Új privát üzeneted érkezett!

Lekri,
Jobbulást Levinek! Nagyon aranyos a kis rénszarvas!

Medina,
Attila nagyon helyes. A kádas kép tetszik a legjobban. Olyan édesen néz! :D

Gabo,
Tetszik nekem is a szék, de ezt is nagyon hamar kinőné Zsófi. Szerintem az etetőszék is ellátja ugyanezt a funkciót. Én inkább vmi hasznosabbra költeném az árát. De ez csak egy vélemény. :)
A gyerekülés jól néz ki. Mi is isofixben gondolkodunk. Beninek most az van és nagyon bejött.

Tim,
tényleg nagyon jó néha elmenni, de van miért hazasietni. És ez olyan jó!

Litu,
Olyan aranyos vagy!!! :D
Papp Zs. egyébként első ránézésre nekem sem volt szimpi, aztán mikor Danit vártam ő tartotta a felkészítő tanfolyamot és nagyon jó fej volt. Később újra találkoztunk, mert Liza félig-meddig nála született. Ő volt az ügyeletes (igaz ő is már csak akkor ért fel, mikor Lizi feje kibújt, mert annyira sietett a kiscsaj). És nagyon nagyon kedves volt. Pedig nem kapott érte pénzt. Ezt csak azért mondom, mert sokan azért panaszkodnak rá, mert fix tarifái vannak és hogy csak a pénz érdekli. Én mást tapasztaltam. A többit majd priviben.

Bárányhimlő
Én be fogom adatni Beninek a bárányhimlő elleni oltást. A doktornőm szerint, akiben nagyon megbízom, egyre durvább lezajlású a betegség és sajnos egyre több a szövődménye. Daninál és Lizánál még ő sem ajánlotta, sőt kifejezetten ellene volt. Most meg azt mondja, hogy horror, amiket néha lát és hogy azokon is kijönnek a pöttyök( igaz csak pár darab, akik) megkapják az oltást.
Ja és a védőnőm is most mesélte, hogy az ős kisfiának kisagyi ödémája lett tőle, három hétig voltak kórházban és utána még járni is újra kellett tanulnia.
Viszont csak 1 éves kora után javasolja.
Mi mondjuk jobban ki vagyunk téve a veszélynek, hogy elkapjuk, mivel sok helyre viszem Benit. Ovi, suli, úszás stb...

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


jó reggelt

Felsoa
sajnálom a korán kelést :(

Lituka
hogy vagy?

Gabo
igaza van Felsoának.jó a szék de hamar kinővi ez is Zsófi.

sirnihagyás:
hát nem tudom nálunk mi lesz a helyzet de valószinű,hogy Kristóf felcserélte a nappalt és az éjszakát evészetileg :(
valahogy megprobálom visszaforditani de ha nem megy akkor sajnos a sinihagyás jön.a védőnő és a doktornő is már 2hete mondta,hogy hagyam sirni mert neki a pocijának megterhelő az éjszakai evészet már.még kisérletezek de sajnos egyre rosszabbak az éjszakák.leirom egy napunkat,hogy lássátok miről beszélek

tegnapi napunk:
hajnali 5kor evett.majd 9óra után egy nagyon kevés gyümölcsöt evett.fél banán,fél alma.ezt se ő kérte hanem én adtam.nem is nagyon ette.ezután Kristóf délután 4kor evettkb.230ml főzeléket.majd 6fele megkináltam gyümivel.kemény 60ml-t evett.fél8kor vacsizot tejpépet-150ml-t.éjfélkor kelt.100ml tápszer majd 3órakor kelt 150ml tápszer.azóta még nem evett.ugyhogy amit ő reggel és délután nem eszik annak éjszaka kéne lennie.éjszaka meg 3-4óránként eszik.ezt nappal kéne csinálnia :cry: :cry:

valahogy probálkozom még de már nem sok ötletem van :( :(

Levim hála aludt az éjjel bár párszor felsirt de megtörölte magának az orrát és aludt tovább.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak a bárányhimlő elleni oltás végett írok:
Mi tegnap kaptuk meg, ugyanis szombaton találkoztunk a nővéremmel, és a két kisgyerekével, és tenap hívott, hogy a kislány bárányhimlős. Ez azt jelentu, hogy szombatom már régen benne volt, mert 2 hét a lappangási idő, és állítólag akkor fertőz a legjobban.
Egyböl hívtam a gyerekdokit, és azt javasolta, hogy még tegnap vigyem el hozzá, be adja neki az oltást, ésígy vagy egyálltalán nem jön ki rajta, vagy csak egy-két pöttye lesz.
Azt is mondta, hogy ez a legfertőzőbb gyerekbetegség. Úgyhogy mi már megkaptuk, potom 7.000.-ért.

Minden hófórdulósnak boldog hófórdulót!!!!

U.i: szavaznátok a Marcira?
http://palyazat.picibaba.hu/december-sz ... d=szavazat

Kép
marcianya
 
 

 
 

kinél,hogy jön a télapó?

mi ugy csináljuk,hogy a télapó a csizmába szombat reggelre hagy ajándékot(gyümölcsöt).majd szombat este jön a télapó(sógorom).igy ott a zsákban is lesznek pici ajándékok(ruha és 3db-os kinder Levinek,Kristófnak meg egy kis játék,meg anyosék ajándéka is ott lesz azt nem tudom mi).

másnál,hogy lesz?
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: itt vagyok a rendelőben, még mindig nincs internet otthon....a baba jól van, 19 mm-es, 8 hét 4 napos!!
Július 12-re vagyok kiírva. Az első 10-én születetett!!

Remélem mindenki jól van!!

Sok puszi mindnekinek és ne haragudjatok, amiért csak röviden tudok írni.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Lekri: Nem tudom még, hogy lesz a Mikulás. Tulajdonképpen még nem csinálok olyan nagy dolgot belőle, nem érti még úgysem. Játékot kap, ennyi. Írod, hogy éjszaka eszik inkább Kristóf. Nem inkább egy kis melegségre-szeretetre vágyik olyankor. Pontosabban rád? Mert Bogi se éhes, és azért szopik, hanem mert anyás és jó odabújnia hozzám. Azért gondolom, mert pár perc csak a szopi, még be sem indul a tejleadó reflex, tehát nem jön belőle sok minden, az odabújás a lényeg. Férjem erre azt mondja mindig, hogy leellenőrzi, meg vagyok-e, megnyugszik és kész, alszik tovább. :) Szerintem ne hagyd sírni! :(

Marcianya: Szavaztam! :) Én is be szeretném oltatni bárányhimlő ellen Bogit. Ez mennyi ideig nyújt védettséget, nem tudod?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó
nem mert ő tényle éhes olyankor.a 150-200ml tápszert megeszi amit nappal nem.szoktam probálgatni,hogy csak simi meg cumi.nem elég neki ő enni akar.ezért kéne megforditani a nappali kajcsit az éjszakaival.
sirni hagyást én se szeretem de igy nem jó amit csinál :( :(
Vendég
 


Amikre emlékszem :lol: :lol:

Szössz Drukk a koncerhez! Ügyi vagy!Tudom most uborkaszezon lesz a :( zenészeknek

minden kis mikulás édi!

emi ari a kislányod!:)

Medina aranyos Attila,

asszem geni te is raktál a kislányodról:)
ha jól emlékszem

Virág jó,h benéztél!Gani te is

remélem jól vagy Litu!

Ma én is 5 óta fenn vagyok mondjuk én 9 utánfekszem is mindig
ennyit a szilveszterről amit utálok a Karácsonyt szintén
:roll:

Kép
kritta
 
 


Hali!

Szerintetek az gáz, hogy mi nem télapózunk? Úgy gondoltam, hogy minek, mert, hogy nem fogják úgyse fel az egészet. Szombaton egyébként megyünk a cégemhez télapóbulira, de oda is csak azért, hogy "eldicsekedjek" a gyerkőcökkel, meg jó program. :)
Szerintem a télapós dolog akkor édi, mikor a gyerekek lelkesen pucolják a csizmát és teljes extázisban vannak már hetekkel előtte, hogy vajon mit fog hozni a télapó. Legalábbis mi a tesóimmal így voltunk. Meg a Jézuskával is.

Amúgy meg nincs is csizmánk. :oops: Meg cipőnk sincs.... :oops: ...csak zokni van.... :shock:

Karácsonykor azért természetesen lesz ajándék a fa alatt. :) Holnap megyek megvenni őket a Régióba.

Ma reggel kaja közben Márkócska elkezdett tapsikolni, csak úgy magától. :) Szoktam neki tapsolni éneklés közben, de akkor sose akarta csinálni.

Tegnap a védőnő nálunk volt vagy másfél órát. Megetette Márkót, tisztába tette Norcikát, játszottunk meg minden. Olyan volt mint egy bébiszitter, mondtam, hogy jöhet máskor is. :)

Klarka! Gratula a tesóhoz.

Nálunk tesóméknál lesz baba június elején. Mázlisták, alig kell venniük valamit, mert mindent megkapnak tőlünk, ráadásul még az is mindegy, hogy fiú lesz vagy lány, folyamatosan garantált a teljes kollekció ruha. :) :lol:

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Köszi a válaszokat szék ügyben! Közben anyum is lebeszélt róla, hogy úgysem üldögél benn. Ahhoz még pici, inkább kúszik-mászik, jön-megy. Meg aztán az etetőszék is itt van tényéleg potom 35 ezerért vettük. Úgyhogy, inkább azon a pénzen játékot veszünk karira.

Na, mort akkor rákérdezek a bárányhimlő elleni oltásra a dokinál!! :shock: ha ennyi rosszat hallani róla...

Na, megyek főzni a picinek, mert aztán mindjárt felébred a délelőtti félórás szunyából! :P (spenót+ husi lesz a menü)
Majd még jövök!!!

Klarka! Gratulálok!!! olyan jó volt olvasni! irigykedem! (azért még várunk mi)

Kép
gabo001
 
 


Csak néhány dologra reagálnék.

Lituka, szerintem nem kényezteted el Mátét! Ilyen pici babák még nagyon igénylik, hogy foglalkozzanak velük, ez nem baj, és ettől nem lesz akaratos. Később mindig több időt tud majd egyedül is elleni, játszani.

Gabo, látom mások is lebeszélet erről a székről. Jópofa, de minek? Szerintem éppen az a gáz, ha egy baba sokáig elücsörög egy helyben.

Mikulás még nem annyira jön hozzánk sem (majd később, de akkor sem Télapó, azt meghagyjuk orosz barátainknak. Tök rossz, hogy minden gyerekdalban Télapónak énekelnek, én nem is nagyon ismerek igazi Mikulásváró dalt. Ha valaki igen, légyszi írjon!!!).
1 db. kis ajándékot kap Emma, persze ablakba találjuk meg, örülönk, hogy a Mikulástól kapta, stb. De élőben nem lesz Miki.

Kamilla: nem gáz!

Klarka! örülök nektek!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Bolygó köszi a szavazást! :D

Megkérdeztem, hogy mennyi ideig véd az oltás, azt mondta, hogy élete végéig, de úgy hogy kijöhet rajta csak sokkal sokkal gyengébben, csak egy-két pötty lesz rajta.

Klarka gratula a babóhoz!!!!!

Meg kell veletek osztanom az örömömet, a Marci ma elkezdett mászni!!! Na jóóó, inkább ugrik mint a nyuszika! :lol: De olyan édes.
Rakok föl videót róla!
http://uk.youtube.com/watch?v=eANaelI-4sE

Hurrá!!!! Olyan kis ügyi! :D :D Imádom!

Kép
marcianya
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 14:05-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 14:06-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 14:06-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anetto köszi a bíztatást! :D Hát Marci lassan, de biztosan halad :lol:

Nagyon tetszik a kisszék!!! Én is gondolkoztam rajta, de attol félek, hogy nem ülne rajta, mert egy fél percig nem mard nyugton. Pedig nagyon tetszik! És persze Máté rajta igazi nagyfiú!!!! :D :D Látszik, hogy tetszik neki!!!

Doki ügyileg sajna nem tudok segíteni, az én dokim, itt van a Margit horházba.

Kép
marcianya
 
 


Maszatnak és Andor babának boldog hófordulót!

Emi! Megnéztem Liliről az új képeket. Továbbra is tünemény.

Bettinek reggelre kutya baja volt. A doktornő szerint is mehetne oviba, csak homeós tablettát kell szopogatnunk meg C vitamint szedni. Épp hogy csak duzzadt a mandulája. Láz sincs. Este pedig még 38,4 volt. Végül úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk a héten, az ovónővel pedig megbeszéltem, hogy pénteken a mikulásra délelőtt reggeli után beviszem. Így meg lesz az öröme.

Bius is úgy kel fel az ágyból mostmár, hogy felkapaszkodik, szerencsére még csak térdelőállásig jutottunk el. Viszont a játszószőnyegen sikerült egyedül felülnie úgy, hogy az ívbe kapaszkodott egy kézzel. Mintha a BKV-n utazott volna. :D

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Nagyon édes Marci azon a képen. Nálam ő a befutó.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Hoztam nektek egy videót!

Most már egyedül fel tudok állni!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 



Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Zorroné,
köszi, ma dokinéninél is 7,82 volt, amin én megint meglepődtem, mert Bogi sosem hízott ilyen rövid idő alatt ilyen sokat. Ez a hozzátápi hatása azt hiszem. :roll: Azért, remélem hamar lemozogja majd, ha elindul…
majd…
Én azért jobb szeretném, ha nem lenne ilyen kis szumós… :oops:

Bolygó,
hát egyelőre híztam egy kilót, amióta rendszeresen futok és tornázom! :shock: :? :lol:
Talán majd megindul lefelé. Mindenestre a közérzetem jobb, ez is valami. Majd írok a blogba is. Te hogy haladsz?

Nagyon szépek a mikula babók!!! :)

Túró rudi :shock: :?: :?:

Anettoo,
nagyon jol nez ki ez a jatszoszek!! :D És persze a kislegény is benne!! :D

Mary
Bogi baba nagyon ügyi!! Megnéztem az egyedül felállós videót! :shock: :D :D Gratula hozzá mindkettőtöknek!!
Vendég
 


Kristóf kihányta a tejpépet az egészet :( :(



Levente golyója fekete egy helyen.még jó,hogy reggel visszük vissza :( :( :( :(
jóéjt szép álmokat mindenkinek
Vendég
 


Na most visszaolvastam becsületesen!
Hosszú is leszek :lol:

Zorroné,
Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok! Jobbulást kívánok Beninek!!!
A sajt evést etetést nekem is mondták már…..hát nem tudom mikortól lehet adni..

Ágnes27,
Milyen édes kis komoly Mikid van!

Geni,
Alma még nem áll fel, de már mindenhova kúszik mászik. Minden érdekli, főleg az ami nem kellene :lol: ! Én már elpakoltam a tv állvány alsó polcáról, és az újságtartót is kiürítettem. A nadrághúzogatás ismerős! Ilyenkor én csak kis piócámnak hívom :lol: ! Ruben meggyógyult már?
Megnéztem a képeket, amiket belinkeltél, annyira annyira édes!!!!!!!!!!! Látszik hogy szereti az állatokat! A mosdós a kedvencem.

Medina,
Ati hogy eszi a húst, csak úgy magában? Alma csak főziben, de jobban szereti a nem húsos dolgokat, de azért persze az is lecsúszik neki.
Meztelen Miki, csúúcs..de a kedvencem a kiskacsa!

Kamilla,
már akartam kérdezni, csak elfelejtem mindig, hogy 2 minivel milyen úszizni? A vízben is egymással vannak elfoglalva?? Almának a szeme lesz csipás mindig uszi után …

Virág5,
ez a virágföld hozzátápi nagyon tetszett!!! Nekünk van 1 kókuszpálmánk a nappaliban és már körbe kellett barikádoznom, mert Almának nagyon tetszik a kókusz az alján :lol: . Én ha főzök, vagy takarítok a konyhában mindig beleteszem Almát az etetőszékbe, szerencsére nagyon jól elvan benne a kis habverőjével :lol: .

Emi,
Lili Mikulás, nagyon édes!!!

Felsoa,
Bocsi, hogy csak most reagálok, teszek képet a golyóról..tök jó játék, és még szerencse, hogy a hangját is le lehet halkítani…Nem jó a kép felbontása mert telefonnal csináltam, mert Apa elvitte a gépet.. Kép Kép
Beni Miki is cuki! Én még mindig nem szereztem be egy mikisapkát…

Lekri,
hogy van Levi, náthás még? Fekete a golyója??? Írj majd mi volt a dokinál! Kristóf jól van, nem beteg?

Szösszenet,
sajnálom a nagypapádat, jobbulást neki! És kitartást a sok melóhoz!

Kerekes,
Hogy van Betti, és Te nem lettél beteg?? Ismerős a kimászás a pihenőszékből…Alma legújabb dolga, hogy a babakocsiban fordul meg hasra…

Marcianya,
remélem Marci jól van, nem lett pöttyös? Tök jó a videó!! Ügyi nagyon!

Klarka,
GRATULÁLOK!!!!! Olyan szuper, olyan nosztalgikus érzéseket kelt bennem, ahogy olvasom, hogy hány mm :lol: !


Anetto,
Akkor az azt jelenti (felcseréli a nappalt az éjszakával), hogy eszik éjjel többet, mint nappal? Kristófnál valami ilyesmi van, ha jól értem. Almát én sem hagyom sírni, főleg nem éjjel. Mostanában van hogy éjjel felsír többször, de nem kell kivenni az ágyból csak odamegyek simizem a hátát és visszaadom a cumit neki. Persze van olyan is szerencsére ritkán (a múlthéten pl.), hogy felébred hajnalban és kipattannak a szemei..1-2 óra és vissza is alszik..az kemény, de akkor nem éhes csak játszik. Mi az a játszószék??? bocsi már látom :lol:

Mary,
Bogi hihetetlen!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes, emlékszel a születése után aggódtál, hogy kis súllyal született és majd mikorra éri utol magát? Most meg már áll!

Mikortól lehet beadatni a b.himlő elleni oltást??????????? Még mindig nincs prevenar!!! Mi van, ha 2 hó telik el az 1. és a 2. oltás között??
Mi nem Mikulásozunk, Alma még kicsi szerintem hozzá, meg egyébként se vagyok nagyon híve, de majd jövőre biztos mi is !
Most,hogy melegedett az idő mit adtok a babókra sétakor? Én nem öltöztetem túl (pl. overállt sem adtam rá, amikor 10 fok volrt), de az utcán úgy látom mindenki beöltözteti a babáját..A kesztyűt hogy adjátok fel a gyerekekre, iletve hagyják? Alma egyszerűen ki nem állhatja sajnos.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Atizka,
Csöppke blogjából emeltem el:

Ime a Mikulásos dal:
Hullik a völgyben a pelyhe a hónak,
Siklik a dombon az ősz Mikulás.
Sok kicsi kérdezi mit hoz a jónak,
Lesz-e a zsákban a sok mazsolás.

Péter erre-arra se finnyás,
Pál fiának jusson a virgács.
Jöjjön és lássuk hogy mit hoz a holnap,
Mit hoz a zsákban az ősz Mikulás.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Hello Mamik

Zsuzsának köszönöm a Maszat köszöntést.

Tök jó babaképeket láttam! Nagyon jók ezek a Mikis szerkók.
Nálunk idén nem lesz miki, mert párom nem lesz itthon a hétvégén.

Maszat 1 hete beteg, mi is elkaptuk. Köhög és nem akar neki múlni.

Lekri
Mi van Kristóffal?? Olvasom, h napok óta rosszul eszik??

Topik most megint nagyon beállt, mamik, miért?? Lehet hisztizni kell, és akkor megindul az élet...

Na jó, befogom, de rossz, h nincs nagyon mit olvasni!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szia Kiscica!

Maszat már 8 hós, azta!!! Boldog hófordulót!
Ha nincs mit olvasni, akkor írj valamit Te! :wink:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Van aki ad már joghurtot, kefírt, sajtot, túrót? És ha igen hogy,miben és mennyit???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lekri!

Bocsi, nem tudom, hogy mi van Kristóffal konkrétan. De most olvastam, hogy kihányta a kaját és rossz étvágyu.
emlékszel Bogival is ez volt nem rég, csak hasmenéssel társult.
ha adhatok tanácsot, akkor fogd diétára. Boginál bejött. Kapjon tápszert . abból se egyen túl sokat. egy minimum adagot. csinálj neki vizbe főtt almát és keverd össze főtt krumplival. és az alma levével pépesitsd. ezt egye pár napig. meg kaphat banánt is. variálva.
ez csak egy tanács.
Mielőbbi jobbulást a fiuknak!

Borsika!
Kisfruzsi!

Köszönjük a videóra a reagálást!
Hát Kisfruzsi én se gondoltam volna, hogy ennyire beindul. már mindenben felkapaszkodik.

Kiscica!

Bocsi, nem akarok beszólni...
"Topik most megint nagyon beállt, mamik, miért?? Lehet hisztizni kell, és akkor megindul az élet...

Na jó, befogom, de rossz, h nincs nagyon mit olvasni!!"

Nagyon egyszerü.
Kedves Kiscica!
Leülsz a gép elé, megemeled a kezeid és irsz. Aztán lesz mire reagálni még plusszba , igy több lesz az olvasni való.
Ha mindenki ül a gép előtt és csak olvasni akar, nem fog senki irni, igy nem lesz mit olvasni.
Én pedig azért jövök ritkán, mert 1. Bogi nagyon nyügi mostanában, nem aludt egész éjjel igy én se. taknyos.
2. nem rontom itt a levegőt, mert tudom, hogy sokan nem kivánnak engem ide.

Nem akartam ezeket leirni, de mégis kikivánkozott!
Bocsi.

akkor jó éjt!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Kristófnak és Maszatkának jobbulást!!

Kisfruzsi,
és ez a golyó miféle? Ha zenél, akkor minket is érdekel!
(annyira kevés játéka van Boginak, mondjuk ő tök elvan mindig azzal, amit talál, csak én érzem magam kínosan, hogy üresen ácsingóznak a játékospolcok :oops: )

Meningococcus ellenit olvastam, hogy páran beadattátok. Mennyi volt? Nekünk csak jövőre kerülne sorra (most még egy prevanar jön), de a doki néni azt is mondta, hogy most nincs egy beteg se.. érdemes egyáltalán?
Vendég
 


Kedves Ollem 8)
Látom a poént sem érted már! Nem gond, de az ilyen hosszas megjegyzésekkel tényleg nem fog Téged sem senki sem "kedvelni".

Nem tudtam, h ez a topik attól él, ha én írok, ezt örömmel látom.

Ezt szeretnéd, hát írok
Tegnap óta annyi a változás, h még mindig betegek vagyunk.
Jó sok minden történt, tudom, de hát miután velünk nem történik túl sok minden, ezért a száraz dolgokkal meg nem fogom a fórumot terhelni.
HA izgi dolog van, jövök. Szóval nyugi Mary.
És azért mert nem írok, lehet érdekelpár ember beírása, mondjuk a Tied, ami ilyen kedves, az pont nem!!

És talán tényleg nem kéne már ez a sok rosszindulat, ami abból fakad, h Te most meg vagy sértődve.

Na, akkor most megint lesz egy jó kis vita!!
Tök jó, lesz mit olvasni...!!! :twisted:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


[quote="kisfruzsi"]S írta:kisfruzsizia Kiscica!

Maszat már 8 hós, azta!!! Boldog hófordulót!
Ha nincs mit olvasni, akkor írj valamit Te! :wink:


Köszi! Megy az idő, elég keményem!
Tényleg nem tudom sokat írni, tegnap megint átrendeztem a lakást. Valahogy sosem találom úgy jónak, ahogy éppen van. De most sikerült.
Meg a karácsonyfa miatt is kell rendezkedni, mert Maszat lerombolná elég hamar.
MA újra leviszem újra dokihoz, mert semmit nem javul a köhögése.

Ezek vannak, meg más is, de az meg már nem fórumdolog.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Fruzsi! Köszi a dalt :D (kár hogy dallamot majd csak én kreálok hozzá :oops: ).Hogy állsz a naptárkészteéssel?

Sajtot már nekünk is kéne adni gy.orvos szerit Emmának, de én még nem adok. Amilyen jófélék a tejtermékek, inkább még várok vele. Talán 1-2 hónap múlva.
Szerintetek az jobb, ha majd piacon veszem a sajtot a kistermelőtől? (Mindenféle tejterméket árul: joghurt, kefír, túró, sajtok,... nagyon sokan állnak nála mindig sorba, gondolom jókat készítenek.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


[quote="kisfruzsi"]V írta:kisfruzsian aki ad már joghurtot, kefírt, sajtot, túrót? És ha igen hogy,miben és mennyit???


Nekem védőnéni nem mondta, bár elég régen volt kinnt, és majd csak jövőre jön. De ha lennék olyan bátor, akkor sem enné meg se a túrót se a sajtot, mert ahogy picit darabosabb a kaja, rögtön kiköpi.
Védőnén mondta, h fog nélkül én sem enném meg a darabosat.. Na itt néztem, nem értem. És ha nagyon éhes lennék, tuti fog nélkül is meg tudnám enni.

Joghurton viszon gondolkodom, de az meg nem olcsó, ritkán meg nem sok értelme van.

KEfír: na erről nem tudtam, h ilyet is lehetne. :shock:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Sziasztok,

Apa tegnap nem aludt itthon, csak ma délután jön haza. Ilyenkor mindig "beköltözök" Alma szobájába, átviszem az ágyneműmet és az ottani ágyban alszom. Nem tudom mi lehet, de megint felkelt 4-kor és 5-ig fent voltunk :? . 1-kor is felkeltem hozzá, de akor csak álmában nyöszörgött. De hajnalban most nem sírt, csak szenvedett, mint aki álmos de nem tud elaludni...hát én nem is tudom, hogy bírtam az elején az állandó felkelést, nem alvást..most nagyon kikészít.
Még jó, hogy nem látni videóképet rólam most miközben írok..nagyon durván begyógyult a fejem :lol: :lol: :lol:

A karácsonyfa nálunk is talány, hogy hova kerüljön...bár Alma nem áll fel még, remélem addig nem gyakorolja be :lol:

Kiscica,
ha voltál a dokinál majd írd meg mi volt, nem lehet, hogy valami baci bújt meg a légútjában??? Csak akkor sajnos csak az antibigyó segít. mit szedtek???
Remélem nem Apával van gond! Nálunk a nappaliban alig van bútor, mert én a nagy terek híve vagyok és sikerült Apát is meggyőznöm erről :lol: Most persze örül Ő is, hogy nem kell a bútorokat tologatni, hogy Alma ne galibázzon :lol:

Borsika,
Igen zenél, meg világít is! 2 állásban lehet állítani a hangerejét (szerencsére). A parkettán elég hangos, amikor elindul, mert a "lábai", amik szintén golyók és azokkal gurul. na ez jó érthetetlen lett :lol: Emeleten latok? De a szőnyegen nem hangos egyáltalán. Bogi nem félős bab ugye? Alma egyáltalán nem egy be..ri, de amikor először meglátta működés közben, hát csak nézte, hogy mi a fene ez a valami :lol: :lol: :lol: De jó, mert Ők maguk indíthatják el, ahogy meglökik a golyó elindul (van benne egy lendkerék szerű valami, ami forog és világít) a babók meg utána.
Ami tuti játék még a mieink közül az a gyűrű piramis, 3 féle hangot ad ki, amikor meglökik, van közte gyerek kacaj is :lol: Ja és a karikákról lelógó színes anyagcsomók Alma kedvencei kicsi kora óta :lol: Kép gyűrű piramis

KépKép
kisfruzsi
 
 


Amúgy nekünk sincs olyan nayon sok játékunk. A plüssöket most kimostam és azon gondolkozom, hogy most nem is adom vissza Almának, mert mindent összenyal harap és a műanyagokat jobban tudom tisztítani.
Atizka,
Készül-készül a naptár! A héten készen lesz, csak kellene valami ünnepi képeket készítsek..

Babajoghurtot lehet adni, vagy simát?
azt vettem észre, hogy a sinlac, amit gyümivel adok néha uzsira megfogja Alma hasát... gondolom "beleköt" a sok rost :lol: :lol: :lol:

A sajtot bele is lehet reszelni a főzibe, mondjuk attól még darabos. Alma is hadilábon áll a darabossal, már eljutottunk odáig, hogy az almát hajlandó megenni ha csak le van reszelve (turmixolás nélkül) és a sütőtököt is ha villával összetöröm.

KépKép
kisfruzsi
 
 


:lol: :lol: :lol:
vicces volt :lol: :lol: :lol:
jó poén.... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Fruzsi!

Úgy úszunk, hogy Apa Márkóval, én meg Norcival (vagy fordítva.:))
Nagyon élvezik. Nem nagyon tudnak egymással foglalkozni, mert feladatok vannak, amiket csinálni kell. Na jó, a végén van negyed óra játék, akkor megy a hancúr. Norcika már tök jól "úszik" karúszóval.

Ti hova jártok?

Ja, meg azt akartam én is kérdezni, hogy pontosan mi az a játék, amiről feltetted a képet?

Ma leadom a gyerekeket Nagyinál és bevágódok egy játékboltba. Csak az lesz a gond, hogy nem fogok tudni választani a sok jó játék közül. Mondjuk még mindig a viziló a kedvencem, pedig élőben még nem is láttam.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,

A játék:
Kreatív terasz
Kategória: Készségfejlesztők
Gyártó: Smoby
Korosztály: 1 és 3 év között
Hányan játszhatják: 1 játékos
Kiknek ajánljuk: lányok és fiúk számára
A kisasztalon különböző színes virágformák lógnak, középen pedig karikatorony található. Igazi aktív szórakozást nyújt a kicsiknek. Méretek: 20 cm x 38 cm (magasság/átmérő)

Csak elég kicsi, mert a 20 cm az asztalszerűség átmérője..8600 Ft az ára azért szerintem sok érte

Mi Győrbe járunk úszni. Még csak merülünk, ismerkedünk a vízzel,remélem nemsokára több gyakorlatot is csinálunk. Alma rendszeresen nyeli a vizet, köhög, de nem bánja! :lol: Karúszóval úszik??? Azta és akkor egyedül úszik a vízben, vagy hogy képzeljem el??

De jó neked, hogy egyedül mész vásárolni! Én a héten kaptam egy délelőttöt vásárlásra (Apa itthon volt), de nem volt elég... :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ja most látom, hogy a 40 cm az átmérője és a 20 a magassága. Akkor nem is olyan kicsi!!! Jó lenne életben látni, hogy a lelógó dolgok milyenek (anyaguk), de ezt a játékneten találtam.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi, jó ez a játék (a gólyós), mi is vettünk ilyet ajcsiba is unokahugicának :) Nekem bejön, bár én nem vagyok mérvadó, minden ilyen mozgó, forgó, zenélő, villogó kütyü bejön, rosszabb vagyok, mint egy gyerek :D

Marcianya, szavaztam ;)

Ha van kedvetek, szavazzatok ránk is :) Előre is köszönjük :)

http://palyazat.picibaba.hu/december-sz ... d=szavazat

A sajtot nekünk is javasolták már, még anno Szandinál is, csak picit belereszelni a főzibe, nem túl zsíros sajtból! De mi sem esszük még, Szandival is 8 hónapos kora után kezdtem :)
(amúgy épp most megy a csak csajokba a mit egyen a gyerek... :))

Túrórudi :shock: :D

Anetto, Klarka, tök jó, jövő nyáron ismét babázhattok, irigyellek Titeket, és gratulálok a már "hivatalossághoz" is :) (nem tesztek vonalzót?)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Fruzsi!
Azért tettem idézőjelbe az úszást, mert azért még úszni nem tud, de fent marad vele a vizen, szóval tartja magát karizomból. Nagyon ügyes. Márkó meg rendesen kar és lábtempózik, ha a kezemre fektetem.

Nálunk az van, hogy anyu csütörtökönként délben végez a munkahelyén és akkor nála vannak a gyerekek én meg elszabadulok egy kicsit. Mondjuk inkább konditerembe kéne járnom ilyenkor és nem shoppingolni.......

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen voltam! Olvastam mert időm nem nagyon volt írni!
Most is csak azért mert alszik!
Védőnéninél voltun és utközben el aludt!
Súlyunk 9900g és 74cm!

Már adok neki néha túrókrémet milli vaniliásat és imádja!
Tápszert már nem eszik cumisüvegből csak tejpéppel keverve!
Kint van a bal alsó fogunk és ezzel kinlódtunk már hetek óta nem tudom mi lesz a többivel! :cry:
Már mászunk négykézláb és nagyon örül neki próbál már fel állni de nem sok sikerrel!

Hú hirtelen sok voltam!Majd rakok képeket is!
Vendég
 


Szia Kata!

Hát nem semmi a súlyotok :lol: ! Mi is nemsokára elérjük (Alma 9 kg lehet).

A túrókrém szerintem túl cukros, nem? Van üres is (legalábbis itt) és abba is lehet gyümit tenni. Próbáld ki szerintem.

Lányok, tapasztaltabb konyhatündérek!

Ma kelbimbót szerettem volna kóstoltatni Almával. Megfőztem, de baromi keserű lett és büdi is szerintem. Én nem szeretem, de csináltam már és az édes volt. Mi volt a baj vele? Persze nem adtam oda neki ebédre.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Nekem speciel nagyon hiányzik Mary és Nono is......
Úgy látom Nono végleg eltűnt.

Mary! Te azért írjál gyakrabban! Meg szoktam nézni Bogi videókat, és nagyon ügyes kiscsaj már! :shock: :P Nagyon helyes kis pofija van! :P

Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem sem túl gyakran reagálnak emberek... még akkor sem, ha valaki kisregényt ír, és szinte mindenkit felsorolva válaszolgat nekik....mindegy. ez van. így sokszor nekem sincs kedvem reagálni az ő problémájára, vagy éppen dícsérni a képeit amit feltesz.

Én a sajtot, túrót 8 hónapos kortól tudom, hogy lehet adni. (6 hónapos nagyon korai szerintem. akkor még csak a husi van) szerintem ha a forró kajába reszeljük a sajtot, az elolvad, így meg tudja enni a baba. a túró is valamennyire szerintem pépesedik, nem lesz olyan darabos.

Szerintem a Milli vaníliás krémtúró felnőtteknek való inkább....

Mi megyünk ma Mikulásozni a munkahelyemre. Tudom, hogy még nem érti, de egy programnak jó. Ő is én is emberek között vagyunk. Az énekeket meg tök imádja. Majd kiderül. Ha nem bírja eljövünk azonnal.

Kép
gabo001
 
 


[quote="ollem"]: írta:ollemlol: :lol: :lol:
vicces volt :lol: :lol: :lol:
jó poén.... :lol: :lol: :lol:


Na, akkor mégiscsak érted a viccet. 8)
Már teljesen meg voltam ijedve.

Na, most megyek is, mert a kezemnek izomláza van a sok emelgetéstől. :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


sziasztok

Gabo
szerintem nem direkt nem válaszolnak,válaszolunk csak vagy nem tudunk vagy éppen ,mint én pl.néha csak átfutni tudom az oldalt.de a képeket,videókat mindig meglesem és meg is szoktam dicsérni a manókat. ne vedd személyes sértésnek ha nem válaszolnak,válaszolunk.nekem se szoktak,szoktatok mindig de vagy felteszem ujra vagy hagyom a fenébe :lol: :lol:

a túrót,sajtot én is 8hóstól tudom.Levinek csak a Bakony túrót adtuk.krémtúrót a boltit én se javaslom.otthon is lehet csinálni.gyümölcsös túrót például.nincs benne semmi tartósitó szer és tudod miből áll :D :D
joghurt:én abbol is megvettem a naturt és itthon gyümivel "tálaltam" imádta

Kata
hatalmas méretei vannak a lányodnak :lol: :lol: képeket kérünk majd :lol:

Fruzsi
passz :oops: :oops: még soha nem csináltam :oops: :oops:

Kamilla
ha tudsz tegyél úszós képeket :lol: :lol:

Nici
jöhetnél gyakrabban is :lol:

Kiscica,Ollem
legyen béke köztetek is :lol: :lol: :lol: mind 2 gyertek sűrűben :wink:

Rólunk pár szó:
semmi komoly Levi kukója.de ilyesztő mert reggelre az egész zacsi fekete lettdoki megnyugtatott és leszedte a kötést is.semmi nem látszikma még csak zuhany holnap már fürödhet

:lol: :lol:

tegnap valószinű én toltam ki Kristóffal mert lehet "megtömtem" .


apa lefürdette és lefektette.fél8kor már aludt és 4kor kelt fel addig 1x se :lol: :lol:
én nem vagyok jól:
elsején megjött a mensim.elsőnap még tök jól voltam meg másnp is azon kivűl,hogy rettenetesen megvan tegnap olyan fájásaim voltak néha mint ha tolófájásom lett volna.mára meg felváltva fáj az oldalam.de annyira,hogy menni se birok olyankor.egyszer a bal oldalam kb.félóráig,utána nyugi van kb.1óra hosszát utána a jobb oldalam megint kb.félóráig és nyugi.ez megy reggel 6óta.meg mindig rettenetesen megvan :( :(
Vendég
 


Sziasztok Mamipajtik!

Most csak véletlenül ugrottam be. Eléggé el vagyok havazódva... Lili is ad melót rendesen, úgyhogy visszaolvasni sem tudtam csak átfutottam a termést :)

Sajt, túró: én még nem adok Lilinek, de már tervezem. Még bevezetem a spenótot és zöldborsót és ha azon túl vagyok, akkor kap majd sajtot is.

Mikulás: én szeretném megajándékozni Lilit. Tudom, hogy ő még nem értékeli, de nekem valamiért fontos. Nem csinálunk nagy cécót csak kiteszünk az ablakba valami apróságot és csinálok csomagot is, amibe olyan gyümölcsök és desszertek lesznek, amit már megeszik :)


Lekri,
komoly a rénszarvasod! Sajnálom a nehéz éjszakákat! Szorítok, hogy sikerüljön "révenni" Kikit az éjszakai alvásra és nappali evésre.

Anetto,
irigykedve nézem a várandós vonalzódat :) Nagyon aranyos a fiad a széken.

Gabo,
jó mikipartyt nektek!

Kata,
hatalmas a lányod! Majd hozz képet róla.

Fruzsi,
én még sosem adtam kelbimbót Lilinek. Én magam is utálom, úgyhogy passzolom a kérdést.

Cica,
Tegnap nem voltam, úgyhogy utólag is boldog hófordulót Maszatnak! Jobbulást neki!!

Klarka,
vigyázz magatokra!!

Kamilla,
ti hol úsztok?

Zsuzsa,
aranyos vagy, hogy megnézed Lili képeit. Én is nyomonkövetem Biusét. Gyönyörűen fejlődik!!

Mászó Marcinak és álló Boginak nagy gratula!!

Kép
emi29
 
 


Kisfruszi: Ati is főzelékbe eszi csak meg. Egyszer kapott egy kis csülökhusit, amit magába elcsócsálgatott. Szívta ki belőle a levet és közbe olyan édi nyam-nyam hangokat adott ki.
Én már odaadtam elkészítésre a naptárakat. Összesen 5-öt csináltatok. Decemberhez Ati Mikisapis képét raktam. Jövőhétre készen is van.

Marcianya: Nagyon édi Marci. Főleg ahogy a végén örül a megszerzett távirányítónak. :lol:

Klarka: Én is gratulálok. Engem is elfogott a nosztalgia!

Ollem: Nagyon ügyi Bogi!

Miki: Mi nem csinálunk belőle nagy felhajtást, úgyse fogja még fel.

Öltöztetés: Én ugyanúgy ráadom az overált. Kesztyűt nem visel el, így ha már elaludt, jól betakargatom.

Kiscicca: Boldog hófordulót Maszatnak és jobbulást!

Gabo: Én szoktam reagálni rád! :wink: Nono nekem is hiányzik.

Tejtermékek: én még nem merek adni neki. Múltkor mikor kipirosodott olyan durván a popója, akkor előtte kapott egy pár kanál danoninót és kész volt tőle. :? Ati még nincs felkészülve rá.

Éjszaka: Hát nálunk régen volt már ilyen car. Egyszerűen nem akart az ágyában aludni, folyton sírt, így a hasamra vettem, majd mikor elaludt, közénk raktam. Ő így aludt reggel 7-ig, de én nem nagyon. Egy kicsit begyógyult az én fejem is.

Mozgás: Ati már mindenhová mászik utánam. Kijön a nappaliba, fél percig nincs el, mindent szétrámol, kipakolja a zoknis fiókot. Rengeteg energiája van. Mi lesz, ha már tud majd járni. :shock: :lol:
Tuti fogyókúra.

Bocsi, ha valakit kihagytam! Sietnem kellett!

Edina


Kép
medina83
 
 


Lekri, köszi, és örülök, hogy Levi gyógyul!

A sajtot nekünk mindkét gyereknél 6 hónapos kortól ajánlották!

Fruzsi, elvileg a kelbimbót viszont nem ajánlják ilyen korban, borzasztóan fúj!

Gabo, jó mikizést, tuti tetszeni fog neki, ha más nem, az ajándékok :) (gondolom kap mindenki)

Krémtúrót én sem adnék semmi szín alatt :roll:

Medina, sajnálom a rossz éjszakát, remélem ma jobb lesz! (Barbi is nyekkent párat éjszaka, bár szerencsére nem kelt fel, aludt tovább, csak a cumit kellett a szájába dugnom :))

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Barbinak boldog névnapot!

Nagyon édes ő is a képen.

Tegnap sikerült kapaszkodás nélkül felülnünk rendesen. :D

Mi gyümölcsös babajoghurtot eszünk. DM-ben most az is akciós. Üveges gyümiből van hogy csak negyed üveg fogy el, de ebből megeszi a 100g-os dobozzal.

Nálunk mindenki kap mikulás ajándékot. Bius is a kiscsizmába egy kis jelképeset. A többiek szóvá tennék, hogy Biust miért felejtette el a télapó.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?