Zsófi
hatalmas gratt a focicsapathoz, meglesz K...y ifi válogatottja!
Hányat kérsz vissza!
Nagyon kell az újabb kismami a topicba!!!!!!! fogyóban a gárda...
Gyugyi
Nem bírsz magaddal, te jány...kipróbálnád az önfeledt örömöt...
Kérdezhetek?
Elkötötték...oké...de így még termelődik petesejt, csak nem tud kiszabadulni...mi van, ha másik irányba kijut? vagy ilyenkor hogy kötnek? körbezárnak?
csak mert ugye az elzáródott petevezetékből is lett má baba, oszt senki nem tudja hogy került jó helyre a cucc
Dike
tessék többet jönni...piritől péig sose jössz, vagy ritkán, pedig tudom, hogy olvasol...ilyenkor is tessék jönni, a lelkednek jó ám! most jön a karácsony, ilyenkor sütünk főzünk, borozunk, jó lesz a hangulat...igaz csajok!
Gyugyi vonalzója a frászt hozza rám! 20 nap!!!!!!!!!!!
Még ötletem sincs, nemhogy megvett ajándékom!
Melus!
Hát persze, hogy emlékszünk rád! Gratt a babyhez...átérzem a méreteket, ugyan én 200grmal lemaradtam, de az 59 ott van, szal tom, hogy milyen összehajtogatva odabent! azé ha van időd mesélj, szüléssztori, mostani napok, tej, pocifájás, és hogy te hogy vagy, no meg, hogy tesó mikor?
És boldog névnapot, ha előbb jelentkeztél volna, aktuális lehetett volna, de még a 8 napba benne vagyok!
Zsu
cijjja...még én se síeltem, engem is vigyetek, és jól elökörködünk ott a profik közt...
Görbuszod jól alalkul, apát ne sokat hagyd aludni! hajrááááááááááá
dokibához mikor mész? sztem jan, vagy febrben én is megyek hozzá, hátha talizunk...
na megyek vasalok, hátha ez segít...még mindig nincsenek fent a függönyök, pedig má 1 hete kimostam őket