Sziasztok!
Csilla, nekem a védőnő azt mondta, amikor rákérdeztem a szilvára, hogy az hajt és ha fagyasztott volt, akkor már meg is változott valamennyire az állaga, tehát vigyázzak vele. Jelentem, vigyázok.
Áruljátok el, kérlek, miért ragaszkodtok a 40 fokon való mosáshoz? Biztosan van valami jó oka, ha már legtöbben azt alkalmazzátok. Én még a tarka ruhát is 60 fokon mosom. A fehéreket mindig kilencvenen. A babaruhákat azért 90, hogy fertőtlenítődjenek. A cumisüveget és amit lehet, azt a mosogatógépben mosok.
Berni, én is találok Csanád ujjai közt „sötét” dolgokat. Most megértem, mert forog, összemászik mindent. D
e már akkor is volt, amikor még csak a hátán feküdt. De honnan?!
Réka, ahhoz képest, hogy tavaszig csak anyatejet akarsz adni Máténak, már elég sok mindent kóstolgat.
Az ecet jótékony hatásáról én is halottam, de én csak üresen járatom át nagy ritkán ecetes vízzel a gépet. A gyedet én is intéztem még a tgyás alatt, hogy mindig jöjjön a pénz. Gratula a mikulásajándékhoz!
Szly, többféle teát próbáltál? Hidegen is, melegen is? Bár nem muszáj teázzon, az én védőnőm nem is tanácsolja adni. De Csanád szereti:) A gyerekek még mindig szépek
Ancsa, nálunk is volt koszmó egy időben, de a doki írt egy krémet, kb. 3 használat után elmúlt tőle. A maradékot elpostázzam?
Jó lett a vonalzód! Itthon hol szültél? Milyen szülésed volt? Tudom már rég volt, de mivel csak most jöttél…
Diána, ez neked is szól! Miért volt a császár? Tudjátok, itt mindenki írt élménybeszámolót a szülésről.
Pat, a szopi nálunk már pár hete csak úgy működik, mint nálatok. Olyan mérges vagyok, amikor ott a sok tej és csak keveset eszik! Éjjel próbálj teát adni cumisüvegből…vagy tejet, hátha hamarabb leszokik. Igaz, én egyszer már végigcsináltam, de visszaszokott amikor náthás lett. Szocpolról nem tudok sajnos…
Adri, az alma étvágyat csinál...tapasztaltad már te is:)
Gabuska, nehéz munkát végeztetek, jó, hogy kész van. Ezután már tudsz jönni rendesen? Csak nem ülve fürösztöd már Nórit, hogy előre meg tudod mosni a haját?
Nálunk még minden a régi, Csanád éjjel szopizik rendesen, még sűrűbben, mint nappal. És szerintem többet is, mert nappal sokkal hamarabb elterelődik a figyelme. Tízóraira és uzsira eszik gyümölcsöt. De most már készülök, hogy bevezetem a krumplit is.