Új privát üzeneted érkezett!

Anettoo,
GRATULÁLOK!! :D :D
Én mostanában kezdek komolyabban foglalkozni a kistesó gondolatával.. :roll: :D

Piros sapis Marci is nagyon édi!

KisFruzsi,
mi az a játék, amről pénteken tettél fel képet ide? (olyan mint valami korallzátony :lol: )
Nagyon jól néz ki!
Vendég
 


Lituka
én a férjem BT-jében vagyok alkalmazott (így tudtam vállalni egy nagyobb fordítási melót, miután felmodtam, mert számlát kellett adnom), szal gyakorlatilag én fizetek magam után mindent (de férjem intézi, ő ebben járatosabb). Sajnos nem tudom, hogy mennyi, de megkérdezhetem, bár asszem így nem lesz ugyanannyi, mint amit neked kell (?) fizetni. Nem tudom, hogy van ez, de ha megvan a 180 nap munkaviszonyod, akkor mindent az államkincstár fizet, nem? Kezdve a terhesség alatti táppénz/betegállománytól. De nem értek hozzá.. :oops:

Kritta
miért lenne gáz, hogy rádiót hallgatsz, én is szoktam, házimunka közben, meg a gyereknek is bekapcsolom néha, és idetolom a babakocsiban a konyhában és együtt mosogatunk, énekelgetünk, stb :lol:

Bolygó,
GRATULA A FOGACSKÁHOZ!! :D De jó!!

Na lépnem, kell, megtömöm a kiscsajt és megyek futok egyet a parkban...harc az úszógumik ellen :lol:
Vendég
 


Képzeljétek!

Enyém gyerek tisztabatevés előtt nyűgösen elaludt és nem tudom meddig volt kakás,de nem zavarta pedig nem szokott magától produkálni! :lol: :lol:
Mi még nem ülünk,meg ha fordul hasra nem tudja kivenni a kezét,de próbálok nem türelmetlen lenni :shock:
Aludt majdnem 3 órát ami nem tudom minek köszönhető :o
Vissza olvastam és látom milyen balhé volt 2 hete,ezért nincsen pár ember most már értem :oops: :oops:

Kép
kritta
 
 

 
 

Sziasztok!

Lituka! néha én is szédülök! sőt inkább gyakran mostanában. nem tudom, szerintem nekem is az lehet a gond, amit itt valaki írt, hogy a nyaki ér valahol szűkebb, mert ha megmozgatom a fejem, tornáztatom, akkor átmenetileg jobb. lehet el kéne mennem dokihoz... :?
edig én még azért fiatal vagyok ehhez nem....?? :shock:

kamilla! de jó, elszórakoztatják egymást a gyerkőcök! :P

kritta! még Zsófi sem ül, nem is mászik/kúszik. próbálgatja mindkettőt, de még nem jött össze! nam baj, majd nemsokára ők is beindulnak, ne aggódj! :wink:

Mi csüt-ön megyünk mikulásra a munkahelyemre! Tudom, még nem érti, de legalább kimozdulunk! Egy programnak jó. Ha nem bírja, azonnal lelépünk!

Ja! Az én lányom mostanában nem akarja széttenni a lábát pelenkázáskor! :shock: szinte úgy kell kifeszíteni! más lányos anyukánál nincs ilyen?

Én ugyan a max. GYED-et kapom, de abból vonják a lakást. Így alig marad belőle! :cry: A TGYÁS pedig marha jó volt! Most meg....[/b]

Kép
gabo001
 
 


Ja! Lituka, az oltást itt páran akik kaptak a szülés körül, az a Streptococcus ellen volt. Te meg a herpes vírusról írtál nem? (HPV)

Kép
gabo001
 
 


őőőőőőőőőő..ja igen...az más...na mindegy..köszi hogy kijavítottál..de azt olvastam ha nekem van akkor szülésnél az neki sem jó...de nem tudom hogy nekem van...amugy ezt nem tudom hogy herpes vírusnak hívják e sztem nem...humán papillóma vírus ha jól tudom...
Vendég
 


Sziasztok,

Jaj de car idő van, nem akarok kimeni Almával esik nálunk és szürke minden..fújjjj

Lituka,
jobban vagy már?????

Borsika,
az a játék, nem is tudom mi volt a neve, a neten találtam, de aztán rájüttem, hogy nem is olyan jó. 38 cm magas és 20 cm széles, szóval ez nem is egy asztal, hanem nem is tudom nagyon kicsi...szóval azok a korallok rajta meg igencsak minik lehetnek...

Télapóra kapott Alma tesómtól egy FP. golyót, ami mászásra ösztönzi a manókat. Ha meglököd elindul és zenél, a gyerek meg utána, jó esetben :lol:

Kamilla,
de jó, hogy benéztél! Olyan édesek a gyermekeid!!! Igen, mi eszünk húst: csikemellet már főztem neki én is, a többit még csak bébikajában adtam neki. Heti 2x adok neki kb.
Na most kárpótol az ikresség, mert az elején gondolom több gondot jelentett, hogy ketten vannak de most milyen jól elvannak együtt!!!

Gabo,
nálunk is ez van, nem akarja szétteni a lábát, feszíti szinte. :lol:

Tim,
tv nézés nálunk is megy, főleg a reklámokat szereti.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lekri,
köszi a kutyus infót!!!!

Gumimaci,

Csöppkéék betegek vagy voltak, láz nátha ilyenek


MikiMuki olyan édi!!!

Felsoa, Benibaba is nagyon helyes kiskrapek!

Bogi tiszta mosoly, mint mindig!

KépKép
kisfruzsi
 
 


sziasztok

Kristóf ma is csak 3x fog enni.10kor reggelizet.most fog megint enni és 7után még egyszer.majd éjjel 1x meg talán hajnalban minimálisat de ez nem biztos.

szerintetek? már ez a 4.napja,hogy ennyit eszik.hiába kinálom ha ő ne kér.
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, sorry érte, de Beni beteg... múlt hét csütörtökre lett nagyon lázas, voltunk dokinál, torokgyulladása van, kapott antibogyót! Azóta a láza már lement, viszont taknya-nyála egybefolyik, állandóan porszívózunk, éjszaka nem alszunk, mert egyfolytában szopizunk és ma már köhög is szegénykém... :(

Kritta: köszi a privit, rem. nem gond, hogy itt válaszolok! Igen én dolgozok itthonról két helyre is, a munkahelyemnek is csinálom az itthonról elvégezhető dolgokat (Szabályzat módosítás, fordítás, ilyesmik) meg a saját családi cégünket is csinálgatom (utazásközvetítés)! Szerencsére úgy tűnik megy Beni mellett, bár most, hogy beteg, nem egyszerű...

Kamilla: nagyon édes Márkó és Norci, jó lehet, ahogy elszórakoztatják egymást! Sokszor elnézem Benit, amikor ücsörög a szőnyegen és játszik egyedül, hogy mennyire élvezné, ha egy tesó szórakoztatná! Husit mi is eszünk, kétnaponta húsos főzit kap, kétnaponta hústalant. Igazából neki tök mindegy mit eszik, egy a lényeg, üveges bébikaja legyen, ne én főzzem... :roll: :oops:

TV: sajna Beni is imádja! Általában sportműsorokat néz... :lol: :lol: :lol: Egyébként kiválóan tudja bekapcsolni és aztán kapcsolgatni is... :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Borsika: jó, hogy újra jöttél, a 7,8 kiló az szép súly, gratula hozzá!

Ma volt itt a védőnő: mondott néhány akkora baromságot, hogy majdnem dobtam egy hátast; pl. adjak Beninek túró-rudit úgy, hogy én eszem meg a csoki részét, beni meg a túrót... meg reszeljek sajtot a kajcsijába... meg adjak neki abból a főzelékből amit magunknak főzünk, nem baj, ha van benne tejföl... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Lekri: szerintem ne erőltesd, ha nem kér! Beninek én csak az ebédjét meg az uzsonnáját tudom fixre, hogy megeszi, mert egyébként csak szopizik, fogalmam sincs mennyit; van, hogy csak cumizik rajt, nem is eszik; aztán meg olyan is, hogy csak szomjas és pár kortyot iszik! De mindig azt mondom, ha éhes lenne, úgyis kérne!

Ja, még azt akartam írni, hogy volt szó korábban a karácsonyi ajándékokról; Beninek mi egy laptopot vettünk az auchanban, mert mindig lenyúlta az enyémet... :lol: :lol: :lol: Már több billentyűt ki is tépett belőle! :twisted: Most kapott egyet ami 12 hótól ajánlott csak, de állati jó, ha nyomkodja a billntyűket, zenél, villog, sípol... Kár, hogy egeret nem adtak hozzá, mert az a másik nagy kedvence, amit mindig lenyúl tőlem! :lol: :lol: :lol:
Mást asszem nem kap, mert most rendeztük át a lakást, hogy legyen nagyobb helye, meg elférjenek a cuccai és hát nem volt olcsó, pedig csak egy szőnyeget, egy szekrényt, meg néhány műanyag tároló dobozt vettünk a játékainak!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Kamilla: Jó, hogy így elszórakoznak a babák egymással, ez később még jobb lesz (az unokatesóim is ikrek, tudom). Nagyon édesek!

Felsoa: Nagyon édes Beni! Komoly kissrác!

Borsika: Jó, hogy végre benéztél te is! Hogy állsz a fogyókúrával?

Pumpóka: Nagyon édes a kis mikulás-mukid! Milyen szép kislányos arca van!

Kritta: A rádió nem baj sztem, a tv inkább. Én sem hagyom tv-zni a gyereket, bár volt már olyan, hogy nézte, de aztán vagy elunja és oda se néz többet, vagy elalszik rajta. Nagyon édes egyébként!

Zorróné: Jobbulást Beninek! Nem könnyű neked így, pláne, hogy mindig szopizik. Jó kis védőnőd van! :o A távirányítókat Bogi is imádja, nézi rajta a gombokat, nyomkodja és persze nyálazza. Nincs nála sokáig, mert különben biztos nem lenne hosszúéletű! :lol:

Gabo: Én írtam, hogy apukám nyaki ere szűkebb, de nem érszűkület miatt, hanem alapból ilyen. És nem magas a vérnyomása, koleszterinszintje sem, szíve rendben! Az én lányom is csinál feszítéseket pelenkázás közben, meg állandóan forgolódik hol oldalra, hol hasra.

Mozgás: Bogi hasról ügyesebben fordul hátra, a másik is megy már, de jóval ritkábban. Kúszni már tud: oldalra, ha hason van és háton, mint a rák! :lol:

Lituka: Igazad van: a HPV: humán papilloma vírus rövidítése, a herpes vírusra inkább hasonlít a tüneted, bár szemölcsszerű kinövést okozhat a HPV is. Mindenképpen mutizd meg orvosnak. Sajnos onnan tudom ezt, mert HPV-m volt, de nekem nem a szemölcsös fajta szerencsére. Most már kigyógyultam belőle.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Zorróné:nekünk is mondta a védőnő a sajtot,meg a túró rudit.És nálunk is mindegy a kicsinek,hogy mi a kaja,csak ne én főzzem,hanem bébiétel legyen.És a sajt nagyon csúszik nálunk,meg a joghurt is.Jobbulást Beninek!

Lituka:ezzel azért nem várnék sokat,minél hamarabb menj orvoshoz.

Kamilla:olyan aranyosak!

És mindenkinek:Jók a Mikus képek

Kép

Kép
ágnes27
 
 


Sziasztok!

Tudom nagyon eltüntem , de szinte még olvasni sincs időm csak néha néha 1-1 oldalt végigfutok.
Ennek az az oka hogy iszonyat mozgékony és aktív gyermekm van akivel lassan lassan már nem bírok, mászik feláll mindenhol még a falba kapaszkodva is, huzogatja a nadrágom ha valamit csinálok szinte nem tudok már lassan főzni sem mert állandóan utánna rohangálok, ja tudni kell járókában, kompban, jobb esetben is 5 percet van el.
Minden érdekli és ha valami nem úgy van ahogy ő akarja iszonyatosan hisztizik.
Már kezdek néha megijedni hogy mi lesz később.
Na nem panaszkodni jöttem, mert ugye ha foglalkozunk és ott ülök a földön egész nap vele és játszunk tünemény okos baba, de ez így nem lesz jó!

Csak nekem nincs el a gyerekem egész nap vagy más is így van vele? Vajon mit csinálok rosszul?

Megpróbálok jönni sűrűbben de ez nem rajtam múlik.

Tim: köszönöm a hiányolásod remélem jól vagytok visszaolvasok és reagálok mindenkinek!!!

Ja egyébként náthásak is vagyunk és 2 héttel ezelött vírusfertőzésen esett át szegény Ruben 40 fokos lázzal 3 napig ugyhogy hiányzik az az anyatejcsi azért hogy megvédje!

Akinek nem mászik és áll a bébije addig örüljön mert kell ám kondíció a kis lurkókhoz!

Panasz panasz panasz na lehet holnap jobb napom lesz

Kép
geni
 
 


Kamilla: Aranyosak a gyerkőceid, tök jó, hogy ilyen jól eljátszanak együtt.

Felsoa: küldjél emil címet és megy a meghívó. :wink: Nagyon édi Beni, igazi férfi már.

Gyed: Én is a max-ot kapom, de ebből se lehet nagyon megélni. A TGYÁS az tényleg nagyon jó volt.

Husi evés: Ati nagyon szereti, szinte állandóan csak húst enne.

Pumpi: Ari a kis Muki :)

Zorróné: Sajnálom, hogy betegek voltatok. Jobbulást!

Lituka: Szerintem is menj el orvoshoz.

Ágnes: Aranyos a te Mikulásod is. :)

Geni: Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok. Ati néha nekem is rángatja a nadrágomat, de nem olyan vészes. Majd kinövi Ruben is, hidd el, csak egy ilyen korszakban van.

Mozgás: Ati is már szinte felül. Oldalt fekszik és a kezével nyomja ki magát. Apa zoknis fiókját már kihúzta és kirámolta. A taposógépemet rendszerint megtalálja és összeolajozza magát, a pelusos kukát is el kell rakni, mert ki akarja rámolni. Mászkál a szobába jobbra-balra és ha nyitva hagyom az ajtót, akkor kimászik utánam. :lol: :lol:

Edina


Kép
medina83
 
 


Olivérnek, Rininek és Katicának boldog 8. hófordulót!

Lekri! Biusnak is van olyan lepkéje, még Betti kapta, most cseréltünk benne elemet. Ez az egyik kedvencünk.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Zorroné!

Jobbulást Beninek! Szegényke. :(
Nálunk Márkó beteg, de folyamatosan, amióta úszni járunk. Igazából sose tör ki rajta rendesen, csak köhög, meg taknyol, de nagyon elhúzódik. Éjszakák nálunk is horrorok az orra miatt, nappal meg semmi gond.

Köszi a húsos infokat. :)

Na mennem kell.
Pusza minden mamának és babának!

Mi is megyünk Mikulás buliba szombaton. (céges)

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan benéztem, fürcsi idő van, úgyhogy nem írok sokat :)

Kamilla,
a vizipaciról még nem tudok nyilatkozni, mert csak pár percig játszhatott vele Lili. (Kari, vagy miki ajándék lesz, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg, hogy egyáltalán bejön-e neki. Zsuzsóéknak volt és szerinte instabil, meg beleakad a gyerkő lába... hát én nem tudom. Nekem egyáltalán nem tűnt instabilnak.
Nagyon édik az ikrek

Felsőa
Ferraris ülést vettünk... nekem nagyon bejön :)
Gyönyörű fiad van!!

Pumpó, Ági,
nagyon édik a bébik:))

Lekri,
nagyon édi ajándékokat vettél!

Zorróné,
a sajtot én is most kezdem bevezetni Lilinél

Lili is kapott egy mikulás ruhát. Majd megmutizom:)))

Nagyon köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
Betegeskedőknek jobbulást!

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Én is bejelentkezem pár mondatban.

Lituka!
Már többen írták, de szerintem is menj el orvoshoz. Én mondjuk kisebb dolgokkal is el szoktam menni, csak a biztonság kedvéért.

Geni!
A babád mozgékonyságát illetően teljesen megértelek, nálunk is ez van. Trudi is elég keveset van el magában - illetve elég változó, néha azért képes fél órákat "játszani" egyedül: mondjuk lepakolja az alsó polcokat, ma kipakolta a ruháskosarat a fürdőszobában, már fiókot is húzott ki, hozzátáplált virágfölddel és levéllel, meg ilyesmik. Ő azért a járókában is elvan valamennyit, ha lát engem. Ha nagyon nem jó ott neki, pl. főzni szoktam gyakran úgy, hogy a hátamra kötöm kendőben: az neki is érdekes és a lakás (meg ő is) biztonságban van.

Evés: Trudinak pillanatnyilag a krumplis spenót, a banán (anyatejjel) és a sütőtökös körte a kedvence. Én készítem őket. A mennyiség amit megeszik teljesen változó, 20-100 ml-ig terjed. 100-nál többet még nem evett. És persze továbbra is sokat szopizik. Én is kb. kétnaponta adok húst, egyszer már egy kis májat is kapott. Hát, a tejtermékekkel kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények, nálunk a védőnő 1 éves kor alatt még a savanyítottakat sem ajánlja, de Trudi már párszor kóstolt joghurtot (natúrt). Én úgy láttam semmi baja tőle és ízlett is neki. Szerintem nem fogok 1 éves korig várni a rendszeres adással.

Sokat nézegettem a játékokat, amiket a korábbi oldalakra föltettetek, jók az ötletek. Trudinak is jó lenne már valami olyasmi, amire fel lehet kapaszkodni, ülni, de még nem tudtam dönteni.

A betegeknek jobbulást kívánok.
Vendég
 


Hoztam egy képet a Milulás kis segítőjéről :) :)

Kép

Kép
emi29
 
 


Emi: Nagyon édes kis Mikulás-segítőd van! Jól látom: áll? :o Azt hiszem, adós vagyok nektek valamivel:

Boldog hófordulót Lili Dórának!

és persze nem hagyom ki a többi babát sem:

Boldog hófordulót Rininek, Katicának, Daninak, Alíznak, Gergőnek, Mártonnak és Olivérnek! (Remélem, nem hagytam ki senkit, vagy ha igen, nézzétek el nekem.)

Virág: Hozzátáplált Trudi földdel és levelekkel? :lol: Jó, hogy ennyi kedvence van már!

Kamilla: Jobbulást Márkónak!

Geni: Sajnálom, hogy sokat kell fotkosnod Ruben után. Sztem semmit sem rontottál el, ő egyszerűen ilyen, nemsokára kinövi! Ötletem nem nagyon van, mit lehet csinálni, mert Bogi után még nem kell futkosni, bár ő sincs sokat el egyedül, mindig vele kell lenni, vele főzök, vele takarítok, stb. Sajnálom Rubent, nagyon sok a 40 fokos láz! Jobbulást neki!

Medina: Nagyon ügyes Ati, hogy már majdnem ül és ennyire kotor utánad. Édi lehet, ahogy mindent kirámol. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lituka! igazad van! a HPV a humán papilloma vírus. ami természetesen nem a herpest okozza (az a herpes vírus). A HPV a méhnyakrák kialakulását is fokozza. szerintem is minél előbb menj el dokihoz!

geni! én gyerekem is keveset van el magában, sokszor oda kell mellé ülni a szőnyegre. változó, mert ma és tegnap pl szépen eljátszott egyedül a szőnyegen. de nem ez a gyakoribb. szerintem természetes, hogy igénylik a jelenlétünket. bár így meg tényleg nehéz itthon dolgozni!

sajt, túró, olyan 8 hó körül ajánlott. na de a túró rudi..... :roll: :shock: :shock:
hal: 7 hó
savanyított tejtermékek is mehetnek 1 év előtt, de szerintem inkább 10 hó körül....
tej, liszt, tojásfehérje: 1 év után csak (főtt tojás sárgáját már lehet szintén 10 hó körül főzelékbe reszelni)

Kép
gabo001
 
 


Nagyon szépen köszönjük a dícséreteket!!! Aranyosak vagytok!

Emi, Ágnes
Nagyon édik a kis mikulások! Beniről is készült, meg is mutizom majd.

Emi,
Ferraris ülést még nem is láttam. Nagyon menő lehet. Nálunk a nagyoknak Römer és Maxi Cosi van. Én ezeket nézem.

Szössz,
Boldog hófordulót Alíznak!

Litu,
Mars az orvoshoz!!! Én tudok ajánlani Neked lelkiismeretes dokit.

Fruzsi,
Tudsz feltenni képet arról a gurulós játékról? Telefonszámot küldöm priviben.

Kritta, Gabo
Beni sem mászik, sőt még nem is ül. Mondjuk tegnap felült a
babakocsiban. (félig ülő helyzetből) Őt már látta gyerekneurológus is, semmi baja, egyszerűen csak lusta. Szóval ne aggódjatok. Még bőven időben van.

Medina,
Köszi. Küldöm az e-mail címem.

Zorróné,
Jobbulást kívánok Beninek! Ügyes vagy, hogy ilyen jól meg tudod oldani a munkát! Le a kalappal!

Geni,
örülök, hogy jöttél. És kitartás a kis örökmozgóhoz!

Virág,
Nem semmi Trudi! Én is azon gondolkodom hova tegyem a sok virágot, ha Beni elkezd mászni. Nekem ráadásul ilyen kis bogyók is vannak benne.

Andi

Kép

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


felsoa! Zsófi már régóta felül a babakocsijában, meg a pihenőszékében tök egyenes derékkal. De egyedül még nem megy neki a földön... kíváncsian várom én is a kúszást, meg ülést.... már nem sok kell neki, de ez már régóta így van, hogy próbálgatja. Úgy látszik biztosra megy! :lol: :D

Kép
gabo001
 
 


Kamilla: Sajnálom, hogy Márkó így szenved az uszitól. Hátha megszokja majd idővel és nem lesz semmi baja.

Emi: Tök ari Lili. :D

Boldog hófordulót minden babának!

Tudom, nem ide vágó téma, de tanácsot kérnék tőletek. A közeljövőben mennem kell rákszűrésre a dokimhoz és beszélni akarok majd vele a fogamzásgátlási módszerekről. Nem akarok gyógyszert szedni, a gumi meg olyan, amilyen. :?
Szóval! Valakinek van tapasztalata spirál ügyben? Mennyibe kerül kb és hogy meddig lehet bent, meg hogy hogyan ültetik be.
Egy ismerősöm sincs, akinek ilyen lenne. Hátha valaki közületek már tapasztalatból tudna mesélni.
Előre is köszönöm.

És én is hozok Mikis képet:

Kép

Kép

Kép kaja után kuncsorogva... :)

:lol: :lol: Kép Ezt a kacsa fejet figyeljétek :lol:

Kép

Edina


Kép
medina83
 
 


Felsoa: Tök ari a te Mikid is! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


sziasztok

mi is vagyunk de Levim reggelre betaknyosodot :(
már előre félek az éjszakától.apa dolgozik.Levi köhög,tüsszög,folyik az orra.délben se tudot aludni.



Kristóf ma még csak alma,banánt evett.meg egy pici kiflit nyammogot.

ha felkel akkor tuti éhes lesz.de igy ma is csak 3x eszik. éjjel meg kel 1x és most hajnalban(negyed6kor) is evet 150ml tápszert.

valamit elrontottunk.az éjszakait el kéne hagyni és azt nappal megennie nem?

amugy már probál mászni. hangosan kiabál.ha Levi vicces dolgot csinál állandóan kineveti.viszont egyedül egy pillanatra sincs el.ha kimegyünk a szobából akkor elkezd sirni.

nagyon édesek a kismikulások :) :)
Vendég
 


csajok! ezt találtam. pihenőszéket Zsófi is már kinövi, mivel lassan ül már. szerintetek?

Kép
Kép

Kép
gabo001
 
 


hol a vonalzóm???? :shock: :cry:

Kép
gabo001
 
 


Lekri: Sajnálom Levit! Jobbulást! Kristóf meg majd elhagyja az éjszakai evést magától. Ha neki így jó, akkor ne erőltess rá semmit és valószínüleg a nappali 3x-i evés elég neki. Ne aggódj. :wink:

Gaboo: Tök jó az a szék.

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki irt...tegnap óta megint picit jobb..de elfogok menni orvoshoz azért mindenképp...először kérek egy vérvételes papirt..merthát a mi dokink elintézné egy sima kimerüléssel a dolgot..én meg azért nézetnék egy vérképet..ugyh a héten el is intézem.

Borsika: értem..nem tudom elérni már hetek óta a Tatabányai APEH kirendeltséget és igy nem tudom hogy most akkor mivan..de marha röhejes lesz ha a GYESen lévő anyukáknak fizetni kell maguk után a TB-t...dolgoztam én elötte már összesen 1 évet csak akkor mielött terhes lettem 1 évig külföldön éltem..igy itthon nem volt munkaviszonyom de fizettem magam után mindent

Bolygó: gratulálok az első fogacskához..:) olyan nagyon édesek fogakkal :)

Gabo: látod mik vannak...kitudja mitől van..te is vizsgáltasd ki magad..az a biztos..

Kamilla: annyira cukik az ikrek..ja és mi is eszünk husit...5 hónapos kora óta..főleg csirkét de ma pont karfiolos-burgonyás-marhahúsos hipp kajcsit evett.

Pumpi: annyira édes a királylányod Mikuláskisasszonyként :) és az összes kisMiki lány és Miki fiú :) nekem is kell csinálnom pár képet :)

Zorroné: nálunk is Máté tőlünk egy little tikes magnót kap.zoli apuéjáktól a chicco bébitaxit amit használtam vettem...anyuéktól vmi 7000-8000 ft os vmit és bratyeszomtól meg vmi 3-4000 ft os dolgot amiket még nem vettünk meg..
szóval végülis én csak a magnót meg a kalapácsot vettem neki..a 5000 ftos magnót igy is ingyen mert beváltottam a brendonos pontjaim..merthát mi meg 2 hónap mulva költözünk...és mi is most inkább majd szőnyeget meg karámot veszünk neki ...azok pedig egy vagyonba kerülnek..

Beninek jobbulást :)

Geni: nálunk addig volt ez a szitu amig mamája kórházba nem került..mert az én fiam elvolt kapatva...aztán azalatt a 2 hét alatt hozászoktattam hogy nincs mindig ráfigyelve..a mai napig megküzdök vele mindennap azért mert rettentően akaratos Máté is...és persze pakol szétszed mindent...de nálam van egy körforgás..ha nem jó a kompban ahol max 5 percig engedem akkor meg a hordozóba ha ott sem jó megy a játszószőnyegre ha az sem akkor a utazóágyba..ha az sem akkor kicsit de csak tényleg picit játszom vele és akkor megnyugszik és elfoglalja magát egyedül..néha pedig hagyom hadd mondja a magáét..mert Máté abszolut nem sír..hanem kiabál..:D de egyébként énis félek mi lesz ha ennyire akaratos marad..de mondom ez nekem bevált..van hogy másfél órán keresztül is elvan ha ezt a körforgalmat csinálom vele :)

Emi: majd rakj képet az ülésben Liliről :) megnézném a kis ferraris csajszit :)

amugy ne kövezzetek meg de mi pár napja már a concord trimaxunkat használjuk..mint irtam vettem bele szűkitőbetétet..ami nem is kelett volna végülis..a hordozóban már nem szeretett..kényelmetlen volt és teljesen lelógott a lába..ebben pedig szépen és kényelmesen van..mivel már megül igy sztem nem tettem rosszat...hát evvan lehet most én vagyok hanyaganya de én ugy éreztem már váltani kell..

Andi : na akkor nosza....nálunk a Papp Zsolt rendel még..de hozzá nem akarok elmenni..ki nem állhatom szegényt nem tehetek róla..:(

ja és köszi aki irta még tudom hogy mi a HPV és én erre gondoltam féléve is de a dokim azt mondta tuti nem..fel biztos nem ment még félévvel ezelőtt a fertőzés mert szülés után is P2-s lett a rákszűrésem ugyh nagy baj csak nincs még..

ja és Andi..teljesen bele vagyok szeretve a Lurkódba..annyira annyira helyes :)

ja és Fruzsi holnap hozom a elmaradt uszis képeket :)
Vendég
 


sziasztok!

Melinda Mazsinak nagyon boldog névnapot kívánok, a hófordulósok babákat pedig Isten éltesse sokáig!!

Ágnes, Felsoa, Emi, Medina nagyon aranyosak a kis mikulások!! Nagyon hangulatosak ezek a képek! Medina, a többi kép is nagyon jó, főleg a kis kacsás!

Geni, örülök, hogy hallok rólatok, annak persze kevésbé, hogy milyen betegek voltatok :( a kis Ruben így belehúzott? Bálint még nem áll, még ülni sem ül egyedül, de amit a kúszásával rendez (persze főleg hátrafelé) az is elég, szóval elismerésem!! Rengeteg energia van bennük, kell gyűjteni rendesen nekünk is.. Majd tegyél fel lsz. képet a kis Rúbenről!!

Zorróné, sajnálom, hogy a kis Beni ilyen beteg volt, remélem már a náthája is múlóban van! Nem semmi amit a védőnő összehordott, én is lestem rendesen! :shock: megáll az eszem

Lituka, egy időben azt hitték, hogy nekem is HPV-m van, de kiderült, hogy nem az volt, csak ártatlan hámelváltozás. Mikroszkóppal elég jól látja a doki, de persze biztos az, ha a mintavételt elküldik a laborba. Nagyrészt nemi úton terjed, úgyhogy én ezért is bíztam benne hogy negatív lesz..

Anetto, pontosan az a leg magic, amit belinkeltél, a leg trainer az ennek egy utánzata, ahogy Litu is írta. Baromira fáj a fogam egy olyanra :wink:

Lekri, szép ajándékokat vettetek a gyerekeknek, bizti nagyon fognak örülni neki!

Hát, ez a GYED egy nagy semmi, és mivel nekem is még ebből vonják a lakáshitelt, alig marad a szlán valami... És nem is akarják emelni?? Komolyan nem normálisak :evil:

Nemrég voltunk egy temetésen (barátnőm apukája halt meg) most először hagytuk így itthon Bálintot. Kár, hogy ilyen alkalom miatt...Olyan jó volt hazajönni hozzá :wink:

Kép
tim27
 
 


Sziasztok!

Medina: köszönöm a nyugtatást, biztos igazad van hogy majd kinövi, látom azért Atika is mozgékony Ruben is valahogy így kezdte minél jobban érzik hogy ügyesednek annál több huncutságot csinálnak. Ati cuki az összes képen gyönyörű szeme van!

Virág: nállunk is a virágföld a menő , gondolkoztam különböző praktikákon pl. a cserépre valami hálót vagy harisnyát húzok de hogy fog kinézni meghát muszáj megtanulnia hogy mi az amihez nem szabad nyúlni.

Emi: Lili nagyon zabálnivaló ebben a kis Miki szerkóban!

Bolygó: Ruben nekem is ennyi idős volt mint neked Bogi amikor egyik napról a másikra felült, felált és mászott. Magadra kötöd Bogit úgy főzöl? Nekem már sajna sok az a több mint 9kg.

Gabó: igen én is sokszor figyelem hogy igazából a legjobb játék még nekik ebben a korban a szülő és ha fárad az ember, ha nem foglalkozni kell velük! Na nem baj majd este csinálom meg a munka nagy részét.
Szerinted milyen sajtot ill.túrót lehet adni 8 hósan mert ugye a minőség nem mindegy!

Felsoa: Beni nagyon édes ebben a miki sapiban!!!! Igazad van hogy nem aggódsz a felülés miatt mindennek megvan a maga ideje!

Lekri: sajnálom Levit reméljük Kristóf nem kapja el a náthát! Én folyamatosan megbetegítem Rubent mindig tőlem kap el mindent, szülés óta elég gyengusz az immunrendszerem, pedig nem vagyok egy betegeskedő tipus.

Képzeljétek már másfél hete mondja Ruben hogy mama, papa, baba, apa! Persze egy nap csak 1 et hajtogat de annyira cuki hogy megzbálom!!!!!
Sajnálom nagyon hogy gőzöm sincs hogy kell videót bevágni pedig úgy megmutatnám. A youtubra még csak csak feltenném.

Kép
geni
 
 


Lituka: remélem nincs semmi baj csak kimerültség! Azért menj el orvoshoz.
Lehet énis elkapattam Rubent , a legnagyobb lelki bajom hogy nem tudom felmérni hogy mennyit foglalkozzak Rubival lehet hogy a sok is káros. Mindig dumcsizok neki játszunk lehet hagyni kéne had sírdogáljon? Én eddig nem voltam a híve a sírásnak de lehet ez a megoldás.

Kép
geni
 
 


Tim: teszek képet csak gyorsan elmegyek a patikába kiváltani a bárányhimlő elleni injekcióját mert a mi dokinőnk már januárba be akarja adni, én ellenzem nem tudom hogy mondjam meg neki ugyanis van egy gyermekorvos ismerősünk ak azt mondja hogy 15 hónaposan elég lenne megkapnia ugyanis minél később adják be annál nagyobb védetséget ad, nemhogy a pneumós oltást hozná már nekünk ugyanis még mindig nem kaptunk.
Szerintem addig örülj míg Bálint nem áll fel, de ahogy írtam nekünk is egyik napról a másikra tanult meg mindent kúszni viszont soha nem kúszott.
Sajnálom barátnőm apukáját főlleg így karácsony elött nagyon nehéz lehet.

Kép
geni
 
 


csajok! miért ment el a vonalzóm? a profilban benn vav a kód.... :?: :?:

Kép
gabo001
 
 


vav= van

Kép
gabo001
 
 


litu! nekem nincs semmi bajom! valmit félreérthettél. :)

geni! én sem tudom mi a jó! ha hagyom picit sírni, hadd tanulja meg, hogy egyedül is kell játszani. vagy tényleg igényli anyát, és majd ő maga szépen leszokik rólam ahogy nől... próbálom a középutat választani. először megpróbálom hagyom mindig picit...

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok Lányok :)
Köszönjük a hófordulósom nevében!
Eltűntem, mert most rengeteg a meló (meg van egy kis lelki fájó pont is .. nagyapám nagyon beteg :() ... pénteken lesz páromék lemezbemutató koncertje, amit én szervezek .. így elég kemény napok ezek.
Jövő héten jövök, addig puszi mindenkinek!!!

Kép
szösszenet
 
 


huh! megvan! :shock:

Kép
gabo001
 
 


Daninak, Alíznak, Szófiának, Gergőnek és Márton Bendegúznak boldog hófordulót!
MelindaMazsinak névnapot!


Mennyi kisMiki van. :D Idén könnyű dolga lesz az öreg mikulásnak.

Bius úgy néz ki meggyógyult. Bettit viszont lázasan hoztam haza az oviból. Szegény tavaly is lemaradt az ünnepségről, akkor is pont beteg volt. Most pityereg, mert szeretne menni, nagyon készültek rá. :? Sajna bennem is lappng valami, úgyhogy vitaminkúrázom.

Biuskám viszont ma nagyon ügyeskedett. Napról napra egyre többet mászik. Ma sikerült neki egész a szobánk ajtajáig elmászni. Azt hiszem lassan rakhatom fel az ajtórácsot a lépcsőhöz.
A pihenőszékből is mindig ki akar mászni, ha bekötöm viszont ordít. Valamint most van abban a korszakában, hogy anya ne rakjál le, és ne menj el mellőlem 1m-nél távolabb.

Bosszús is vagyok, mert Petrámra valamiért pikkel most az ofője, és ezt ki is mutatja felé érezhetően. Azt hiszem nem várom meg a fogadóórát, hanem elkapom egyik délben, mikor hozom őket haza.

Gabo! Ez a szék majdnem olyan, mint a fürdetőkarika.

Szössz! Biztos nagyon jó bulit szervezel. :)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Medina: Spirál ügyben sajnos nem tudok segíteni... :( Nagyon édes Ati! Ügyes kis Mikulás-baba! :)

Lekri: Szerintem se aggódj Kristóf étkezése miatt, ha eleget hízik, akkor nem gond, hogy éjjel pótolja be. Tudom, kicsit kényelmetlen, de nemsokára tuti kinövi! Levinek jobbulást!

Gabo: Jól néz ki a pihiszék. 8)

Lituka: Nem baj, ha most kicsit akaratos, inkább legyen egyéniség, sztem, mint egy "beprogramozott", beidomított gyerek. Ahogy nő az értelme, úgy lassanként megérti, mit miért nem szabad, és egyre jobban el lesz egyedül is. Ügyes vagy, hogy így megoldod a dolgokat körforgásszerűen. Sosem unatkozik, én is viszem a konyhába, nappaliba, szobánkba, másik szobába, így elvan, csak ott legyek vele, az a lényeg! :)

Tim: Édes lehet Bálint, ahogy hátrafelé kúszik. :D

Geni: Én is alig bírom már Bogit, így ritkán kötöm magamra, inkább a hordozóba rakom, abban elvan egy darabig, míg főzök. Édes lehet Ruben, mikor beszél. Szívesen megnézném a videót, de én sem tudom, hogy lehet felrakni.

Sírnihagyás: Szerintem nem szabad sírni hagyni, én legalábbis sosem hagyom, ne érezze elhagyatottnak magát, inkább legyen elkapatva, bár én utálom ezt a szót. Pár évesen már úgyis azért fog könyörögni, hogy lerakjam, nem tart ez az időszak örökké. Én mindig ezzel bíztatom magam. De ez az én véleményem, mindenki maga tudja, hogy neveli a saját gyermekét.

Szössz: Nem lehet könnyű ennyi munkával. Sajnálom nagyapádat, jobbulást neki.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


)ziasztok,

Andi, Medina
a ti Mikulásaitok is nagyon aranyos :)

Geni,
tök jó, hogy hallunk rólatok. Várom a képet Rubenről.
Én a bárányhimlő elleni oltást pont nem fogom beadatni Lilinek.

Zsuzsa
gratula Biusnak a mászáshoz. Mi is az "anya le ne rakj" korszakot éljük :)

Litu,
én nem kövezlek meg. Hó végén én is bevetem az új ülést, mert a mostaniba már alig fér bele Lili. Örülök, hogy jobban vagy, majd írj, hogy mi volt a dokinál.

Gaboo,
aranyos lehet ez a játék. Még nem láttam ilyet.

A sírni hagyásról, nem hagyásról ugyanaz a véleményem, mint Bolygónak.

Hoztam képet az új ülésünkről. Nem egy Römer, vagy Concord, de nekem nagyon tetszik. (Ferrari b..i vagyok :) )

Kép

Kép
emi29
 
 


Zsuzsa, Bolygó - Köszönöm, aranyosak vagytok!
Én is bízom a sikerben :)
15 internetes magazinhoz tudtam eljuttatni az anyagot, Metal Hammerban hirdetünk, Hajrá Magyarokban és az összes rock műsorban voltunk :)
Kemény, mert a plakátot és a jegyet is én terveztem (ráadásul grafikus sem vagyok :D nem ez a szakmám) .. meg hang-, fénytechnikát .. stb.
Optimista vagyok!
Majd szombaton jelentkezem :)

Én is boldog hófordulót kívánok az összes mostanában "korosodó" babának :D :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet
 
 


most csak ennyi:
mivel mindenkinek kisMikulása van otthon én igy 2kis Rénszarvast adok :lol: :lol:

Kép Kép Kép

ezek meg csak ugy:
Kép Kép Kép Képanyukámmal
Kép Kép
bocsi ha sok lettem :oops: :oops:
Vendég
 



kerekes! azt a tálcát az elejéről le is lehet venni. így szabadon közlekedhet, ha már ül és mászik. utálja, ha be van kötve pl. etetőszék. de abba ugye muszály. ez meg alacsony kis fotel.

Egyéb vélemény a székről? szívesen veszem! :P

Emi! A Brendon honlapján találtam ezt a fotelt. A katalógusban sincs benn, én is meglepődtem ezért, hogy ilyen is van...

Zsófi is utálja már az autós hordozót! Januárban mi is veszünk. Én a Bébé confort Isofix-et néztem. (piros)

Kép

Kép
gabo001
 
 


Gabo: ne hari csak vki irta hogy neki volt..

öööö mit is akartam még..jujjj vmit irni Bolygónak de nem emlékszem sajnos :(

ja Emi miénk ugyan concord de csak használtra telt...megbízható helyről és sztem nagyon tuti a ferraris és a kiscsajod benne pedig még cukibb :)

édes az összes Mikike :)

és még akartam irni de sajna nem megy...nem jár az agyam már..

ja sírni hagyni nekünk hál istennek nem igazán kell mert nem szokott sírni...hál istennek...csak akkor ha fáj vmije vagy rosszul ébred..egyébként inkább kiabál vagy nyünnyög...

na de megyek majd holnap folyt köv...
Vendég
 


Lituka: Kíváncsi vagyok, mit akartál írni nekem. Most én se vagyok pihent, de nem is csoda, látva, mennyi már az idő. :o

Geni: Nagyon édes Ruben, ügyesen áll és mászik. Édi arcokat tud vágni! Szép kisfiú! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Jó reggelt!

Beni fél 6 előtt kelt. :( Na jó éjszaka viszont csak egyszer ébredt, szopizni. Ez a múlt héthez képest - amikor volt olyan, hogy 15 percenként sírt - nagyon jó.

Kerekes,
Jobbulást Bettinek! Ez nálunk is így szokott lenni sajna. Most Danikám köhög ezerrel. Remélem nem lesz komolyabb, mert kedden mennek Bécsbe kirándulni és már egy hete számolja vissza, hogy hányat kell még aludni.
Bius nagyon ügyes.
Az osztályfőnökkel meg tényleg beszélj. Jobb tisztázni, hogy mi a probléma, minthogy rászáljon Petrára.

Emi,
jól néz ki az ülés, ne meg a kismanó is aki benne csücsül. :D :D

Szössz!
Drukk, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd! Ügyes csajszi vagy!
Nagypapádnak jobbulást!

Folyt. köv. (Beni éhes)

ANdi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?