Hali!
Na mi a hétvégén Érdre utaztunk fel, a sógornőméknek megnéztük az új házát. Marci is utálja a gyerekülést, így már előre paráztam, sajna joggal, fél órát aludt, majd nonstop szórakoztatás (éneklés, könyvnézés, játékok, nasi, stb.), de visszafelé így sem úszta meg, mert már bőgött, mint a fene, Szolnok előtt kb. 10 km-rel ki kellett venni az ülésből
. Tudom, gáz, de nem tudtam már mit tenni... Pedig ne kellene rákapnia, mert akkor ezt fogja majd játszani állandóan. Egyébként az az érdekes, hogy Marci csak azóta utálja az autózást, amióta lecseréltük a hordozós ülést rendes autósülésre. Pedig sokkal kényelmesebb (legalábbis úgy néz ki) és jobban ki is lát, de akkor miért?????
Csibe: az én fiam dettó ugyanezt csinája, fél szobát átgyalogol, és közben vigyorog, mint a vadalma
, aztán a végén esik akkorát, hogy csak hüledezek
, de jól bírja! Az a baj, hogy túl "hamari" és folyton rohanni akar, de még menni sem tud rendesen, így sokszor elesik a nagy igyekezetben. Azt láttam a kis barátnőjénél, aki már szitén megy, hogy ő sokkal óvatosabb, megfontoltabb. Lehet azért mert lány, nem?
Csiperke: sajnálom szegény Orsit, de a tápszerrel azért még ne add fel, legalábbis egyelőre, szerintem. Marci is nagyon nehezen állt át, de lassan, nagyon lassan megszokta. Aztán ha tényleg nem megy, akkor amit a csajok írtak, sajt, joghurt, ridi, husika, főzelék, kenyérke margarinnal, pogi, stb.
Dombi: elképzelem, ahogy Dorka köpköd
Jó kis menüket eszik ő is! Marci a múlkor: sajtkrémes, tejszínes brokkolis tészta csirkemellel, összetörve, simán nyomta befelé! Kicsit paráztam a tejszín, ill. a sajtkrém miatt, de semmi baja nem lett!