne is írj olyasmit hogy "Kit érdekel az, hogy én pl. milyen ovit keresek, milyen választásaink vannak, aztán milyen cipőt vegyünk tavaszra, stb..."
Engem és még sokunkat biztos lehetsz benne, miért ne írnád meg, tudjuk hogy más mint itt, ettől csak még érdekesebb.
Szerintem alapjaiban úgy is hasonló mi szülők vagyunk, vannak gyerekeink meg a nevelők akik igyekeznek okítani őket, úgy hogy csak gyere és mesélj! KépKépKépKépKép
A sulis hozzászólásodra annyit mondanék hogy nem kötelezőek a délutáni foglalkozások ha valaki sehová sem iratja be a gyermekét hozzáteszem drága pénzért akkor nem teszi, nem gond.
A kérdéseid viszont elgondolkodtatóak, miszerint mi a jobb ha a gyerek csak csavarog vagy valami ellenőrizhető elfoglaltsága van.

Puszi: Dzsili
dzsili
 
 


Ezt az előbb olvastam a neves topikban.
Tudtátok?
http://velvet.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main:2004.02.18.&166668
linato
 
 


Linato!
De jó!Kép
Érdekes, Egerszegi Krisztiről meg van egy-két dologban a véleményem, de azért ezt nagyon tisztelem benne, hogy ennyire ügyesen a háttérben éli az életét.
Azaz nem veri nagy dobra az életüket, nincs kirakatban, és nem tudunk minden egyes lépéséről, és hogy épp mit csinálnak a gyerekei, mint más ismert anyukáknál.

Zsuzsa

beababa
 
 

 
 

Sziasztok!

Solya: jaj Kép Azért néha adhatnál neki rendes ebédet is Kép Nem bőgtél? Én asszem totál kiakadtam volna a helyedben...

Dzsili: bocs, igazad van. Kihagytam az 1 bölcsis-ovis-sulis helyeket. Speciel Telkiben egyáltalán nincs állami bölcsi, magánbölcsi is csak kb. 1 hónapja, persze havi ha jól tudom 60 ezerért. Tomi nem véletlenül jár pesti bölcsibe... Ovi van, meg a mellettünk lévő Budajenőn is, de ha ez a kettő nem tetszene, akkor én se nagyon ugrálhatnék. Ez még a bpi korszakomból megmaradt vélemény volt Kép A suliról nem is beszélve.
A belső hajtóerővel is igazad van, nekem szerencsém volt eddig Kép Bár múltkor én is panaszkodtam egy kicsit,hogy nehogy azt higgyétek, mi vagyunk a mintacsalád Kép
És remélem, hogy nem gondoljátok, hogy amolyan mindentudóként szóltam hozzá, tudjátok be a koromnak a véleményemet Kép

Egyébként egy OFF: múltkor a szalagavatókról írtak, hogy pl. a Fazekasban kb. 100 ezerbe került gyerekenként. Hát ez nem igaz! "Csak" 40ezer volt. Ennyit az újságok híreiről... ON

Egerszegi szuper tényleg! Bár ezt a Zille nevet soha az életben nem hallottam, de jópofa, csak meg kell szokni. Kép

Tomi nagy csibész, ezért aztán kalóz lesz a pénteki bölcsis farsangon. Skék nadrág, egy póló, amin egy kalóz kiskölyök rajzfilmfigura van, fején kalózosan megkötött kendő, meg a derekán is egy és egy IGAZI kard Kép és fekete álarc. (Remélem, nem rúgnak ki a karddal...)

Na, most már sorban áll Dani a gépnél, úgyhogy megyek, jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Bogancsi,
hazafelé jövet kaptak happy Meal menüt a mekiben! KépKépKép
solya
 
 


Bogancsi
Természetessen nem bántottál meg ismerlek már annyira hogy nem az a típus vagy aki kérkedik azzal hogy lám csak milyen menő anyuka ő az ügyes gyerkőceivel a sok kis butácska mellett, ez eszembe se jutott.
Te csak legyél rájuk büszke mert megérdemlik, megdolgoztak érte.
Tomiról lesz kép? Biztossan jó kis muri lesz náluk! KépKépKépKépKépKépKépKép

linato
Nem tudtam,de ha őszinte akarok lenni Szilviék kislánya vagy Rebiék kisfia sokkal jobban megdobogtatta a szívem.

Puszi: Dzsili
dzsili
 
 


Dzsili!
Nekem is.KépKépKép
Csak azért linkeltem be, mert nem tudtam , hogy babát vár.Kép
Napocska és a fiúk jól vannak? Nagyon ügyes vagy az angollal.Kép

Ma olyan édes volt Miléna. Mondta, hogy kér teát és főzzek neki. Kori is elkezdett nyafizni, én is kérek. Erre Miléna megszólal: Hugi, te nem tudod, hogy anya csak puszival működik?Kép
linato
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Koszonom a hianyolast!Kép
Ugy beindult a topic,hogy most nem tudok kulon mindenkinek irni,mert lemaradtam,inkabb mesélek.

En még mindig kohogok és kozben be is nathasodtam.KépEsténként hulla voltam,ma egy kicsit jobb.Koszonjuk az addig érkezett gyogyikat,Riki szerencsére jol van.Olyan mintha ping-pongot jatszanank.Egyszer én vagyok beteg,egyszer o.Csak ez azért rossz,mert se ot nem tudom vinni orvoshoz(urologushoz van beutalonk),se én nem tudok eljutni a nogyogyihoz.
Es az az utalatos benne,hogy éppen csak annyira vagyunk betegek,hogy gyerekek kozé nem mehetunk.KépIgy a kisgyerekes csaladtagokat és ismerosoket hanyagolnunk kell.Kép

Képzeljétek Riki a nevemen szolit.A csaladom és a kozvetlen kornyezetem ugy hiv,hogy Eda.Riki ezt sokat hallotta és most ezt mondja nekem.KépNéha keveri az Anyaval és akkor Ada lesz belole.Olyan vicces.Kép
Uj szavai:Mama,Alma.Ez utobbi is olyan aranyos volt.Egészen varatlanul aznap még nem nézegetett konyvét odahozta és megmutatta benne az almat.Csak lestem.Kép

Bacusnak utolag boldog névnapot kivanok!Kép

Heni!Nagyon jo a kép!Kép

Cory!A fiuk is édesek!Kép

Szilvi!Nagyon aranyos Niki baba!Kép

Nyuszimano!Engem nagyon érdekel,hogy hogy mukodnek odakint a dolgok!Milyen nagy mar Petra!Furcsa,hogy mar a hozzataplalasrol irsz.Kép

Dzsili!Nagyon aranyos Napocska!Rikinek is tetszett!KépKép

Bogancsi!Aranyos lesz a kaloz Tomi!Kép

Solya!De talalékony Maté.Kép

Linato!Aranyos Miléna ahogy a hugat okitja!Kép

Zafi!Eljott a te idod!KépKépKépKépHajra!!

Rebi!Varjuk,hogy jelentkezz!KépKép

Na,azért sikerult egy kicsit irnom.Kép

Jo éjt!
Edit
edith16
 
 


linato
Jól vagyunk hogy ne kiabáljam el szerencsére most a télen elkerültek a nyavaják minket!
Miléna szövege csúcs,annyira édesek! KépKépKépKép
Napocs szösszenet:
Játszott Márk a géppel és föl szisszent, hogy:
-Ó nem tudok váltani!
mire a lányom szalad hozzám:
-Ó én meg nem tudok számítózni! /számítógépezni/

Angollal haladgatok de többet kéne tanulnom most majd nekifekszem egy kicsit jobban, egész jól megy a nyelvtani rész, sok tesztet írunk pont azért hogy szokjuk. Áprilisban végzünk ezzel aztán jön a következő, és júliusban lenne egy nagyon intenzív egyhónapos azt még nem tudom, hogy vállalom e.Természetessen csak az jöhet tovább velünk aki ebből a tanagyagból jól vizsgázik különben újból kell kezdeni, azért a pénz nem minden. De jó a hangulat úgy megy el másfél óra hogy észre sem veszem csak azt hogy megint öt perc és vége, a tanárom két évvel idősebb nyolcan vagyunk 15-38 évesig vegyesen.

Nyuszimanó kérdezte talán hogy ki vigyázz a gyerkekre: az apukájuk. Szerencsére eddig még megoldotta hogy haza érjen és csak utánna menjen dolgozni, ebben támogat, sőt még olyan aranyos is hogy el visz kocsival mert elég messze van tőlünk hogy ne keljen sötétben, pláne hóban bicajoznom.

Jó éjt: Dzsili
dzsili
 
 


Sziasztok!

Hú de lemaradtam.

REbi!
Hurrá ottthon. Amint tudsz azért írj beszámolót magatokról!

Gorsi!
Ne tedd át a kanalat. U.azért amiért a ceruzafogást is írtam és amit Cory is írt. Vili sem döntötte még el. (Sőt én a mai napig pl. balkézben fogom a villát jobba a kést, de ha pl. húst kell vágni akkor megcserélem, mert ballal ügyesebben vágok, majd visszacserélem, mert balkézzel ügyesdebben találok be a sázmba) Engedd, hogy Peti mind a két keze és agyfélteke is a maga ütemében fejlődjön, majd magától kialakul melyik a domináns.

Solya!
Brrr. wc gél. Kép Hideg rázott mikor olvastam. Nem lettem ovlna a helyedben, de örülök, hogy minden rendben van Kép most még Vili sarkában tudok lenni, bár egyre lomhább vagyok, de mi lesz ha ketten lesznek?
Bocs, de kicsit sok piac van ahhoz Pesten, hogy értsem hogy hol is a cipőbolt. A város melyik részén? Én csak a Soroksári úti Megat ismerem.

Heni!
Mikro: erősen hiányozna ha nem lenne, monsjuk szinte csak melegítésre és a sajtmártás sütésre használom, ezekre viszont mindig.
Recepteket ki is próbáltad?

Gyakorlóiskola téma: én jártam olyanba is. A tanárjelöltek sokszor feldobták az órát, ők kevésbé votlak zavaróka. Viszont nálunk két (sikeres) öngyilkosság is volt, ami miatt én igenis a versenyistállót hibáztatom, a mia napig nehezne beszélek róla, de én ezért is ment át másik gimibe 3. félévkor. (Később az egyik fiatal tanárnő is öngyilkos lett)
Tesómnak bejött u. az a gyakorlós suli ami nekem nem, a nővérem kislányának is bejött a Fazekas (hallod Bogancsi, kivéve a magyar tanárt), nekem nem jött be a Trefort. Amit külön utáltam még,h goy én a nővérem kishúga ovltam soha nem én és tőlem is u.azt várták el, hogy menjek u.olyan faktra mint a tesóm, írjak u.olyan dolgozatokat u.azokból a tárgyakból amik egyáltalán nem érdekletek, stb.
Szóval itt aztán tényleg nagyon figyelembe kelll venni a gyerkőc személyiségéti
Amit írt Bogancsi (ha kell elvinni másik suliba) tényleg csak Pesten és a nagyvárosokban működik, ill. sokszor már ott sem, mert a 6+6, 8+4, stb.rendszerek miatt az átjárhatóság is csak különbözeti vizsgákkal lehetséges Kép .

Különórák, foglalkozások: urálom ha egy gyereket túlterhelnek, de pl. ismertem egy kiskölköt akire vigyáztam, neki is csak az iskolát "engedték" a szülei, még a napközi után estig görcösen tanultak vele utálkta azx egészet és túlmozgásos volt, neki kimondottan jót tett volna a sport és az azzal együtt járó sikerélmény is. Szóval szeirntem ha a gyerkőc v.miben tehetséges, sportban, zenében akkor igenis meg kell adni neki a lehetőséget.Igaz Bogancsi?

Egyetértek Zsuzsival hogy nagyon fogékonyak a gyerekek ilynekor, szóval ha nem erőltetve csinálják játékosan annyi dologra meg lehet tanítani, de nem szabad leterhelni őket. Azt gondolom, hogy pl. az oviba a heti egyszeri fél órás néptánc is ilyen ami ha jól csinálják nagyon fejlesztő .
Ezer dolgot akartam még írni, de elfáradtam, bocs ha zagyva vagyok.

Nyuszimanó!
Jó, hogy írtál és igenis érdekel Finno. mindenkit! Tessék írni, persze ha időőd engedi.

Norci
norci
 
 


Norci,
bocsi! Korábban említettem, hogy Újpesten van, így nekem természetes volt, hogy az újpesti piacra gondolok. Kép
solya
 
 


sziasztok!

csak címszavakban, mert elalszom...


solya! máté? jaj, szegények!

edit! gyógyuljatok!

rebi! hogy vagytok?

nyuszimanó! nagyon érdekel a finn ovi-isi! de komolyan! és az amerikai, kanadai, francia, német..... és a cipők is Kép hozzátápiról írok majd - de vilka még csak alig, zdség-gyűmiozik, főkéntszopi

iskolák: erről isírok, nem menekültök Kép - de nem most

norci! zellerlevest sztem uúgy csinálom, mint te, csak bors nélkül az epém miatt - de majd megnézem megint

gorsi! sztem is hagyd, hogy maga róbálgassa peti a kezeit - 4-5 éves korra dfől el a legtöbb gyereknél a lateritás

dzsili! angolért irígyellek - én már sosem fogok rendesen megtanulni egy nyelvet sem Kép

heni! jól áll az 5 gyerkőc sztem is Kép

zafi! drukk továbbra is! Kép

vilkának kijött a 3. foga is (bal felső), ma mindketten extra nyűgösek voltak, ármin tiszta hiszti - így én is - biztosan nagyon jól mutattunk Kép

bocs, ez most abszolút a teljesség igénye nélkül volt, holna igyekszem írni a most kihagyottaknak is, de nekik is jóéjsdzakát! Kép

márti++
márti
 
 


Sziasztok!

Hú, de jó most olvasgatni a topicot, de kár, hogy nincs időm hozzászólni olyan hosszan, mint szeretnék!!! Kép

Ennek viszont van egy olyan előnye, hogy már tulajdonképpen leírtátok (helyettem is) a véleményemet.

Így csak kiemelnék néhány dologt, ami bennem is megfogalmazódott.

Dzsili írta le, és soha ne feledjük szavait: nem mi megyünk újra óvodába, iskolába, tehát ne abból induljunk ki majdan, hogy nekünk mi volt a jó! Lehet, hogy a gyerekünk teljesen más habitusú lesz, mint mi, és lehet, hogy neki teljesen jól beválik az, ami nekünk anno nem.

Ha jól emlékszem Norci és GOrsi is jelezték már, hogy hiába van nekünk bármiféle elképzelésünk az óvodáról, iskoláról, ha ez éppenséggel a város másik végén található... Szóval azzal a kínálattal kell majd beérnünk, ami viszonylag elérhető távolságban van.

És még valami: ha a gyerek nem érzi jól magát adott intézményben, szerintem jobb váltani! Annak idején én utáltam óvodába járni, és minő pech, évvesztes lévén, nekem 4 év jutott az oviból. Kép Az óvónőnk egy gyerekekhez nem értő (megkockáztatom: őket nem is szerető), nagy darab, nagy hangú, gyerekeket elnyomó őrmester típusú öregasszony volt, jaj. Én meg egy kis félénk, visszahúzódó, kapcsolatokat nehezen teremtő, bátorításra szoruló halk szavú kislány voltam mindig is. Képzelhetitek a helyzetemet... Kép visszagondolni is borzalmas azokra az évekre. Kép Meggyőződésem, hogy neki köszönhetem azt, hogy a verbális kifejezőképességem a mai napig nem megfelelő. Kép
Anyukám óriási hibát követett el azzal, hogy nem vitt másik oviba.
Az általános suliban volt egy osztálytársam, amolyan iskola rémének kikiáltott fiú. Telis tele magatartási és tanulási problémákkal. Egészen így volt hatodikig, amikor átvitték másik suliba, és a gyerek gyerek teljesen kicserélődött: a tanulmányi eredménye és a magatartása is példaértékű lett.
Szóval, ha kell, váltsunk bátran.

Coryhoz lenne még egy kérdésem. Sok mindenben egyetértek veled, valamit viszont nem értek. Számomra sem szimpatikus a gyerekek ilyen mérvű leterheltsége, de mit tud tenni ez ellen a pedagógus? Persze, azt eldöntheti, hogy mennyi leckét ad (ezáltal ad-e lehetőséget legalább délután a szabad játékra), de a tantervtől nem nagyon térhet el, azt hiszem.
Ha pl. a tanterv x időt ad a szorzótábla megtanulására, hogyan teheti meg egy tanító, hogy ő ezt felülbírálva 2x időt ad rá (a tanóra keretén belül, tehát nem délután)? Hiszen el kellene azt az ismeretet mélyíteni, de akkor valami mást nem tanít meg, nem?

Ezt most elküldöm, aztán visszaolvasok még.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura
 
 


Visszaolvastam Kép

Solya: hú, én nem is tudom, mit csináltam volna a helyedben... Kép Örülök, hogy már jól vagytok. Kép

Nyuszimanó: jaj, ne érezd azt légyszi, hogy minket nem érdekel, mi van veletek!!! Finnország ide vagy oda, akkor is érdekel a véleményed! Legyen az cipő, iskola, vagy egyszerűen az, hogy mi van veletek.

Egerszegi Krisztina nekem nagyon szimpatikus. Képzeljétek el, hogy képes volt szó szerint bedobozolni és föltenni a padlásra az összes, sportolói múltjára emlkeztető tárgyat (érmeket, stb.). Tette pedig mindezt azért, mert neki fiai vannak (legalább is eddig), és szerinte a fiúknak fontos, hogy az apjuk legyen a példaképük, az apjuk legyen az, akikre felnéznek.

Edit: nektek gyógyik mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Jaj, Heni, még nem is írtam, hogy tényleg szenzációs az az ötgyerekes kép!!! Mikro: van nektek is, nem? Én kizárólag melegítésre használom, de azt már nem is tudnám elképzelni nélküle. Miért kérdezed?

Dzsili: örülök a férjed hozzáállásához (mármint az angolhoz). Kép Lehet, hogy tényleg nagyot fog változni a kapcsolatotok, ha majdan visszamész dolgozni. Úgy tűnik, értékeli, ha csinálsz valamit a háztartáson és a gyereknevelésen kívül is.

Tudom Nyuszimanó, nem tőlem kérdezted, de mi már főzelékezünk Toncsival. Kétszer eszik naponta (szilárdat), délben és este, és nagyon jó étvággyal teszi. És ő már eszik husit is egy hete, egyelőre csak csirkét.
(Krumpli + valamilyen zöldség + pár csepp olaj + husi vízben megfőzve, turmixolva.)

Bogancsi: hogy vagy? Sikerült valamelyest kikecmeregned a mélypontról? Mikor mentek megint Prágába? Kép (Ott voltatok a férjeddel, ugye?)
És ne gondold, hogy kioktatásnak vesszük a szavaid, sőt, én pl. kifejezetten vártam már a véleményed, és szerintem többen is.

Mennem kell, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi

Ui: még valami: Enőki, olvasol még? Mi mind a négyen egy szobában alszunk. Amikor megszületett a "kettes számú" Kép, akkor én jó félévig külön aludtam vele a nappaliban, apa pedig maradt a nagyobbikkal. Én viszont szívem szerint kezdetektől azt választottam volna, hogy együtt alszik az egész család (értelemszerűen csak amíg ilyen picik a gyerekek Kép).
p_laura
 
 


Sziasztok!

Laura: a központi tanterves idők már elmúltak. A tanár elvileg nagyjából maga álllítja össze a tantervet, amitől ha az osztály olyan, akkor el kell térni! Persze, az megvan, hogy évvégére hova kell eljutni, de szerintem ez azért általában megoldható.
De én azt gondolom, hogy a túlterhelés a szülő felelőssége sokszor. Én alsóban teljesen feleslegesnek tartokbármilyen különórát. Némi mozgásra valszeg fognak járni a gyerekeim, mert a tornaórák semmire sem elegek.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Linato! te is csak puszival működsz? Kép Lacika már annyira tudja a neharagudjanya-puszi nevű varázslatot, hogy tanítja is! Kép A hétvégén összemorogtunk valamiért Lacival, és mikor éppen emelt hangon Életem Párja arcába adagoltam a véleményemet, odajött a kis majmóca, adott nekem egy nagy neharagudjanya-puszit, utána meg várakozóan nézett az Apjára, hogy így kell, látod?! KépKépKép Naná, hogy elröhögtam magam... KépKépKép

Norci! A sajtmártás receptje nagyon érdekelne! Kép

Zsuzsa! Zsuzsi! Boldog Névnapot! KépKép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

cory: teljesen igazad van tornaora ugyben is Kép Foleg fiugyerekeknek nagyon keves az iskolai testneveles Kép

BMarti: jaj, de aranyos lehetett Lacika Kép

Zsuzsa, Zsuzsi: BOLDOG NEVNAPOT NEKTEK !!!

Laura: Kép mar ujra a regi optimista vagyok Kép Kép Kép raadasul meg is gyogyultam, ami mar szinte tulzas Kép Sot! A betegsegem alatt, de azutan is oruletesen izzadtam, folyton budosnek ereztem magam, es ettol ideges lettem, amitol persze meg jobban izzadtam... A gyogyszertarban kaptam egy semleges illatu sprayt, amitol ez elmult es most madarat lehet velem fogatni Kép
Praga mostanaban nem jon szoba Kép De aprilis/majusban szeretnenk elmenni valahova kettesben nehany napra kikapcsolodni. Addig kell csak kihuzni valahogy Kép

Na, megyek vissza a munkamhoz, bar most szerencsere kicsit lazabb hetem van. Ja, atrendeztem a benti szobamat, mert 12 es 2 kozott ugy besut a nap, hogy egyaltalan nem lattam a monitort es nagyon megfajdult a szemem minden nap. Most tok szuper lett a szobam Kép es meg latok is.
pusz: bogancsi (aki elvileg Kép dolgozik)

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsák, Zsuzsik, boldog névnapot!!! Kép

Ne haragudjatok, most csak soron kívül jelentkezem, azt szeretném kérdezni, hogy

NEM LESZ VALAKINEK A KISLÁNYA TAVASSZAL/NYÁRON KOSZORÚS LÁNY?

Most találtam a ruhák között egy kb. 2 éves kislányra való (92-esre saccolom) koszorús, ill. alkalmi ruhát, bár használt, de egy cseppet sem látszik rajta (1x hordhatták), mintha új lenne, egyszerűen álomszép, felül sötétkék plüss, alul hófehér tüll, ill. fehér szoknya, hátul deréknál selyem szalaggal köthető, nyaknál hátul cipzáras, a derékrészen elöl rávarrt csipke és gyöngyök, nem giccses!!! és egyszerűen csodálatos...

Most pusza, később rendesen végigolvasom,
Beja
beja
 
 


Beja: lehet, hogy megse kaloz lesz holnap Tomi, inkabb koszoruslany Kép Kép Kép
pusz Kép bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Kezdhetem ujbol!Grrr!

Zsuzsa!Zsuzsi!Boldog névnapot kivanok nektek!Kép

Bogancsi!Jo olvasni,hogy ilyen jol érzed magad!Kép

Laura!Marti!Koszonjuk a gyogyit!

Dzsili!Mit mondott a férjed,amikor bejelentetted,hogy angoltanfolyamra fogsz jarni?Mert latom azért segit neked!Kép

Marti!Vilkanak gratula a fogacskahoz!Kép

Rozsa!En is udvozollek!Kép

Danimama!Sajnalom,ami veled tortént!Kép

Menta!Hogy vagy?

Zafi???

Beja!Ha Riki lany lenne!!!6-an megyunk eskuvore.

Ejfélkor mentem aludni,de 1-ig bamultam a plafont.Akkor kijottem enni egy par falatot,elszopogattam egy cukorkat a kohogésemre,de igy is elég nehzen aludtam el.Mar azon gondolkodtam,hogy babanetezek még egy kicsit.Kép

Edit
edith16
 
 


Beja!Kép
KépKépKép Nyáron? Koszorúslány? Hmmmm....KépKépKép Engem érdekelne!

Szilvi
sztigris
 
 


Ugy dontottem,ha van a babanetes fotoalbumban kutyusos,cicas,szalvétas album,akkor a mi képeink is ide férnek.Kép
Editék-Monte Carlo-i képek néven csinaltam albumot.

Edit
edith16
 
 


Szilvi, írtam a profilodban található címre!

Este megpróbálok mindent végigolvasni, most megyek, beteszem a srácokat a kádbaKép

Pusza,
Beja
beja
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik ma csak kevesen netezünk Kép

Edit: Kép Gyógyok Neked Kép Kép Kép Szuper az album !!!

Tomit ma állatira megharapta az egyik bölcsis társa, csak úgy, nem volt semmi előzmény, csak odament hozzá és hopp megharapta. A könyöke belső részén van egy ronda véraláfutásos nyom. Kép A legjobb az egészben, hogy állítólag Tomi épp hogy sírt, viszont a Patrik úrfi eszméletlenül sírt utána. Pedig - gondolhatjátok -, hogy nem verték meg.
Azonkívül most megint annyira száraz a bőre, hogy folyamatosan kéne kennem, hogy ne viszkessen szegénynek Kép (persze ennek semmi köze a harapáshoz Kép)

Holnap este színházba megyek a két lányommal!!! Kép Azért vagyok ilyen vidám már előre Kép A Pesti Színházban nézzük meg a Varrónőket. Állítólag nagyon jó a darab. Tomi meg anyósomnál alszik Kép Apa bridzselni megy, úgyhogy Dani egyedül lesz itthon, legalább lesz egy kis nyugta Kép

Ja, és kérek szépen drukkokat Julinak a holnapi francia OKTV-re! Kép

Zafi nagyon gyanúsan hallgat...
Jó éjt - pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Bogancsi!
Koszi!Kép
Szinhaz?Mit nem adnék érte!
Drukkok mennek Julinak!
Szegény Tomi!
Ma mindenki hallgat!Kép

Edit
edith16
 
 


Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a köszöntőket, nagyon jól esett!KépKépKép

Ma voltunk Gryllus koncerten, rövidített, külön kicsiknek szervezték, Dorka nagyon élvezte. Utána 2 óra játszóterezés jött, majd főzés, és most nagyon elfáradtam. Nem tudom, hogy más pocakos hogy bírja, de én egyre kevesebbet. Pedig ugye ez a pocak egyre nagyobb lesz... Lehet hogy többet kellene aludniKép?

Solya: Jajajajaj, nagyon eleven gyerekeid vannak!!! Gondolom nagyon ideges voltál, remélem most már Máté teljesen jól van és megnyugodhatsz! Szegény Te és Máté!!!Kép nagyon sajnálom.

Edit: megnéztem a fotókat, hááát nem rossz!Kép Nagyon jó lehetett!!! Szépek a díjak is. Szegény Stephanie pedig már öregszik. A tenger gyönyörű lehetett. Most hova mentek vissza? A képeken nagyon jól néztek ki, mindannyianKép boldog családKép

Márti: Gratulálok én is Vilka 3. fogacskájához!Kép Szépen nővöget. Hisztikért nem irigyellek Kép Ma a játszótéren szinte mindenki ugyanarról panaszkodott, hogy milyen hisztis, nyűgös, engedetlen, makacs gyermeke van és persze mindenki tehetetlenül áll az egész előtt. A végén jót nevettünk, hogy hogy túljárnak a gyerekeink az eszünkönKép

Dzsili: tök jó, hogy a férjed segít, hogy tudjál menni angolra!KépKépKép

Zafi: ??????Kép

megyek, mert fáradt vagyok

Zsuzsiék
zsu26
 
 


Zsuzsák
nagyon boldog névnapot kívánunk és bocsi, hogy csak most. Kép
solya
 
 


Andysj:
véletlenül rátaláltam az albumotokra. Fúúú, Fati és a Grand Canyon nem semmi!!!Kép Szép kis baba volt Fati is és most milyen nagy lány!
Milyen volt Texas?

Üdv: zsuzsi
zsu26
 
 


<font color="ff0000"><font size="+2"><font face="Monotype Corsiva">Zsuzsi, Zsuzsa!
Boldog Névnapot Kívánunk!</font></font></font>

Dzsili és Napocska
dzsili
 
 


Sziasztok!

Bogancsi: nálunk a játszón van egy ilyen kisfiú. Már szinte mindenkinek volt tőle brutális lila foltja Kép Balu még kimaradt, ő a szemébe kapott homokot helyette Kép

Zsuzsi, Zsuzsa: boldog névnapot!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Edit
Éppen a napokban meséltem a Mátémnak rólatok,/cirkuszba készültek BP.-re/ meg a férjedről is és hogy milyen szép díjat nyert, most meg is néztük. Szép helyen jártatok, Riki meg természetessen tüneményes a fotókon.
A férjem nem sok mindent mondott az ilyen dolgokat csak bejelentem ha valamit szeretnék azt megszervezem magamnak a GYES-emből fizetem és anyuval is megbeszéltem hogy átjön a gyerkekhez este mert hogy 18 kor kezdődik.
Aztán rájött hogy ha ő is segít nekem talán én se vagyok olyan morgos stb. most ilyen passzban van jó lenne ha még egy darabig tartana! KépKépKép

Laura
Én pedig pont azt szeretném ha nem egy tanfolyam miatt tartana valamire vagy bármiféle munka végett hanem egy olyan dologért ami nekem mindennél fontosabb és ez az ANYASÁG.

Zsuzsi
szerintem teljesen normális hogy elfáradtál, én is elszoktam ennyi program után még akkor is ha nem várok babát. Igen próbálj meg többet pihizni! KépKépKépKépKép

Bogancsi
Drukkolunk Julinak tudhatod!KépKépKépKépKépKépKép
Tomi harapására meg pusszancsokat küldünk, igaz kis hős hogy alig sírt.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A lányom telefonál "játszásiból" magával persze.
"-Szia Gyögyike, mi a helyzet?
-Uhm,uhm! /nekem ez tetszett a legjobban ahogyan hümögöt roppant figyelmes fejjel./
-Jój játszom,mia a gond?
-Mehetek mozija,igaz Májki, igaz Öcsi.
Anya jetették"

Dzsili
dzsili
 
 


Kép
solya
 
 


LáááááányokKépKépKép

Ma hajnali 4.05-kor megszületett Hajdu Péter Márton, Zafi kisfia, 4150 grammal és 58 centivel, a magzatvíz elfolyásától számított 2 (!) óra alattKépKépKép Nagyon fájt neki, vágtak is, "de a fene sem bánja" - így ZafiKép Orvosa és szülésznője is ott voltak, nagyon jó páros volt állítólag.

Itt is gratulálunk, sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánunkKép

Pusza,
Beja
beja
 
 


Zsuzsa! Zsuzsi!
Bodog névnapot!

Zafi!
Gratulálok!

Norci
norci
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa és Zsuzsi nagyon boldog névnapot kívánok így utólag.Kép Tegnap nem volt időm a gépet bekapcsolni sem.

Zafi!!!! Gratulálunk!KépKépKép Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejecskét kívánunk a kishercegnek.Kép
linato
 
 


Zafiiiiiiiiiiiii!

Gratulálok! Jól sejtem, hogy még vízöntő? Kép De ha halak, azt se bánd ám! A halak is tündéri kiskölkök és nagyon érzékeny lények! Kép

Egészséget, boldogságot kívánunk nektek! Kép

Tamtam család
solya
 
 


Szia Zafiiiiiiii!

Hatalmas nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaa!KépKépKépKépKépKépKép Jó gyors szülés voltKépKép.

Beja,
köszi a gyors infótKép.

Az én gyermekem 6 óra óta ébrend van és egyfolytában hisztizik.....

Szila
szila
 
 


Zafi!

Érezted te már tegnap este is, igaz?
Szívből gratulálunk nektek, gyors felépülést és sok tejecskét kívánunk még!KépKépKépKép

Puszi!
Menta ++ (31.)
menta
 
 


Zafi! KépKépKépKépKépKépKépKép Nagy gratula! Kép Itt bőgök - biztosan a doki-szülésznő-Máv miatt is - az örömtől persze meg a meghatottságtól, meg hogy olyan jó egy ilyen kisbaba! Kép És Péter nem is olyan kicsi Kép Jaaaaj, de örülök!!!!! Legyetek boldogok! Kép

Dzsili! Nagyon aranyosan telefonál Napocska! Kép

Bogancsi! Julinak drukk! SZínházért irííííígy!Kép

Szila! Nálunk tegnap és tegnapelőtt volt egésznapos hiszti - a mai nap a reggel alapján jónak ígérkezik - remélem, mert nagyon kifáradtam már!

Enőki! Nálunk sajna felébrednek egymásra a gyerekek, úgyhogy külön szobában alszanak, majd most nyártól próbáljuk meg azegyüttalvást, ha Vilka is elmúlik egy éves - hát, nem tudom, mi lesz... nem könnyű

ZSuzsi! Zsuzsa! Boldog névnapot utólag is!

Solya! Máté ezek szerint teljesen rendben van? HUrrá!!!! Kép

Edit! Húúúú, ezek a képek! Kép Azért nehéz lehet ám nektek külföldön élni - belegondoltam, hogy hogy elutaznék én is - deaztán abba is, hogy aztán egy-két hét múlva hogy vágynék már haza, főleg kisgyerekkek azért macerás folyton egyedül lenni idegen helyeken, segítség nélkül, napi 24 órában...

Úgy fáj a nyakam Kép Becsípődhetett vmi ideg, vagy mi, alig bírom megmoccantani és rettenetesen belenyilall mindig Kép Éjjel 10 percenként ébredtem fel rá. Mit kéne ezzelé csinálni?

Márti+Ármin+Vilka
márti
 
 


Zafi: GRATUÁLOK!!!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

1. Nagyon szépen köszönöm én is a névnapi köszöntőket.KépKépKép Tegnap már annyira fáradt voltam, hogy este nem is kapcsoltam be a szgépet. Most örülhettek, mert egy darabig nem fogom bekapcsolni a gépet, csak h a nagyon muszáj, mert különben nem haladok a hidős kötésemmel és hímzésemmel, és ha be van apcsolva a gép, akkor nem állom mg, hogy ide ne üljekKép

2. ZAFI!
Gratulálok nagy pici fiadhoz, szépen kihúzta az idejét.KépKép Nagyon jó egészséget, és nagyon sok boldogságot kívánunk mi is az egész családnak!KépKépKép

Na, most elkezdem olvasni mit írtatok tegnap du óta, és amire tudok reagálok.

bogancsi!
Szegény Tomi! De Ő egy hős, hogy nem sírt sokat.Kép
Színház! Jó szórakozást kívánok nektek! De jó Daninak, végre csend lesz a házban. Kép
Mi márc. végén megyünk az új Nemzeti Színházba egy vasárnap du-i előadásra, a Mikiék osztályával.Kép Apjuk azt mondta, hogy ide most ő is eljön, mert kiváncsi a Szinházra. Bea meg addig mamázni fog.

Szila! Márti!
Nem tudom mennyire vígasztal Benneteket, de a Bea is hisztizik minenért ezerrel. Kép Szerencsére immunis vagyok rá, most ilyen passzban vagyok, úgyhogy még az se hozott ki a sodromból tegnap hazafelé jövet, hogy a Bea végig üvöltött egy utcát, mert meg mertem fogni a Miki kezét IS. Meg azért, hogy a Miki IS hozzám bújt.
Az a gyanúm, hogy a hátsó 5-ös fogaival kínlódi, így minden meg van bocsátva, bár azért jobb lenne, ha nem hisztizne.
Tegnapelőtt óta hagyja copfba tenni a haját. Ma lefényképezem és majd felteszem a profilomba. A gondozónéni tette bele neki a hajgumit, és annyira tetszett a Beánka, hogy tegnap és ma reggel is hagyta, hogy megcsináljam neki a haját. Úgy örülök, hogy most már kezd igazi kis csaj lenni.KépKépKép

Márti!
Gyógy a nyakadra.KépKépKép Elkezdtem írni neekd, de olyan közhelyszerűvé alakult, hogyinkább kitöröltem. Amikor a férjemnek van ilyen, akkor elmegy a Reumára, kap bele egy injekciót és el van vele 1 évig. De ő nem szoptat. Kép
Szoptatáskor nem adnak még krémet sem ilyen esetben, mert állítólag a bőrön keresztül a legtöbb krém felszívódhat a tejbe. Én nem értek hozzá, de a sógornőmnek a csipőjével voltak gondok szülés után, és amíg szoptatott, azt mondta neki a doki, hogy bírja ki,Kép nem kaphat rá semmikülönösebb gyogyit.Kép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa
 
 


márti,
nyakadon szerintem csaka kinyomkodás segít. meg vmi lazító krém. Richtofit, esetleg ha van otthon. Tegnap éjjel én is így jártam, de szerencsére csak picit. Kép
solya
 
 


Zafi!
Hatalmas gratula a hatalmas babához!!!!KépKépKépKépKépKép
Zsuzsa, Zsuzsi!
Boldog névnapot!KépKépKépKép
Solya! Rettenet, milyen találékonyak a gyerekeink! Milyen jó, hogy jól végződött!
Márti!
Nyakadra gyógyKépKépKépKépKépKépok!

Ovikról majd később. Most farsangi sütigyártás jön, bónuszban alig látok a dáthámtól.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Zafi!!!!!Kép
Hát ez igen! Óriási gratula! Mekkora fiatok lett, csak ámulok és bámulok!Kép Nagyon sok tejecskét kívánok!

Szilvi + Zsani + Niki
sztigris
 
 


Zafi!
Nagy-nagy gratula a kis Péter babahoz!!KépKépKépSok boldogsagot és rengeteg tejcsit kivanunk nektek!
Jo gyors szulés volt és milyen szép méretei vannak a babonak!KépKépKépKép

Most csak ennyi,késobb jovok még!

Kellemes napot!

Edit
edith16
 
 


Sziasztok!

Dzsili! Szuper, hogy változtatott egy kicsit a férjed a hozzá(d) állásán! Kép Olyan hullámzóak tudnak lenni a pasik, nem? Az enyém is néha egy tündér, máskor meg legszivesebben fejbenyomnám a palacsintasütővel! Kép

Kép [color=#ff0000] Kép

Szila! Lacika hajnal 1-től 3-ig nyomta a műsort. Kép De kb. 10-15 percenként megölelt, és megpuszilt, mint aki érzi, hogy nagyon vékony jégen táncol már... Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Gwen puszil mindenkit, de még néhány napig nem tud jönni.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


BMárti,
ez a "bocsi-puszi" naggggggggyon ismerősKép. Hanga még cifrázza azzal, hogy beleduruzsolja a fülembe: "anyucika, szeretlek nagyon" vagy "anya, ne haragudj, elnézést, bocsánat"Kép. Hát ilyenkor hogy legyena az ember lánya szigorú a gyerkőjével?
Szila
szila
 
 


Sziasztok!

Zafi: SZIVBoL GRATULÁLOK PETIHEZ !!! Sok-sok tejcsit kivánok és gyors felépülést!!!

Márti: van egy krém, mormotakrém a neve, az nem rossz, de legjobb a fekvés, esetleg injekció Kép gyogyok mennek mindenesetre, hátha az is segit Kép Kép Kép

Zsuzsa: honnan tudod, melyik foga jon Beának??? Tomi sosem engedte megnézni a fogait, csak a doktornéninek Kép

BMárti: remélem, nem beteg Lacika, mert Tomi akkor szokott éjszaka musorozni.

Holnapra kieroszakolom apábol Kép, hogy feltehessem a kalozos Tomit Nektek. Totál meg volt szeppenve, mert a gondozonok is beöltöztek és még nekem is fura volt Kép Abszolut nem értette a dolgot és biztos ami biztos becumizott Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


ZAFI! Szívből gratulálok kis(nagy)fiad születéséhez!!! Sok boldogságot kívánok az egész családnak, neked tejcit literszám, és gyors felépülést! KépKép

még jövök, csak leteszem a sózsákot

puszi,
heni
gesztenye
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?