Helloka!
Jajj, de sajnálom, hogy nem tudok menni Zsebiékhez.
Alízkám!
Lassan itt a karácsony, ezek szerint nincs is olyan messze az a 4D-s mozizás. Várjuk majd mi is.
Kis betegem köszi, de még mindig nincs jobban. Ma reggelre ismét 39.2 lett a láza. Nyilván étvágya sincs sok, de legalább teázik és a tejet is megissza. Teát ismét cumisüvegből issza
, a csőrösből csak kortyolgatott, cumisüvegből meg megiszik 1 dl-t is egyszerre. így kénytelen voltam adni azt neki. Ki ne száradjon. Na meg kérte is. Nem baj, leszokunk újra ha vége ennek a csúnyaságnak.
Orvos délután 15-18 óráig rendel, ugyhogy még odébb van, hogy megtudjam mi a bajunk.
Az dereng valahol az emlékeimben, hogy régebben kérdezted mit kapnak a gyerkőcök mikulásra, csak nem válaszoltam. Jól emlékszem?
Bence kap: Lego City rendőrautót, Jetix ujságot, amihez az ajándék egy dvd (Sámánkirály a cime, de gondolom sokat nem mond
, a Jetix adón nyomják), Lego-s matricáskönyvet, Jégkorszak 2.-s tusfürdőt.
Dorka:Matricás könyvet, orvosi táskát, Jancsi és Juliska mesekönyvet, nagyméretű, vastag szines ceruzákat.
Bence karácsonyra: Lego City helikoptert, rendőrt kutyával, Power Rangers figurát, zoknikat.
Dorka: Gyerekparfümöt, pónicsaládot, nadrágot, és egy mesekönyvet (Sürgés-forgás otthon a cime)
Persze lehet ezek mellett még apróbb dolgokat kapnak, de az már tényleg apróbb lesz.
Ja meg Tibi ír ki mese dvd-ket nekik, de azt nem tudom hogy ki mikor melyiket kapja.
Balázska mit kap?