Új privát üzeneted érkezett!

Na végre! Meg van az a tesztünk (Clearblue), ami már a felszívódási szakaszban pozitív lett, és nem kellett rá várni 1 órát, hanem mire megjelent a controll csíknál a vonal, addigra a várandósságot jelző kereszt már meg is volt! Most már Apa is határtalanul magabiztos :D hétvégére már beígérte az alkoholos mámorban való ünneplést :shock:
Jó lenne ha csak lightos lenne :wink: meg hát ott van az a bizonyos medvebőr is! bár nekem olyan megérézsem van, hogy minden rendben lesz!

KépKép

KépKép
boo

Hunci: igazad lehet, talán pneumo, ezeket mindig keverem, és köszi az infot, ezt nem is tudtam, mármint, hogy egy szurival is meg lehet úszni, akkor nem szúratom kétszer szegényt! Majd megkérdem ma a védőnőt!

Boo: húúú, ez már tényleg tutinak tűnik, ez már a sokadik teszt, tehát egyre közelebb van a "szíved vágya". De azért tényleg vigyázzatok azzal a "medvebőrrel"! Mi 12 hétig csak a szülőkkel tudattuk, addig totális titok volt!

KépKép
Kép
sagi1

Konkri: durkkolok APEH ügyben! Egyébként én sem tudtam, hogy már ezt is be kellene vallani... Mi legutóbb, párom keresztapjáéktól, Marci születésekor, kaptunk 100 e Ft-ot. Ugye ezt nem kell bevallani?? :?

Ja, még azt akartam kérdezni Konkri, hogy nálatok Marcus is először csak párat lépett, aztán egyre többet és végül lett belőle olyan folyamatos járás, mint a videón?? Illetve: azért mászik még? Mert Marci sokszor átvált mászásba, de már naponta mindig többször indul el magától, és már nem 1-2 lépést, hanem a fél szobát átbaktatja. :) Olyan édes, mert közben meg folyton vigyorog, örül magának, és a tudományának! :P

KépKép
Kép
sagi1

Boo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Oh köszi!

szóval: meningococcust adattam be 2 kell 7 rugó per db.
Most jön az ami ingyenes lett. az melyik?

abból kell 1 1éves kor után?

dorka az új ingyenesből megy az 1-re dec 8-án.Nem terhelném ezzel a bölcsibe szoktatáskor.

Azért adatom be ezeket,mert megy bölcsibe febr 10-én de szerintem csak 3-4-5 órára/nap attól függ mennyit bír.

Kép
ndombi

Megnéztem a Mamma Miat.szerintem tök szar. mármint 1-szer nézhető.

Kép
ndombi

Boo! :) (azt a g. betűs szót még nem mondom - babonából)

Köszi csajok a szorítást, igen, úgy tűnik semmi gáz. Igazam volt. az apeh a "jelentős támogatást" pénznek vélte... most meg kell írnom, hogy ez tul kép a telek volt, de azt is csak úgy, hogy ráépítés, tehát nem lett az enyém + hogy velük éltem, míg építkeztünk. De valóban, mondta csaj, hogy a kp. illeték köteles a talarék az nem.

Sagi: igen, vasárnap még kettőnk közt ment 3-4 lépést, hétfőn már 5-6-7-8... :) de persze kilómétereket nem gyalogol azóta se, kiszúr vmi támpontot és ahhoz megy oda, de ha érzi, hogy van körülötte kapaszkodási lehetőség, akkor elbotorkál, forgolódik.

Mi vagyis Marcus vacakul van. Csüt éjjel lázas volt, pénteken gyorsan elmentünk doktor nénihez, mert mindig hétvégére betegszik meg... azt mondta hogy piros a torka. pénteken tök tündi bündi volt, de azóta... mindenki szerint jön a foga, de én nem látok semmit, pedig eddig mindig éreztem, hogy melyik jön, mostmeg semmit nem tudok kitapintani. tegnap éjjel üvöltött. kapott nurofen, szerintem a chamomilla szart se ér. nagyon aggódom (és egész éjjel Boti járt a fejemben...) ha tényleg fogi, akkor meddig tart még ez a gyötrelme szegénykémnek, de ha nem a fogi... :shock: ma voltunk megint a doktor néninél, ahhoz képest hogy egész délelőtt szenvedett szegénykém, ott úgy viselkedett mint egy kópé, mindenkivel bratyizott és ügyes volt.

Kép
Kép
Kép
konkri

kopkop,nekünk eddig bejött a ezüstkolloid és az aloe.
Dorka most nem gáz oltás után, dolyik az orra de fehér és nem sárgászöld mint a baci felülfertőzésnél és éjszaka sem ébredt.
Konkri: Aloe? Azjó a gyulladásra. Én egy 5 ml-s injekciósnyit adok a Dorkának naponta(ha nem felejtem el) a Drogerie Marktban vettem, csipkebogyós.(az is jó a mgfázásra).
Remélelm nálunk nem lesz ilyen fogas dolog.Passz,mivel eddig csak 2 van....azzal nem volt gond.

Kép
ndombi

Hát nem tudom mi van csajok a gyerkőcökkel, de nálunk is Marci tiszta dilis, egész nap a 'fenekembe' van :), egyvégtébe nyafog, de szerintem ő sem tudja miért. Lementek az apjával sétálni, a fél utat végig üvöltötte, de fogalmunk nincs miért, már mindent megpróbált vele, enni, inni, kivette, visszatette, kezét bebugyolálta, de csak sírt :shock: Aztán hazajöttek, és megnyugodott! Ki érti ezt?
Egyébként Marci egész héten ilyen nyűgi volt, de nem is csoda, mert a hétvégére való felmelegedés megint lesz vagy 5 fok, és ez tuti kikészíti őket, legalábbi erre gyanakszom, na meg a fogra, de azt én sem látom/érzem az ínyében.
A chaomilla egyébként nekünk sem vált be, vki egyszer írta, hogy ő ellen van... Én nem vagyok, csak nem értem, hogy miért nem válik be??

Dombi: én is veszek Marcinak olyan aloe cuccot, jónak hangzik. Ja, nekem tetszett a Mamma mia, de néhol valóban elég fura volt Meryl, kicsit túl sokra vette időnként a figurát!

Konkri: kösz az infókat, na most Marci is itt tart, tök sokat megy, innen-oda, onnan-ide, de még nem megy folyamatosan. Szupi, h túl vagytok az APEH-on!

KépKép
Kép
sagi1

Nézzetek be Vörösbegy blogjába! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: Hirtelen azt gondoltam: több gyerek ? Ikrek? :lol: :lol:

Kép
ndombi

Lányok!
Emlékeztek rá, hogy nálatok mikor jöttek az első tünetek.
Én úgy örülök, hogy nem émelygek, de igazából holnap még csak az 5. hétbe lépek, és tavaly a 7-9. hétig volt a borzasztó!
Már érzékeny a mellbimbóm, és oldalt meg van duzzadva a cicim, de ez semmi a tavalyihoz képest. Szerintem lassan kezd a pocok belehúzni a hogyan gyötörjük anyut fejezetbe, mert ma már szúrogatott a bal petefészeknek érzett méh tágulásának a helye :lol: :lol:

Lőttek a napi 2-3x szexnek :oops: én nagyon féltem a babát!! Azért Apa felébresztett éjszaka, és nagyon finom volt, csak én félek, hogy kipöccentjük onnan a kismókust :shock:
Ti hogy voltatok ezzel a kérdéssel? Utána meg vmi rózsaszín dolog jön, de látom rajta, hogy ennek semmi köze a mensihez, vagy ilyesmi, szóval tök nyugodt vagyok!

KépKép

KépKép
boo

Még egy: Ti mikor irattátok ki magatokat???
Én nem bírok elviselni lassan senkit itt bent. Állandóan kommandózni kell. Úgy érzem nem tudom igazán kímélni magam itt bent. Minden szarral felidegesítenek.
Tegnap a kezembe nyomtak egy 5kg-os csomagot, hogy vigyem fel. Majdnem elbőgtem magam, de nem akarom megmondani, hogy babát várok! De én így nem cipelhetek.
Szóval???????????????? Mikortól maradjak otthon?

KépKép

KépKép
boo

Boo, esetleg vegyél ki egy kis szabit, aztán majd a dokinek megmondhatod, hogy milyen a munkád, ha indokolt, úgyis kiír.
Jelentem mi is megyünk!!!Igaz még csak egy-két lépést.
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJ! Csibe! Tündéri Mikulancs! És gratulandusz!
Mi már el vagyunk jegyezve Lego Hédijével...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: maradi vagy..... :lol:
Boo: mivel úgyois úgy kapsz gyedet mivel jövőre szülsz,hogy az ezévi fizud,ezért a decembert még csináldd végig aztán ha nem kell lóvé akkor ne dolgozz addig. (de ne felejtsd el,hogy bazi sokba kerül a kezdés) vagy ja.....legyél veszélyeztetett terhes és irasd ki magad.
Csibe: cukiii

Kép
ndombi

Sziasztok
Eltunt amit irtam
Adi 10 kilo,4 fogunk van megy 3-4 lepest egyedul,tobbit kesobb Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Ádám nagyon édes, ez a göndör haj, nagyon komoly! :P
Igazi vidám kis babának tűnik! :D

KépKép
Kép
sagi1

Hol vagytok?
Szofikám már egész jól közlekedik.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vagyok!
Most jöttünk haza Ordasról.(nagyi) paráztam mert dorka utál autózni,de megúsztuk.od felé 1 órát aludt 1 órát játszott.Ott sem volt balhé,pedig a múltkor rettegett a nagyijától és ha 5 m-en belül jött üvöltött,de most nem volt gáz. Csak 1-2 szer kezdett sírni,mikor megszorongatta :)

Visszafelé fél óra alvás, másfél óra játék velem amit már nagyon untam,de ahogy abbahagytam nyafogott,de nem volt ordenáré balhé.huh

Most játszik.
Tegnap voltam bababörzén és vettem egy rakat ruhát. 2-3-4-500 forintért.vettem egy kantáros gatyát is 50-ért :lol:

+vettem egy fisher price formabedobó csigát 1500-ért,meg egy f.p dobokat 2000-ért. szupi!!!Már oda is adtam(nem nagyon érdekli :lol: :lol: ) bár úgy nézem a formabedobóval játszik most..persze nem formabedob..

Kép
ndombi

Ndombi, nekünk is FP sütifaló bohócunk van, de Szofi is a tetején rakja be a sütiket, nem a formába. Majd megtanulják. Egyenlőre hiába mutatom neki, hogy kell, csak kacag, kiveszi a kezemből, és már dobja is be felül.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: Hatalmas gratu a kis poroszkálónak! :D :D :D :D

Mi még mindig a széket használjuk támasznak :roll:
Vendég

Na én mit szóljak, enyém gyerek meg csak mászik, nincs kedve járni, sétálunk kézenfogva, majd lecsücs és rohanva mászik :lol: ...sebaj, addig sem kell rohanni érte :lol:

Ndombi, hát az én pici fiam sincs oda az autókázásért, vörösre ordítja magát :oops:
Vendég

[quote="blongyinka"]C írta:blongyinkasibe: Hatalmas gratu a kis poroszkálónak! :D :D :D :D

Mi még mindig a széket használjuk támasznak :roll:

Köszi. Ma átgyalogolta a nagyszobát. Közben meg vigyorog ezerrel, annyira örül neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok Csajok!

Régen voltam megint, Orsi kórházban volt hányás miatt, de még egy ilyen paraszt társaságot nem láttam.
Nem írom le, de.............ű

A tejem nagyon kevés,de tápszert az istenért sem fogadja el, tejpép megint nem szóval akkor most még érdemes kínozni tápival szerintetek?

Olvastam a kiskönyvükben hogy már ehetnek péksüteményt. Ti adtok már nekik? Ha igen, akkor mit?

Hunci!
Drága KICSI FIAD hamarosan egy éves lesz, nem szeretnék elfeletkezni róla, ezért már most isten éltesse sokáig!!!!!!!!

Kép
csiperke

Csiperke, én simán adok kiflit Szofinak, kenyeret meg midnen nap eszik, reggelire ált. az van, felvágottal, paradicsommal, uborkával.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csiprke: Védőnőm azt mondta,hogy nem muszály tápszer, váltsd ki más tipusú tejtermékkel,sajttal joghurttal stb.
Dorka mindent eszik kivéve ami felfúj.
A minden tényleg minden.

(Babavizet is elhagytam 1 -2 hete).

De az átlagos menüi a kajánk +fornetti,pogi,kenyér stb, virsli, felvágott, paradicsomos mozarella bazsalikommal olivaolajjal :lol:
rudi,sajt, -- mandarin, szőlő,narancs (ezeket összerágja,kiszivogatja és lazán kiköpködi a szobában szanaszét), alma, szigorúan nagy szelet.
ilyesmik. Tegnap ordason pörkölthúst evett tésztával.
Most,hogy nézem a menüt csodálom,hogy nem 15 kg, csak kb 9,3-4 :lol:

Kép
ndombi

hunci: lesz még kb 80 éve járni,minek sietni...!Addig se taknyol el

Kép
ndombi

Hali!

Na mi a hétvégén Érdre utaztunk fel, a sógornőméknek megnéztük az új házát. Marci is utálja a gyerekülést, így már előre paráztam, sajna joggal, fél órát aludt, majd nonstop szórakoztatás (éneklés, könyvnézés, játékok, nasi, stb.), de visszafelé így sem úszta meg, mert már bőgött, mint a fene, Szolnok előtt kb. 10 km-rel ki kellett venni az ülésből :(. Tudom, gáz, de nem tudtam már mit tenni... Pedig ne kellene rákapnia, mert akkor ezt fogja majd játszani állandóan. Egyébként az az érdekes, hogy Marci csak azóta utálja az autózást, amióta lecseréltük a hordozós ülést rendes autósülésre. Pedig sokkal kényelmesebb (legalábbis úgy néz ki) és jobban ki is lát, de akkor miért?????

Csibe: az én fiam dettó ugyanezt csinája, fél szobát átgyalogol, és közben vigyorog, mint a vadalma :), aztán a végén esik akkorát, hogy csak hüledezek :shock: , de jól bírja! Az a baj, hogy túl "hamari" és folyton rohanni akar, de még menni sem tud rendesen, így sokszor elesik a nagy igyekezetben. Azt láttam a kis barátnőjénél, aki már szitén megy, hogy ő sokkal óvatosabb, megfontoltabb. Lehet azért mert lány, nem?

Csiperke: sajnálom szegény Orsit, de a tápszerrel azért még ne add fel, legalábbis egyelőre, szerintem. Marci is nagyon nehezen állt át, de lassan, nagyon lassan megszokta. Aztán ha tényleg nem megy, akkor amit a csajok írtak, sajt, joghurt, ridi, husika, főzelék, kenyérke margarinnal, pogi, stb.

Dombi: elképzelem, ahogy Dorka köpköd :lol:
Jó kis menüket eszik ő is! Marci a múlkor: sajtkrémes, tejszínes brokkolis tészta csirkemellel, összetörve, simán nyomta befelé! Kicsit paráztam a tejszín, ill. a sajtkrém miatt, de semmi baja nem lett!

KépKép
Kép
sagi1

Szerintem a fokhagyma,oregánó ilyesmik jót tesznek a babáknak.
Állatoknál sok kutatást végeztek és azon kívül,hogy étvégfokozó, nagyon jót is tesz.

Kép
ndombi

Picit kész vagyok, olvasok azért néha, de valahogy nem vagyok közlékeny... blogot se írtam már több mint egy hete... nem tom mi van, zombi lettem.
Amúgy Boo! Hol? Mi?!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Halihó Lányok!

Én itthon torokfájással, dögrováson! Éjszaka muszáj volt bevennem egy algopirint :oops: :oops:
Ugye nem lesz baja a babának???? Elolvastam, és az első 12 hétben nem szabad bevenni, de már vasárnap óta nagyon fáj, és éjszaka nem bírtam tovább, iszonyú szarul voltam.
Nyugtassatok meg, hogy nem csináltam nagy bajt.

Jövő héten szerdán megyünk UHura, akkor 6+5 leszünk már!
Hétfőn voltam, de akkor még csak egy fekete foltocska volt a kismanó, mindenesetre méhen belül van!!!

Konkri tegyél már fel egy képet a kölökről!

Mi van Vörösbeggyel és Bingivel???? Sleepin, Lafaed???? Mazsolasyl, Pandácska???? Hova lettek a többiek?

KépKép

KépKép
boo

Szisztok. Boo, szerintem nem lesz gond az algopirivel.
A többiek blogolnak, ide nem nagyon jönnek. :( Sajna ennyi blogot nem tudok én sem állandóan olvasni, nincs ennyi időm.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boo: vörösbegy blogja: www.fioka.freeblog.hu
bingié asszem bingi :oops: . egymás blogjában (vörösbegyében oldalt) megtalálod az övéket is.

Lafead = Hunci+semmi baja se lesz!
Én is vettem be. 1-1-től nem lesz baja, inkább ha szarul vagy és nem veszed be.

Kép
ndombi

Boo, semmi baja sem lesz, én a migrénem miatt quarelineket nyomtam befelé, kettesével...

8ahogy Ndombi is írtam, Lafi vagyok/voltam :wink: )
Vendég

Akkor jó!

Most épp azért aggódom, mert tavaly ilyenkor már tök szarul voltam, most meg max a cicim fáj! Néha a fejem, de már az sem. Néha émelygek, de az sem durva!
Az egyik lány írta a fórumon, hogy 6+2nél volt UH-n, akkor még minden rendben volt, a 10. heti Uh-n meg kiderült, hogy már rég elhalat a baba a 6+4nél :shock: :shock: :shock:
és nem volt semmi tünete!!! nem vérzett, nem görcsölt, továbbra is csak a cicje fájt :cry:
és ami nagyon furi: tavaly gondolni sem bírtam a húsra, annyira undorodtam tőle, és ez minden kismamira jellemző!! Basszus én meg ma is hamburgert ettem, és semmi bajom a hústól!
Mi van, ha szép csendben baj van??? :( Lányok, én kicsit félek.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Ne legyél bolond! Fejezd be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez butaság! Nagy levegő, szú-szá..... minden rendben!
Nem tudom csak hallottam, hogy aterhességi tünetek attól is változhatnak, hogy milyen nemű a baba... amúgy meg örülj neki, ha nincs bajod! Majd lesz :)
Fotó: nem is tudom mikor csináltam a gyerekről, de ha csinálok, akkor hozom azonnal, igérem. talán a hétvégén.

Kép
Kép
Kép
konkri

Boo, ne aggódj már! Ninc skét egyforma terhesség, ezt biztosan tudom, nekem mindhárommal más próblémáim voltak!!! Rendben lesz minden meglátod, ne légy negatív, mert akkor a baba sem érzi jól magát. Attól, hogy xy-nak elhalt a babája, még nem törvényszerű, hogy neked is elfog. Meglátod nem lesz semmi baj, ez a babuci titeket választott, és nem véletlenül. Biztos tényleg olyan édes lesz, mnt Boo a mesében. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boo, örülj hogy nincs tüneted!Én nagyon örültem annó!!!!Nyugi.
Vendég

Hahóóó!
Boo: tök természetes, h félted azt kis Életet odabent :wink: De ne vidd túlzásba, mondom ezt annak ellenére, h nem volt semmi amin túlmentés tavaly! :roll:
Na, és akkor a húsevésről annyit, h nekem csak az esett jól! Mindegy milyen formában. :lol: A tünetekről meg annyit, h majd jönnek azok maguktól. Nekem az első 2 hónapban szinte alig volt, utána jött az erős szag, az émelygés.
Szóval, ne parázz, ahogyan a többiek is mondják, mert a babus nem érzi jól magát.
Vendég

Huncika!
Mingyá' 1 évesek leszünk!!! :D
Vendég

Jó reggelt!

Kellett nekem reklamálni, ma reggel 5x mentem oda a klotyóhoz hörögni, de végül nem jött semmi. Erre mondta Apa, hogy nalátod, hát ott van a kismanó, mire én azt feleltem, hogy szerintem ez nem a gyerektől volt, hanem a betegségtől. Na erre kész lett, hogy eddig az volt a bajom, hogy nincs bajom, most meg amikor végre van, akkor ideológiát gyártok a hányás egyéb okaira :lol: :lol: :lol:
Imádom!!!!! Olyan egy tündér, és tegnap jól megmosta a fejemet, hogy fogjam már fel, hogy neki bivaly erős gyereke lesz, és nekem azért nincsenek tüneteim, mert ő megbeszélte a gyerekkel, hogy ne piszkálja anyut!! Most is olvadok... :oops:

KépKép

KépKép
boo

Boo, ezt is írni akartam, aztán nem írtam valamiért, hogy ha hánysz az a baj, ha nem hánysz az a baj :wink: Apa édes :lol:

Blo :lol: Torta és buli?
Nálunk 7-re lett elnapolva a buli, apa konferencián ad elő 2 napig, így csak vasárnap szülinapozunk.Lesz 101 kiskutyás torta kókuszkrémmel.
Kaját már mindent adok, volt tej és tojásfehérje teszt, negatív lett, így azt is kaphat, bár azóta sem adtam tejet, én utálom, nincs otthon tej, de azért kipróbáltam, ízlik-e és allergiás-e.
Meningot kapott tegnap, januárban pneumot.
1 éves kontroll volt:
9300 g és 74 cm.
egészséges ,szép és lusta :lol:
Vendég

Hali!
Hogy milyen lesz a torta, még nem tudom. Vininek csináltak anno autós marcipán tortát, de valami istenit. Tényleg nagyon jó volt. Mint utóbb kiderült, azért, mert tettek bele Baileyst (szem így kell írni)!!! Kedvesek a kollégák, mi? Azóta ez a cukrász lány elment a szállodából és hiába próbálkozunk másnál, nem tudnak olyan finomat csinálni
:?

Még totálba tejet nem próbáltam meg a tojást sem, egyelőre túrós tésztánál tartunk, nincs baja tőle. Sztem nem lenne gond.
Viszont tegnap éjjel fél 1-től fél 3-ig nem aludt. Sírt csórikám. Ez gyanúsan megint olyan éjszaka volt,mint mikor bementünk a kórházba vele. Felvettem , abban a pillanatban elaludt a vállamon. Letettem az ágyába 2 perc múlva üvöltés. Többször betettük magunk közé, ott meg ment a móka, viháncolt. :P
Végül eldöntöttem, h akkor a gyerek rajtam alszik. El is helyezkedtünk, mire rájött, h ez mégsem annyira kényelmes. A takaróból klassz zsák lett, így lefeküdt mellém és még nézett 10 percig, lámpánál!!! Ha lekapcsoltam visított. Betakartam az arcát félig, aztán elaludt. Hajnali fél 4-kor került vissza az ágyába :)

Szóval ma agyhalott vagyok! :wink:
Vendég

Szia Boo
Ne aggodj,Nekem sem volt semmi tunetem sokaig,es egesz terhesseg alatt egyszer sem volt bajom a hussal.Ne legy negativ,mert az nem jo.Minden rendben lesz.
Nagyon nathas a picinyem.Folyton folyik az orrocskaja,szemecskeje,tusszog kohog.Lehet Mikulasra a dokinal kotunk ki
Koszi Sagi:Hat igen Adi mindig nagyon jo kedvu.Csak most betegecske es nyafi.Annyira anyas
Folyton azthiszik ra hogy kislany,a gondor haja teszi? Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

aki azt hiszi ádámra,hogy lány az egy idióta.

Boo: A rémtörténeteknek úgyse lesz vége.ha 6+6-on mentél volna akkor lenne valaki aki hallott valakiről, akinek a szobatársa mesélte,hogy 6+7-nél halt el a baba.

Sőt a végén,mikor már csak vársz akkor meg az jön,hogy minden ok volt,de szülés előtt 13 mp-cel ment el.

Közben,meg....ne moss hajat,ne fess hajat,ne csináj ezt, ne csinálj azt....

Alegjobb,hogy én végig öntöttem magamba az orrcseppet(1 üveg/hétre csökkentve) és mikor kerestem,hoyg káros-e a neten,az volt,hogy arról vitatkoztak,hogy NE használjanka TENGERVIZES ismétlem TENGERVIZES orrsprét,mert árt.
Akkor fejeztem be. dokim mondta,hogy nyomassam és szarjak bele.

Kép
ndombi

nagy a pörgés...

Kép
ndombi

Blo, Milunak sok-sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többi babának sok fini csokit!
Vendég

Boldog Szülinapot Milu és Huni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emlékxem élesen a tavalyi hírekre... belegondolok... milyen más volt akkor az élet... És most már itt vagytok egy évesen!!!!!!!!
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! megint megborzongtam.... úgy érzem, hogy a gyerekeink születésével és cseperedésével egy szakadatlan csoda részeseivé váltunk....

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Mikulás-nap alkalmából tévedtem ide, mert ekkor születtek a fórumunk első babái :lol:
Milán és Hunor nagyon sok boldog születésnapot kívánok nektek!
hihetetlen, hogy máris eltelt egy év... :shock:

remélem még jöhetek néha nagy kihagyás után...többször jártam itt olvasni, meg csodálni a kortárs babákat :lol:
túl az első k.o. trimeszteren talán lesz időm többet benézni...mentségemre szóljon, hogy Barni éjjel horror amit művel :?
BOO SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS SOK-SOK BOLDOG KISMAMIPERCET!!!!

puszi nektek és igyekszem újra képbe kerülni, remélem még visszafogadtok!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?