Sziasztok mamcikak!
Nagyon felporogtetek,alig birok olvasni...habar amikor en ebredek,azert nalatok jocskan elmult del is...
Az otthoni egeszsegugyi "elletas"eleg gyalazatos,es a hala penz...
Szerencsere sosem voltam beteges fajta,ketevente talan ha egyszer kellett felkeresnem orvost,azon tul,hogy nogyogyaszati szuresekre rendszeresen eljartam,amit egy ido utan az sztk-ban vegeztettem,mivel semmi nem indokolta hogy magandokihoz jarjak.Kb.10 evvel ezelott volt gondom,akkor persze felkerestem egy maganorvost,es nagyon meg voltam elegedve az ellatassal,rendszeresen masfel orat foglalkozottt velem,mindezt akkor 6.000.-ert.Hala istennek azota sincs problemam...
Az itteni dolgokrol meg nem nagyon tudok nyilatkozni,de itt NINCSEN halapenz.Ha van biztositasod,rengeteg + ellatasban reszesulsz,es ez nem osszekeverendo az USAval!Es mindezt maximalis odafigyelessel!
Jelenleg meg csak utban vannak a papirjaim,igy sajnos nincsen biztositasom.De ahogy olvasom a tarifakat,megkozelitoleg annyiba fog kerulni igy,mint nektek otthon magandokinal.Remelem azert minnel hamarabb intezodnek a dolgaim,sajnos nem rajtunk mulik...babot meghat mar nem akartuk tovabb halogatni
Meg 9-et kell aludnom az orvosig!!!!
Ezek a babakocsik...hat en is a Quinnybe vagyok beleszerelmesedve!!!De ez azert meg varat magara,meg arakat sem neztem
A babaszoban is sokat agyalok,de persze szeretnek meggyozodni arrol,hogy minden rendben van-e odabent,engem meg nem latott orvos,aztan majd azutan biztos jobban mennek majd a tervezgetesek!A bolcsos megoldast itt sokan ajanljak,azert jodarabig eleg a picinek.Baratnomeknel is van fullos-edes babaszoba,2 honapos mult Iringo,de az agyat,a szobat tenyleg ritkan hasznaljak egyenlore...
Szoval en megvarnam a biztos orvosi megerositest,aztan majd lassan elkezdunk tervezgetni.
Stike:Nagyon edi a kisbabad!!!Fotogen a draga
!Oriasi lehet az oromod,gratulalok!
Kicsidodi,Szonibaba:Nektek is gratulalok a jo hirekhez!
Moncsy.78:hajra+++!Varjuk a hireket!
Most megyek keszulodni,vasarolgatas,karacsonyra keszules!Vennem kell egy jo kis sinadragot,karacsony utan elutazunk a baratokkal,es nem szeretnem a ho es a hideg miatt a hazban tolteni az egesz hetet,ugyanis oriasi havak varhatok arra fele!Nagyon varom mar!!!!
Es elemegyunk ebedelni egy jo kis etterembe
Ma nem dolgozik ferjecskem vegre,jo kis napnak nezunk elebe!
Addig is Puszi!