Sziasztok!
Mivel odakinnt zuhog az eső
, így most a lakásban kuksolunk a séta helyett, így gondoltam végre már én is jelentkezek.
És újra el kell hogy mondjam, hogy csodaszépek ezek a topicgyerkőcök!!!!
Huh, sok minden történt amióta utoljára itt jártam. Voltunk mi is 6 hetes kontrollon. Hát nem tudo, hogy jó gyerekdokit választottam e, mármint a stílusa miatt. Úgy siettetett, ill. már az elején olyan hanggal beszélt, na jó nem velem, hanem panaszkodott, hogy mennyien megrendelték a pneomococcus-os oltást és hogy nem jönnek a gyerekkel be az anyukák, hogy be tudja nekik adni. Meg közben is, mikor Balázst vizsgálta, komolyan mondom, szinte a a munkaundor áradt belőle. Minden vizsgálatot megcsinált, de a stílusa az borzasztó. Meg hát Balázs, mivel meztelen volt ugye a vizsgálatnál, még mielőtt a doki hozzákezdhetett volna, szépen pisílt egy íveset. Ezt sem poénosan vette fel, mert hát megesik az ilyen, hanem szinte jajjgatott, meg az asszisztensnek, mint valami szolgának mondta, hogy a földet is törölje fel, nehogy elcsússzanak. Hát én minden nap sírva mennék haza, ha egy ilyen nő mellett kellene dolgoznom.
Voltunk csipőszűrésen és csípő uh-n. Meg is lettünk dícsérve, hogy milyen jól viseltük a vizsgálatot, mert hogy meg sem mukkant egész végig. És hál istennek minden rendben. A hasi és koponya uh-ra meg egyszerűen nem lehet időpontot kapni, folyamatosan azt mondják, hogy telefonáljak pár nap múlva, mert nincs még meg a januári időbeosztás, decemberre meg már nincs is időpont. A Budai Egészségközpontba mennénk. Van valaki akinek már sikerült azóta januárra időpontot kérni?
Amúgy szépen gyarapszunk, na jó nem olyan gyors tempóban, most vagyunk 4,5 kilósak. Szépen gügyögünk már, elbeszélgetünk így szépen ketten, tehát a szókincsem kezd lassan csak abból állni, hogy eeeee, őőőőő, meg ilyesmi
, Próbálok neki énekelni, de egyszerűen nem jutnak eszembe gyerekdalok
, a csip-csip-csókát szoktam neki, meg most épp aktuális a hull a pelyhest. A 100 fok celsius-os dalt, amit írt itt valamelyikőtök az is nagyon jó, csak még meg kell tanulnom a szövegét
. Tudtok mondani pár gyerekdalt? Ha majd írtok pár címet biztos, hogy eszembe jutnak a dalok, de most épp csak az előbb felsoroltak vannak a fejemben
Lassan kezdünk átállni az éjszakai 1x kelésre, bár ez attól is függ, hogy mikor evett este utoljára. De pl múlt éjjel az esti fél 9-es evés után már 9-kor aludt fél 4-ig. Evés, majd alvás reggel fél 9-ig. De volt már olyan is persze, hogy este 10 után evett és mégis éhes lett már fél 2-re és utána még 5-kor is.
Kipróbáltam én is a Holsten alkoholmentes sört, egyenlőre az alma és eper változatot. Nagyon jó íze van (én egyébként utálom a sört), de pl az epres változaton alig lehet érezni szerintem, hogy ez sör. És hogy van e hatása nálam a tejre, azt nem tudom, mert ha akkor csak 1 üveggel iszom 1 nap. Egyébként meg nem is olcsó sajna.....
Oltásra majd 2 hét múlva megyünk. Az a citromkarika a szuri helyére jó ötlet , kipróbálom. Nekem egyébként a doki azt mondta a germicid kúpra, hogy fölöslegesen ne nyugtatózzam a gyereket, mert hogy ez nyugtató valójában. Azt mondta, hogy írt fel lázcsillapítót, azt adjam be neki, ha esetleg belázasodna. Pedig én is jobban örülnék, ha ezt elkerülhetnénk, mármint a belázasodást.
Még nem tudom, hogy tudok e jönni a jövő heti találkára, pedig tök jó lenne. Egy barátnőm jönne hozzám Bécsből és még nem tudom, hogy szerdán vagy csütörtökön. Ill. azt sem tudom, hogy hogy jutnék el a találka színhelyére. 11. kerben lakom, A szent Imre kórháztól nem messze, van valaki aki erre kanyarodik kocsival?
Huh, hosszúra sikeredtem és mennem kell, mert Balázs már nyűgölődik.
További szép napot Mindenkinek!!