Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Cat türelem :D
Akkorákat nevettem azon amit irtál,de sajnállak :wink:

Boldog házasági évfordulót!!Merre mentek vacsizni???

Gabi jól vagy?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

cat értem :) együttérzek veled mert én anyósom is ilyen :)

nika70
Salgótarján

Törpiri köszike a kérdésed jól vagyok csak álmossssssssssssssss és fáradt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hát lányok a nagy-nagy hír most nekünk hogy van GÁZUNK és lehet hogy már ma lesz fűtés és akkor hétvégén lerakjuk a laminált padlót és költözhetünk a két szobába :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Most veszekedtem egy nagyot anyósommal.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Elegem van. Nem bírom elviselni.
Azt hiszem karácsonykor sem megyek át hozzájuk.
Vendég

gabiiiiiiiiiiiiii gratula akkor lassan kész lesz minden :):):) látom újra cseréltél vonalzót:)

nika70
Salgótarján

nincs nekem most szükségem erre. Van elég bajom enélkül is.

Szerinte én egy ingyenélő vagyok és a fia tart el. az nem számít, hogy néha több pénzt kapok mint amit ő keres és akkor abból élünk, illetve én a gyerekelle vagyok itthon.

Szerinte én nem főzök, itt nincs nincs meleg kaja minden nap, ha van azt az anyukám főzi. (150 km-ről)

És még sorolhatnám. De nem teszem.
Vendég

Sziasztok!!

Cat!
na anyósból akkor neked is kettyósat adott a sors.
Sajnálom.
Nem tudok mit mondani ezekre, sajna az enyémmel sem tudok mit kezdeni.
Ma itthon van...
És bejött leskelődni hozzám..
Most ment vásárolni, mert táncolni jár :lol: :lol: :lol:
A lakása meg retkes. Arra nincs esze. :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Annyira émelygek megint.
Reszelt almát eszegetek, és meggy befőttet kekszel. :shock: :shock: :shock:

Boldog Házassági Évfordulót nektek!!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.

picimami

Úristen Cat ez minek ment oda,hogy kikészítsen????
Mi köze hozzá,hogy hogy éltek...ha a fiának jó,akkor őt mit zavarja???
Már bocsánat,hogy igy kikeltem magamból,de én ezen teljesen ki tudok borulni!!!

Érdekes,anyámék azt nézik,hogy nekem jó legyen..és velem örülnek ha én boldog vagyok...ezt egy anyós miért nem tudja?????? :twisted: :twisted:

Gabi...örülök,hogy alakul a lakás...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok!

Küldtem Cat-nek egy pocakfotót, remélem fel tudja rakni ma csináltam a munkahelyemen telcsivel igy nézek most kis (kisbálna) :lol: vagy inkább golyó a férjecském igy hiv mostanság. Reggel simogata a pocit és azt mondta hogy hagyjam itthon a kisvackot :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat előre is köszönöm, elküldtem remélem átment :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Köszi csajok én is nagyon örülök, hogy alakul a lakásunk hétvégén lehet hogy csinálok egy pár képet és majd felteszem. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picike,én már attól émelygek,hogy miket eszel össze :lol: :wink:

Jól van csak viccelek,egyél ami jólesik,de érdekes ma én is úgy ébredtem,hogy kicsit hányingerem volt.

Reggel 5-kor az én lánykám úgy gondolta bulizik egyet,és 1/2 6-ig nyomta...utána meg úgy elaludtunk mint a szél :wink:
Remélem visszafordult,mert hétfőn azt mondta a doktorbácsi,hogy a popsija van megint lefelé!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok!
Jobbat, mint Cat-nek :?

Először azt akartam írni, hogy 3-kor uh, 3. évforduló, csupa hármas, csak jó lehet ez a nap, de hát utána olvastam, hogy az anyós ma nincs túl jó passzban. Sajnálom :cry:
Én nem is értem, hogy lehet egy nő ilyen... Remélem, én sose leszek az.
Az én anyósom egy áldott lélek egyébként, mindig elmondja, mennyire csodál, hogy ennyire elviselem a fia rossz természetét. Imád, és a tenyerén hordoz.
Az más kérdés, hogy sajnos én nem tudok Vele olyan jó kapcsolatot kialakítani. A sok pasi az oka, volt vagy 5-6 több éves kapcsolatom, anyósjelöltekkel, és mire a Zuramhoz értem, egyszerűen belefáradtam a beilleszkedésbe, az alkalmazkodásba.
Úgyhogy nagy szerencsém van, hogy ezt is elnézik nekem:)

Cat, tudom, hogy nehéz, de próbáld meg nem hagyni, hogy megmérgezze a mai napot a sok intrika!
És valamit nem értek: anyukád honnan tudta volna, hogy elfogyott a kávé? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Itt van a Gabi poci fotó: :D :D :D

Kép
Vendég

Jó hír ismét: ma kapok két havi étkezési utalványt a kolléganőmtől, a suli küldi... Az az érdekes, hogy a gazdaságis szerint nem jár nekem semmilyen juttatás, aztán a pénztáros meg mindig elküldi...
Nem lesz ebből nekem bajom? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!!
Próbálok gyümölcsöt is csempészni hisz edig minden vackot összettem.
És kicsit kellene vigyázni magamra.
Mert bálna leszek.
A meggyet én raktam be nyáron.
És imádom.
Gyakorlom a bébi kaját :lol: :lol: :lol:

picimami

Nemlajos!

Anyukám itt volt hétvégén segíteni. Ugye még én sem voltam teljesen jól és Beni sem. Ő segített mosni, főzni, Benire vigyázott. Így én tudtam pihenni egy kicsit. És ő magának főzi a kávét, nem várja, hogy kiszolgáljam.
Mint kedves anyósom, akit egyszer hívtam el betegen, 39 fokos lázzal, de csak Benivel játszott. Nekem kellett főzni és kiszolgálni őt.

Most pedig végre beismerte, hogy az első perctől nem szeret, mert én nem vagyok kedves. De az egész családja így van ezzel, csak a férjem miatt viselnek el, mert őt szeretik.
Vendég

Gabi!
Már nagyon szépen látszik a pocidon.

Nemlajos!
Te hogy vagy??

Örülj, ha mégis megkapod. Neked abból nem lehet semmi bajod.

picimami

Nemlajos!

Elvileg táppénz alatt valóban nem járna, ha jól emlékszem, de ez az ő hibájuk. Nem hiszem, hogy visszakérnék. Bár ma már semmiben nem vagyok biztos.
Vendég

Cat!
Ez nagyon durva.
Küld haza a fenébe.
Nem kell neked most ez a negatív érzés.
Csodálatos nő vagy és anya.
Neki meg semmi köze az életetekhez.

Mintha csak az enyém anyósomat látnám.
Engem is elmondott már minden kurvának, műkörmösnek, hogy csak lenyúlom a fiát.((anyagilag))
Az nem számít hogy ő nyúlja le állandóan.

picimami

Nika!
te hogy vagy?
És Gege??
Már meg vetted neki a Miku ajándékot??
Mit kap?

picimami

Annyi minden eszembe jutott még amit a fejéhez vághatnék... :twisted:
De nem teszem. Nem éri meg. Nem idegesítem magam rajta.
Van most így is elég problémám.
Vendég

Pici!

Nálunk is így van.
Állandóan panaszkodik, hogy XY miket kapott a gyerekétől, milyen útra fizette be, stb. és mondja, hogy neki kellene ez meg az...
De szerencsére a férjem nem hülye. Nekünk is kell a pénz.
Ilyenkor szokta ő is elkezdeni, hogy mi mennyi embert ismerünk aki autót, lakást, házat kapott a szüleitől...
Ők arra sem voltak képesek, hogy a házukat fedezetként felajánlják, amikor sajátot akartunk venni. Pedig többször kértük, és akkor nem kellett volna hat évig az elég magas bérleti díjat fizeni.

Aztán még azon is panaszkodik, hogy neki nincs pénze arra, hogy minden luxus kaját megvegyen. Ő nem vesz meg egy doboz jégkrémet... Aztán kicserélteti az összes ablakot, kétszer annyiért, mint amennyibe kerülhetne, és olyan minőségben, hogy csak na. Nem veszik ki az előző keretet, hanem arra szögelik rá az újat. :shock: És szerinte milyen szép és jó.
Meg sem kérdezi a fiát, hogy szerinte ez valóban jó ötlet-e, mert akkor esetleg tudtunk volna segíteni egy pályázat megírásában, hogy mondjuk csak a felét kelljen kifizetniük, és valóban minőségi legyen. (Előtte említettük neki ezt a lehetőséget.)

Dicsekszik, hogy milyen jó tévét vett... Iszonyat drágán egy kicsit. sokkal jobbat vehetett volna, ha nem hiszi ismét olyan okosnak magát, és nem hagyja, hogy átverjék. De ezeket nem lehet elmondani neki.
Vendég

Cat, pffffffffffff, nagyon nem irigyellek!!!
Azt hiszem, minden beszólása őt minősíti... Kit érdekel, hogy a család hogy áll hozzád? Minek erről beszélni?
Jaj szegény lány, ne készülj ki nagyon (és ne szólj vissza, mert visszaüt idővel a dolog!!!) :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Úristen milyen emberek vannak,szomorú :cry:

Gabi szép nagy a pocid :wink:

Pici,nem hiszem,hogy bálna leszel...sokáig nem tudtam semmit enni én sem,most viszont öntöm magamba a gyümölcsöt... :wink:
Tegnap apa hozott 2 hálós mandarint,reggel kérdezi,hogy ettem belőle??Mondom neki,már az egyik el is fogyott... :lol:
Nem tudom mennyit tudnék belőle megenni....

De azért pár napja a gesztenyepüré is a teritékre került :oops: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Szörnyűek ezek a dolgok.
Hiába akarod hogy nem veszel tudomást róla, csak zavar állandóan.

Mi a lakásfelújítással voltunk így.
Mindent mi fizettünk, és neki kellett.
Akkor még tudta manipulálni Csabit.
Most már nem tudja, és bajba is van.
Néha irtóra megalázkodik, és fél a fiától.
De nálam előjön a gonoszsága.

Irigy nagyon.

Múltkor kiosztotta a lányát, hogy ne fűtsenek, és ne vegyen minden nap friss kenyeret a gyerekeknek, egyék meg a másnaposat is.
És akkor majd lesz pénzük.
De a lánya, kemény immunbetegségben szenved.
Havi 30 ezer Ft a gyógyszer.
Raul a kisebb fiú asztmás, őt havonta egyszer Debrecenbe hordják, és nem fizeti a TB a gyógyszereket.
Betegen dolgozik, ok asszisztens, de nagyon sokat megtesz.
Szurizni jár stb..
Ez a marha meg nem hogy segítene neki, még bántja a saját gyerekét :shock:

Szerencsére az én szüleim nem ilyenek.
Tegnap anyu, 4 félét főzött.
Nekem is és öcsém barátnőjének is a kevédre akart tenni.
Sütött még forró sajtos pogácsát.
Pedig szegények, mert apu mozgás képtelen, és nem tud már dolgozni.

picimami

Törpiri!
Imádom én is a gesztenye pürét.
Már volt eszembe nekem is pár napja.

A mandarin nekem is szépen csúszik lefelé.

Most viszont benevezek a melegszendvicsre :D

picimami

Köszönöm az együttérzést, lányok!
Így már könnyebb valamivel.
Jó, hogy azért Ti vagytok.

Bár apa is megígérte, hogy felhívja, és beszél vele. De szegénynek annyi dolga van ma.

Azt azért hozzáteszem, hogy a végén és még elnézést kértem tőle, hogy felemeltem a hangom, mert azt nem kellett volna, de másképp esélyem sincs, hoyg meghallja amit mondok.

Megyek, megfőzöm az ebédet, aztán irány Pest.
Majd küldök sms-t.
Vendég

Cat!
Szorítok nagyon.
Várom az sms-edet.
Vigyázz magadra!
És kitartást.
Mit főzöl??

picimami

jÓ ÉTVÁGYAT :wink:

Hú nem tudom én mennyire tudnám ezeket tolerálni,bár az én anyósom is gonosz volt...
Mióta elváltunk még ajándékot is küld a névnapomra..vicces :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jÓ ÉTVÁGYAT :wink:

Hú nem tudom én mennyire tudnám ezeket tolerálni,bár az én anyósom is gonosz volt...
Mióta elváltunk még ajándékot is küld a névnapomra..vicces :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Cat:előpször is boldog házassági évfordulót nektek, és sok sikert az uh-in.Akkor vmelyikünknek külddj sms-t.
Anyós téma nagyon durva ,hogy szorulhat vkibe ennyi gonoszság.Ahelyett.hogy próbálbna segiteni nektek/ed.

Pici:pénteken mész uh-ra?Mit szóltak a mh-den? Ugye tegnap voltál?

Gabi:nagyon szépen látszik már a poci :D

Andy:köszi a drukkot apának.Már egész éjjel a tesztekkel álmodott.Ma is gyakorolt de ma már jobban ment neki.Remélem a vizsga is sikerülni fog.
Vendég

Sissi!
Igen pénteken is megyek.
Szombaton meg egy másik dokihoz, :oops: :oops: :oops:
Így jött ki a lépés.

Nagyon örültek odabenn is.

Mi jót főzöl ma??
Márk? Jól aludt?

picimami

picike egyél csak amit megkívánsz ez nem a fogyókúra ideje :):):)
igen megvan már mit veszek neki vagyis már megvettem kap télapó csomit csoki mandarin stb meg egy párnát majd lefényképezem meg egy mágneses táblát kap mindjárt belinkelem
http://www.teszvesz.hu/item483065790_ra ... ka_uj.html

cat anyós nem semmi amig közelebb laktunk enyém anyóshoz nekem is beleszólt mindenbe én meg leráztam mondtam hogy nekünk így jó és Gabit sem tudta felhergelni :):)
valamelyik nap is eset beszéltem vele úgy fél kilenckor hogy másnap jöjjenek le vigyázni gegére mert megyek be a városba erre mondja hogy még nem fürdött gergő már hétkor füdenie kellene meg fél nyolckor aludnia mondtam hogy nálunk ez nem így megy :) mikor ideköltöztem mindig jött hogy nincs még kész az ebéd? délben :) mondtam majd akkor csinálom ahogy gabi hazaér frissen kész legyen nem tehetek arról hogy ő már hajnali háromkor megfőzi a vasárnapi ebédet reggel hétkor már kész van mindennel :) még a rántott hús is ami melegítve azért nem a legjobb :) de azért vannak még húzásai néha :)

Gabi szép a pocid már neked is :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Először is megkésve bár, de BOLDOG NÉVNAPOT PICI!!!
Örülök, h már jobban vagy...ugye vérezgetés már nuku?
Gabi! Szép a pocid (és nem hájas :twisted: , hanem igazi kismamis)
Cat! Nagyon sajnálom, h ilyen anyósod van...nem értem ezeket a nőket, h miért kell ilyennek lenniük. Ne hagyd, h elrontsa a ti napotokat... BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!(nekünk is okt.végén volt a 3.)
Andy! nagyon szép a főteretek, igazán hangulatos :)
Asiye! Jajj, ne ijesztegess kérlek! Fohászkodom érted, h rendben kibírd ezt a kis időt még...hidd el, a lányod majd kárpótolni fog minden szenvedést :wink:
Törpiri! Pocifotó?? :wink:

afra.h

na Nika! Neked is kijutott egy jó anyós :twisted: Basszus, tényleg MIÉRT ILYEN KÖCSIK?
Hogy vagy ma? Projekt hogy áll? :wink:
Sissi! Nektek? :wink:

Nemlajos! Gratulálok a bútorhoz, nagyon szép! Én is elfogadnám. Te hogy vagy?

afra.h

Hú,azt hittem elfelejtetted :oops:
Jól van igyekszem egyet feltenni :D

Jól vagy?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

:lol: :lol: Törpiri! Neeeeeeeeeeeem felejtettem eeeeeeeeeeeeeel! Po-ci-fo-tóóóóót!! :lol: :lol:
Jól köszönöm, csak nem értem magam...ilyenkor már kéne, h pé-m legyen, és nem látom a jelét :cry:

afra.h

afra, köszönöm, jól, a napom nagy része a neten zajlik, ügyintézek bankkal, biztosítóval, bútort keresek, kiságyakat nézegetek, szervezkedek, lakókkal ismerkedem... szóval este úgy állok fel a géptől, hogy hajnalig nem tudok elaludni, úgy tele van a fejem mindennel.

Lányok, holnaptól nem leszek, majd csak vasárnap!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Majd lesz,ne aggódj :wink:
Utána meg ott lesz a kis babykeeee :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos! Nem semmi, elhiszem, h nem bírsz sokáig elaludni...azért vigyázz magatokra, ne hajszold túl magad!

Törpiri! :D Reméljük

Én most lépek főzni, meg takarítani.
Szép napot
Majd még jövök!

afra.h

NEMLAJOS VIGYÁZZ MAGADRA!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

És a végére egy anyósvicc :lol:

Józsi! Gyere haza azonnal, az anyósod a halálán van!
A Józsi abbahagyja a kaszálást egy pillanatra, megtörli a homlokát és visszakiált:
- Nem mehetek! Elsõ a munka, aztán a szórakozás!

afra.h

:lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

afra hát a project sehogyan :(:( apa fáradt dolgozik két hete egyfolytában fáradt stb de nem is akarom nagyon erőltetni majd jön ha jönni akar a baba most nem erőltetem.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Épp a főzés kellős közepén vagyok, csak eszembe jutott valami anyós témában és ezt szeretném veletek is megosztani.
Szerintem nem a személyetek ellen vannak az anyósaitok, valószínűleg tök mindegy, h ki lenne a fiuk felesége/mennyasszonya/barátnője, azt ugyanúgy nem szeretnék. Szerintem tudat alatt, vagy akár tudatosan az lehet bennük, h senki, semelyik nő nem elég jó az ő fiacskájuknak. Valószínüleg ez azért van, mert lelkileg nem tudtak leválni a gyermekükről, és nem tudják feldolgozni, h bizony-bizony már az ő fiuknak is saját családja van. Természetes, h egy anya nagyon szereti a gyermekét és mindenből a legjobbat akarja...viszont ez könnyen elmehet rossz irányba is. Ezek után nekem már kicsit más fényben tűnnek fel az ő "szemétkedéseik"...és természetesen majd próbálok is ellene tenni.

Nika! Megértelek. Remélem türelmednek/türelmeteknek meglesz a gyümölcse :wink:

Na, megyek is vissza a konyhába!

Ja, a férjem mai szösszenete: szennyestartóban a kidobásra szánt trüffeles doboz...tippppikus! Igazi szórakozott professzor :lol: :lol:

afra.h

(mármint ha majd anyós leszek, próbálok nem ilyen tipikus anyósvicces lenni)

afra.h

Sziasztok!

Hogy vagytok? :)

Én kicsit jobban, délelőtt nagyon nem jól voltam de most épp van erőm erre-arra.
sajnos takarítónő ügyben nem kapta még visszajelzést, pedig tegnap este nagyon vártam. remélem ma visszahívnak.mert nagyon kéne a segítség.

Cat!

Sok Boldogságot Kívánok Nektek! :)

Remélem ma is minden rendben lesz az uhun!
és érezzétek jól magatokat este! :lol: :lol: :lol:

anyós!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nika!

Látom neked is egy kötekedős fajta jutott :? :)
nem baj, de legalább van kie bízd Gegét! :lol:

Gabi!
kezd kerekedni a pocid! :lol:
ez már olyan gömbölyű :lol:

Pici!

Vigyázz magadra nagyon, meglásd nemsokára elmúlik a veszélyes időszak és akkor élvezheted a kismamaságot! :lol:

Afra!
lassan jöttök haza! :lol:

remélem tudunk találkozni.
:lol: :lol:

jaj lányok , azt hiszem keresztbe fordult tegnap éjjel a lányom és annyira fáj minden mozdulata :cry: bocsi hogy csak panaszkodom de nem értem hogy viselhet meg ennyire ez a terhesség :?

egyébként a teljes babafelszerelés megvan :)
de mégsem kaptunk babakocsit meg ilyenek, mert pincében tároltál több mint 2 éve és észre sem vették hogy bepenészedett mindenük :cry:
még jó hogy a baabruhákat a lakásban a gardrobban táraolták, így gazdagabbakk lettünk negyven valahány kislány ruhával. eből 3db.piros, 4 fehér a többi halvány rózsaszín és nagyon szép állapotban vannak :)
most törhetem a fejem hova rakhjam őket! :)

kiságy még nincs összerakva, sima rácsos ágyat vettünk ami befér a hálónkba, meg külön kisszekrényt pelenkázóval.

babakocsiból végül is ugyan azt mint a hugoméké, mert a graconak a másik változatát akartam eredetileg, de az kétszer annyi, viszont mikor személyesen láttam és összehasonlítottam, nem annyival jobb a drágáb. reálisan egy 65.000-et ért volna meg, de semmi szín alatt nem 90-et.

majd rakok képet, szerintem ez is nagyon szép és ami a legfontosabb célszerű és könnyű vele közlekedni.
ami még teteszett az több volt mint 100.000, és annyit nem akartam babakocsira költeni. vagy nem volt célszerű, nem lehetett kihasználni. remélem ez bevállik!

A hugomnak szombaton megindítja a doki a szülést ha addig nincs semmi :)
ugyhogy a hétvégén nagynéni leszek ha minden igaz!
bocsi, hogy ennyire bele lendülem, :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?