Új privát üzeneted érkezett!

Emma: :( (anyukádnak) És az nem jó, ha gyerekekkel mész le anyudhoz havonta pár napra? Esetleg már előre megfőzől... Annak biztosan örülne, ha láthatná az unokáit... És a kicsik is élvezhetnék az anyukáddal töltött időt amíg csak lehet :)

Nagyon rossz, ha az ember anyukája beteg :( Főleg, ha szenvedős betegsége van :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: Borinak is van ilyen fürdős képe, és én is oda tettem neki a kis szivacsot a lábai közé :) Nekünk kérdőjeles van :D Majd felteszem...
És mókás, hogy nektek rózsaszín, nekünk kék szvacsunk van :D

Nagyon szépek a topic babák!

Nem szoktam mindíg írni, bár ismételgethetném szüntelen... De olyan jó őket nézegetni :) Köszönöm!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szia Babe! Jó hallani felőletek! Laura nagyon szép baba!

Gyere gyakrabban! :) Ha tudsz :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Zsuzsu: szépen gyarapodtok ti is :D A hiszti meg szuper! Mintha Lilit látnám hasonló akcióban :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szöszke: szépen gyarapodtok ti is :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bettike: ügyesek vagytok! Az átfordulás nagyon jó mulatság :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Jó reggelt!

Képzeljétek, ma először Emma átaludta az éjszakát. :lol: :lol: :lol:
remélem ez már rendszeres lesz.Ma megyünk csípőszűrésre meg koponya, hasi uh-ra.Ábi persze betaknyosodott, láza nincs de egy picit köhög is.Kénytelen voltam elvinni a bölibe, vele képtelenség lenne elintézni a kórházat.:-(
emmalena

Nymalac!

Én eleve úgy akartam, hogy emmástúl menjek anyumhoz.máshogy nem is lehetne, hisz még szopik.de ezt sem engedte.Szerintem az is bennevan, hogy nem akarja, hogy így lássam.
emmalena

Sziasztok!

Tegnap itt volt anyukám 11-től 18-ig, tök jó volt, mert sokat segített, hogy pl. szopi után ő büfiztette, tudtam enni-inni rendesen, és Lotti annyira jól viselkedett egész nap, mintha tudta volna, hogy meg kell mutatnia, hogy milyen jó kislány :lol:
Este evett 21-22 között, 23-kor aludt és 5:40-től evett, egész jó.

Zsuzsu - tündériek a gyerekek, Ábel akkor is gyönyörű, ha hisztizik :wink: A pici nagyon jó húsban van, látom, szépen fejlődik, a kapucnis kék pulóvere nagyon jó, pont ugyanilyen van nekünk rózsaszínben :lol:

Nyugtonmalac - fűzöm-fűzöm, lehet, hogy tényleg kivesz szabit, elvisz, aztán elvan ő egy darabig, utána visszajön értünk, majd meglátjuk, nem szeretném kihagyni a talit!
105-ös buszt nem ismerem. Az Árkád se lenne rossz, csak hát oda is a 69-es villamossal kéne menni, arra feltenni a babakocsit :shock:

Megvan Lotti karácsonyi ajándéka, ezt kapja anyukáméktól:

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... hinta.html
Remélem bejön majd neki!

Babe - de jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban, gyönyörű a kislányod!

Rövid voltam, bocsi, de mindjárt ébredés!

Az eltüntek jelentkezzenek!!! Adri, Andi...?????

Kép

Kép
nusildi

emma: sajnállom anyukádat

babe: magyon aranyos a lányod és mekkora haja van :shock:

csajok nálatok meddig kell szélesre csomagolni a gyereket + ortopéd nadrágot ráadni a kicsire, ha minden rendbe van?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hétfön voltunk tanács adáson
1 hós adatok:
4130g és 53,5 cm
pár fotó:
Kép enni akarok
Kép végre tele a poci

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Timcsi...szépek vagytok! :lol:

Emmalena...ez tök jó! Jó alvókája van Emma babának! :lol:

Egy gyors kérdésem lenne még, mert sír Norbi. :?

Van valakinek aranyere???? :roll:
Én 2 napja vettem észre fürdés közben, szerintem az! :(
Most jött ki, nem tudom mitől??????El vagyok keseredve! :(
Milyen patikai krémmel kenhetem ami mellett lehet szoptatni???
A patikában úgysem tudják! :roll: Van valakinek tapasztalata???
Köszi :)

Kép
Kép
lovaszkata

Lkata!

Nekem a terhesség alatt is volt, a szülés alatt meg brutálisan kijött.Bazira fájt.Neked nem fáj?Nekem két krém jött be, mindkettőt lehet szoptatás mellett használni!Az egyik a Mastu krém, van belőle kúp is, a másik a Reparon.Ne égy elkeseredve, pár nap és visszahúzódik.Az enyémnél nem volt senkinek sem nagyobb, nem tudtam ülni szülés után.de még az is 1,5 hét alatt tök rendbe jött.
emmalena

Emmalena...köszi, :D sokat segítettél!
Kösz a gyors válszt, megyünk is a patikába, ugyis sétáni indultunk! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson. Pont evés közben jött a doki néni, így félbe kellett hagyni. Mira a szuri jött, addigra már eléggé tombolt kajáért, szegény észre se vette a szúrásokat. Utána kúp gyorsan be, citromkarika a lábikra, szopi és most békés alvás van. Remélem ennyivel meg is ússzuk a dolgot.
A 2 hónapos méreteink: 6330 g, 59 cm
fotó:
Kép
Kép Kép

Mtücsök - Köszi, a Piko Switch is ilyesmi, csak annyival tud többet, hogy egyben le lehet venni a sport részt és akár fordítva is rá lehet tenni. Ez tetszett meg benne. Mondjuk sajnos jóval drágább is. :cry: Lehet, hogy le kell mondanom róla. Ha csak nem azt hozza a Jézuska. :lol:

NYmalac - Szívesen felveszlek benneteket. Bori ülése tutira befér, ha Liliét és betesszük, akkor te nem férsz be. :D Kis Renault Clio. Szóval ő az öledben kell hogy üljön. REmélem rendőrrel nem fogunk találkozni. :wink: A részleteket beszéljük meg priviben vag telefonon. Küldöm a számomat.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Marek - Nem ismerem a Quinnyt sajna.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Babe - Gratulálpk! Laura tündéri kiscsaj!

L.Kata - A Reparon kúp csodákra képes. Én a kórházban használtam még.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vettem MASTU krémet. Remélem beválik, köszi!
Emmalena...azért kérdeznék még ha nem haragszol, írok neked privit! :wink:

Bettyna...köszi neked is, ha a krém nem lesz elég akkor jöhet a kúp :?
Ügyik voltatok hogy bőgés nélkül ment a szuri! :D
Citromkarika????Ezt még nem hallottam. :shock:
Az gyulladáscsökkentő vagy mi?Te milyen tip-top vagy! :D
Nagyon szép nagy baba már Szabi! :lol:

Nekünk most kezd látszódni a BCG oltás! :roll: Remélem nem lesz nagy ronda fájós hólyag :(

Holnap megyünk Tatabányára, még az anyasági támogatást el kell intéznünk.
Még semmi pénz nem kaptunk :( pedig a TGYÁS-t már egy hete igényeltük. :shock: :(
Ma van Ferenc, és én nem tudtám venni semmit a férjemnek!
Az uccsó pénzemből Espumisan-t és Mastu krémet vettem. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Lkata!

Írj bátran!:-)
emmalena

Sziasztok!

Rohannom kell, csak egy mai képet engedjétek meg, hogy feltegyek, mert nekem ez nagyon kedves. Első mosolyok egyike.

Beszélgetek anyával!

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Ez lemaradt:

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Lenne egy kérdésem, akinek kisfia van és tommee tippee üveget használ, nem lenne kedve velem közösen venni a nagyobbat? Az a bajom, hogy most megjelent belőle kék és rózsaszín, nagyon szép de csak párosával árulják, és nekem szerintem nem kéne csak egy. A kettő együtt 2.800 Ft.

Kép

Kép
mtücsök

L.Kata - :lol: Köszi. Tipp-topp lennék? :roll: :wink: A citromkarikát a védőnéni mondta, hogy amióta ennyi kínai van Pesten és őket is ugye oltják, tőlük tanulták és állítólag működik. A citromsav meg a hideg valami izomlazító vagy mi és nem durran be tőle az oltás helye. Hát ha ezen múlik, ám legyen, én ráraktam neki. :lol: Ártani biztos nem árt.

Mtücsök - Nagyon cuki Áron! Mi most vettünk egy kicsit, még próbálgatjuk. Ma pl. abból evett, mondjuk elég mohón mert akkorát aludt oltás után, hogy farkaséhesen ébredt, és mindig befordult a cumi része. Nektek is szokott ilyen lenni? HA beválik, akkor közöködhetünk, nert előbb-utóbb úgyis kelleni fog egy nagyobb üveg is, még akkor is ha csak pótlást kap belőle. Bár inkább ne kéne... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Én nagyon szeretem ezt az üveget. Dórikának Avent volt, egyszerűen utáltam és utálom most is. Mindig folyik, nem lehet úgy össze rakni, hogy, ne ömöljön belöle a cucc. Arról már nem is beszélve, hogy nekem Áron csak ebből a tommee tippee üvegből tud inni, én imádom.

Kép

Kép
mtücsök

Lkata!
Csatlakozom Emmalenához, használj Reparont! (Látom, mást vettél, de ha nem segít, próbáld ki a Reparont!) Ez ugyan speciálisan aranyér-kenőcs, de mi minden sebre (szúnyogcsípéstől kezdve heges dolgokig) ezt használjuk, mert szuper regeneráló!
http://www.egis.hu/Content/Products/reparon.aspx

Ildi, jó kis zenehintát kap a lánykátok. :)

Kép
szöszke

Zsuzsu, Timi, Mtücsök, Babe

Nagyon helyesek a gyerekek!!!! Gratulálok mindenkinek a szép babákhoz!!!

Lkata

Nekem is volt a szülés után aranyerem, és nekem is a reparon krém pár nap alatt elmúlasztotta.
Én még az októberi táppénzemet sem kaptam meg és a TGYÁS-ra nem tudom még meddig kell várnom. Még az anyakönyvi kivonatom sem jött vissza a munkahelyemről, pedig már több, mint öt hete elküldtem nekik, így még se az anyaságit, se a családit nem tudtam megigényelni, ez olyan szemétség, aki betegállományban van és szül az ne egyen, mert ha rajtuk múlna éhenhalnánk! Pedig Karácsonyra jól jött volna egy kis mani....

Timi
Nekünk egyáltalán nem kell ilyen bugyit vagy mit ráadni a babára.

Sz.bettyna
Szép nagy már a babád, nem semmi a súlya!!!

Most megyek , mert amíg alszik Áron megpróbálom összedobni a lakást, délután Mikulás ünnepségre megyünk a gyerekekkel a férjem munkahelyére a XI. ker. önkormányzatba, már nagyon várják.

Ildi
Te merre laksz? Hátha valaki fel tudna venni? Én (elvileg ha egy gyerekem sem lesz beteg) Fejér megyéből jövök Érd felől., nem estek útba?

Éva

Kép

Kép
éva75

Mtücsök - Nekünk is folyik az Aventes, de azt hittem én vagyok a béna. :roll: Szerintem lassan át fog Szaib szokni a Tommee-sra, szóval benne vagyok a közösködésben. :lol: A talin le is rendezhetjük. Megveszed vagy vegyük mi?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Majd megpróbálok ismét csatlakozni a társasághoz! :wink: De hihetetlen, hogy egyre kevesebb az időm! :roll:

Ildi! Mérlegeléssel hogy állsz? Azaz, hogy nem? :lol:

Én most szét vagyok csúszva teljesen! Tegnap előtt a drágám 7x evett és 140 - 180 között! Napközben még alszik és esti fürdés után 11-ig semmit, csak megy a móka, amire én már hulla vagyok! Akár hogy is próbáltuk a héten, hogy máskor legyen a fürdetés vagy a kajálás legyen máshogy! És még így is felkel 1-2 között, majd reggel 5-6 között! Hihetetlen! Most úgy érzem, hogy "rossz" alvó lett, főleg a kiságyat kerüli messziről! Szinte csak velem hajlandó aludni! :shock: Persze ha elaludt, akkor más jöhet a kiságy! :shock: Tegnap meg alig ette meg a 80 - 100 ml-ket! Tudom, hogy mi sem eszünk egyformán, de így meg tegnap többször kért enni! Nem értem! Így egyetlen rendszer van az életünkben, hogy kb. 3 óránként eszünk! Semmi több!
Amúgy szépen fejlődik, sokat beszél, játszik, nézelődik, ahogy írtam átfordul hasról!

Vagy csak én várok még mindig túl sokat a gyermekemtől? :shock: :oops:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

le vagyol maradva, Dorka sokat van ébren, szalad a lakás is rendesen...a talin remélem mindenkivel tudok beszélni - gyertek minél többen!

Ildi! Pontosan merre laksz Zuglóban? Kicsit kerülő, de ha nem az Örs felé (az durván messze van), szívesen elugrom érted! Annyit olvasunk, látnunk kell Lottit. Írd meg priviben, hátha nem tudok jönni és annyit visszaolvasni. (mobilszámoddal együtt). Ha a Hermina környékén vagy, belefér. :)

tgyás nekem sem jött még (okt. 20-án adtuk be), de levél igen, hogy meddig jár majd (múlt héten jött a levél). szerintem dec. 10 körül érkezik, azt olvastam legkéőbb következő hó 10-ig küldik.

családi pótlék is jól jönne :) kéne még szoptatós melltartó, sajnos a pár darabból csak az Anita márkájú a kényelmes (7ezerért).

Bettyna! Óriási már Szabi baba! Ő nem csak megduplázza fél éves korára a súlyát....nem csoda, hogy kinőtte a babakocsit. Ruhákkal hogy álltok? 74-es? :lol:
citromot én is kipróbálom, ma megyünk 13.30-ra (nekem nem adja be háznál az oltást valami ÁNTSZ rendeletre hivatkozva)

megyek nézem az előző oldalakat...

2 hós adatok: 58 cm és 5310g (elbújhatunk Szabi mellett :) , de így is jó kis tokásak/hurkásak vagyunk, szokták is kérdezni, hogy csak anyatejet kap?)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Köszi Lányok a cicis-tejes-szopis ötleteket!
Szerencsére a dolog nem vészes és van elég tejem. Dóri ellustult és abból a ciciből már nem szívesen szopizik, amelyikkel kezdte. Az elején ugye ömlik a szájába erőlködés nélkül, de a végéért már meg kéne dolgozni és azzal van baja...

LKata, nekem bő egy hónappal a szülés után jött ki az aranyerem, tök váratlanul (azelőtt sosem volt, sem a terhesség végére, sem a közel egész napos szüléstől)... És Aloe Gél-lel kentem, 1-2 nap alatt visszahúzódott. Szerintem a megváltozott életmód (kevesebb mozgás, sok ülés) hozhatta ki nálam.

Marek, én is nagyon sajnálom, hogy nem fog összejönni a tali nekem, de nagyon messze van és se autóm, se sofőröm, bkv-val meg lehetetlen... :(
De majd gondolok Rátok és várom a beszámolókat meg a képeket. :)

Timi, az én kislányomnak is kellene ilyen ortopéd rugit hordania a gyerekorvos szerint, de bevallom, van, h nem adom rá. Tépőzáras, és amikor alszik, folyton összevissza recseg-ropog alatta meg beleakad egy csomó dologba. Azért merek ilyen hanyag lenni, mert voltunk a fejlődésneurológián (a nyaka miatt) ahol tetőtől talpig megvizsgálták és semmi gond nincs vele.
Egyébként Dórinak állítólag hónapokig kéne viselnie...

Mtücsök, Téged is megkerestek a kórházban aláírt garanciás papírra hivatkozva a napokban? Nálam voltak (többszöri egyeztetés után), én naív végig azt hittem, a babakötvény miatt jönnek, erre kiderült, hogy lakáskasszára próbálnak rábeszélni... babakötvény miatt írtam alá azt a papírt amúgy. Jaj de nem szeretem, amikor ilyen 'trükökkel' próbálkoznak. :?

Kép
anhel

Betti!

Nézd ilyen az új kék üveg, mondjuk drágább, mintha az átlátszót vennénk (vagyis lehet el van írva az ára, most utána néznek és majd felhívnak), mert az a brendonban 1890.-/2db a kenguruban 2800.-/2 db. Most utána néznek, hogy nincs-e elírva az ára, mert az is lehet, hiszen minden más cumisüveg kb. annyiba kerül mint máshol, sőt ez a fajta is ha nem duoba veszed.

http://www.tommeetippee.co.uk/product/_ ... ow_teats_/

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Mivel odakinnt zuhog az eső :? :x :? :x :? :x , így most a lakásban kuksolunk a séta helyett, így gondoltam végre már én is jelentkezek.

És újra el kell hogy mondjam, hogy csodaszépek ezek a topicgyerkőcök!!!!

Huh, sok minden történt amióta utoljára itt jártam. Voltunk mi is 6 hetes kontrollon. Hát nem tudo, hogy jó gyerekdokit választottam e, mármint a stílusa miatt. Úgy siettetett, ill. már az elején olyan hanggal beszélt, na jó nem velem, hanem panaszkodott, hogy mennyien megrendelték a pneomococcus-os oltást és hogy nem jönnek a gyerekkel be az anyukák, hogy be tudja nekik adni. Meg közben is, mikor Balázst vizsgálta, komolyan mondom, szinte a a munkaundor áradt belőle. Minden vizsgálatot megcsinált, de a stílusa az borzasztó. Meg hát Balázs, mivel meztelen volt ugye a vizsgálatnál, még mielőtt a doki hozzákezdhetett volna, szépen pisílt egy íveset. Ezt sem poénosan vette fel, mert hát megesik az ilyen, hanem szinte jajjgatott, meg az asszisztensnek, mint valami szolgának mondta, hogy a földet is törölje fel, nehogy elcsússzanak. Hát én minden nap sírva mennék haza, ha egy ilyen nő mellett kellene dolgoznom.
Voltunk csipőszűrésen és csípő uh-n. Meg is lettünk dícsérve, hogy milyen jól viseltük a vizsgálatot, mert hogy meg sem mukkant egész végig. És hál istennek minden rendben. A hasi és koponya uh-ra meg egyszerűen nem lehet időpontot kapni, folyamatosan azt mondják, hogy telefonáljak pár nap múlva, mert nincs még meg a januári időbeosztás, decemberre meg már nincs is időpont. A Budai Egészségközpontba mennénk. Van valaki akinek már sikerült azóta januárra időpontot kérni?
Amúgy szépen gyarapszunk, na jó nem olyan gyors tempóban, most vagyunk 4,5 kilósak. Szépen gügyögünk már, elbeszélgetünk így szépen ketten, tehát a szókincsem kezd lassan csak abból állni, hogy eeeee, őőőőő, meg ilyesmi :lol: , Próbálok neki énekelni, de egyszerűen nem jutnak eszembe gyerekdalok :oops: , a csip-csip-csókát szoktam neki, meg most épp aktuális a hull a pelyhest. A 100 fok celsius-os dalt, amit írt itt valamelyikőtök az is nagyon jó, csak még meg kell tanulnom a szövegét 8) . Tudtok mondani pár gyerekdalt? Ha majd írtok pár címet biztos, hogy eszembe jutnak a dalok, de most épp csak az előbb felsoroltak vannak a fejemben :roll:

Lassan kezdünk átállni az éjszakai 1x kelésre, bár ez attól is függ, hogy mikor evett este utoljára. De pl múlt éjjel az esti fél 9-es evés után már 9-kor aludt fél 4-ig. Evés, majd alvás reggel fél 9-ig. De volt már olyan is persze, hogy este 10 után evett és mégis éhes lett már fél 2-re és utána még 5-kor is.

Kipróbáltam én is a Holsten alkoholmentes sört, egyenlőre az alma és eper változatot. Nagyon jó íze van (én egyébként utálom a sört), de pl az epres változaton alig lehet érezni szerintem, hogy ez sör. És hogy van e hatása nálam a tejre, azt nem tudom, mert ha akkor csak 1 üveggel iszom 1 nap. Egyébként meg nem is olcsó sajna.....

Oltásra majd 2 hét múlva megyünk. Az a citromkarika a szuri helyére jó ötlet , kipróbálom. Nekem egyébként a doki azt mondta a germicid kúpra, hogy fölöslegesen ne nyugtatózzam a gyereket, mert hogy ez nyugtató valójában. Azt mondta, hogy írt fel lázcsillapítót, azt adjam be neki, ha esetleg belázasodna. Pedig én is jobban örülnék, ha ezt elkerülhetnénk, mármint a belázasodást.

Még nem tudom, hogy tudok e jönni a jövő heti találkára, pedig tök jó lenne. Egy barátnőm jönne hozzám Bécsből és még nem tudom, hogy szerdán vagy csütörtökön. Ill. azt sem tudom, hogy hogy jutnék el a találka színhelyére. 11. kerben lakom, A szent Imre kórháztól nem messze, van valaki aki erre kanyarodik kocsival?

Huh, hosszúra sikeredtem és mennem kell, mert Balázs már nyűgölődik.

További szép napot Mindenkinek!!

clau06
Budapest XXI. kerület

Ja egyébként szerintem az Aventes üveg egy csomó embernek folyik, csak nem mondja. Itt a játszótéren már legalább 10 anyuka panaszkodott rá, de már csak az után miután én elkezdtem szidni. Ennek ellenére a mellszívója szerintem tök jó.

Anhel!
Mikor mész kontrollra, végül nem írtad, hogy talizunk-e. Engem még senki semmivel kapcsolatban nem keresett meg, és azt meg már akartam mástól is kérdezni, hogy ez a babakötvényesdi hogy működik, nem mintha akarnék ilyeneket fizetni, de érdekel, hogy akiknek már az alapösszeggel jár, az hogy van????? Kicsit gáz lett ez a mondat, de remélem értitek a lényeget!?

Kép

Kép
mtücsök

Juj csajok, ma kellett volna vinnem csípő szűrésre és elfeljetettem. :cry: :cry: :cry: :cry:

Most kérhetek új időpontot és biztos majd jó sokára adnak.

Kép

Kép
mtücsök

el is felejtettem írni. Múlt héten itt voltak nővéremék a 2 és fél éves fiúkkal, az elején úgy kellett noszogatni, hogy adjon puszit Balázsnak, a végén már szinte le sem akart állni a puszikkal. Le is fényképeztük őket, íme:

Kép

clau06
Budapest XXI. kerület

Lányok!

Tudnátok nekem valami jó tanácsot adni! Az a helyzet, hogy tök beteg vagyok, fáj a torkom az orrom be van dugulva és mindenem fáj, szerintetek, mit csináljak, hogy minél hamarabb rendbe jöjjek, ráadásul remélem a picurka nem kapja el.

Esetleg valami ötlet??????

Kép

Kép
mtücsök

Mtücsök, bocsi, tényleg, lemaradtam, pedig eszemben volt: én a magánrendelésre megyek a kontrollra, mert az közel van a lakáshoz és a gyerekkel így egyszerűbb (nem tudom most senkire sem hagyni, kocsim meg nincs, így a férjem visz, aki addig istápolja a kicsit). Így sajna nem tudunk ott találkozni. :(

Ja, babakötvényről a nő egy szót nem ejtett, így kissé csodálkozva álltam előtte, hogy miért is hívott ennyiszer és jött el házhoz? (na ja, nem is a szaros - már bocsánat - babakötvény izgatta, hanem, hogy rábeszéljen valami biztosításra)
Én csak annyit tudok, hogy 18 éves korában a ded felveheti azt a pénzt, ami ott a számláján összegyűlik. Az induló 42 ezer Ft-ot az állam adja, ehhez természetesen a szülők hozzátehetnek/tesznek, ill. akármelyik banknál el lehet helyezni, kb. ugyanolyan kamatozású bármelyik bank esetében (elég kicsi sajna...), ill. hagyható az államkincstárnál. Lehet, hogy nem jól tudom, javítsatok ki, amennyiben így van.
Ezt találtam még: http://www.babakotveny.info/?oldal=kalkulator_ism

Kép
anhel

Mtücsök!
Calcium Sandoz pezsgőtabletta! A torokfájós-gyulladásos dolgokat nagyon hamar rendbe rakja.
Lázad is van?

Kép
szöszke

Köszi Szöszke, lázam még nincs és remélem nem is lesz, mert akkor nem tudom, hogy fogom szoptatni az én drágaságomat.

Kép

Kép
mtücsök

párom délután visszavitte a csipő uh-s leletet a dokinak aki a csípőszűrést végezte. Habár minden rendben van a csípővel, mégis kell februárban menni megint kontrollra és addig is továbbra tornáztatni kell (csípőkörzés). Nektek is mondták, hogy lesz később is csípőszűrés?

clau06
Budapest XXI. kerület

Clau
Asszem az én háziorvosomnál nincs rosszabb. Kedden mondtam neki, hogy zöld Bori kakija, ráadásul néha vér is van benne. Erre mondta, hogy adjak neki Normaflore-t. Mondtam, hogy már adom...akkor adjam továbbra is... :shock: Nem tudtam rábeszélni, hogy csináltasson egy tenyésztést... :roll: Ma fel kellett hívnom a védőnőt és ki kellett hisztiznem, hogy elküldhessük a kakit tenyésztésre. Szerencsére a mi orvosunk nem volt, így a másik adott beutalót. Ja, de előtte mondta a védőnő, hogy vigyem be a gyereket a kórházba, hogy megnézzék. Mondtam neki, hogy én ugyan be nem viszem, mert nincs mit nézni rajta. Eszik, jókedvű, nem fáj a hasa, egyedül a kakival van gond, azt meg úgyse fog a kórházban produkálni. Csak arra lett volna jó, hogy bekapjunk egy rota vírust... :roll:

Egyébként ma mentünk volna csípőszűrésre, de nem mentünk, mert azt mondták, hogy kétnapi élelemmel kell odaülni. Inkább protekcióval megyünk jövő szerdán. Remélem időben végzünk és odaérünk a talira.

Holnap megyek diabetológiára, meg hat hetes kontrollra., Alig várom.... :roll:

marek

Emma: lehet, hogy anyukád tényleg azért nem akarja, hogy menjetek :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: szupi ajándékot kap Lotti Karira...
Már én is megvettem Bori ajándékát :D Tök jó érzés volt nek vásárolni! Majd megmutatom miket kap a csajom... :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Timi: nekem nem kell szélesre csomagolnom Borit, pedig az ortopéd orvos szerint az egyik lábikó kötött volt kissé... Semmit nem csináltam vele :) mert én ilyen anya vagyok ;) És most Dévény Anna megvizsgálta, és mondta, hogy nem is kötött a csípő :)
De tény, hogy én mosható pelusozok (amit nagyon szeretek), és az jót tesz állítólag a csípőnek :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Betyna: miért kellett citrom karika a lábikára? :shock: Nem hallottam még ilyet :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bettyna: (bocsi, az elöbb elszökött egy t ;) )
Köszi szépen a talis fuvart :D Lógok neked eggyel ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Annyira szépek és aranyosak a babákok! A kedvenceim a mosolygós képek :D Lassan itt az ideje nekem is elcsípni egy mosolygást a kisebbikemtől :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tücsök: hol láttál rózsaszin meg kék tomme tippee üveget? Én is szeretnék :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bettyna: nekem már kétszer fordult be az üveg etető része :) Bori nagyon evett akkor :D Én is csak néztem

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tücsök: az avent és tommee tipe dologgal én is így vagyok :D Lili aventes baba volt... Bori nem az lett... Bár az étel melegítőt meg a sterilizálót használjuk most is az aventtől... Meg a kagylókat ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?