Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én kicsit jobban, délelőtt nagyon nem jól voltam de most épp van erőm erre-arra.
sajnos takarítónő ügyben nem kapta még visszajelzést, pedig tegnap este nagyon vártam. remélem ma visszahívnak.mert nagyon kéne a segítség.
Cat!
Sok Boldogságot Kívánok Nektek!
Remélem ma is minden rendben lesz az uhun!
és érezzétek jól magatokat este!
anyós!!
Nika!
Látom neked is egy kötekedős fajta jutott
nem baj, de legalább van kie bízd Gegét!
Gabi!
kezd kerekedni a pocid!
ez már olyan gömbölyű
Pici!
Vigyázz magadra nagyon, meglásd nemsokára elmúlik a veszélyes időszak és akkor élvezheted a kismamaságot!
Afra!
lassan jöttök haza!
remélem tudunk találkozni.
jaj lányok , azt hiszem keresztbe fordult tegnap éjjel a lányom és annyira fáj minden mozdulata
bocsi hogy csak panaszkodom de nem értem hogy viselhet meg ennyire ez a terhesség
egyébként a teljes babafelszerelés megvan
de mégsem kaptunk babakocsit meg ilyenek, mert pincében tároltál több mint 2 éve és észre sem vették hogy bepenészedett mindenük
még jó hogy a baabruhákat a lakásban a gardrobban táraolták, így gazdagabbakk lettünk negyven valahány kislány ruhával. eből 3db.piros, 4 fehér a többi halvány rózsaszín és nagyon szép állapotban vannak
most törhetem a fejem hova rakhjam őket!
kiságy még nincs összerakva, sima rácsos ágyat vettünk ami befér a hálónkba, meg külön kisszekrényt pelenkázóval.
babakocsiból végül is ugyan azt mint a hugoméké, mert a graconak a másik változatát akartam eredetileg, de az kétszer annyi, viszont mikor személyesen láttam és összehasonlítottam, nem annyival jobb a drágáb. reálisan egy 65.000-et ért volna meg, de semmi szín alatt nem 90-et.
majd rakok képet, szerintem ez is nagyon szép és ami a legfontosabb célszerű és könnyű vele közlekedni.
ami még teteszett az több volt mint 100.000, és annyit nem akartam babakocsira költeni. vagy nem volt célszerű, nem lehetett kihasználni. remélem ez bevállik!
A hugomnak szombaton megindítja a doki a szülést ha addig nincs semmi
ugyhogy a hétvégén nagynéni leszek ha minden igaz!
bocsi, hogy ennyire bele lendülem,