Medina: Spirál ügyben sajnos nem tudok segíteni...
Nagyon édes Ati! Ügyes kis Mikulás-baba!
Lekri: Szerintem se aggódj Kristóf étkezése miatt, ha eleget hízik, akkor nem gond, hogy éjjel pótolja be. Tudom, kicsit kényelmetlen, de nemsokára tuti kinövi! Levinek jobbulást!
Gabo: Jól néz ki a pihiszék.
Lituka: Nem baj, ha most kicsit akaratos, inkább legyen egyéniség, sztem, mint egy "beprogramozott", beidomított gyerek. Ahogy nő az értelme, úgy lassanként megérti, mit miért nem szabad, és egyre jobban el lesz egyedül is. Ügyes vagy, hogy így megoldod a dolgokat körforgásszerűen. Sosem unatkozik, én is viszem a konyhába, nappaliba, szobánkba, másik szobába, így elvan, csak ott legyek vele, az a lényeg!
Tim: Édes lehet Bálint, ahogy hátrafelé kúszik.
Geni: Én is alig bírom már Bogit, így ritkán kötöm magamra, inkább a hordozóba rakom, abban elvan egy darabig, míg főzök. Édes lehet Ruben, mikor beszél. Szívesen megnézném a videót, de én sem tudom, hogy lehet felrakni.
Sírnihagyás: Szerintem nem szabad sírni hagyni, én legalábbis sosem hagyom, ne érezze elhagyatottnak magát, inkább legyen elkapatva, bár én utálom ezt a szót. Pár évesen már úgyis azért fog könyörögni, hogy lerakjam, nem tart ez az időszak örökké. Én mindig ezzel bíztatom magam. De ez az én véleményem, mindenki maga tudja, hogy neveli a saját gyermekét.
Szössz: Nem lehet könnyű ennyi munkával. Sajnálom nagyapádat, jobbulást neki.