Sziasztok!
Majdnem végigaludtuk az éjszakát, evett tegnap fél 10-kor, 11-kor elaludt és 5-kor kelt, azért ez nem rossz.
Éva - örülök, hogy túlvagy a mellgyuszin, biztos iszonyat lehetett, hallottam, hogy nagyon fáj. 2 napja hajnalban evett Lotti és utána éreztem, hogy borzalmasan kemény az egyik cicin és bár hulla voltam, nekiálltam fejni és 60 ml kijött, szóval ha azt nem teszem, tuti begyulladt volna reggelre, úgyhogy igazad van, nem szabad ilyen szempontból "lustulni".
Áron babának drukkolok, hogy ne kelljen vérvételre vinnetek!!! Egyébként nálunk úgy volt, hogy doki mondta, hogy ha 1 hét múlva nem múlik a sárgaság, hívjam fel és ad beutalót vérvételre, de én úgy voltam vele, hogy várok még, aztán 2-3 hét múlva jött a doki és azt mondta, hogy már alig sárga, nem kell a vérvétel, és mostanra el is múlt, szóval nem biztos, hogy szurkálni kell a gyereket, ha amúgy nincs baja, jó az étvágya, hízik...
Nyugtonmalac - szuperek a képek, nagyon-nagyon tetszik, nekem a bronz Karácsony jött be, Lilin a szárnyak tüneményesek, igazi kis angyalka! A bézsben pedig Bori valami hihetetlenül cuki!
Köszi a tejinfókat, sajna le kell ereszteni a hűtőt, ezért fel kell használni a tejet, így szombaton elmegyek kariajándékot venni és reggel kiveszem a hűtőből, hogy olvadjon, aztán párom megeteti Lottit, amíg én vásárolok.
Én is járkálnék pl. Westendbe, de nem tudok babakocsival oda elmenni, mert nekem földalattival kéne mennem, oda meg nem bírnám levinni a babakocsit, lépcső van és elég hosszú
Emmalena - sajnálom, hogy anyukád nincs jól és az ismerősödet is
Bettike - Máté igazi kis vasgyúró, látszik, hogy milyen erős, ügyesen tartja magát!!! Súllyal hogy álltok? Mi 4220 vagyunk, ami a 2500-hoz képest nagyon jó (annyival hoztuk haza), védőnő volt itt tegnap, ő is azt mondta, hogy szépen gyarapodunk.
Tercsi - a szülés óta nem múlt el egyáltalán a vérzés vagy elmúlt és aztán megjött a mensi és az tart régóta? Ha voltál a 6hetesen és ott rendben volt minden, akkor szerintem nem kell aggódni.
Nórika tünemény és gratula az oltáshoz és hogy láz nélkül sikerült átvészelni!
Anhel - sajnálom a tejdolgot, de tarts ki, igyál sokat és a legfontosabb, hogy ne stresszelj! Jó, tudom, könnyű azt mondani, én is néha kiborulok valami miatt, de aztán próbálok megnyugodni, nehogy a tej rovására menjen! Idd a tejserkentő teát vagy szedd a homeós bogyókat, hátha!
Baba-mama tali - én nagyon szeretnék menni, de járművekkel biztosan nem tudok, nagyon messze van, de most fűzöm páromat, hogy aznapra vegyen ki egy nap szabit (úgyis van neki még erre az évre 5 napja) és vigyen el minket
Na megyek, mert ébredezés van, itt van két kép búcsúzóul