Sziasztok!
Ma egész nap mentünk, hulla vagyok. Elolvastam az uccsó két oldalt, de a felére sem emlékszem.
Szépek a babaképek és a koszorúk is. Ha minden jól megy, holnap én is megreparálom a mienket, már két éve ugyanolyan és uncsi. Rakok majd én is képet.
Közben felraktam a fenyőgirlandokat a lakásba, de feldíszíteni még nem volt teljesen időm, így most olyan felemás minden. Jók ezek a girlandok, csak ami nagyon hiányzik belőlük az az igazi fenyő illat. Lehet hogy veszek majd illóolajat és azt párologtatok, mert így annyira nem igazi a karácsonyi hangulat.
Én is viszem mindenhova magammal Ákost.
Függők vagyunk mindketten (nekem Ő hiányzik, neki meg én), nem tudok elmenni nélküle, mert ordít többnyire. Nekem az meg nem hiányzik, hogy órákat ordítson a fiam nélkülem, úgyhogy viszem.
Honey!
Egyél-igyál. Tudom, hogy nem kell, de akkor is kell! Muszáj, mert nem lesz tejcsi. Nekem úgy 6 hetes kora körül volt egy ilyen válságos időszak, de beállt a kereslet-kínálat, Neked is be fog! Ne add fel!
És ne mérd, kérlek! Ha úgy látod éhes még, adj neki pótlást, de ne méricskéld, mert belebolondulsz. Nem mindig ugyanannyit eszik, nem mindig ugyanolyan a tej, van hogy zsírosabb, van hogy kevésbé.
A hajam hullik, amikor tök puha a cicim evés időben, mindig parázok hogy nem lesz elég, éhes marad, de fél óra - 40 perc cuppogás után valahogy mindig megtelik a gyerek. És a két cici sem gáz, Flóránál nincs jobb tejcsigyártó készülék, hagyjd hogy cuppogjon.
Az Urtica urens CH15 bogyesz nekem bevállt, próbáld ki esetleg.
Örülök, hogy az alvás jobban megy, remélem így marad!
Noni!
Kezet foghatunk.
Ákos mai súlya (holnap lesz 3 hónapos) 6780 gramm és 63 centi.
Csöppöm.
Lehet hogy le vagyok maradva, de a megszülettünk video óta nem készült újabb? Add meg a linket légyszi, ha igen. Köszi!
Írtátok a súlyt.
Legszívesebben elásnám magam. Annyira jól éreztem magam kismamaként, gyönyörűen tudtam tartani a súlyom, szépnek éreztem magam, kiegyensúlyozottnak. Ha felkértek volna egy FHM fotózásra, simán elvállaltam volna. (hehe
)
Most a muszáj enni és muszáj inni miatt ugyanannyi vagyok, mint 38 hetes terhesen Ákossal. +11 kiló... szörnyű.
Rosszul érzem magam, egy tehenet látok a tükörben, nem jön rám egyik nadrágom sem és egyébként is fúúúj a testem. Nagyon rossz.
2 héttel a szülés után simán jó volt minden rég cuccom rám, most viszont semmi. Én beadtam a derekam, vettem 3 számmal nagyobb gatyákat, mégsem járhatok lehúzott cipzárral.
Imádok szoptatni, a szívem szakadna meg ha nem szopiztathatnám a babát, de ez a bálnaság borzasztó. Jöjjék a jótündér, aki leviszi a kilókat! Ezt kérem karácsonyra.
Éééés eljött a december.
December 1-i ciklussal kezdődött Ákosom pályafutása.
16-án lesz a NAGY NAP, amikor megfogant, lélekben biztos megünneplem magamban. December 30-án pisiltem csíkos tesztet, olyan jóóóóó!
Ennyi mára, elmegyek aludni. Fel tudnék borulni, olyan fáradt vagyok.
Kellemes estét mindenkinek!