Sziasztok!
Hú, mennyit írtatok! Mire elolvastam, elfelejtettem, mit is akarok írni!
Rólunk: Vince már 2 hete náthás, pontosabban főleg éjjel szörcsög, már arra is gondoltam, hogy a fűtésünk miatt, mert elég rossz! A szabályozóval lehet gond, mert későn kapcsol be, aztán meg nagyon meleget csinál! Szerintem Vince is azért kel éjjel 2x, mert szomjas! De azért egy cicit ki szokott üríteni egy szopival!
Hozzátápi: mi visszatértünk a csak cicire, mert nem kell neki a kanalas. Annyi, h. uzsira egy kis almát bepróbálkozok több-kevesebb sikerrel. Most megvárom a 6 hónapot, és utána kezdem a főzelékeket.
Képzeljétek, talán írtam, h. adtam kóstolás szintjén neki tejpépet, és kb. amikor harmadszorra kapta, kiütötte, rendes csalánkiütések lettek tőle! Persze ebből is van hypoallergén, gyógyszertári, és lehet őket gyümölccsel ízesíteni! De egyelőre van tejcsim bőven, szerencsére.
Itatni kizárólag pohárból itatom, és csak forralt vízzel, hát ez meg az én heppem!
Gyönyörűen megissza pohárból is, akkor minek vacakoljak cumisüveggel, vagy csőrös pohárral? De most vizet se adok, azt akkor adtam, amikor krumplit kóstolgattunk, mert az ugye töményebb, és ő rögtön nem szopizott utána!
Mosás: én is 40, vagy 60 fokon mosok, nem külön, hanem egybe a miénkkel, nekem az is elég, hogy a színeseket külön válogatom, ugye 4-en vagyunk, így is állandóan mosok, férjem heti 3x kosarazik is, szóval van mit.
Sensitive mosószerrel és öblítővel mindannyiunkét. (én sajna ekcémás is vagyok
)
GYED miatt tegnap hívtam a m.helyemet, hát tegnap járt le a TGYÁS, így nekem ez kicsit csúszik!
De mire nem jó a topik, ha nem olvaslak titeket, nem is gondoltam volna rá!
Violával anno még a TGYÁS lejárta előtt küldték a GYED papírokat!
Most rohanok megint, ha addig nem jönnék, minden picinek és nagyobbacska testvéreinek mosolygós krampuszokat kívánok!
Üdv: Évi