kolibri
köszi, Peti meggyógyult teljesen, azóta nem volt beteg. hehe, egy hónapja, de az nálunk nagy idő! ja, persze még csak két hete jár oviba, most jönne a megfázás és egy hét itthon. De már nem lesz.
gyugyi
a hasadon a köldöködnél a fehér kocka gondolom as fertötlenítö, a melleid alatt nem értettem a fehéret, de biztos az a fürdöruha...
vazze, ha nekem ilyen derekam lenne
a varratok as köldökben vannak?
a műtös doki nem csábult el a lapos hasadra? nem sok iylet látni ám!
51 kg? én 16 évesen voltam ennyi, amikor naponta 1x ettem.jó, 174 cm vagyok, lehet, anorex voltam?
pompom
csinálnak egy szürővérvételt, ha jól tudom, aids meg vércsoport, meg van vérnyomásmérés is, ha ezek oké, akkor csapolnak. utána meg kapsz csokit
vicus
mindenkinek irtál, ügyes!
na, mi van a lába közt????
szerintetek kapok képet a bébiről? most nem is lenne aktuális uh, nemtom, lehet-e amugy kérni. vagy magánban mindig adnak, ha kérek? majd este kiderül
már érzem, hogy száradok ki alul, utálom a turkit, de biztos lesz első alkalomkor. nem baj, fiatal a doki
zsófi
hányas ikrek lesznek?
gaby?
hétvégén valszeg már költözünk haza, 3 hónap után... párocskám takarit, amig én gépezek
furcsa lesz kettesben itthon Davival egész nap, általában volt valaki otthon. perzse ebböl volt elegem már az elején, hogy nem a saját ritmusunkban élünk. de hát aki felujít... még jó, hogy mehettünk anyuékhoz, nagy a ház. igen, ök is nagyon örültek