Sziasztok!
Udvozlet minden frissen csatlakozonak,gratula a pocakosodashoz!
Ez a tegnapi nap egyszeruen borzalmas volt
a hangulatom is,es hat ez a rosszullet...persze viharos,szurke,havasesos idojaras
Meg a borso szagatol is kivoltam,gondoltam egy kis fozelek jot tesz majd,de nem jutottam a vegere.Nagyon megvisel a fozes.Eddig a husos kajak boritottak ki,de azert csak-csak megcsinaltam valahogy..de a zoldborso is
gabi1:Nagyon szuperul nez ki a hordozo!Es a pocid...persze harom ilyen helyes gyerkoc utan...mar nagyon kismamisan nezel ki
moncsy.78:ezek a fogamzasgatlasok
orulok hogy nem okozott nagyobb bajt az injekcio.
csibe83:a husok nalam is bekavarnak,max.a fott csirkehus az az ami lemegy,leves kisereteben.
Stike:az ovlehuzo berleserol en is olvastam,talan a majusiaknal,es levasarolhatod a vegen az osszeget.Majd meglesem...Az alvas nalam is igy megy,pedig ejszakai bagoly voltam mindig is
pagika:en a tesztre pisiles elott is kezdtem erezni furcsakat,ezert is voltam biztos a dologban...az emelyges mar tart egy jo ideje,kb.5.het.Azota is,de hanyas meg csak tegnap volt 1x.Sok dolog felerositi,foleg szagok,de eves elott-utan is jellemzo.Azert orulok is hogy vannak tuneteim,ugy rendesen atelem "legalabb".De fozni egyre nehezebb...
zitike:azert jelentkezz!remelem helyre allt a kedelyallapotod,a mi napunk sem volt semmi tegnap
rabbe1:most mar minden rendben lesz,de azert ovatosan az ovisokkal!
tabati:nalam is szalad a lakas,sot meg mindig nem tudtam beszerezni dekoracios cuccokat...jaj de nem tudom mi merre van!nyugi,a jovoevi fadekoraciot bezzeg mar kitalaltam,sot tudom is mit merre.Csak meg a haz elotti fat is es a teraszt is megcsinalnam...hat van meg egy kis ido...mondjuk a sutiket hogyan keszitem el,azt meg nem tudom,talan csillapodik a rosszullet!
puszi