Új privát üzeneted érkezett!

Ja tényleg Gabi1 gratula a unokatesódnak :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Ziti és Niki! :D


Gabi1!

Képzeld, voltam ma Keresztúron, hogy kérjek beutalót a kombinált viszgálatra a Bajcsyba. Erre tök hülyének néztek, hogy minek kértem időpontot, hisz egyszerűen a saját dokim megcsinálja a 12. heti uh-t, és azzal a lelettel beutaló nélkül elmegyek a Bajcsyba vérvételre. :shock: És hogy mondjam le azonnal az időpontot, mert így is rengetegen vannak bejelentkezve, már alig bírják a dokik. Azért a biztonság kedvéért írt nekem egy beutaló félét, vagyis inkább egy ambuláns lapot, hogy jártam náluk, de amúgy a Flórba járok terhesgondozásra és szeretném ezt a Papp-A vérvételt. (utánaolvastam és tényleg ezt így hívják) Ennyi lenne...? :shock: Hát szerintem kicsit túlbonyolítottam a dolgokat akkor... Bár még mindig kételkedem kicsit, hogy hogyan fognak fogadni, de odamegyek majd a lelettel, aztán ha nem jön össze akkor már nem érdekel.

Úgyhogy Breki! Remélem érted amit írtam, ha máshol megcsinálják az uht, akkor csak a vérvételre kell menni a Bajcsyba és akkor nem is kell beutaló. Én csak azért zavarodtam meg, mert azt hittem, hogy ez a kettő csak együtt létezik, egy helyen kell megcsinálni, de nem így van állítólag. Az asszisztensnő mondta az sztkban, nagyon többes szám 1. személyben beszélt, úgyhogy lehet, hogy köze van a kórházhoz is. Mondjuk a doki az egészből egy szót sem értett és cigi lógott ki a szájából rendelés közben, úgyhogy a hely az elég igénytelen volt. Én meg csodálkoztam, hogy hamar sorra kerültem, nem is volt előttem senki. Vajon hova járnak a Keresztúriak nőgyógyászhoz... :shock: :lol: :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is kezdek "nőni" :D ! A súlyom változatlan (60kg), de a kiinduláshoz képest a cicim 4 centit ( :shock: ), a hasam már 2,5-öt nőtt :D! A csípőm hála Istennek semmit, de az amúgy is éppen elég széles :wink: !

Boo! NEm csodálom, hogy kiakadtál, én is odafigyelek, hogy nehogy összeszedjek vmit. Tegnap pont voltam egy bnőmnél, akinek a kislánya 3 éves, és nagyon csúnyán köhögött :? ! Reggel kicsit taknyosan ébredtem, de semmi több, remélem meg is úszom ennyivel :roll: ! A szomszédban a gyerekek meg valami hányós virust kaptak el (nem azt, amit mi :twisted: ), szóval most őket is "kerülöm".

Vigyázzatok magatokra!!

pusza

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


No, jöttem megint, csak előbb kicsit körülnéztem a fórumon. :lol:

Szóval Boo!

Szerintem is jól tetted, hogy hazarobogtál. Akkor most kiíratod magad a dokival? Ki kéne, mert ki tudja ki fogja még elkapni attól a munkatársadtól az a kiütést. Pihenj egy kicsit, aztán majd januárban visszamész dolgozni. Úgyis eleged van már nem? :lol:

Én elég jól bírom, mondjuk nekem egyáltalán nem stresszes a munkám. Amikor hányingerem volt (remélem már mindig múltidőben beszélhetek róla) akkor kicsit kellemetlenebb volt, na akkor szívesebben feküdtem volna itthon. Nem is dolgoztam úgy , mint kéne, és mivel emberekkel foglalkozom, nem tudtam úgy hozzájuk állni, mint máskor, de hát mit tegyek. Ha kiíratom magam, akkor helyettesítés van, az meg még rosszabb. Úgyhogy kibírtam valahogy. Meg az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nem sokáig bírok itthon ülni a fenekemen. JObb ez így. Ha bírom, akkor a munkahelyemről szeretnék szülni menni! :lol: Ha nem bírom, akkor az az utazás miatt lesz, meg talán a meleg miatt. Majd meglátjuk...

Voltam tegnap védőnőnél, el is felejtettem írni. Nagyon aranyos, kedves volt, sok mindent kellett szegénynek írnia, kartont, meg kaptam tőle kiskönyvet, de ennek ellenére mindenre válaszolt, mindent próbált elmagyarázni. Kaptam tőle még pár újságot, meg a kiskönyvemhez egy aranyos dossziét is. Arról nem volt szó, hogy kijön, de mivel nagyon közel van hozzánk, én nem is bánom. Egy hónap múlva kell mennem hozzá megint. Ja! Vérnyomást mért, meg a súlyomat megmérte. Másról szó sem volt, csak hogy mire kell még mennem. Belgyógyászat (háziorvos), fogászat, a labor ha meglesz, akkor azt is be kell írni a kiskönyvbe, megmutatta, hogy hova kérjem a dokitól a pecsétet, ilyesmi. Semmi kérdésem nem maradt. Sőt! Még erről az ingyenes kombinált vizsgálatról is tudott, amiről még az itteni dokik sem tudtak semmit. Úgyhogy én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok

Tabati hát akkor biztos úgy van ahogy az asszisztens mondta, nekem az uh-ra van beutalóm, amit ott csinálnak meg a kh-ban, és azzal a lelettel már mehetek is le a vérvételre. Csak én is azt hittem hogy először mindenképpen ott kell uh-ot csináltatni.

boo én is megértelek téged. Épp a minap írtam én is egy hasonló esetet csak épp senki nem reagált rá.
Nálunk hétvégén volt egy rokonunk szülinapot köszönteni, amikor mondta hogy neki még mindig vannak kiütései amik nem múltak el, az egész teste mindene, én elsőre bárányhimlőre tippeltem mert ahhoz hasonló pöttye van. Aztán unszolásomra elment hétfőn bőrgyógyászatra és nem tudták neki megállapítani hogy miaz, azt kizárták hogy nem bárányhimlő, és nem rubeola. Én egyébként mindkettő voltam, de azt mondta ott a foki hogy nem kell félnem nem lesz semmi gond. Vérvételre is elküldték annak csak 2 hét múlva lesz meg az eredménye. Én persze tiszta ideg vagyok hogy most mi lehet. Így nem is bírtam tovább és felhívtam a dokimat. Azt mondta hogy a bárányhimlő és a rubeola lett volna veszéélyes akkor ha nem voltam még. De így nincs semmi gond. Más ilyen fertőzés nem okoz gondot. Valószínű hogy egy bakteriális fertőzést kapott el amire a szervezete allergiás kiütéssel reagált, de ha meglesza véreredmén akkor azért jelentkezzek. Hát valamennyire megnyugodtam, de igazán nyugodt csak akkor leszek ha már meg van az eredmény.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi Tabati!

Én kicsit szkeptikus vagyok az időpont miatt, amit kaptam (az már kívül van a tutin...csak az elfogadható kategóriába esik) meg az integrált kicsit pontosabb, mint a kombinált, úgyhogy inkább azt csináltatjuk (2 vérvétel+2 UH) igaz nem ingyen, de nem érdekel igazán, mindent a Piciért! Így is lehet téves eredmény, hát még ha nem a legjobb időintervallumban mész még nagyobb az esélye és azért mert ingyen van nem szeretném ha a túlterheltség miatt ijesztenének meg esetleg!

Boo!
Az emberek nagyon felelőtlenek. Amúgy a munkáltatókat sem értem, ha lenne eszük rájönnének, hogyha az az 1 5 másikat lefertőz...na akkor lesz csak munkaerőhiány...na mind1, talán idővel felérik ésszel!!!! Vagy nem :twisted:

mi is azért nem talizunk a legjobb Barátnőmmel, mert szólt, hogy fáj a torka és nem akar semmi gondot. Az előző Babánál a spanyol tanárnőm (tudta, hogy Baba lesz) náthás volt...mikor megláttam, elég morcos lettem, hogy nem igaz, hogy ennyi esze van, hogy nem szólt :twisted:

Van akinek van elég intelligenciája és empátiája ehhez és van akinek nincs




Tickerplayground.com
breki76
 
 


sziasztok!
elnézést hogy csak igy betoppanok, de lenne egy pár kérdésem...
majdnem végig olvastam a hozzászóéásaitokat, de már olyan sokat irtatok(jó kis csapat :-) )hogy már a 25 oldal után ide a végére urgottam.
én még nem voltam orvosnál, majd csak csütörtökön megyek. elég problémás az esetem? van már egy hét éves fiam de utána volt már 3 elhalásom a 6, 12, 8? héten. így szerintem elég érthetö hogy vesgyes érzéseim vannak. most szedek duphastont, mg, femibiont és mivel a prolaktinom is magas így bromocriptint is. sanjnos napok ota van egy nagyon enyhe rózsaszines folyásom ami miatt mot fekszek. félek nagyon hogy megint baj lesz, de sajnos nem lehet már miben segiteni. ha erős akkor július végén augusztus elején lesz kistesó :-)
már nagyon várjuk...
kérdésem: nektek hányadik héten éls napon láttatok szívhangot? mert én csütörtökön is még csak 5+4 leszek. volt-e köztetek valakinek ilyen korán ilyen folyása és mikor mult el?
mindannyiotoknak nagyon boldog babavárást kivánok.

rabbe1
 
 


bocs nem 25 oldal hanem 15 :-)

rabbe1
 
 


Sziasztok

Rabbe üdv közöttünk és gratulálok a pocaklakóhoz, remélem hogy ennyi támogatás mellett most nem lesz semmi baj. Feküdj amennyit csak tudsz. Volt itt valakinek rózsaszínes folyása de nem volt semmi gond. Drukkolok a dokihoz is. Te hova jársz dokihoz? Hol fogsz szülni?

Leírom neked hogy én hogy voltam dokinál.

4+4 2 mm-es petezsák
5+6 13 mm petezsák benne egy apró pötty, ami már a szikhólyag volt.
6+2 Akkor már szép szikhólyag látszott és dobogott a szíve
7+4 CRL 10-13 mm között és már a szívhangot is lehetett hallani.
Én menszi szerint elvileg július 2-re vagyok kiírva, de uh szerint meg július 4. Elvileg 2 nappal kisebb a terhesség.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kismamik!

Semmit nem aludtam megint.Totál le vagyok gyengülve.
Alig állok a lábamon.Annyi dolgom lenne pedig,de
egyszerűen nem látom a nap végét.Reggel hánytam,
enni nem birok.Tegnap hisztiztem a páromat kiidegeltem.
Kezd kicsúszni a lábam alól a talaj.Valószínű a hányás is
azért van,mert ideges voltam.

Valaki tudja,hogy miért nem ajánlják nekünk a lágy sajtokat?
Görög salit csináltam pedig.Akkor is eszek belőle.Nem fogom
megállni,hogy ne egyek.
zitike
 
 


Köszönöm Gabi1 hogy írtál nekem. nagyon jó így látni hogy kinek melyik nap :-) milyen változások voltak, mennyit növekedett a pocaklakó. most az a dilemám hogy nyugodtan várjak csütörtökig az uh-al vagy mejek el már esetleg hétfön valahova hogy meglessük... adokim -és igazából szerintem is-úgysem sokat jelent hogy petezsák van-e mert a szívhang a lényeg. nekem májusban volt az utolsó terhességem akkor csak a 6 . héten találták meg a babót de szivhang még a 9. héten sem volt :(
egyébként már elég sok dokit megjártam, de elég félvállról vettek. most találtam meg Gidai doktorúrat és nagyon szimpatikus és szerintem nagyon tud ;-)
igy a II. számú Női klinikán szülnék ha sikerül. egyébként XVII kerületi vagyok( láttam más is van innen a közelböl). kicsit irigyellek már titeket hogy nem ennyire az elején vagytok! :-)

rabbe1
 
 


Gab1 -Nekem is volt pár éve kiütésem, ki tudja mitől, de szerintem nyugi, azok nem fertőzők...
Boo - Meddig nem mész dolgozni? Vagy már hétfőn mész?
Nekem dec.17-én kell majd mennem megint dokihoz, még 3 hét ! Jó messze van, akkor leszek még csak 8 hetes. Viszont Mátéval meg csak 9 hetesen mentem először, nem tudom, hogy mi a fenét nyugtalankodom. Látszik, hogy nem dolgozom, (bár nem mintha Máté nem foglalna le teljesen) de mindenesetre több időm van magammal foglalkozni.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


zitike! :)

A lágy sajtokat a lisztéria baktérium miatt nem ajánlják, megbetegíthet titeket. Pár hónapról van csak szó, hanyagold addig. Hamar eltelik, meglátod. :wink:

Kép
Kép
200907?
 
 



Kép
Kép
200907?
 
 


Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy a terhesség hanyadik hetében adnak könyvecskét,mikor mérnek meg stb. Én most hétfőn megyek UH-ra,elvileg lesz majd szívhang is,de nem tudom,hogy mikor mi van.
Köszi előre is!

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


Szia 200907?

Köszönöm szépen.Nagyon aranyos vagy.Pedig nagyon szeretem.
megpróbálom kibírni.Nincs mit tenni. :cry:
zitike
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


nyuszi81! :)


Ha már van szívhang, utána szoktak elküldeni a védőnőhöz, aki kiállítja a kiskönyvedet és megméri a súlyod, vérnyomásod, tanácsokat ad, stb. Tabati a minap volt, olvass vissza (azt hiszem az előző oldalon van :wink: )



boo!
Menjél el minnél hamarabb, ne húzd-halaszd a dolgokat. Ha minden rendben van, akkor annál hamarabb megnyugszol, ha pedig baj van, akkor is minnél hamarabb derüljön ki és át kell esni rajta. Attól, hogy nem veszünk tudomást valamiről, az még létezik.

Kép
Kép
200907?
 
 


Sziasztok!Holnap Advent első Vasárnapja!Szuper!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pagika 2009.01.29 14:54-kor.

Kép
pagika
 
 


Bocsánat, de úgy látszik nem értek a vonalzóhoz... :(

Kép
pagika
 
 


Sikerült!!! :D

Kép
pagika
 
 


szia pagika! azt hiszem mi ismerjük egymást :wink:
örülök, hogy sikerült belépned :wink:

rabbe1
 
 


Szia! ;)
Ezért voltam fenn tegnap éjfélig! :P

Kép
pagika
 
 


Sziasztok

boo én is azt mondom hogy ha az elsőnél voltak ilyen gondok, akkor érdemesebb minél hamarabb elmenni a dokihoz, hogy te is megnyugodjál minél hamarabb.

Megint gyarapodtunk:) gratulálok a pocaklakóhoz. Tényleg jó sokan vagyunk.

Teszek nektek ide a gyerekeimről egy képet ha nem baj, meg megmutatom a hordozót amit megvettünk már, mivel épp akciós volt, 13 ezerrel volt olcsóbb.

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hello Kismamik!

Elég hétvégi a hangulat itt a fórumon! :)

Remélem mindenki jól van és a pocaklakók sem rendetlenkednek! :lol: Gratulálok az újaknak, felvettem mindenkit a táblába, annyi infoval, ami rendelkezésre állt. :roll:

Kiakadtam én is Boo a munkahelyi történeteden, gondolom most otthon maradsz! Menjél dokihoz minél előbb!

Tabati, azért nem semmi a doki a cigivel, nem is értem, hogy engedheti meg magának!!! Egészségügyi intézményben!!! Nem szeretnék egy ilyen igénytelen fószerhez járni... Fura dolgok vannak!

Gabi1, szépek a nagyok! Mit szólnak az új testvérhez?

Rabbe, tessék pihenni, biztos rendben lesz a baba és te is, és akkor jöhet a kistesó! Kihez jársz a SOTE II-n? Én is ott fogok szülni, ha minden rendben megy...

Lányok, felteszem a táblát, a szokásos hétfői adatokkal. Nem semmi, hogy milyen előrehaladott kismamák vannak már a társaságunkban! És a létszámunk se semmi: 38 fős lett a 2009 júliusi babavárók csapata! Gratulálok Mindenkinek! :roll: :lol:

Kép
stike
 
 


Sziasztok!
De jó ez a táblázat!
Gabi83, meg is láttam, hogy te is kméti vagy! Kihez jársz orvoshoz, megkérdezhetem, ha nem vagyok tolakodó?
Rólam még annyit, hogy első baba lesz nálunk is. Idén nyáron házasodtunk össze a párommal, aug. 16-án (bár már 9 éve hogy együtt vagyunk, igen, nem siettük el! :D ). Az esküvő óta próbálkozunk, úgyhogy viszonylag hamar összejött, bár nekem úgy tűnt, hogy nagyon sok idő volt (persze,mert már március óta foglalkoztatott a dolog! :wink: ). 26 éves vagyok. Neveken is gondolkoztunk már, viszont nem nagyon jutunk közös nevezőre. főleg mert nekem még nincs is konkrét elképzelésem, viszont a párom kijelentette, ha lány, Viktória, ha fiú, akkor vagy Viktor (őt is így hívják), vagy Richárd. Régebben apósom után még a Jánost is erőltette, de sikerült lebeszélnem róla! :lol: Nekem meg még sok név van a tarsolyomban, nem tudok dönteni... :roll:
Gabi1, megkérdezhetem, hogy így mennyi volt a hordozó? Még nem is nézegettem a babaholmik árait, de gondolom, sokba fog kerülni. Eddig egy babakocsit láttam, amiről sok jót írtak, és jól is néz ki, viszont azt írták 19990.-. És ez olyan hihetetlen. A neve: Touragoo: Royo. Tudtok róla valami infot?

Kép
pagika
 
 


A Béta HCG??? És mit okoz, ha magas? :shock:
Igaz, hogy júl.26-ot fogunk a kiskönyvbe írni, az utcsó mensi miatt. Viszont a doki és én szerntem is tuti pár nappal fiatalabb, úgyhogy lehet, hogy aug. lesz ebből. :D Ja, és csináltam vonalzót.
:D
Üdv Pagika ! A Rojo-t nem ismerem. :cry:
Gabi, szép család vagytok ! Már jó nagyok, el is kell egy kicsi. Nagyon várhatják. :D
Szép a tábla !
:)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


stke: jó a tábla, máris látom hogy te is csütörtökén mész uh-ra. én is :-) dr gidai jánoshoz járok. lehet hogy találkozunk? :-) mikor mész és kihez?
lánynév: Bettina FiÚ: Patrik
puszi mindenkkinek, most sajnos mennem kell.

rabbe1
 
 


Szép jó reggelt minden Kismamának!

A szokásos hétfő reggeli táblázat, ime!

Kép

Rabbe, kösz a drukkot, de én szerdán megyek UH-ra... :roll: Egyébként a Bőze dokihoz járok. Mivel megszűnt a normális nőgyógyászati rendelés, ezért magánba, de persze a vizsgálatok itt történnek. Jól ki van ez találva... :x Mindegy, ez lesz az első, hogy láthatom a kicsit... nagyon izgulok és várom!

Úgy látom sokan mennek a héten UH-ra, várjuk a friss híreket, képeket, információkat!
stike
 
 


Szép jó reggelt kismamik!
Látom ismér gyarapodtunk :lol: :lol:
Üdv köztönk Rabbe és Pagika!
Már én is teljesen be vagyok zsongva,hogy hamarosan mehetek
és láthatom a picikémet...
Boo tényleg felháborító a mh-i sztorid.én is hazamentem volna a
helyedben.
Ki hogy érzi magát?
Engem sajnos tegnap nagyon kerülgetett a rosszullét,de hál
istennek csak kerülgetett...

Kép
Kép
csibe83
 
 


jó reggelt.
stike: bocs elnéztem a dátumot azt hittem egy napon megyünk. nagyon sokan vagyunk. jó a táblázat :)
én végül is ma megyek már dolgozni, de megbeszéltem a kolleganőmmel, hogy csak délutános leszek, mert akkor ugyis alszanak a gyerekek/óvónő vagyok/, korán mennek haza-szerencsére-és nem kell annyit hajolgatni meg emelni sem kell. jól vagyok, remélem igy is marad és legalább gyorsabban lesz itt a csütörtök :-)
este jövök, és remélem addigra lesznek hirek azoktol akik ma mennek orvoshoz:-)
szép napot mindenkinek!

rabbe1
 
 


Sziasztok!
Hát én egyre rosszabbul kezdem a reggeleket. Erősödnek a hányingerek, pedig reménykedtem (még reménykedek is), mert a családban nálunk senki nem volt hányós.
Én viszont majd csak csütörtökön leszek 6 hetes, azt mondják akkor kezdődik igazán.
Nektek hogy volt ez? Kinek mikor kezdődött?
Amúgy már voltam orvosnál, de nem igazán voltam vele megelégedve (pedig hozzá járok már 3 éve), csak most úgy érzem, még mondhatott volna egysmást. Annyit mondott, szedjem a vitaminokat, aműgy meg éljem az életem, ahogy eddig csak -idézem:- ne most kezdjek el kick-boxolni. Aztán úgy döntöttem elmegyek nővérem orvosához, aki országhírű uh-ban. (Tankó András). Már nagyon kicsi magzatnál is rengeteget tud mondani, látja, amit látni kell (vagy hogy is mondjam :roll: ) De csak dec. 16-ára kaptam időpontot, ezt is úgy, hogy a nővéremmel egyszerre kaptuk. (ő már hamarabb kérte és betettek mellé) Már nagyon várom.
Rabbe! Nagyon vigyázz magadra! Óvatosan dolgozz! :D

Kép
pagika
 
 


Bocsánat: Rabbe1! :wink: (még meg kell szoknom!)

Boo, mi a helyzet a munkahelyeden? Dolgozol? Én is kiakadtam volna a helyedben. Múltkor, attól is rosszul voltam, hogy a nővérem megkért vigyázzak a kisebbik fiára, mert a nagyobbikat orvoshoz kell vinnie. Persze az egész család beteg volt. DE szerencsére nem kaptam el tőlük. Amúgy imádom őket, csak most vigyázok magamra, nehogy elkapjak valamit.
De azért vigyázz, tényleg nehogy valaki elkapja odabenn, aki továbbfertőz.

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!


Ne haragudjatok, de most nem tudok írni név szerint, nem volt időm visszaolvasni. :oops:
Sűrű volt a hétvégém és az elmúlt hét is: házvásárlás, 2 ZH megírása, szülinap, tegnap egész napos rosszullét, szóval nem unatkoztam...

Kilók: első terhességnél 65kg volt a kezdő súlyom (170cm vagyok), és sajnos sikerült 19 kilót híznom. :oops: Ez nagyon sok vot, nehezen bírtam az utolsó heteket. Most 70-ről indulok, remélem nem leszek megint 84 a végére :oops:

Rosszullét: eddig enyhe émelygéseim voltak, de tegnap elég durva rosszullét jött rám, hányni sajnos nem tudtam, de majd' elájultam olyan rossz volt. :cry:

A fejem azóta is fáj, persze nem veszek be rá semmit, de ez így katasztrófa.

Remélem, a héten többet sikerül itt lennem.

6+1

Kép
Kép
hupikék
 
 


Sziasztok
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem egyikkel sem volt hányás és hányinger sem. A harmadiknál a fejem fájt viszont az a 16. hétig mindennap, de ott kiderült hogy baromi alacsony a vérnyomásom és az volt az ok. Ilyen 70/60 körül volt. Kávét nem bírtam inni, így a dokim azt mondta hogy akkor teázzak, kicsit erősebbet, mert ha nem megy feljebb akkor muszáj lesz adni gyógyszert, de annak a mellékhatásaként keményedések lehetnek. De szerencsére a tea megtette hatását.

Most nincs ilyen gond, a vérnyomásom jó, fejem szokott néha fájni, de nem annyira vészes.
Viszont most egy jó párszor előfordul a hányinger. Úgy látszik tegnap volt valami a levegőben mert többen mndtátok hogy rosszul voltatok, hát nekem is tegnap délután nagyon előjött, a hányinger, és éjszaka nagyon rosszul aludtam, rengetegszer voltam fent, sokat forgolódtam,
De a legkisebb lányom is, sokszor ébredt.

hupikék nekem azt mondta a dokim hogy ha rosszul érzem magam, az sokkal rosszabb a babának, minthogy beveszek egy fél algopyrint, vagy homeopátiás bogyeszt. Pl Belladona ezt lehet mert homeós, úgy hogy inkább vegyél be valamit, hogy a te közérzeted is jobb legyen.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék a tegnapi rosszullevők táborához. :( Talán a melegfront... Mondjuk nekem mostanság mindig hétvégén jön a hányinger, de legalább hétközben tudok dolgozni. Viszont itthon szalad a lakás így Karácsony előtt, semmit nem tudok csinálni, vagy csak keveset. Anyósom meg már idős, ő meg már alapból állva elalszik délután. :lol: Úgyhogy jól elvezetjük a háztartást, így ketten. :lol: Mindegy, nekem csak néha van lelkifurim, de akkor mindig megnyugtatom magam, hogy ez most egy ilyen időszak, nem a házimunka a legfontosabb. Legfeljebb nem hozzánk jön a család karácsonyozni... :roll:

Egyébként én bármilyen kajára gondolok, elfog a rosszullét. Nehezen bírom ezt, mert amúgy nagy evős vagyok, most bezzeg...Férjem vígasztal, hogy lesz ez még fordítva is, akkor meg a kilók miatt lesz lelkifurim. :lol:

Pagika!

Nekem tankönyvszerűen a 6. héttől kezdődtek a rosszullétek. Előtte csak a hasam fájt. Azt jobban viseltem.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok, nálam sincsen semmilyen tünet. Ja az alvás igényen kívül. A hétvégén csúcsokat döntögettünk, este 9-kor már aludtunk és reggel normálisan fél 7 körül ébredtünk. A párom is várandós lehet, mert simán vette velem az akadályt! Sőt!!! :lol: :lol: :lol:

Valamelyik topikban olvastam, hogy van egy autós övlehúzó szerkeszet, amit bérelni lehet. Tud valaki erről felvilágosítást adni? Mivel nap mint nap 40-50 percet (1 irányba) autóban ülve töltök, így később érdekes lehet ez a számomra. Főleg, ha már nagyobb lesz a pocak és még persze dolgozom. Amit szeretnék, mert mégiscsak kell az embernek valamit csinálnia a babaelmélkedésen kívül... :oops: :roll:

Habár nálunk nincs veszprémi a csapatban, de találtam egy érdekes cikket az ottani szülési hálapénz tisztítási kísérletről:

http://index.hu/politika/belfold/veszp8934/

Mindenki vigyázzon magára!
stike
 
 


stike!
bérlésről még nem hallottam,de a brendon honlapján asszem
9ezer forintért láttam.majd én is fogok venni,mert sajna én is
nap,mint nap vezetek a munkába menet és haza

Kép
Kép
csibe83
 
 


Stike!

Elolvastam a cikket. Most hirtelen ami eszembe jutott: bár elég fura ez a szerződéses dolog, de legalább van róla valami papír. Jellemző, hogy ott, ahol valamilyen törvényes módját próbálják bevezetni a hálapénznek, rögtön ekkora port kavar. Pedig van ahol ennél még több pénzt is elkérnek zsebbe, és akkor tényleg nincs garancia rá, hogy minden rendben fog menni. Mondjuk a kórház vezetése inkább magát akarja levédeni, hogy elkerüljék, és a dokira hárítsák az esetleges műhibapert. Mindenesetre érdekes dolgok vannak. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Rabbe! Nem kapsz utrogestant? mert esetleg attól lehet egy kis rózsaszínes folyás, aki nem bírja.

Boo! De durva! Jó, hogy eljöttél, mert sose lehet tudni. És ha tényleg bárányhimlője volt? :shock: Pont valamelyik nap olvasott fel a férjem valami újságból bárányhimlős kismamákról és magzataikról különféle rémtörténeteket. Persze, lehet, hogy csak valami ártalmatlan kiütése volt, de azt ki garantálja. Az ebner nem kérhet mindenkitől orvosi igazolást, hogy átesett-e már a rubeolán , bárányhimlőn.

Csajok! Tényleg volt valami tegnap a levegőben, mert én is szarul voltam, pedig pénteken és szombaton már kutya bajom se volt, és kezdtem reménykedni, hogy végre békén hagynak a picurkák.
nellike
 
 


Hát nekem a rosszul lét ma is folytatódik :( :( :( .
most ettem egy kis husi levest és kicsit megnyugodott a
gyomrom.de tegnap óta nem tudom megenni a húst.egyszerűen
felkavarodik már bármilyen hús illatától a gyomrom...
csak nem vegetáriánus lesz a gyerkőcöm? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok!

Én is egész hétvégén rosszul voltam, de a tegnap délután volt a lerosszabb, akkor már nem csak hányingerem volt, de úgy szédültem, hogy azt hittem elájulok.

Látom a hétvégén ismét gyarapodtunk. Üdv az újaknak!

Már nagyon várom a szerdát, mert akkor megyek uh-ra, olyan jó lesz már végre látni :D

Rabbe1, Stike,
Én Gergőt a SOTE II-n szültem és nagyon meg voltam elégedve. Most ugye elég nagy a távolság, de erősen gondolkodom, hogy így is felmegyek szülni, szerdán is az ottani dokimhoz megyek uh-ra, igaz a magánrendelésére.

Stike,
Ha minden rendben lesz a szerdai uh-n, akkor küldöm a többi adatomat a táblához.

Most megyek, mert a kisfiam alszik és csak ilyenkor van időm rendberakni a lakást.

Móni

Kép
Kép
kismóni
 
 


Sziasztok!

Pár napja nem tudtam jönni,vagyis itt voltam,de csak olvastalak benneteket! Írni nem volt eröm és kedvem sem!
Pedig már vagy 2hete kezdtem jobban lenni,de péntek óta megint rosszabb lett!
Érdekes dolog hogy mindig hétvégére dőlök ki!
Ma már egy kicsit jobban érzem magam, még almás lepényt is sütöttem!
A kajával én is úgy vagyok mindentől undorodok,de ha nem eszem akkor még rosszabbul vagyok,úgyhogy enni kezdek valamit és máris kicsivel jobb!
A főzés még mindig nagy kihívás,de remélem most már vége lesz ennek az idöszaknak!

Látom megint gyarapodtunk,üdvözlök én is mindenkit,és gratulálok az újaknak!

Olvastam beszélgettetek a kilókról én is leírom:
Sosem voltam nádszálvékony 168 magas vagyok ehhez lánykoromban 58kg voltam!
Az elsö terhességem alatt 14 kgot híztam,72vel szültem,a szopi után beálltam 65re,ez nem mozdult se fel se le,pedig nagyon szerettem volna lefogyni!
A második terhességemet 65el kezdtem és csak 6 kgot híztam!
A szülés után nagyon hamar lement az a 6 kg,iszonyúan megviselt a császár,viszont most is beállt a súlyom 65re!
Aztán sajnos volt egy rossz döntésem a fogamzásgátlást illetöen,3 havonta injekciót adattam be,na ezzel volt sok gond ,és híztam 3 kg,így már 68 lettem!
Mire rájöttem hogy mi okozza a rengeteg problémámat(migrén izzadás,hízás)eltelt 2 év!
Aztán végre kiürült a sok hormon,spirált tetettem,és nekiálltam az update szerint élni!Nagyon lassan de lefogytam 55-56kgra!Ez kb 3 éve volt,azóta 1kg jött fel tehát a mostani terhességet 57tel kezdtem! Most viszont már 59 vagyok,de ezt annak tudom be,hogy most egyáltalán nem figyelek oda hogy mit eszem ,gondolok itt a teljes kiörlésű dolgokra,és stb!
Édesítöszert teljesen elhagytam ,nehogy gond legyen,na és persze örülök annak ha valamit éppen megkívánok,na persze ilyen ritkán van inkább muszájból eszem!
Na de azért nem szeretnék sokat hízni!
Sajnos küzdök a székrekedéssel.pedig rengeteg gyümit eszem!


Voltam védönönél pénteken,megkérdzeni hogy mikor mehetek a kiskönyvért ,péntek reggel 8ra megyek!
Holnapután orvos már nagyon várom!

Gabi1!
Tök jó a bébihordó!Most nekem is mindenből a piros tetszik!
Mi még csak neten nézegetjük a holmikat,főleg a babakocsikat,már ki is néztünk kettőt!
Ja és gratula a babához a családban,de jó akkor Te már babázhatsz kicsit!

Kismóni!
A héten mindennképpen utánnajárok ennek a vizsgálatnak amiröl priviben beszéltünk!
És majd írok!

Bocsi ha hosszúra sikerültem!
További szép napot!
20140328174041
 
 


Sziasztok

Moncsy ennek érdekes színe van, mert a képen pirosnak látszik, de élőben inkább bordós színe van, szerintem ez megy fiúnak is meg lánynak is.

Teszek nektek ide pocakos fotót, ha nem baj. Mai kép. Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


csibe83!

Jobbulást Kívánok Neked!Szerintem a hús nem evés
remélhetőleg,csak átmeneti állapot.

Én is nagyon gyenge vagyok két-három napja.
Én nem csak a húst,de nagyon semmit nem eszek meg.
Majdnem minden kijön.Rosszul lettem a Plázában is.
Éreztem,hogy nagyon hamar ki kell menni a levegőre,mert
összeesem.Ez régebben is így volt,de most főleg.
A párom nélkül nem megyek olyan helyre ahol zárt helyen sok
ember van,mert végem.Sajnos nem vagyok nagy formában.
:cry:
zitike
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:43-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Sziasztok!

Udvozlet minden frissen csatlakozonak,gratula a pocakosodashoz!

Ez a tegnapi nap egyszeruen borzalmas volt :( a hangulatom is,es hat ez a rosszullet...persze viharos,szurke,havasesos idojaras :twisted:
Meg a borso szagatol is kivoltam,gondoltam egy kis fozelek jot tesz majd,de nem jutottam a vegere.Nagyon megvisel a fozes.Eddig a husos kajak boritottak ki,de azert csak-csak megcsinaltam valahogy..de a zoldborso is :shock:
gabi1:Nagyon szuperul nez ki a hordozo!Es a pocid...persze harom ilyen helyes gyerkoc utan...mar nagyon kismamisan nezel ki :D
moncsy.78:ezek a fogamzasgatlasok :evil: orulok hogy nem okozott nagyobb bajt az injekcio.
csibe83:a husok nalam is bekavarnak,max.a fott csirkehus az az ami lemegy,leves kisereteben.
Stike:az ovlehuzo berleserol en is olvastam,talan a majusiaknal,es levasarolhatod a vegen az osszeget.Majd meglesem...Az alvas nalam is igy megy,pedig ejszakai bagoly voltam mindig is :D
pagika:en a tesztre pisiles elott is kezdtem erezni furcsakat,ezert is voltam biztos a dologban...az emelyges mar tart egy jo ideje,kb.5.het.Azota is,de hanyas meg csak tegnap volt 1x.Sok dolog felerositi,foleg szagok,de eves elott-utan is jellemzo.Azert orulok is hogy vannak tuneteim,ugy rendesen atelem "legalabb".De fozni egyre nehezebb...
zitike:azert jelentkezz!remelem helyre allt a kedelyallapotod,a mi napunk sem volt semmi tegnap :oops:
rabbe1:most mar minden rendben lesz,de azert ovatosan az ovisokkal!
tabati:nalam is szalad a lakas,sot meg mindig nem tudtam beszerezni dekoracios cuccokat...jaj de nem tudom mi merre van!nyugi,a jovoevi fadekoraciot bezzeg mar kitalaltam,sot tudom is mit merre.Csak meg a haz elotti fat is es a teraszt is megcsinalnam...hat van meg egy kis ido...mondjuk a sutiket hogyan keszitem el,azt meg nem tudom,talan csillapodik a rosszullet!

puszi

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Most voltunk a dokinál,3,8 mm a babunk és ver a szíve!! Két hét múlva megint megyünk,akkor már állítólag 3 cm-es lesz,ilyenkor nagyon gyorsan nőnek. Amúgy én is 2 napja hányok,vagy ha nem,akkor egész áldott nap émelygek,de nem baj,megéri!
Én holnaptól már nem dolgozom,rendesek voltak a munkahelyemen is,megértik. Most vagyok 6 hetes és 2 napos.

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?