Jó estét!
Sztem az éjszaka átalvására sosem fogjuk megtudni a választ, max. a sok lehetségesből kiválasztjuk a nekünk legszimpibbet.
Én pl. meg voltam győződve róla, hogy azért alszik éjjel a lányom, bármekkora kínjai is voltak néha napközben, mert az ő szervezete úgy van beállítva, hogy éjszaka alvás van. Később már csak marha nagy mázliként könyveltem el aztán jónapot.
Én sem vagyok együttalvás párti, csak egy szobában alvás párti. Nekem mondjuk egyértelmű volt a hányós betegség miatt mindkét gyereknél, hogy bébiőr ide vagy oda, egy légtérben akarok lenni velük éjjel, csak úgy vagyok nyugodt. De Livinél 8 hósan elmúlt az a sípszó - sípszó
reflux, és 1 éves korában szépen visszaköltöztem a saját ágyamba, a másik szobába.
Most ugye megint a gyerekszobában alszom, hogy meddig lesz rá szükség, az majd elválik. De most sem alszom egy ágyban a kicsivel, csak mellette.
Berni,
köszönöm kérdésed, változás nem sok van. Picuri nagyon csúnyán köhög, a nagy is, még mindig. Pisieredmény szerint valami fertőzéstől fájt neki a popója, pontosabban a puncija, amit azért kaphatott el, mert a kakit nem tudja teljesen tökéletesen megtörölni, kerül belőle előre is, amitől ott begyullad. Mert állítólag a kakiban vannak olyan cuccok, amik ártalmatlanok egyébként, de ha rákenődik a puncira, ott gyulladást okoz.
Kapott rá antibiotikumot.
Takonykórra meg infralámpázunk, ami láthatóan nagyon jót tett, mert végre kijön a trutyi az orrából és nem horkol éjjel. Egy barom vagyok, hogy csak most kezdtem el használni.
Köhögésre meg már a harmadik féle szirupot próbálom, mert eddig semmi nem hatott igazán (mucopront, stodal, elixirum mittudoménmi).
Na, most olyan alaposan megválaszoltam, hogy soha többet nem kérdezi meg senki, hogy hogy vagyunk.
Ma mi is elkezdtük a hozzátápit. 3 kiskanál sütőtökkel. Nem mertem elsőre többet, bár simán evett volna még.
Ja, és képzeljétek, Nóresz kúszik. Pár napja még hasrafordulni sem tudott.