Sziasztok!
Én is vagyok! Most igazán nincs mire szabadkoznom, hogy mért nem jövök max a lustaság! Reggel 5-re dodo hazakerülök kb délután fél 5 kajocsinálás majd fürcsi és már félig alszom! Ma sikerült fél órával hamarabb hazaérnem! Szal itt vok! Tök jó, hogy volt mit böven olvasni!
Brid! Még egyszer köszönöm a teát és a bogyót, de a tea az nem zöld, hanem black tea!
Már egy párat megittam mire a kolléganöm észre vette!
Én nézegettem a dobozt, de túl sokat nem törödtem vele mondván ugyse értem!
Apukám nevében köszönöm a köszöntést! Nagyon jól esett!
Pendi! Na akkor szerintem holnap felhívlak! De remélem nem dodozol! Majd küldök elötte egy sms-t! Nekünk is frankó a két ünnep közötti találka!
Melus! örülök, hogy újra itt vagy! Gyönyörü a kis bébyke! Milyen kis formás! Sajnálom, hogy egy rossz élmény volt a szülés, de annak viszont örülök, hogy újra átélnéd! Hogyhogy nevet változtattál?? mesélj a babárol meg minden! Gyere amikor csak tudsz! Bár mostanában én sem jövök túl gyakran! de azért vagyok! Ja és kérünk még sok sok képet!!!!!
Csajok megyek én is, mert apa már csalogat az ágyikoban!
Egy fontos dolgot még szeretnék megtudni! Szerintetek, mit tegyek hogy elmuljon a büntudat! Eddig erről senkivel nem beszéltem, de már lassan 3 év alatt sem mulik el! Sőt egyre erősebb és nagyon vérzik a szívem! Most lehet hülyeség, de menjek el gyonni paphoz??És akkor kapok feloldozást meg könnyebbülök?? Vagy mit tegyek?????? Félek, hogy ezért nem jön az én angyalkám!! Egyik szemem sír és a máik is!