Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok, csak mostanában pörögnek az események, és millió dolgom lett.
Először is: APA VÉGRE HAZAÉRT!!!!!! Na, ezt kellőképpen meg is ünnepeltük. Behoztuk a 2 heti lemaradást!
Dani végöl is nem lett bárányhimlős, az az egy kis pötty elmúlt az arcáról és nem jött helyette több. Sajnálom is meg nem is. De ez van.
A suliról csak annyit, hogy tele a hócipőm velük!!
Ha mi nem kérdezünk rá, hogy mi újság van, akkor meg sem tudjuk, hogy még van 1 gyakorlat (fogtechnika), amit le kell töltenünk ahoz, hogy vizsgázhassunk!! Jó, mi??
Még jó, hogy ahol vagyok, ott le tudják igazolni.
A vizsga így nem januárban, hanem február elején lesz. Ennek egy kicsit örülök, több idő marad a felkészülésre. Most jönek az ünnepek, úgysem lenne kedvem tanulni.
Pénteken szóltam a gyakszi helyemen, hogy lehet bárányhimlősek vagyunk, ezért ma nem is számítottak ránk, és a helyemre behívtak egy pácienst, így csak holnap 2-kor kezdődik a "nagy show"! Szóval nekilát a dokim és rendbeteszi a fogaimat, elkészülnek a pótlások is. De csajok.....
A 12 db fogam 84 ezer Ft-ba fog kerülni! El sem hiszem! És ez egy magán rendelő!! (OK, hogy protekciós vagyok, mert ott vagyok gyakszin, dolgozom nekik, sőt a sulitól kapnak utánam pénzt is) Szóval amit SZTK-ban csináltak 4-es fogpótlás (2 korona + 2 pótlás), ez volt 58 ezer. Tehát ehez képest, amibe ez a 12 fogam fog kerülni....
Csak már ott lennénk, hogy készen van. Hiába a protekció, azért egy kicsit félek!
De mint már mondtátok, a fogorvos jót jelent. Remélem ezek után majd hamar babásodok!
Pici!
Nagyon aranyos már a pocid! Akármit is mondasz, hogy ez háj meg minden... Szerintem szépen gömbölyödsz!!
Idő: Nálunk hol esik, hol süt, hol mind a kettő egyszerre.
Meg is volt az eredménye. Íme, 2 szivárványunk is volt:
Lassan indulok Daniért a bölibe!
Majd ha hazaértünk még jövök! Remélem.
Már nem merek ígérni semmit!