Na ennyi elég volt belőlünk.
Naptárak! Ne haragudjatok, nincs titok, mi a dm- nél csináltattuk, de ugyanannyi mint a rossmann- nál. Viszont nekünk nem kellett sok belőle és tudjuk,. hogy ennek nagyon fognak örülni. 2010- ben is ott fog lógni a falon, sőt még évekkel utána is.
Boldog szülinapot Emma nagyijának!
Sarmon! remélem nem lesz semmi gond Írisz veséjével. Szorítok Nektek és pihenj is egy kicsit!!!!
Winchi- kérem a mustáros pulykamell receptjét, gyorsan. Lehet, hogy holnap azt csinálok.
Lara! sajnálom a vitát, leesett miért lehetett. Basszus, ez borzasztó.
Timmi! a császár hegét nem varrják felszívódóval, csak a gátmetszést. Egy a baj a nehéz babakocsival- a mienk közepesen nehéz- hogy én szülés után annyira vérszegény voltam, hogy tényleg alig bírtam megemelni. Sajnos ettől nem fogy le az ember, viszont ahogy nehezebb a gyerek egyre nehezebb cincálni is. Én már egész jól belejöttem.
Hettuli! köszi, ha embernek való idő lesz- és nem halnak- akkor megyek és elindítom ezt a procedurát. Addig meg maradunk a fenekünkön. Sajnálom, hogy nem sétál veletek Apa. Mi nagyon szeretjük a sétákat hármasban, jókat beszélgetünk és gyönyörködünk a gyermekben. Valahogy a lakásban ez nem mindig jön össze. De ott nincs tv, számítógép, a telefon is ritkán szól.
Sophie! miért mész nődokihoz?
Anyany! Én is akartalak hívni, de aztán leszakadt az ég.
Oltás- nyűgi volt a gyermek, délután, ezért elindultam a szakadó esőben is sétálni. Még a ház előtt bealudt a babakocsiban, ezért próba szerencse kitettük az erkélyre. Valamicskét szunyált, én addig leléptem páromnak a karácsonyi ajándékáért. Mikor hazaértem fáradt Apa fogadott. Alighogy kitettem a lábam, felébredt és mivel nem talált,sírdogált. Csak akkor nyugodott meg, ha sétált vele az Apja a szobában. Cirka egy órácskát
Hajhullás- én is bízom benne, hogy abbamarad, mert unom mindenhonnan szedegetni. Legtöbbször már én is összegumizom, mert idegesít, mikor a leány belemarkol és utána szét kell feszegetnem az ujjait, hogy kiszedjem, amit kitépett.
Wicca! aranyosak a képek, rendes volt a fiatalúr, nem fordított hátat.