sziasztok
Zsu
valami extra romantikus kettesben levős helyre mentek?
krisz
azta, apám, de jól nézel ki! apjukod nem is birt magával, mi?
vicus
én azt hallottam, hogy a korházban is van 4D, Cs mondta, remélem nem értettem félre. Megértem, ha nme akarsz a Sziget u-ba menni, de nem csak a D rendel ott. Bár, ha tudtok, menjetek Pestre, kössétek össze egy jó kis vásárlással az uh-ot
ma van az állatorvosok napja
zsófi????????????????
nati
a fotót felrakom a babárol, igérem. nemtom, miért lett kék a vonalzó... amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, egyböl az jutott eszembe, hogy uton van a kis Tamás. 2 fiu után nekem ez termnészetes volt, nem is gondoltam, hogy lány lesz, ugy megszoktam a fiut. amikor Peti uszni járt az ovival, és mentem segiten öltöztetni a gyerekeket, mimndig "üresnek" éreztem a lányokat, kerestem a fütyköst. az ember megszokja. most meg lánynak érzem a babát, de nekem mindegy, mi lesz, komolyan. neked nem szoktam nyavalyogni a járókelők, hogy te jo ég, 3 fiu? ugy utálom ezt, nekem mindig izéltek, hogy nem baj, ha fiu, csak egészséges legyen. mi köze hozzá? örültem annak is, hogy van egyáltalán 2 gyerekem, nekem ne rinyáljon, hogy fiu.
lehet, meg se kérdezem majd a nemét, ne mondja senki: na, végre összejött a lány, vagy hogy: a 3.is fiu, nem olyan nagy baj. Petit akartam lánynak, aztán öt ugy megszoktam fiunak, hogy nem tudtam volna elképzelni magamnak egy lányt. lánynveünk is van: Ági. a fiu még változhat.
van 2007 márciustol Kismama ujsgom, kell vkinek? akár pár darab, aár egész. elküldöm postán, nincs szivem kidobni, de ugyse olvasom öket ujra. lécci, vigye el vki!
gyugyi
babásodó topikba lapos hasat mutogastz?
példakép leszel mindnyájunknak, ilyen hasat kell csinálni a gyes végére
örülök, hogy jobban vagy, varratszedésnél kérdezz rá a kexre.
pompom
gyogyuljatok, hadd jöjjön a babó!
princzivel mi van?
lili
gyere te is!
ticsi
süttél mézeskalácsot?
kutyusok?
babcsi, mami meséljetek!
tünde
mesélj a lakásrol, mekkora, hol van, hogy lesznek a gyerekek...
kolibri
én is utálom, amikor vki a saját gyereke elé helyez vki mást a fontossági listán. aztán csodálkozik, ha pár év mulva a gyereke is igy viselkedik vele.
nálunk reggelre jön a mikulás. vicusé sajna nem
gyugyi
ugy irigylem töled, hogy szoros a kapcsolatod a kamasz gyerekeiddel. én is igy akarom majd, csak nemtom, hogyan kell