Sziasztok!
Zituska, ma voltunk "nálatok", beértünk, és Peti közölte, hogy enni.
Megyünk karácsonykor is, az lesz az ajándékom: vacsi kettesben.
Fülészet ügyben tartom magam ahhoz, amit írtam. Egyébként tudom, mire gondolsz, nekem pont - számomra egyáltalán nem észervehető - halláscsökkenés miatt vették ki annak idején az orrmandulámat. De ekkor már "nagy" voltam.
Sajnálom, hogy Noi rosszul alszik. Nálunk a mai nap egy áldás volt, Peti délután és este is a saját ágyában aludt el.
Karmen, nekünk is Nasivin Sanftunk van, 0,025-ös, és a dobozán és a papírján is az van, hogy 1 évig használható fel. Ha jól tudom, nemrég változtattak valamit az adagolóján, lehet, amiatt tartható el jóval tovább.
Zsuzsu, Peti sem csinált eddig semmit, de az utóbbi pár napban rengeteg szót tanult: enni, inni, pici, bibi, oda, stb. És tudja, mit jelent, tehát nem csak úgy mondja.
Bölcsit én is sokáig elleneztem, de a társaság miatt szerintem nagyon jót tett Petinek. És ha nem a bölcsiben lesz beteg, akkor majd az óvodában kezdi, mert a beteges időszakon véleményem szerint át kell esni, vagy előbb vagy később. Mondjuk nálatok az lehet a lényeges szempont, hogy egy év múlva Konsti is öregebb lesz, talán jobban elviseli, ha ne adj' Isten Ábeltől elkap valamit.
Én Karira nem adok semmit a dokinknak...nincs is ötletem.
Ja, ma Peti az előszoba kellős közepére kakilt. De legalább levette magáról a ruháját, nem a gatyáját kellett mosni.
Szilcsi, sajnálom a dolgot. Nekem a szülés után mondjuk fél évig volt minden OK, utána már mentem fogigátlót íratni.
Rika, épp ma jutottál eszembe, hogy vajon, mi lehet veletek. Óviügyben annyit tudok, hogy Peti majd a Teréz utcába fog járni, szimpatikusak az óvónénik, az év elején teljesen ismeretlenül elbeszélgettek velem, tehát nekem nagyon bejön. Na jó, ismerem a vezetőt is...
És GRATULÁLOK a kislányotokhoz, remélem, minden rendben van vele is.
Bea, nagyon édesek együtt a gyerekeid. Remélem, pár év múlva Peti is így fog viselkedni a tesójával!
Klzsuzsi, javulást neked és Dininek is. Apa mondata igen találékony volt.
Na vége a Megasztárnak, kiesett Krisztián, én sajnálom.
Végül íme Peti Babafotós képe.