Új privát üzeneted érkezett!

afra nagyon jól hangzik ez recept elmentve majd tegyél képet is róla :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok, csak mostanában pörögnek az események, és millió dolgom lett.
Először is: APA VÉGRE HAZAÉRT!!!!!! Na, ezt kellőképpen meg is ünnepeltük. Behoztuk a 2 heti lemaradást! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dani végöl is nem lett bárányhimlős, az az egy kis pötty elmúlt az arcáról és nem jött helyette több. Sajnálom is meg nem is. De ez van.
A suliról csak annyit, hogy tele a hócipőm velük!!
Ha mi nem kérdezünk rá, hogy mi újság van, akkor meg sem tudjuk, hogy még van 1 gyakorlat (fogtechnika), amit le kell töltenünk ahoz, hogy vizsgázhassunk!! Jó, mi??
Még jó, hogy ahol vagyok, ott le tudják igazolni. :roll:
A vizsga így nem januárban, hanem február elején lesz. Ennek egy kicsit örülök, több idő marad a felkészülésre. Most jönek az ünnepek, úgysem lenne kedvem tanulni. :roll: :oops: :wink: :lol:
Pénteken szóltam a gyakszi helyemen, hogy lehet bárányhimlősek vagyunk, ezért ma nem is számítottak ránk, és a helyemre behívtak egy pácienst, így csak holnap 2-kor kezdődik a "nagy show"! Szóval nekilát a dokim és rendbeteszi a fogaimat, elkészülnek a pótlások is. De csajok.....
A 12 db fogam 84 ezer Ft-ba fog kerülni! El sem hiszem! És ez egy magán rendelő!! (OK, hogy protekciós vagyok, mert ott vagyok gyakszin, dolgozom nekik, sőt a sulitól kapnak utánam pénzt is) Szóval amit SZTK-ban csináltak 4-es fogpótlás (2 korona + 2 pótlás), ez volt 58 ezer. Tehát ehez képest, amibe ez a 12 fogam fog kerülni.... :roll: :oops: :lol:
Csak már ott lennénk, hogy készen van. Hiába a protekció, azért egy kicsit félek! :wink: :lol:
De mint már mondtátok, a fogorvos jót jelent. Remélem ezek után majd hamar babásodok! :wink: :lol: :lol:

Pici!
Nagyon aranyos már a pocid! Akármit is mondasz, hogy ez háj meg minden... Szerintem szépen gömbölyödsz!! :wink:

Idő: Nálunk hol esik, hol süt, hol mind a kettő egyszerre.
Meg is volt az eredménye. Íme, 2 szivárványunk is volt:
Kép

Lassan indulok Daniért a bölibe!
Majd ha hazaértünk még jövök! Remélem. :oops: :oops: :oops:
Már nem merek ígérni semmit! :oops: :oops:

Kép
oriandy

Itt van egy kép a csokilabdákról. Nem az én alkotásom, de ilyennek kellene kinéznie (forrás:http://suss-alkoss.blogspot.com/2008_10_01_archive.html)

Kép Csokoládélabdák

afra.h

húúú így még jobban elnyerte tettszésemet apa mindig valami csokisat kara majd kipróbáljuk a hétvégén :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Egész délután aludtam... :oops: Beni még mindig... :D

Afra!

Ismét egy recept, amit el sem olvastam. Nincsenek mazohista hajlamaim, így majd elkérem valakitől az összes receptet szülés után.

Pici!

Az nem tudom mnnyire publikus, hogy kihez jár orvoshoz a lány, de a 2009. áprilisi ropicban ő az egyetlen egri. Ez látszik is a nickneve alatt.

Gabi!

Magzatvízvétel: Sajnálom is meg nem is. Én magamnak nem csináltatnám meg, de nálad érthető. Csak azt sajnálom, hogy heteket kell várnotok az eredményre.

Na, felébredt Beni, mennem kell.
Vendég

Jelentem, az enyém is így néz ki. Véletlenül tejcsokit vettem, nem étcsokit, de azzal is jó lett. Nika! Arra mindenképp figyelj, h időben vedd ki a sütit, hiába csalóka, h lágy! Majd szobahőmérsékleten szilárdul (szóval vigyázz arra, h ne száradjon ki). Én nem lapítgattam le őket, hanem úgy ahogy volt, a golyókat beleültettem a tepsibe, így nem folyt szét.

Sok sikert hozzá! :) Brutál fincsi

afra.h

Bocsi Cat :oops: :oops: :oops:

afra.h

oksika köszike :):):)

nika70
Salgótarján

Andy!

Férjeddel akkor minden rendben, ugye?
Megbeszéltétek a "barátnők" pletykáját?

Csucsu!

Olyan jó, hogy Szabina élvezte az ovit. :D
Így Neked is könnyebb lesz majd.
Vendég

Sziasztok!

Afra!
Tényleg guszta ez a csokilabda dolog! :wink: Asszem ki is fogom próbálni!!

Cat!
Igen, minden rendben van a férjemmel. Mindent megbeszéltünk és arra jutottunk, hogy nem foglalkozunk senkivel és semmivel, ugyanis valószínűleg az irigység beszél az ilyen barátnőbő! Tudni illik, akinek nincs rendes párkacsolata azt a másét is szétszedné... Legalábbis mi erre gondolunk.
Persze a két csaj még mindig számolni akar egymással, de ez már minket nem érdekel.
Látom, holnap mész UHU-ra. Képet hozzál ám!!!
És!! Minden kismami pocifotót!!!!!
Had gyönyörködhessünk!

Nika!
A férjednek (vagyis nektek) :wink: , nincs valami jó kis süti recetje? Mindegy milyen, csak gyorsan elkészíthető és fini legyen! :wink: :lol:

Magzatvízvétel: Hát, remélem én sosem kerülök oda, hogy el kelljen döntenem legyen-e magzatvíz vétel vagy sem. A közelmúltbeli rossz élmény miatt mondom ezt, de elmesélni nem akarom főleg Gabi miatt!!
Csajok! Hány éves kortól kell/azaz ajánlott???

Csucsu!
Nálatok van beszoktatás az oviba?? Képzeljétek! Nálunk nincs. Persze, akinek a gyereke bölcsis volt, az könnyen megszokja, de akinek nem.... Dani gondozónője mesélte, hogy szerencséje van a kislányával, mert az oviban első nap odaviszed a gyereket és ott is kell hagyni, az ő kislánya egész jól bírta, de volt akinek a gyereke egész nap sírt. Na ezt nem bírnám! Nem is értem miért jó ez nekik. Nem lehetne ott is max. pár napos beszoktatást csinálni???

Kép
oriandy

andy majd utánanézek:) 35 felett küldenek el mindenkit de nem kötelező én sem csináltattam meg 36 voltam :)

nika70
Salgótarján

Andy!

Örülök, hogy minden rendben van!

Amnio:

Nekem említették, mint lehetőséget, de senki sem úgy, hogy esetleg meg is kellene csinálni.
És azért sem vállaltam, mert nem tudok olyan indokot, ami miatt elvetetném ezt a babát. Hiszen a komolyabb dolgokat már többször kizártuk. És én TUDOM ÉS ÉRZEM, hogy Marci EGÉSZSÉGES.

Megpróbálom újra feltenni a képeket, mert ma már nem sikerült egyszer.

Adventi koszorú és terítő:
Kép Kép

Adventi díszítés a konyhában:
Kép Kép
Vendég

Cat: szép a karácsonyi diszitésed. Neked nincs a konyhában függöny? Nem is akartál?, Nem látnak be a szomszédok??

gabi: Neked miért kell biztosan majd magzatvizvétel?

Andy: Nálunk van. Elvileg 2hét. De ha hamar beszokik akkor ott lehet hagyni.

Afra: süti nagyon jól néz ki. Igy hogy képet is tettél be egy kinzás!!:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Bocsi,hogy most nem írok külön mindenkinek.Hoztam 1 jó hírt nektek!!Leletem tökéletes minden negatív,holnap este fél 8-ra megyek UH-ra.Holnap jövök majd,mert szabin leszek.Puszi nektek olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

ibici: gratula akkor mostmár csak apának meg neked kell mindent beleadni :)

nika70
Salgótarján

cat: szép a konyhád és szép a díszítés is :)

nika70
Salgótarján

Ibici: gondolom mekkora kő esett le a szívedről.

Kép
csucsu05

Márk alszik, én meg lassan megyek ncis-t nézni.

Ibici:örülök,hogy minden lelet negativ,holnap gyere hamar a dokitól.

Andy:örülök,hogy minden rednben van otthon :D akkor jól sikerült estéitek voltak.

Zsu:merre vagy?
Asiye???

Nemlajos:ma nem voltál sokat.Remélem minden oké veled.

Cat:megy a drukk holnapra.Várunk vissza a hirekkel ha tudsz hozzál képet.Nagyon szép a diszités a koszorú és a konyha :D
Vendég

Ibici!

Gratulálok!

Csucsu!

Konyhába kávéházi függönyt szeretnék csak, de még valahogy nem sikerült megfelelőt találnom. Én a nagyon egyszerű dolgokat szeretem.
Így most mindig valami ablakmatrica van. (Bár az a kávéházi függöny felett is lehetne.)
Vendég

Jó reggelt!

Megyek orvoshoz.
Ha hazaértem jelentkezek.
Vendég

Jó reggelt lányok!
Cat, ibici, drukk a mai uh-hoz!!!

Sissi, bizony, tegnap alig voltam, pedig egész nap a gép előtt ültem, a leendő lakóközösségünkkel próbáltuk megváltani a világot, egyelőre megy is szuperül :wink:
Aztán meg megkötöttük az egy éves biztosítást a lakásra (kell a birtokbavételhez), ott meg majdnem összevesztünk a párommal, mert szerinte túl nyers és tudálékos voltam, pedig csak rákérdeztem mindenre, amire lehetett (talán ha az adásvételinél is így csinálunk, nem lennénk most besz*rva...).
De szerencsére csak ő morcoskodott, én meg nem hagytam, hogy veszekedjünk :wink:
Ma ismét nagy futam, OTP, utalás, posta... az általam nem különösebben preferált helyek :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

CAt: Igy már értem. Mindennek eljön a maga ideje. Egyszercsak meglátod majd a konyhába illő függönyt :) Én is mindig úg yvagyok vele , hoyg ha nem találok akkro nem veszem meg hanem megvárom mig meglátom amit elképzeltem.
Várunk ma ide a doki után. Biztosan csupa jót mond :)

Nemlajos: akkor mára is jó ügyintézést neked.

Mi megyünk ma megint oviba. 9-re. Remélem ma is jól vesszük az akadályt és nem lesz sirás a haza jövetelkor.

Kép
csucsu05

Jó Reggelt Lányok :lol: :lol:

Cat várunk a jó hírekkel :wink: :lol: :lol: :lol:

Csucsu, nekem az előzmények miatt nagyon kellene a magzatvizvétel :roll:

Kép
Kép
minimano74

Igazából ugye nekem volt már magzatvizvétel és szerencsére nem viselt meg engem se meg a bébimet se. :roll: ezért nem félek tőle (na jó egy picit azért igen) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: Nem is szabad félni hisz attól csak nehezebb a dolog. A barátnőmnek is volt és nem mondott róla semmi rosszat. Sőt őt megnyugtatta, hoyg minden okés a babával.

Kép
csucsu05

cat várunk ide a tökéletes uh eredménnyel :):) ne agüdj nem lesz semmi már vagy ha lesz akkor is nagyon picikék mert már mennek össze szívódnak fel :)

nika70
Salgótarján

csajok mindjárt itt a mikulás :)
Kép

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Cat!
Várlak vissza, és nagyon szorítok neked.
Szép nagyon a konyhád.
Jó lett a dekoráció.

Gabi!
Sajnálom, hogy olyan vizsgálatra kell menned, de minden rendben lesz most már.
Te hogy vagy??

Én ma iszonyat émelygéssel küzdöm :shock: :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: az émelygésnek most örüljünk. Azt jelenti a babó jól vanb. tudom nem jó érzsé de ez jel mégpedig jó jel:) De ezt úgyis tudjuk a babód jól érzi magát odabent:)

Kép
csucsu05

Ma be megyek a melóhelyemre délután.
Viszek nekik sütit, és elárulom a kicsit.
Nem tudom az igazgatóság mit szól majd hozzá.

Ma már 8 hetesek vagyunk :D

Ibici!
Örülök, hogy jók az eredményeid.
Szorítok neked, sikeres hónapotok legyen.

Csucsu!
Biztos ma is ügyes lesz Szabina.

picimami

Csucsu!
Örülök neki.
Bevágtam egy nagy szezám magos zsömlét, vajkrémmel, téliszalámival, és tejjel.
Kíváncsi vagyok meddig marad benn :lol: :lol: :lol:
De jól esett.

:oops: :D

picimami

Pici: Kiváncsi vagyok mit szólnak majd a bébihez a kollégák. Majd ird meg:)
De ne maradj sokáig mert pihenned is kell..

Kép
csucsu05

Andy!
Örülök hogy jól vagy, és hogy megbeszéltétek pároddal a gondokat.
Most már nyugodj meg szépen.
És jönni fog a kistesó is.
Voltál már dokinál??
Mikor kell menned UH ra??

picimami

Nem maradok sokáig, és öcsém kismenyasszonya visz majd, csak mindenképp köszönteni akarnak, és így beszaladok kicsikét hozzájuk. :D

picimami

Picikém!
Gratula a 8. héthez :lol: :lol: :lol: azért vigyázz magadra ha bemész a munkahelyedre. Én is tegnap megmondtam a fönökömnek :wink: :wink: :wink: Én köszönöm jól vagyok :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
És mit szólt hozzá a főnököd??

Szüleid tudják már?? Mit szólnak hozzá??

picimami

Picikém Boldog Névnapot Kép

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Nagyon kedves vagy!!
Köszönöm szépen. :D :D :oops: :oops: :oops:

picimami

Hát Picimami mit szólt volna persze hogy örült (mármint ezt mutatta) :roll: :wink:
Persze tudják már a szüleim is örülnek neki nagyon. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Tudod én a főnökömmel nem vagyunk "barátnői" viszonyban csak ha nagyon muszály akkor megyek hozzá. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Értelek.
Hát én izgulok kicsikét.
Mert az egyik főnököm gyerek ellenes, van felesége, de nem engedi szülni.
De ő csak egy kisfőnök.
Az igazgatókkal sokkal jobb a kapcsolatom.

Én szüleim is örülnek nagyon.
Főleg apun érzem.

picimami

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációkat aranyosak vagytok.Kicsit meg nyugodtam,de valahol izgat,hogy akkor hol a bibi?Kíváncsi leszek a pé-m hol tart.Este megpróbálok jönni és mondom a hírt nektek :lol: :lol:

Pici!
Kitartást az émelygéshez nagyon sajnállak :? :? Én is sokáig émelyegtem,hánytam 13-14 hetes koromig.Gratu a 8.héthez :lol: :lol: A kis főnökkel ne foglalkozz a lényeg,hogy az igazgató biztos jól fogadja az öröm hírt!!BOLDOG NÉVNAPOT!!Mi a kereszt neved?

Gabi!
Te meddig tervezed,hogy dolgozol?Jól vagy?

csucsu!
Drukk az ovihoz.Meddig kell beszoktatnod,hány nap?

nemlajos!
A párod helyében én örülnék neki,hogy ilyen párom van aki mindent kérdez.Így nemérhet benneteket meglepetés :wink: :wink:

Cet!
Várunk az UH-után!!Drukk nektek!!

Nika!
Már mi is nagyon várjuk a télapót!Nálunk ilyenkor nincs nagy ajándékozás csak édesség :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt mindenkinek...

Mindenkinek nagy gratula...Cat szurkolok,irj majd,hogy mi az eredmény és ne aggódj.

Pici nagyon boldog névnapot!!!!!

A benti gép nem enged képet feltenni,elküldtem hát külön a mail cimedre :wink:

Ma kicsit fáradtabb vagyok,tegnap reggel 1/4 8-kor indultam ..doki,meló,oktatás és este 8-ra értem haza.Lecke kikérdezés és alvás..erre voltam képes este :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri!
Nem csodálom,hogy fáradt vagy.Ez 1 napra nekem is elég lenne :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Nagyon szorítok.
Hú remélem szép nagy tüszőket lát majd.

Melinda a keresztnevem :oops:

Köszönöm nektek a jó kívánságokat.

Törpiri!
Nagyon köszi.
Nagyon tetszik.
Aranyos vagy!

picimami

Pici!
Igen mire elküldtem az üzit már utána néztem a mai névnapnak :shock: Van kolléganőm is Melinda neki is küldtem gyorsan 1 SMS-t.

Most megyek ablakot pucolni :roll: :roll: Közbe várom a szőnyegemet.Elküldtem tisztíttatni,ma hozzák.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Örülök, hogy minden rendben és most már biztos jön a bébi is majd :lol: :lol:

Én kb. május végéig gondoltam hogy dolgozom de majd meglátjuk hogy mi lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én 12-én csinálom a karácsonyi nagytakaritást,akkor otthon leszek szabadságon...
Jó kis pihi lesz :wink:
Ja,és jön a védőnő "családlátogatásra"... :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici,ne bántson,hogy sir Szabina amikor jöttök haza,azt mondják az a rossz,ha a "beszoktatás "alatt nem sir mert akkor utána fog amikor már tudatosul benne,hogy ez már végleges... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most kaptam meg a tegnapi oktatási teszt eredményét...
20/20

Hurrráááá :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?