Lányok!
Sztem ne vigyétek túlzásba az aggodalmaskodást!
Persze, ne tisztitsatok almot, ne egyetek nyers húst, mossátok meg a zöldségeket...
De még a terheskönyv is azt írja, hogy csak az alom, ami valódi veszélyforrás, mert feltételezem senki nem most akar cicusokat befogadni. Aki meg eddig is tartott cicust, majdnem tuti, hogy már átesett a toxon! De ha nem, akkor is megsimizheti a kutyáját, macskáját!
Nekem amúgy többen azt mondták, hogy felejtsem el az internetet, és a fórumokat terhesség alatt, mert annyi hülyeséget összeírnak, hogy ha mindent betartanánk fekhetnénk egész nap egy fertőtlenített szobában!
Persze én ezt nem fogadom meg, mert megszerettem azt a kis közösséget
, és sok jó dolgot tanulok tőletek, de azért én is azt hiszem, hogy csak a józanész határain belül "óvatoskodjunk".
Itt most nem személyeskedni akarok ám, nem is emlékszem, ki mit írt, csak általánosságban írom!
Az én orvosom az utolsó ultrahang után azzal indított útnak, hogy mértékkel bármit szabad és egyszerűen éljek úgy, mint egy egészséges ember! És totál igaza van!
Elmondom két hete még miket szedtem:
Elevit (alapvitamin)
Folsav (mert az 1. nődoki szerint kell pluszban)
C-vitamin (influ ellen)
Urtogestan (orvosi jav.ra, elővigyázatosságból az 1*-i görcs miatt)
MagneB6 (az Utrogestan okozta fokozott hányingerre!!!)
Renie (a sok sz*r bogyó okozta gyomorégésre!!!)
És Béres csepp (mert ezt előtte is szedtem, és szabad)[/color]
Ez azt jelenti, hogy egy nap 14 (!!!!!) bogyót vettem be, mert kisbabát várok!!!
Szóval egyik nap megelégeltem ezt, és hagytam a francba az idióta tanácsokat, és senkinek nem akartam megfelelni (előtte attól tartottam, talán vki felelőtlennek tartana, ha nem szedem be vmelyiket). De már nem érdekel! Csak az Elevitet szedem kb. 2 hete és kedden tökéletes dobogó szivecske volt a monitoron
!!!Ja, és sokkal-sokkal jobb a közérzetem!!!
Mindenki tegyen úgy, ahogy jónak látja (és persze az orvosa is
), mert mindent úgysem lehet elkerülni!
Bocsi-bocsi-bocsi a regényért, de ez kikívánkozott