Sziasztok!
Winona, Szeder, Hutas, Sugi, Lanta, Petra, Konan, Honey, Starlark, Eszike, Márti A.m. (remélem senkit nem hagytam ki): Nagyon édesek a baba fotók!
Az adventi koszorúk is nagyon szépek mindenkinél! És megnyugtató, hogy nem csak én vagyok elmaradva, kedden eett le, hogy koszorút kellett volna csinálni
Hutas: üdv itt
Mensi még nekem se jött meg, néhány hónapig még szívesen lemondok róla
Lanta: Jobbulást a náthából, Zalán is szörcsög, de mi napi 1-2 orrszívással megússzuk. Ja, és karácsonyra én is egy átaludt éjszakát kérek
Starlark: gratula a vizsgához, elismerésem, hogy baba mellett tudsz tanulni
Nálunk Zalánnál még mindig észre lehet venni, ha ébren van, ugyanis már félálomban nyüszög, ha meg teljesen felébred, akkor ordit.
Netti: vírusos sztoriért nem irigyellek, remélem már mindannyian jól vagytok.
Honey: örülök, hogy az esti fektetés rendeződött! Én már vittem Zalánt bevásárló központba. Az ajándékvásárlást meg úgy oldjuk meg, hogy öszeírjuk ki mit kap, és rászánunk egy napot, és beszerezzük. Tejcsi ügy
Egyébként ha nem eszek rendesen nekem is látványosan megcsappan, de akkor Zalán két napig 2 óránként eszik, én meg tömöm magam közben és iszok, és helyre áll. Ja, és nekünk is volt egy hét, hogy alig hizott (a múlt hét) de most megint rákapcsolt. Viszont közben tuti nőtt néhány centit, mert jó rá az overállja, ami lényegsen nagyobb volt még 2 hete rajta (látom ezzel nem vagyok egyedül:))! Remélem használ majd, hogy Anyukád kicsit átveszi Flórát! Zalán el van egyeüdl kb 20 percet, utána még 10 percet ha szórakoztatom, aztán helyszin változás kell neki. Igy megyünk körbe a kiságy, játszószőnyeg, pihenőszék hármason. De mindenki csodálkozik, hogy ilyen sokat el van egedül, szóval tuti nem ez az átlag! Anyós emlékeit pedig az idő simán megváltoztathatta picit
Súly: bevallom őszintén, foglamam sincs menniy plusz van még rajtam, de az akár maradhatna is, így nem vagyok olyan piszka fa, mint szülés előtt. Régi ruháim rám se jönnek fel, de elsősorban a csipőmmel van a "gond" ami határozottan szélesebb, a csipőcsontajim eléggé szétcsúsztak.
Védőnőőnek én se tervezek adni semmit karácsonyra.
Winona: Huh, ezért a költözés mizériáért nem irigyellek igy pici babával.
Humanka: ha tudsz mutass miniszoknyás ördögöt, meg rövid gatyás Mikulást légyszi!
:D
Karácsonyi baba ajándék: az egyik már meg van, egy elefánt, aminek az ormány sipol, meg fel lehet csavarni, és lóg rajta egy katica, amit fel lehet ültetni az ormányára, plusz kapni fog egy 120*120-as fa járókát. Zalán imád az ágyában lévő játékoknak dumálni, viszont nem szereti, ha én eközben nem vagyok a környékén.
SZiszi7: huh almakompótos sztori
Párodnak drukk a melóhoz, Örs fiad jobban van már?
Márti: az a játszószőnyeg nagyon jól néz ki!
Eszike: gátseb probléma ismerős, nekem nem fáj, csak kellemetlen esmény közben. Pedig engem alig vágtak/varrtak
Nem tudom kikérdezte: én viszem néha kendőben Zalánt, decsak ritkán, mivel ő egyértelműen jobban szereti a babakocsit.
Blúmi: édességet én is enni tudnék kiló számra! Nálunk még nincs teljesen beállt napirend. Ráadásul Zalán most kezd többet ébren lenni napközben, szóval tuti most lesz egy változás. Ami fix: 8körül fürdés, utána reggelig 6-g alvás, 2 éjszakai szopival megszakítva.
Minyu: én hetente talán egy vagy két evélst mérek, ha rámjön a mérhetnék, Zalán eddig 120-nál töbebt ilyenkor nem termelt be, de inkább 100-at. Ő mondjuk kel még éjszaka, viszont napközben 3 óránként eszik. Jobbulást a fiúknak! Ő igy hizik hetente 150-200g-ot.
Monee: éjszakai szopi nálunk is igy megy, magam mellé fektetem, ő eszik, én alszok, aztán mire felébredek, általában ő is alszik, ilyenkor visszateszem a kiságyba és megyek vissza aludni.
Szeder: sajnálom, hogy ennyit kínlódtok a fogacskával
Tejci: az ivás nekem is nagyon nehezemre esik, ha itthon vagyok még nem annyira, de ha megyünk valahova rendszerint este jut eszembe, hogy alig ittam
Ami még nálam hazavágja egyértelműen a tejet az, ha valamin felidegesítem magam, szóval próbálok nyugodt lenni.
Fejés: hasonló mint Bejcinél, én nagy nehezn kinyerek 10milit, amjd kisfiam bevág abból a mellből 40 milit. De én is többektől hallottam, már, hogy a gyereknél nincs jobb fejőgép