Stike!
Akkor ne izgulj, biztos minden rendben van. Persze a helyedben én is elmennék ultrahangra, mert az cseppet sem jó, ha ezen idegeskedsz! És persze apának is nagy élmény lesz látni a csöppségét, és annak dobogó szivecskéjét
!
A babaszoba-témához: Ezt szerintem tényleg párja válogatja! Nálunk pl. a férjem szeretne bent lenni velünk már a gyermekágyas napokban, családi szobában, mert szeretné, ha együtt tanulnánk meg a teendőket, és ismernénk meg a babát. Viszont ő is azt mondja, hogy ha nagyon sírós lesz a csöppség, akkor tegyük át a szobájába, mert nem fog tudni aludni. Ugyanakkor az én párom semmire (!) sem kel föl. Én viszont azonnal mindenre, tehát vlsz. én már akkor ébren leszek mikor a baba mocorogni kezd, ő viszont kb. akkor kelne föl, mikor a nyöszörgés komoly sírásba váltana
! Persze most az alapállapotról beszélek:D !
Mikor 11 bullmasztiff kiskutyánk volt, éjszaka 2 óránként keltem etetni őket (11-et, tápszerrel, cumiból!!!
), mert császárosok voltak, és csak nappal anyuciztunk egy ideig. Szóval mi akkor úgy csináltuk, hogy én etettem éjfélkor, kettőkor és négykor, mert én pillanatok alatt vissza tudok aludni, a férjem viszont sose, ő viszont 6-kor kelt és onnantól ő intézett néhány etetést, így én is tudtam aludni egyhuzamban pár órát.
Tudom fura, hogy kutyákhoz hasonlítom, de a 11 apróságot tuti tovább tartott megetetni és pisiltetni, mint a mi egyetlen babcinkat.
Szóval mi úgy tervezzük (és tőlünk függetlenül egy bnőmnél bevált), hogy éjszaka anyuci felkelt és megette a bébit, hajnalban viszont apa korábban kelt negyed órával, lefejt tejjel megette a picúrt aztán szépen elment dolgozni. Így apucinak csak egy kicsivel jutott kevesebb alvás, és anyuci is kipihenhette magát, ráadásul az, hogy az apa is eteti legalább egyszer a picit, szorosabbá teszi közöttük a köteléket
Aztán persze kérdés, ez a gyakorlatban mennyire fog működni, de nekünk "nagyüzemben" bejött
! Szerintem ahol apuci kicsit jobb fej az átlagnál, és van is kedve besegíteni, ott ez nagyon jó lehet.
Itt van pár kép a romboló alakulatról
!