Új privát üzeneted érkezett!

Panka!
Köszi a jókívánságot, Bence már jól van. Legalább ő. Dorka viszont nincs, Tibi most megy gyógyszertárba Nurophenért. Jelenleg 38.8 a láza. Persze az itthon lázra való antipiretikus kúp szavatossága lejárt februárban, észre sem vettem, :roll: :roll: , szerencsére ritkán kell használni.
Dorka szinte egész idő alatt az ölemben van mióta felkelt. :?
Bence lábán fogalmam sincs mitől vannak pöttyök és piros folt. Pénteken akartam megmutatni az ismerős bőrgyógyásznak, de nem ő hozta oviba a kisfiát, mert Pestre ment. Így csak telefonon beszéltem vele, majd hétfőn nézi meg Bence lábát. Addig azt mondta vizes rázókeverékkel kenjem és adjak neki Claritine-t. A rázókeverék bőrgyulladás kezelésére , csalánkiütésre , viszketés csillapítására való. Claritine meg allergiára.
Retro disco-ztok????????????????? Nem semmi. :D :D :D És még nem is volt jó? :( :( :(
Mai fiatalság..... hmmmmmm.... látjuk az egyetemen nap mint nap őket, ugyhogy no comment. :P
Megkaptad Encikétől a parfümlistát? Ha igen, küldd már tovább nekem is, légyszi!
Akár itt priviben is.

Kép
Kép
bendor

SZIASZTOK!!!

Andi:
Jaj sajnálom szegény Dorkádat, :( remélem semmi komoly és hamar rendbe jön.
Bencének elmúltak a pöttyök?
Nem csodálom hogy nem volt időd ajándékokat csomagolni hiszen nagy kört futottál tegnap délután.Már az is fárasztó volt mire végig olvastam hát még körbe járni. :? :lol: :lol: :lol: :wink:
De nem baj van még időd csomagolni,ha máskor nem gondolom majd valamelyik este amikor már alszanak a gyerekek.
Na de jó hogy sikerült jelmezt venned és jó árban. :wink:
Hú most te küldjél e-mail-ben egy kis palacsintát. :D
Én is csinálok holnap,ma akartam de volt még tegnapról kaja ami elég volt kettőnknek így ma úgy döntöttem nem főzök. :P
Szerintem mi sem megyünk este, bár most nem néztem hogy esik-e ,de be van borulva rendesen.Csak anyukámékhoz szaladunk el mert adoka kutyának enni mert elutaztak Vácszentlászlóra a nagynénémékhez baba látógatóba és majd csak holnap jönnek haza.

Panak:
Kár hogy nem volt jó a retro disco pedig jól hangzik.
Egyébként hol volt?ti most anyukádéknál vagytok egyébként?
Én is elmennék már egyet csörögni. :lol:
Majd Szilveszterkor kimulattom magam,persze csak módjával.
Na az biztos hogy ezek a mai fiatalok mások mint mi voltunk. :twisted: (ez most olyan volt mintha egy 80 éves öregasszony írta volna :lol: ),de tényleg borzasztó hogy egy némelyik mit művel.
Én is bele gondoltam már abba hogy mi lesz ha Balázs kamaszodik. :roll:
Szerencsére azért még ez nagyon a jövő zenéje. :wink:

Na megyek,pusza.

Kép

Kép
aliza

Panak=Panka :oops: :oops: :oops: Bocsiiiiiiiiii

Andi:
Közben írtál amikor én is....
Jobbulást Dorkának!
Szegényke. :cry: :cry: :cry:

Sziasztok!

Kép

Kép
aliza

Alízkám!
Repülnek a palacsinták, remélem megkapod őket. :lol: :lol:
Dorka eleinte nem akarta bevenni a Nurophent, akkora hisztit nyomott, hogy szépen le is hányt engem, plusz a fürdőszobát is beterítette. :roll: Nagynehezen végül bevette, és nem is volt rossz íze.
Végre jobban van tőle, lement a láza, hajlandó volt már enni is. Már virgonckodik. Nem tudom hogy fel fog-e menni a láza éjszakára, tartok tőle hogy igen. :( De hátha mégsem.
Mindig nézem a Picasán a képeidet, ugyanis ígérted a névnapi képeket. Igaz??????? Jól emlékszem???????? :lol: :lol: :lol: Várom. Nem felejtettem el. :P :P
4D-re fogtok menni? Ha igen, mikor??????????

Edina!
Ha bekukkantol ide: megnéztem a kis Kamilla új képeit. Mennyit nőtt és változott a lánykád. Napról napra nagyobb. Nagyon szép kislány.

Kép
Kép
bendor

Andi!
Szegény Dorka, gyógypuszik mennek!!!:D
Nem kaptam meg a listát :roll: :? :(

Alíz!
Igen, anyáéknál vagyunk :wink:
Na majd akkor te is csörögsz szilveszterkor :D Férjed egyszerre fog 2 nővel táncolni :wink: :lol: 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Most kerestem vissza, a DM-es kuponod csak nov. végéig jó, ugyhogy lemondok róla. :( Dorka mellől most nem megyek már addig boltba az biztos, szerencsére van még bőven pellus is itthon. Ugyhogy bocsi, de akkor mégis tárgytalan. :oops: :oops:
Már kérdezni akartam, milyen területen dolgozott külföldön a testvéred? Milyen állást hagyott ott? Azért is kérdem, mert irtad, hogy itthon nem fog találni. :shock: :shock:

Most este ismét lázas volt Dorka, :( :( :( újra kapott Nurophent. Jelenleg békésen alszik.
:wink:

Kép
Kép
bendor

ÖRÖMHÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaptam hajnalban Zsebitől sms-t:

Molnár Szabolcs ma éjszaka rekord gyorsasággal megszületett.
3110g és 50 cm.
Zsebi

Zsebi baba!
Kisfiatok érkezéséhez ezúton is szívből gratulálok!!! Kívánok sok tejcsit, jó egészséget, hasfájásmentes napokat!!!!!
Kép Kép

Izgatottan várjuk majd a részleteket!!!!!!

Panka!
Remélem nem gond, hogy én hoztam a hírt, de biztos nem vagy netközelben ha még nem irtad ezt meg. Gondolom sms-t Te is megkaptad Zsebitől.

Sajna ma reggel Dorka ismét tűzforrón ébredt. :( :( :cry: :cry:
39.7 volt. Nurophen ismét lehúzta a lázát, már ismét jól érzi magát, de tudom ez csak addig tart míg fel nem szökik neki ismét. :roll:
Holnap megyünk orvoshoz, most nem szívesen vinném az ügyeletre. Vírusra gyanakszunk, mert egyéb tünete nincs, már a torkát sem fájlalja. Bár azt az orvos biztos pirosnak fogja látni, mint ahogy Panka is irta, mi orvosunk is mindig vérbőnek találja, akárhányszor nézi meg. Köhögésre és orrfolyásra sem mondanám, hogy jelentős, sőt alig. Ugyhogy valamit csúnyán benyelt szegénykém. Tutira antibiotikunmot fogunk kapni ha holnapig a láz nem megy le. :roll:

Kép
Kép
bendor

Andi!
Öcsém Svédbe volt kint, nagyon kemény melón:a Porsche cégnél volt öntődébe, repülőkhöz gyártanak propellert, meg alkatrészeket.Sajnos neki is volt balesete, de "csak" a hüvelyk ujjára csapott rá a kapaláccsal.Mások megégtek :cry: Volt ai mellett felrobbant a kemence, tele folyékony acéllal.És nem is 1x volt ilyen!!!Be vannak öltözve ürhajós skafanderbe, csövön megy nekik az oxigén.Persze az állam áll minde kezelést, ezzel nincs is gond, és ezért is fizetik meg őket annyira.Ezért mondtam, hogy ilyen fizetésű állást itthon nem kap!Persze nem is kell ilyen körülmények közt dolgoznia, nem is ezen vagyok kiakadva, hanem hogy úgy jött el, hogy nincs helyette másik állása!Szerintem előbb keresnie kellett volna egy másikat, és ha az már fix, akkor felmondani!Amai világban nem olyan könnyű munkát találni, külföldön sem!Most hazajött, ami van pénze azt meg feléli mire talál másik melót.Hát ezért vagyok rá mérges.Persze mondja hogy egy részét bankba teszi, hogy ne essen kísértésbe, és márciusba akar kimenni angliába, vagy vhová melózni.Hát gy legyen, de én ismerem a linkóci öcsémet :? :wink:
Megkaptam a listát Encikétől email címedet viszont nem tudom, priviben megírod?
Dorkának jobbulást továbbra is, Emili tiszta zizi lett ma reggel, csak én kellek neki, de úgy sem jó, hisztizik mellé, tiszta nyűgös. :roll:
Talán vmi front. :?

Lányok!
Van még egy kuponom a Bambini játékboltba, ami a plázába van.Ez a belépő volt a pesti babaexpóra, 1500 ft levásárolható, de csak 10000 ft feletti vásárláskor!Ha kéri vki odaadom!

Kép
pankaa

Andi!
Nem lehet hogy influenzás Dorka? :roll:
Most néztem meg atelómat, én is megkpatam az sms-t, éjjel 2.50.-kor:D

Zsebi!
Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget kívánok!:D

Kép
pankaa

Panka!

Fogalmam sincs, lehet hogy igazad van és influenzás lett Dorka. Holnap a doki után okosabb leszek, remélem legalábbis.
Megkaptam Encikétől a listát én is, köszi, így már nem kell küldened.
Aha, tényleg elég húzós melója volt az öcsédnek. Abban igazad van, hogy előbb melót kellett volna keresnie, aztán lelépni a mostani cégtől, akkor nem lett volna bérkiesése. Lehet hogy direkt pihenni szeretne az öcséd, azért ebben a sorrendben lépett???? :lol: :shock:
Panka, tudom Te nagy teszvesz-es vagy (ugye jól tudom???? ) kellene egy kis segítség. Nagyon kellene egy jelmez Bencémnek, a szülinapjára szeretném megvenni neki. Regisztráltam is, de kb. másfél hét mire valami levelet kiküldenek, stb. és még akkor sem leszek okosabb teszveszes. :lol: :P Tudnál segíteni, ha piriviben megírom a nyügömet?
Vagy ha Te nem, akkor Zsuzsi, Te tudnál segíteni????? Pls!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Óriási gratula Szabihoz Zsebiéknek!!!!!! Jó egészséget, sok finom tejcsit a Csöppségnek!!!! Csak nem várta meg a dokibácsit... :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Én is gratulálok Zsebinek!!

Bár lehet, hogy holnap benézek hozzá, ha nem fogom zavarni, ha úgyis ott vagyok.
Nekünk ma volt a diplomaosztó, úgyhogy hivatalosan is orvosokká avattak minket. Holnap meg jön az első munkanapom. Nagyon szoritsatok, mert izgulok. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy pár napra eltüntem, de karácsonyi ajándék beszerzési köruton voltunk Debibe több üzletbe.

Először is én is hadd gratuláljak Zsebiéknek és sok tejcsit, boldog perceket kivánok nekik!!!

Pankaa, Bendor!
Küldtem e-mailt, megkaptátok?
ha nem ismét probálkozom.

Bendor!
Jobbulást a gyerköcöknek!

Nektek van Monopoly társasjáték kicsiknek? Ezt néztem ki a gyerekeknek, de nem ismerem.
Persze most menő náluk a Pony sorozat, háziko, kanna minden változata.
Debibe hol van klassz játékbolt, ahova érdemes benézni?
encike 2

Sziasztok!

Zsebi üzeni, mehet hozzájuk bárki, jól vannak, a 115-ös szobában vannak.

Köszi mindenki jókívánságát. Dorka sajnos nem javul. Illetve a lázát mikor lehúzzuk akkor 2-3 óra hosszáig rendben van, eleven, de amint megy fel a láza ismét elesetté , bágyadtáá válik. Kiváncsi leszek, holnap délután mit mond majd a doki.

Encike!
Köszi, megkaptam a listádat.
Karácsonyra anyuék adnak Monpolyt a fiamnak, méghozzá a Spongyabobos változatát (azt (is) szeretne Bence), ugyhogy biztos fog is örülni neki. Oviban gyakran Monopolyznak a gyerekek és Bence is szereti. Nekem ez valahogy kimaradt az életemből, sosem volt Monopolynk, én Gazdálkodj okosan-on nőttem fel.
Én igazság szerint a hipermarketek játékkatalógusát böngészgettem, azokat néztem mit hol érdemes megvenni. De a Regió Játékkereskedésbe is viszonylag gyakran járok. Metro mellett van.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Encike!
Igen, megkapotam, köszi, de sajnos nincs köszte akedvencen, a pleasures, Esté Lauder.:(
Rágió is jó, meg van egy nagy bolt a plázában is, meg a Fórumban is.

Lilla!
Drukk holnapra, de biztos ügyes leszel!;)Nem tudom, miben fog ez a nap különbözni az eddigiektől?Mert gondolom nem zúdítanak egyből a nyakdba mindent.Vagy máshol leszel?vagy eddig inkább megfigyelő voltál, és most élesben kell csinálni mindent?

Andi!
Szegény Dorka:(Emili is lyen ha beteg, amikor lázas akkor csak fekszik, de ha lement a láza egyből virgonc lesz:D
Igen, akar az öcsém pihenni is, de van szabadság is, meg táppénz is, meg karácsonyra amúgy is hazajött volna.Csak most nem 2 hetet fog pihenni, hanem pár hónapot.:wink: Ha minden jól megy!!! :wink:
Írhatsz nekem is privit, de gondolom Zsuzsi már megtette :wink:

És van egy gondom is, haldoklik a laptopunk, de lehet csak a kábele, így holnap egyáltalán nem lesz gépem, csak este.Van hogy be sem tudom kapcsolni:(Úgyhogy remélem nem adja még fel, elég drága egy ilyen gép. :(
Szóval lehet hogy most nem tudok hamar licitálni.Gondolom erre gondoltál :roll: :wink:
Vagy legalábbis nem tudom nyomon követni.De azért írd meg nyugodtan amit szeretnél, mert lehet tényleg csak a kábel, és azt a napokban megjavítja a férjem. :wink:

Kép
pankaa

Panka!
Köszi szépen a segítségedet, de Zsuzsi délután már segített. Megkérdezi nekem a csajtól van-e még jelmeze (Power Rangers :lol: :lol: ) és megkéri mérje le pontosan mekkora. Mert már nem találtuk fent a teszveszen délután. :? :? :evil:
Hátha nincs nagy baja a laptopotoknak, valóban horribilis bele az alkatrész. Nekünk ami itthon van az munkahelyi, az előző tropa lett és a javíttatása 70e + áfa körül lett volna. Főnök azt mondta inkább vesz újat. :lol: :lol:

Ha valaki megy be Zsebiékhez mondja már meg nekik, hogy sajnálom, hogy nem tudok bemenni, pedig nagyon szeretnék. De mivel Dorka beteg nem akarok semmilyen bacit vagy vírust bevinni nekik. Sajnálom, pedig nagyon megnéztem volna őket. :cry:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!!!

MICSODA ÖRÖMHÍRRE JÖVÖK. :D

Zsebi:
Szívből Gratulálok nektek jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!!

Andi:
Hogy telt az éjszakátok?
Hogy van a kis beteged?
Nálunk is így szokott lenni ahogy megy fel ismét a láza.újra bágyadt lesz. :cry:
Majd írj hogy mit mondott a doki.
Jaj igen már készültem feltenni a képeket csak még nem jutottam el odáig. :oops: :oops: :oops: De pótólom ígérem. :D
Mennénk majd valamikor 4D-re ,csak a férjem állandóan úton van mostanság így nehéz időpontot egyeztetni. :roll: De Karácsony előtti héten ő már jön szabira ha hamarabb nem akkor fogunk eljutni szerintem.
Én lehet holnap délután bemegyek Zsebiékhez,majd megmondom neki mit üzentél.

Lilla:
Jó munkát mára,szorítok neked.
Biztos menni fog,ügyes vagy te!

Encike:
Én is a bevásárlóközpontokban szoktam körül nézni meg a Régióban gyerek játék után,ezzel újat nem írtam. :wink:
Igazából én sem ismerem a Monopolyt. :?

Na puszi mindnekinek!

Kép

Kép
aliza

Helloka!

Jajj, de sajnálom, hogy nem tudok menni Zsebiékhez. :(

Alízkám!
Lassan itt a karácsony, ezek szerint nincs is olyan messze az a 4D-s mozizás. Várjuk majd mi is. :wink:
Kis betegem köszi, de még mindig nincs jobban. Ma reggelre ismét 39.2 lett a láza. Nyilván étvágya sincs sok, de legalább teázik és a tejet is megissza. Teát ismét cumisüvegből issza :? , a csőrösből csak kortyolgatott, cumisüvegből meg megiszik 1 dl-t is egyszerre. így kénytelen voltam adni azt neki. Ki ne száradjon. Na meg kérte is. Nem baj, leszokunk újra ha vége ennek a csúnyaságnak. :lol:
Orvos délután 15-18 óráig rendel, ugyhogy még odébb van, hogy megtudjam mi a bajunk.
Az dereng valahol az emlékeimben, hogy régebben kérdezted mit kapnak a gyerkőcök mikulásra, csak nem válaszoltam. Jól emlékszem?
Bence kap: Lego City rendőrautót, Jetix ujságot, amihez az ajándék egy dvd (Sámánkirály a cime, de gondolom sokat nem mond :lol: , a Jetix adón nyomják), Lego-s matricáskönyvet, Jégkorszak 2.-s tusfürdőt.
Dorka:Matricás könyvet, orvosi táskát, Jancsi és Juliska mesekönyvet, nagyméretű, vastag szines ceruzákat.
Bence karácsonyra: Lego City helikoptert, rendőrt kutyával, Power Rangers figurát, zoknikat.
Dorka: Gyerekparfümöt, pónicsaládot, nadrágot, és egy mesekönyvet (Sürgés-forgás otthon a cime)
Persze lehet ezek mellett még apróbb dolgokat kapnak, de az már tényleg apróbb lesz. :wink:
Ja meg Tibi ír ki mese dvd-ket nekik, de azt nem tudom hogy ki mikor melyiket kapja.
Balázska mit kap?

Kép
Kép
bendor

Andikám:

Sajnálom szegény Dorkádat hogy még mindig ilyen magas a láza. :cry: :cry:
Kiváncsi vagyok én is mit mond a doki.
Az jó hogy legalább iszik ha már nem is eszik.
Hú de jó kis játékokat fognak kapni a gyerekek. :wink:
Balázs mikulásra kap:
Némo nyomában matricás mesekönyvet meg van benne óriás puzzle is.mert mostanában ezt nézi mindig Dvd-n,barkácskészletet tudod van benne csípő fogó,csavar stb. ,világító ablakdíszt, meg csokimikulást.
Karácsonyra a hintalovat meg mesekönyvet.
Úgy látom nálatok is nagy szám a matrica. :D
Nálunk is. :lol:

Kép

Kép
aliza

Ja még azt akartam kérdezni hogy honnan írja ki Tibi a meséket gyerekeknek?

Kép

Kép
aliza

Alízkám!
Matricákat ne is emlitsd, Bencének külön matricagyüjtő füzetei is vannak, fiuk az oviban cserélgetik a matricákat , állandóan veteti velem is.Ő már a "komolyabb" matricákat szereti (akcióhősök, szuperhősök a mesékből, autók, focisták stb). Dorkának még szerencsére mindegy milyet kap, ő sem akar lemaradni, neki is kell. :lol:
A Nemo-s matricáskönyv + puzzle Dorkának is megvan, anyuéktól kapta a Mihány-napi vásárból. Szereti ő is nagyon. Biztos bejön majd Balázskának is. :wink:
Ja és Mikulásra vettem nekik még Kinder friends-et, tudod az a dobozos csoki, amiben többféle, apró csokik vannak. :wink: Müllerben a legolcsóbb, ott vettem. De ezt már tudtam tavalyról. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Andi:
Mégegyszer bocsiiii :oops:
Hát igen Bence már komolyan gyűjti matricákat.
:D
Balázsnak is mindegy hogy milyen meg ő le-fel ragasztgatja még.
Így aztán nem sokáig tartanak mert egy idő után elszakadnak persze.
Azt akartam kérdezni hogy letudnád írni mégegyszer hogy hol van az a bébi bolt tudod ahol voltál még nyáron.

Kép

Kép
aliza

Alízkám!
Nem kell szabadkoznod, semmi rosszat nem kérdeztél, hidd el. :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, Dorka is épp mint Balézska, le és fel ragasztgatja a matricákat, aztán elszakadnak, meg előbb utóbb már nem is tapadnak. Valamelyik nap jót nevettem rajta, mert a szemére, szájára és orrára is ragasztott. :lol: :lol:
Ja képzeld, szombaton mikor a kis lázasommal összebújtunk mondtam neki, hogy kis szerelmem. Erre félkómásan is kikérte magának: nem vagyok a kis szerelmed, nem vagyok bácsi. Hááááááát, néztem egy nagyot, miket tud ez a lány. :P :P :P
A Bébi kis és nagyker:
Ha a Böszörményi úton mégy a Domokos felől (felőlünk) Józsa felé, akkor a Délibáb után a következő közlekedési lámpás kereszteződésben látsz jobbra egy templomot. Emögött a templom mögött van egy szép élénk, narancssárga színű épület. Még a kereszteződésig sem kell elmenni a kocsiból úgy is látod, sőt befordulhatsz a templomos kereszteződés előtt is a szervízútra és ott van parkoló is. A narancssárga épületben van a bébi kis és nagyker.
Ha mégy, megnéznéd nekem, hogy vannak-e téliesebb (bársony vagy plüss vagy vmi ilyesmi) Dorkára való szoknyák és kb. mennyiért? Amiben a bölcsiben a szobában ilyenkor is játszhat. Ha elfelejtenéd, akkor sem dől össze a világ, nem életbevágó.
Egyébként Balázskának, vagy a kicsi lánykádnak akarsz vásárolgatni?

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Híreim vannak Zsebiékről, felhívott Zsuzsa.

Szombaton délután már érezte Zsuzsa, hogy fájásai vannak, de azt hitte még csak jóslók. Este megnézték a Szombat esti lázt, akkor is rendszertelenül, de voltak. Fél 11 körül elment a nyákdugó, ekkor már készültek a klinikára. 8 perc alatt be is értek. Rezidens doki volt bent. Fél órás NST-re tették, amiből már látszott, hogy közeleg a szülés. 23.52-kor lett vége az NST-nek és a kis Szabolcs 23.55-kor megszületett. Zsebi mellett volt végig a férje, ő emelte át Zsuzsát a szülőszékbe, de ekkor már a baba feje közelgett. Pár nyomással meg is született a drága, akinek a nyakára 3x-osan rá volt tekeredve a köldökzsinór. Szerencsére hosszú volt, így nem okozott ez gondot. Sápy Czifrának adta át Zsebit ha akkor szülne mikor ő nincs itt. De Czifra sem ért be , olyan gyors volt Szabi baba. :lol: Egy idősebb szülésznő és a rezidens doki volt bent velük. Gátmetszésre idő sem volt, de nem is kellett. A magzatvíz kakis volt, ezért ma vettek a kicsitől vért, de remélhetőleg nem lesz gond. Szopcsizás alakul, még nem sok teje van Zsuzsának, a kicsinek tegnap pótolni kellett, de szó nélkül kapott is amikor kért. Ha nem lesz gond szerdán mehetnek haza. A kis Szabi nyugis baba, eszik, alszik.3110 g-mal született , tegnap 3030g-nak mérték .

Hát... Zsebi nem vagytok semmik, de tényleg. Szupergyors szülés, nyugis baba. Tényleg szerencsés vagy. Tök jó, örülök neki én is.
Mégegyszer szívből GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Megjöttem a körútrol.
Fórumba tök jo játékok vannak és ami a lényeg választék is van.
Átmentünk a Plazaba, de kicsit drágább is.
Regioba is beszaladtam, de végül maradt a Tesco. Innen Találd ki társast vettünk és ami a lényeg Polly versenypályát, tök jo árban voltak.
Nézegettem Ponys játékokoat és van, ahol 500-1000ft eltérés is van.
Meg van az összes mikulás és jézuska ajándék.
De még a férjemnek szeretnék venni, ezt még a héten megoldom.

Zsuzsáéknak tényleg könnyü szülés volt!!4
Üdvözlöm őket!

Jaj, de jo, hogy megkaptátok a listát, sajnálom, hogy nincs közte a kedvenced.

Na megyek csomagolni, mert aztán megyek az oviba.
encike 2

Sziasztok!

Megjöttem az első napomról, tényleg nem kellett izgulnom. Beosztottak az onkológia osztályra, úgyhogy elnézelődtem egész nap.
Voltam bent Zsebiéknél, nekem is ugyanazokat elmondta, mint amit Andi leirt. Szabika nagyon aranyos. Majd holnap is benézek meg hozzájuk.
Vendég

Helló!!!!!!!!!!!

Zsebi:
Hú ez aztán gyors szülés volt Zsuzsa!
Ügyes a kis Szabikád és örülök hogy jól vagytok.
Jó egészséget nektek!

Andi:
Sikerült időpontot kérni a dokihoz?
Majd mesélj mit mondott.
Jaj de aranyos Dorka. :lol: Már tudja hogy a néniknek bácsik a szerelmeik.Nagyon drága. :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon kis okos ez a lány.
Köszi hogy leírtad hol van a baba bolt. :wink:
Elméletileg kb. tudom hol van,gyakorlatban meg majd eldől. :D
Persze megnézem majd neked,remélem nem felejtem el. :roll:
Ha bemegyek a Klinikára Zsebiék akkor akarnék benézni oda.
Végül is inkább csak nézelődés szinten de ha látok valamit akkor Balázsnak is meg Vikinek is vennék.
Meg persze Bencének a nagynéném kisfiának is néznék valami kis aranyos rucit mert majd mi is megyünk valamikor hozzájuk.

Encike:
na akkor jó nagy kört futottál.
De a lényeg hogy a gyerekek ajándéka meg van.

Kép

Kép
aliza

Lilla:
Örülök hoyg jól sikerült az első napod,
na látod kár volt izgulni. :wink:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Zsebiéknek még egyszer gratula!!!!! nem semmi, miyen gyorsak voltak!:D Eszik-alszik is szuper! tejcsi meg majd beindul! :wink:

Dorka babának itt is jobbulást!

Balázska és Dorka is édesek ezzel a matricázással!:D

Encike! Ügyesen megvettetek minden ajándékot a lányoknak! :D

Hétvégén én is vásárolgattam, már csak a férjemnek hiányzik az ajándék, meg a hugomnak a szülinapi, mert az meg 2 ünnep közt van.

Panka! Túlélte a laptop? :?

Kép
zsuzska81

Alízkám!
Tutira megtalálod a boltot, eltéveszthetetlen. :lol:
De jó, már olvasni is jó, hogy a kis Vikinek is nézelődsz. Lassan csajos dolgokban is kezdhetsz gondolkodni Balázska után. :lol: :lol: :lol:
Ma 5-re megyünk a gyerekorvoshoz.

Lilla!
Na , ugye, hogy nem is volt olyan vészes az első nap? Az szerintem sehol nem az. :lol: :lol: :lol:
Az onkológián gondolom Póka dokival is összefutottál, hacsak nem a jobbkeze lettél. :lol: :lol: :lol: .Nem tudod , készül szabira mostanában? Jövő héten épp időszerű lenne megkeresnem... végre. :P
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2008.12.01 15:47-kor.

Kép
Kép
bendor

Lilla! örülök, hogy jól sikerült az első nap! Bár, az sztem normális, hogy izgultál előtte... :D És meddig fogsz dolgozni?

Kép
zsuzska81

Alíz! Balázskának volt sok unisex rucija? vagy most teljes ruhatárat kell Vikinek is beszerezni? :D

Kép
zsuzska81

Andi!

Póka doki nem volt ott ma. Valamit hallottam, hogy hol van, de már nem emlékszem. Lehet szabin van. Holnap majd megkérdezem, hogy dolgozik a jövö héten.

Eszembe jutott, mit akartam kérdezni Tőletek.
Ha én szülés előtt elmegyek 1-2 hónappal szabadságra, akkor azt hivatalosan hogy hivják? Táppénz? Vagy van annak valami neve?
Vendég

Lilla! Mehetsz táppénzre, de arra figyelj, hogy annyi napot lehetsz tp-en, amennyit dolgoztál! A szülés várható idje előtt 28 nappal meg elkezdheted a szülési szabadságot, ami 168 nap, és arra TGYÁS-t kapsz, ami a fizud 70%-a, és nincs felső korlátja.

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Köszi szépen az infót. Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz. :(
Akkor elvileg ha csak 2 hónapot dolgozok, akkor is kaphatok tgyást?
Vagy ez nagyon hülye kérdés? Csak mert már lassan mindent a 180 napos munkához kötnek, úgyhogy én arra készültem, hogy sehonnan nem fogok semmit kapni.....
Vendég

Lilla! Annyira nem vagyok nagy szakértő..... De úgy tudom, a nappali tagozatos egyetem beleszámít az előzetes biztosításba, abból kell 180 napnak lenni. Szerintem az index fórumán keresd meg Szakbarbárt, neki ez könnyű kérdés! :wink:

Kép
zsuzska81

Lilla!
Úgy tudom, hogy tgyást és gyedet az kap, akinek előtte 180 nap munkaviszonya volt!De ha nem dolgoztál, hanem táppánzen voltál, akkor nem a fizetésed után számolják a tgyást, gyedet, hanem a minibélbár után.:(De kapod mindkettőt, mert biztosítási jogviszony, csak keveset fogsz kapni, 30-40 ezer ftot:(De legalább kapod.Én is most kérdeztem ezt meg a babaexpón egy tb-s nőtől.De kérdezz rá te is a munkaehyledet a munkaügyön ezt kell tudniuk!!
Ahogy Zsuzsi is írta, szülés előtt lehet kivenni a szülési szabit.

Zsu!
Most jól van a gép, de ki tudja mikor adja fel:?

Emili ma is meg tegnap is nagyon anyás volt, meg nyűgös.talán a foga:?
Ma délután viszint megevett egy fürt szőlőt, 4 db mandarint!, meg egy kis kalácsot!:o
És feltettem neki akaticás ágyneműt, amit ateszvesezn vettem, hát da meg vissza van érte, azóta ki sem jön az ágyából, azt sem tudja hogy feküdjön rajta :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Most jöttünk a dokitól.
Valami "szép", makacs vírust szedtünk össze, megspékelve egy hörghuruttal. :roll: Le van rakódva a váladék, amit ezután fog felköhögni. :roll: Ugyhogy Klacid baby 5 napig, plusz köptető (ACC 100, vagy Rinathiol köptetője). 5 napig tutira kuksolunk itthon. Jó lenne ha péntek délutánra össze tudnánk kapni magunkat és a bölcsis mikulás ünnepségre be tudnánk menni. Már ha holnap a fociedzéses mikulás bulira nem tudunk menni. :cry: :evil: :( :roll:

Panka!
Édes lehet Emili a katicás ágyneműjében. Fotót nem tudsz feltenni róla? :shock:
Remélhetőleg csak a foga miatt volt tegnap nyűgös. Szépen termelte a gyümölcsöket a lányod, enyém negyed ennyit sem eszik. :?

Kép
Kép
bendor

Panka! Édes lehet Emike a katicás ágyneművel! :D Mióta trat ez a mánia? :wink: nem tudom, voltál-e a tescoban? tegnap láttam nagy katicás mushabellyt! :wink: A TB-s sajna nem jól mondta... :? csak a bérezett napok számítanak a tgyás és a yged átlagába, ezek a munkanapok, fizetett szabadság és a betegszabi, ami 15 nap és a bér 80%-a jár rá. Amúgy elképesztő, mennyire nem értenek ezekhez a tb ügyintézők.... :shock: ha én ennyit konyítanék a szakmámhoz, nemigen alkalmazna senki... :?

Kép
zsuzska81

Andi! Jaj, nagyon sajnálom..... :( Gyógypuszik Dorkának!!!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!!

Andi:
Óóó ez a fránya vírus.Nagyon sajnálom, jobbulást Dorkának!
Kár hogy nem tudtok menni a foci edzésre. :cry:
Remélem pénteken azért sikerül mennetek a Mikulás ünepségre.
Igen nekem is furcsa hogy most már majd a kislány cuccokat is böngészhetem VÉGRE!!
Eddig mindig csak "úgy" megnézegettem őket. :D

Zsu:
A ruhákkal kapcsolatban az a helyzet hogy amíg pici addig nagyjából elég ami van de azért 1-2 dolgot veszek neki.
Balázsnak van/volt sárga ,fehér zöld body-ja meg tipegője is.
De anyósomnál a padláson is sok ruha van a sógórnőmnek a két lányáról is .Így aztán majd azok között is körül nézek január felé.

Panka:
Aranyos lehet Emike ahogy birtokba veszi a katicás ágyneműt.
Én is megnézném fényképen. :wink:
Akkor nálatok most már lassan minden katicás. :D

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Voltunk bent Zsebiéknél:DNagyon édes a kis Szabika, olyan jó volt megint ilyen kis csöppséget látni:DEgyébként szerintem tiszta apja;)
Zsebi nagyon jól néz ki, szerencsére nem vislete meg a szülés;)
Még Tomi is bekéredzkedett megnézni:D

Zsu, Andi!
Voltunk tescoban, sikerült katicásat venni, de nem akárhogy!!!
Végignéztem az összes standot, persze katica nem volt.Ekkor odamentem a vevőpulthoz, hogy megkérdezzem mikor lesz, de megláttam hogy a pult alatt van 3 darab, persze zacsiban, névvel ellátva.Na nem baj, gondoltam,inkább azt mondom, hogy szeretnék egy olyan katicát.:DÉs már vette is kia fickó a pult alól!!! :shock: :lol: :twisted: Persze a standokhoz enm rakják ki, mindenkinek ez kell:DMellettem állt egy pasi, ős is gyorsan kért egyet:D

Zsu!
Jajj tényleg öszevissza beszélnek, akkor most én sem tudom hogy hogy van:(Vagy félreértettem??Pedig visza is mondtam neki :? Na mind1.
Katica mánia mióta tart??Hát talán azóta amióta először a kezére tettünk egyet, tavaszal, meg utána elkezdtem mesélni neki a Kippkopp-ot, abban is sok katica van.:)Azóta is ez a kedvenc mesekönyve, sokáig csak a katicákat nézegette benne:D

Andi!
Emilinek az Ambroxol vált be aköhögésre, mega Sinupret, az Ambroxol recept nélkül is kapható.
Emili sem evett eddig ennyit a mandarinból, de most is betolt már 2-t:)
Kép:
http://www.teszvesz.hu/item488882740_ka ... dovel.html

Meg vettem mége gy ilyet is neki, ilyen volt a szopipárna is:D
http://www.teszvesz.hu/item475366837_ki ... at_uj.html

Emili duma:mandarin=nyeme, Jim Jam(tv adó)=tipte:D

Kép
pankaa

Panka!
Biztos nagyon drága a kis Szabi, a szívem fáj, hogy nem tudok bemenni megnézni. Én is nagyon imádom a pici babákat olyan kis édes teremtmények. Ha nem lenne beteg Dorka biztos nem hagynám ki, hogy megnézzem.
De majd pótolom. :wink:
Egész köhögéscsillapiító arzenál van már nálunk. :lol: Nekünk is van Ambroxol, Erigon-szirup, Rinathiol, Coderetta....
Nagyon klassz az ágyneműhuzat Emilinek, nem csodálom, hogy bejön neki.
És jó a kispárnahuzat szólóban is.
De jó, hogy ilyen leleményes vagy és meg tudtad szerezni a katica mushabellyt. Örülök, hogy sikerült.
Ezt már meg is kapta Emike vagy ünnepekre kapja?

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Gyors bekukk , csak olvastam nagyjából, de irni sajnos nincs mindenkinek időm. Ez a mai nap nagyon brutális volt, mikor felkeltünk előszr enni 03.30-kor azóta nem aludtunk az esti evésig szinte semmit. Nagyon hisztis volt, de biztos fájt is a hasa, volt két nagy kaki, de enni is alig akart, aztán mentünk 6 hetes vizsgálatra, szerencsére mindent rendben találtak! (erről köszönöm Nektek az előzetes infót!!!!!) emiatt is végig felvolt mert ugye vizsgálgatták és a végén meg már biztosan a fáradtságtol nem tudott aludni, de szerencsére az esti fürdés óta már nyugis és ezzel én is megnyugodtam. egyébként már 4900 g és 57 cm, ugyh nő a kis drágám gyorsan, mondjuk annyit nem hizik, de azt mondják h ilyen nagy sullyal született babáknak nem is kell annyira gyarapodniuk.

Andi!
Jobbulást Dorkának!!! Remélem mihamarabb meggyógyul!!

Zsebi!!!
NAGYON NAGY GRATULA SZABIKA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!
Hihetetlen milyen gyors szülés volt, nagyon ügyesek voltatok!!!
Mesélj már, várunk!!

Most megyek, mert lassan Kamilla már éhes lesz!
Pusszz
Jó éjszakát!

Kép
dinaedo

Sziasztok!

Andi!
Coderetta, nem teszi izgágává Dorkát?Emilit az Ambroxol, Sinupret nagyon! :?
Igen megkapta, mert ugye látta amikor vettük, meg hazahoztuk, de nagyon tetszik neki, főleg hogy morog ha ráül, ugrik :lol:
Csak halkan jegyzem meg, hogy reggel ismét látta apát meztelenül, utána gyorsan ment a katicabogárhoz is megkeresni a pisilőjét :oops: :lol: Az az érdekes, hogy tudta hol kell keresni, egyből száttárta alábait :lol: :lol:

Edina!
Örülök hogy minden rendben volt.Szépen nő Kamilla, ne igasd magad ez miatt, Emili is nagyon keveset hízott, és ő is nagysúlyú volt!
Emike is tiszta hiszti volt tegnap is, meg vasárnap is, biztos volt vmi a levegőben! :(
De ma már jókedvűen ébredt. :wink:

Megyünk ma dokihoz a 3. Prevenar oltásra, utána babatornára, már nagyon várja 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Panka!
Coderettát régebben Bencének adtam tabletta formájában, nem is tudom abból van-e szirup.Ez bevált.
Dorkánál inkább az Erigon szirupot és a Rinathiolnak a köptetőjét és a másikat, a kögögéscsillapitóját használtam, használjuk. Ambroxolt egyszer adtam Dorkának. Nem tapasztaltam, hogy izgágább lenne bármelyiktől is.
Oltás nem zavarta meg Emilit?

Edina!
Szépen gyarapszik a lányod, emiatt ne aggódj. Nagyobb babák általában nem olyan rohamtempóban híznak mint a kisebbek. Azt szokták mondani, a kicsik behozzák idekint a lemaradást a nagyokkal szemben. Különbözőek a gyerekek egyébként is, még családon belül is. Nekem mindkét gyerek nagysúllyal született, Dorka sokkal lassabban hízott, Bence pedig idekint is folytatta a bent megkezdett súlygyarapodást. :lol: Ugyhogy ne stresszelj emiatt, szerintem.
Nyugtalanabb időszakok biztos hogy lesznek még Kamillának, mint bármelyik kisbabának. Megzavarhatják a frontok, időjárásváltozások , hasfájás, fogzás, oltások stb. is a nyugalmukat. De nagyon jók a radarjaik, az anya hangulata is kihathat rájuk.

Dorka ma már "csak" 38.2 fokosan ébredt, ez már haladás, mégsem 39 fölötti a láza. Persze étvágya továbbra sincs, de legalább nyakalja a cumisüvegeiből a teát és a tejet.

Kép
Kép
bendor

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bence is beteg. Ma 17-től 19 óráig tartó focistákkal fűszerezett mikulásbulis fociedzésről már hazajöttek.38.7 a láza. Fájlalja a hasát a drágám, nem érzi jól magát. Ha már a focistákkal nem maradt ott akkor biztos hogy nem érzi jól magát. :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja, hozzáteszem, ma az oviban egy másik kidfiú szintén fájlalta a hasát.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Voltam ma is Zsebiéknél. Nagyon kis aranyos Szabika, a hangját se lehet hallani. :)
Úgy néz ki, hogy holnap hazaengedik őket.
Vendég

Lilla!
Mai napod hogy telt? Ismét nézelődéssel? :P
Görcseid teljesen megszűntek?
Babanevek?
Nem tudod lesz a jövő héten a dokim? (kedd reggel lenne a legjobb ha tudok menni dolgozni egyáltalán)
Bár, mivel Bence is beteg, már megint egyre kisebb az esély, hogy eljutok. :roll: :roll:

Új táblázatot, illetve 2 táblázatot fogok készíteni, mert ebbe már nem tudom beszuszakolni Encikét. :(

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi!

Bocsi, elfelejtettem irni neked, pedig megkérdeztem. Szóval pénteken jön vissza Póka, szerintem jövö héten már lesz végig.
Ma is nézelődtem, meg viziteltünk, meg lementem az uh-ra amniocentezist nézni. De most jó, hogy nem olyan vészes, mert legalább nem hajtom túl magam. :lol:
Sajnálom, hogy betegek a gyerekek, bár hallottam, hogy most van valami járvány. Lehet, hogy megjött az influenza? :shock:
Lánynevek: hát még nem alakult ki biztosra a dolog, több név is tetszik, úgyhogy még gondolkodunk a dolgon.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?