Szijasztok!
Angi! Hát pont nekem is igy tünik, hogy most teszteltem, aztán tessék.
Tegnap voltunk UH-n, mindene akkor amekkora kell lenni ennyi idös korban. Megint egyértelmü volt, hogy fiúcska lesz
És már fejjel lefelé van fordulva szerencsére.
Karmen! Hanga cumizik, de a tesónak nem fogok adni cumit, nem is veszek, se cumisüveget. Legalábbis most ez a terv, aztán lehet, hogy 2 hónaposan rohanok és veszek egyet
Ha nincs cumi, egyáltalán nem biztos, hogy fogja szopizni az ujját. Tesómnak és nekem sem volt cumi, és ujjszopás sem volt.
Enikö! Végülis hirtelen jobban lettem, igy úgy döntöttem, nem veszek be semmit. Mostmár csak egy kis orrfolyás van. De elfogyott vagy 10kg narancs cserébe:-))
GAbici! Elöször megnézik, hogy hogyan fexik a baba, tehát, hogy meg lehet-e szülni normál módon, meg hogy mekkora, és ha minden oké, akkor megpróbálják rendes úton a szülést. Nincs harántfekvésbe meg ilyenket néznek szerintem.
Hol szülsz? Mert ha a Kórházban, akkor nem fognak kisérletetezni egy faros babával, ott inkább császároznak. De még megfordulhat, hiszen csak a 34.héten tartassz. Söt ha nem fordul meg, akkor majd biztos megpróbálkoznak a megforditásával, asszem az a 38.hét körül van, ellazitják a méhet és kivülröl kézzel próbálkoznak ketten...
De nem lesz semmi gond, meg fog fordulni a babád, nagyon szoritok!
Enikö! Elöször kijön a popsi, a lábai meg kinyújtva a fejéhez. Szerintem jön a test+lábak, és a végén a fej.
Én is igy jártam a teszttel, elöször 1 csik, aztán ott is hagytam, 2 óra múlva arra jártam és ott volt egy irtó halvány 2.csik...Ismételd meg 3 nap múlva.
Csak nagyon lassan fog eltelni az a 3 nap...és feltétlenül reggel csináld a tesztet!
SZijasztok, Lara