Na most visszaolvastam becsületesen!
Hosszú is leszek
Zorroné,
Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok! Jobbulást kívánok Beninek!!!
A sajt evést etetést nekem is mondták már…..hát nem tudom mikortól lehet adni..
Ágnes27,
Milyen édes kis komoly Mikid van!
Geni,
Alma még nem áll fel, de már mindenhova kúszik mászik. Minden érdekli, főleg az ami nem kellene
! Én már elpakoltam a tv állvány alsó polcáról, és az újságtartót is kiürítettem. A nadrághúzogatás ismerős! Ilyenkor én csak kis piócámnak hívom
! Ruben meggyógyult már?
Megnéztem a képeket, amiket belinkeltél, annyira annyira édes!!!!!!!!!!! Látszik hogy szereti az állatokat! A mosdós a kedvencem.
Medina,
Ati hogy eszi a húst, csak úgy magában? Alma csak főziben, de jobban szereti a nem húsos dolgokat, de azért persze az is lecsúszik neki.
Meztelen Miki, csúúcs..de a kedvencem a kiskacsa!
Kamilla,
már akartam kérdezni, csak elfelejtem mindig, hogy 2 minivel milyen úszizni? A vízben is egymással vannak elfoglalva?? Almának a szeme lesz csipás mindig uszi után …
Virág5,
ez a virágföld hozzátápi nagyon tetszett!!! Nekünk van 1 kókuszpálmánk a nappaliban és már körbe kellett barikádoznom, mert Almának nagyon tetszik a kókusz az alján
. Én ha főzök, vagy takarítok a konyhában mindig beleteszem Almát az etetőszékbe, szerencsére nagyon jól elvan benne a kis habverőjével
.
Emi,
Lili Mikulás, nagyon édes!!!
Felsoa,
Bocsi, hogy csak most reagálok, teszek képet a golyóról..tök jó játék, és még szerencse, hogy a hangját is le lehet halkítani…Nem jó a kép felbontása mert telefonnal csináltam, mert Apa elvitte a gépet..
Beni Miki is cuki! Én még mindig nem szereztem be egy mikisapkát…
Lekri,
hogy van Levi, náthás még? Fekete a golyója??? Írj majd mi volt a dokinál! Kristóf jól van, nem beteg?
Szösszenet,
sajnálom a nagypapádat, jobbulást neki! És kitartást a sok melóhoz!
Kerekes,
Hogy van Betti, és Te nem lettél beteg?? Ismerős a kimászás a pihenőszékből…Alma legújabb dolga, hogy a babakocsiban fordul meg hasra…
Marcianya,
remélem Marci jól van, nem lett pöttyös? Tök jó a videó!! Ügyi nagyon!
Klarka,
GRATULÁLOK!!!!! Olyan szuper, olyan nosztalgikus érzéseket kelt bennem, ahogy olvasom, hogy hány mm
!
Anetto,
Akkor az azt jelenti (felcseréli a nappalt az éjszakával), hogy eszik éjjel többet, mint nappal? Kristófnál valami ilyesmi van, ha jól értem. Almát én sem hagyom sírni, főleg nem éjjel. Mostanában van hogy éjjel felsír többször, de nem kell kivenni az ágyból csak odamegyek simizem a hátát és visszaadom a cumit neki. Persze van olyan is szerencsére ritkán (a múlthéten pl.), hogy felébred hajnalban és kipattannak a szemei..1-2 óra és vissza is alszik..az kemény, de akkor nem éhes csak játszik. Mi az a játszószék??? bocsi már látom
Mary,
Bogi hihetetlen!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes, emlékszel a születése után aggódtál, hogy kis súllyal született és majd mikorra éri utol magát? Most meg már áll!
Mikortól lehet beadatni a b.himlő elleni oltást??????????? Még mindig nincs prevenar!!! Mi van, ha 2 hó telik el az 1. és a 2. oltás között??
Mi nem Mikulásozunk, Alma még kicsi szerintem hozzá, meg egyébként se vagyok nagyon híve, de majd jövőre biztos mi is !
Most,hogy melegedett az idő mit adtok a babókra sétakor? Én nem öltöztetem túl (pl. overállt sem adtam rá, amikor 10 fok volrt), de az utcán úgy látom mindenki beöltözteti a babáját..A kesztyűt hogy adjátok fel a gyerekekre, iletve hagyják? Alma egyszerűen ki nem állhatja sajnos.