Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét, vagyis inkább éjszakát mindenkinek!

Mi ma vásárolgatni voltunk, de inkább holnap írom e a részleteket.
Este pedig a barátainknál néztük a 24 legújabb részét. Ez a másfél órás rész ami a 7. évad előzetese. Így azt most már nagyon várom...
Vendég

J ó reggelt!

Hogy van ma mindenki? :)

Cat írd majd meg miket sikerült venni?! Karácsonyi?bár azt talán nem együt vennétek, ha csak nem rokonoknak lesz. ..na mindegy!

Nemlajos!
Ügyes voltál megyint! :) ugy látszik belőled a terhesség hozza ki a maximumot! :) ez jó nagyon!

Sisi! olyanok vagytok mint a törökök!! :lol: :lol: :lol: azoknál is normális ha este 10 után jö vendég! :)

Mi ma megyünk este vendégségbe, pontosabban házavató vacsorára, előtte meg Árkádba, mert nem vettünk még semmi ajándékot! :? és jelenleg gőzöm sincs róla mit kéne

meg hát már előre félek, vasárnap délután be az árkádba :wink: :?: :!:
hát szerintem jó ha találunk a kerületben parkolót! :)

na megyek reggelit csinálni, apa még alszik, kicsit sok lett az 5 meleg szenya éjszaka! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Ma reggel elaludtam... Negyd nyolckor ébredtem fél hét helyett. :shock: Szerencsére a cukrom teljesen normális volt. :)

Szóval úgy indult a tegnapi nap, hogy beni még mindig köhög és taknyos. Gondoltuk itthon marad mamival. De ő mindenfélweképpen a kisboltba akart menni. Aztán útközben az Aldira változatta az elképzelését. Egye fen, menjünk, úgyis vásárolni kell. Első adventi díyzként vettem egy mikulásvirágot. (Nálunk elmaradhatatlan ilyenkor.)

Onna haza, ebéd itthon.
Amikor Beni lefeküdt, mi is újra elindultunk, most már kettesben Apával. Első utunk a Széna téren lévő virágüzletbe vezetett. Évek óta ott vásároljuk az adventi koszorút. Idén nem volt olyan, ami elsőre megragadta a fantáziánkat, de végül egy gyertyacserével az egyik egész jó lett. (Nem volt kedvünk még ezer helyen szétnézni, és ez már egyébként is hagyomány, hogy ott vesszük.)
Utána Mammut, gyógyszertár, ugyanis rájöttem, hogy kifogyott a tesztcsík a vércukormérőmből. Az üzletházhoz már nem volt türelmünk.

Irány Budaörs. Decathlon. Elfelejtettük, hogy most nyitották újra a felújítás után, így tömeg ott is. Dzsekit akartam venni magamnak, amit még egy hónap múlva is fel tudok venni. Nem sikerült. Úgy látszik túl nagydarab vagyok. :oops:
Akartunk még inpregnálós mosószert a dzsekikhez is, de most sajnos az sem volt. :evil:

Akkor menjünk át a Kikába. Hónapokkal ezelőtt kinéztem egy szép étkészletet, pipacsos. 3x4 dbos, így kettőt kellett volna venni. Gondoltuk ez lesz a házassági évfordulós ajándékunk. Apának is tetszett az ötlet. Amíg meg nem látta élőben. A dobozon ugyanis sokkal élénkebb vörös volt a pipacs, mint a tányéron. Ott inkább narancssárga.
Míg nézegettük, egy srác odajött, és elvitte az egész raklappal a dobozokat. Volt vagy 30 készlet...
Mi nézelődtün tovább, hátha találunk jobbat. Volt még egy ami tetszett, de az sem volt az iagzi. Mire égignéztük az összeset, megszületett az elhatározás, nekünk a pipacsos kell.
Vissza is mentünk érte, és hogy megtaláljuk hova lett, követtük a srácot, aki most az általunk másik kiválasztott étkészletekett vitte el raklappal együtt. Gondoltuk ott lehet a pipacsos is, ahova ezeket viszi. És igen. Amikor már nagyon nézegettük, hogy akkor elveszünk belőle kettőt, egy nő közölte, hogy ő azt az összeset megvette. :shock: A pipacsosat és a másikat is. :shock: :twisted:
Ennyit arról, hogy hónapok óta nézegettem, és mire megvettem volna, nem volt. Pár percen múlt.

Ezután jött az adventi ajtódísz vásárlási mizéria, és a karácsonyfadísz nézegetés, amitől a párom kikészült.

Végül a Praktikerben vettünk, ahova a fürdőszobi izzó miatt menünk be. Ez szintén nem volt egyszerű eset, mert a R7S típusú halogénizzóból 2 méret van. Csakhogy az nem volt feltüntetve a lámpán, hiogy nekünk melyik kellene. csak annyi, hogy max. 100W. Végül találtunk ott ugyanolyan lámpát, azt kibontottuk, és megállapítottuk, hogy nkünk a nagyobb lekk. De abból a 150-500W-i volt. :evil: akkor viaszont már nem érdekelt a dolog, cvsak haza akartam jönni, így 150W-at vettünk.

Ennyi volt a tegnapi vásárlási mizéria röviden. És szinte semmit nem vettünk, csak jól elfáradtam.

Egyébként Ti hogy vagytok?
Vendég

Szép napot csajok!!

Cat: Hú nem semmi akkor a tegnapi nap. És másik Kikába nem tudtok elmenni?? Ott biztos van még pipacsos étkészlet. Tudom melyik az mert nekem is tetszik. :)

Tegnap képzeljétek az Lh tezst nega lett :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

A nega teszt jó! :D
Apával ugye mindent megtettetek? :D :oops:

Az a baj, hogy ahoz be kellene mennünk a városba és Apa nem lelkesedik az ötletért.
De megnézem ma mikor vannak vannak nyitva.
Vendég

Cat, azt hiszem, én már az elején elfáradtam volna :roll:
Kizárt, hogy ennyi nagy üzletet bejárjak egy nap, mi inkább egy nap/egy helyesek vagyunk...

csucsu, mennek a drukkok, de azért ne hagyjátok abba a gyakorlást, sose lehet tudni, tudod, kósza pék... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemlajos:azért tudtam tekerni mivel leállitottam akkor amikor Márkot altattam ill. fürdettem.Igy a végén csak a táncokat néztem meg.

Cat:nem semmi mennyi helyen voltatok. Kár,hogy lemaradtatok az étkészletről. Akkor jó sokat vett a nő.

Többiek merre vannak??
Vendég

hjaaaaaaaaaa, értem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Öteletminták karácsonyi abalkmatricára?
Ha van időtök és kedvetek keresgélnethétek ti is!
Vendég

Cat: Pont ezen jár az eszemnekem is. Hol találhatnék a neten. A gyerekszobába kellene még csinálnom nekem is.
Mi bementünk az Auchanba. Mert amit vettünk Mikulás ruhát a férjemnek annak az egyik szára 20cm el röidebb volt. Mondja a vevőszolgálatona nő ez direkt ilyen. Mondom miért a Mikulás mozgássérült?? De sikerült kicserélni és érdekes a többi nem volt rövidebb szárú. :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Én most találtam egy csomót.
Milyen kellene?
Vendég

Cat: ha én azt tudnám. Még semmi elképzelésem sincs. Hol találtad??
Valami télapós talán.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ilyeneket néztem ki.
Még majd válogatok közülük:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Persze most az összeset lekicsinyítettem, remélem azért még látszik.

Bocs, de van amelyik nem bírta a kicsinyítést!
Vendég

Hú ezek nagyon szupik.

Kép
csucsu05

Egyébként Google képkereső:
"kifestő karácsony" vagy "coloring christmas"

Nagyon sok bejön.
Vendég

Csucsu!

Ha valamelyik tetszik, akkor átküldöm e-mailben nagyobb méretben.
Vendég

Cat: Köszi már megis találtam az előbb :) Ari vagy. Köszi.

Kép
csucsu05

Lányok, hogy Ti milyen ügyesek vagytok! :o
Jövőre már én is festegetem az ablakokat, egy időben nagyon nyomtam az üvegfestést 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na vagyok én is mostmár csak megnéztem a tegnapi mega végét hála istennek kiesett a kiscsaj is mondjuk én nemlajossal egyetértek két emberkével a hien viszont már hamarabb kieshetett volna Lüszike meg nem volt a legjobb női hang ez hülyeség mert a sonia is meg a tamara is jobb volt nála csak szerintem nem merték kiejteni :):):) na mindegy én azt mondom hogy Krisztián vagy viktor fog nyerni bár én imádom dávidot is :)
cat nem semmi nappod volt tegnap :D:D:D:D

én is keresek majd ilyen szinezőket majd kinyomtatom aztán gege szinezheti majd :):)

Mi ma anyósnál voltunk apa meg dolgozik :):(

nika70
Salgótarján

eldicsekszem Nektek a 12 évvel ezelőtti művemre, a nővéremék gyerekszobájának fala, én festettem 8)
A fotók maiak (ennyire időt álló), azóta már körbe lett meszelve, de retusálva nem.
Remélem, Dömének is hasonlót kreálok majd :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: de ügyes vagy. Azt hiszem Döme jól fog járni az anyukájával:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Mikor látogatsz meg minket?
Hogy csináltad?

Én már akartam írásvetítőt szerezni valahonnana, mert nekem máshogy nem menne, de az ötlet nagyon tetszik.

Tényleg. Nem tud valaki egy hétévgére kölcsön írásvetítőt?
Vendég

Sziasztok!

Nemlajos:nagyon ügyes vagy,sajnos nekem semmi tehetségem a rajzhoz.Remélem Márk nem az én kézügyeségemet örökölte,mert akkor rosszul járt.

Én még 2 hete vettem ablakmatricát a Lidlben és már fenn is van az ablakokon.

Nálunk apum fog beöltözni Mikulásnak.Ma anyuék felhivtak,hogy nem találják a jelmezt,de nincs gond mert vettek egyet.
Kiváncsi leszek Márk mit fiog szólni hozzá.
Vendég

Sissi!

Nálunk Mikulás elintézve. Pénteken lesz a bölcsiben. :D
Ittonra meg majd szombat reggelre lesz a cipőben. :D

Ja, és szombaton megyünk a budaörsi Don Pepébe, ami a gyártelepnél van. Ott is lesz Mikulás. És persze a szokásos játszóház. Ráadásul nem is hármasban, hanem egy baráti párral.
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Nagyon ügyesek vagytok.
Szépeket csináltok.

Én sajna semmit nem csinálhatok, még egy adventi koszorúm sincs.
:? :cry:
Pénteket már kivárom, mit mond akkor a doki, hátha nem kellene már ennyit feküdnöm.
Már nagyon unom.

Szombaton sírtam is már, a tehetlenségem miatt.

Ja, és egy jó hír. Öcséméknek lesz az eljegyzésük Karácsonykor.
:D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!
Tényleg téged hagytalak ki a felsorolásból.
Ne haragudj.
Az agyam tényleg nulla lett.

Ja, és lányok, páran kaptatok meghívót a blogomhoz.
Tessék csak megnézni a postafiókotokat.
Persze ha érdekel.

Aki kimaradt, az jellezze, ha kér, és küldöm. :D

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Pici!

Örülök, hogy előkerültél!
Én megkaptam a meghívót, regisztráltam is, de a blogodat nem találtam... :( Biztosan nagyon béna vagyok hozzá.

Gratulálok öcsédék eljegyzéséhez!
Nektek mikor lesz az esküvő?

Fekvés: fogd fel úgy, hogy ez is feladat. Most a legfontosabb feladatod. később mások lesznek. Így nem érzed tehetetlennek magad, hiszen a cél az, hogy a feladatot a lehető legjobban teljesítsd.
Én mostanában örülnék neki, ha egy hétig semmi dolgom nem lenne más, csak feküdni. De gyerek mellett ilyen már nem lesz.
Vendég

Cat!
http://picimeli.freeblog.hu/
Itt a blogom. És ha regisztráltál, akkor meg kell adnod a felhasználónevet és a jelszavadat.

A mi esküvőnk mikor lesz?
O, fogalmam sincs.
Annyi felé forog az agyunk.
Tegnap a szekrényt terveztük.. stb.
Várom már hogy újra mehessek.

picimami

Csajok segítsetek.
A mellem már nem fáj annyira. Fáj még, de nem olyan brutal nagyon.
Ez lehet baj?
Vagy természetes?
Hányinger az persze mind megvan, és az óriás étvágy is. :lol:

picimami

Pici!

Nyugodj meg!
A túlzott aggódás nem tesz jót a babának!

A terhességi tüneteknek az a szokásuk, hogy jönnek és mennek. Kinek tovább van jelen egy-egy, kinek kevesebb ideig. Van olyan amit egyesek soha át sem élenk.

A mellfeszülés nekem csak pár nap volt, de nem is fájt.
Émelygés szintén 1-2 hét csak, de soha nem hánytam.

Az a lényeg, hogy természetesen fogd fel a dolgokat és bízz a Picurkádban! Ő maradni akar és éppen ezért maradni is fog.

Hidd el, pár hét és könnyebb lesz. 3 hónap múlva már árezni fogod a mozgását, és attól kezdve sokkal könnyebb lesz elhinni, hogy minden rendben van.

Most bízz bene és magadban!

A tünetek pedig nem fontosak. Nekem benivel szinte semmi nem volt, és mégis egy egészséges kisfiú.
Vendég

Pici: Szabinával nekem a mellfeszülés pár napigtartott. Aztán elmúlt. Semmilyen más tünetem nem volt. Ne agyalj az a babis már nagyon erősen kapaszkodik. Pénteken a doki hidd el meg fog nyugtatni. És már nem kell olyan szigorúan feküdni.
A hematoma is el fog tünni pénteken megnyugszol.
Türelem és lassan már készülödhetsz akkro te is a karácsonyra.,
Azt hiszem Nálatok a családban akkor zajlik az élet. Gratula a tesódéknak. :)

Cat: Mi is lerendeztük a mikulást. Pénteken az oviba lesz és itthon meg a férjem öltözik be. Remélem nem fogja felismerni bár nagyon szupi a ruhája.
És szép a szakálla is:)
Ma lesz az első ovis napunk.
1/2 10 re megyünk be. Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Sok sikert az ovihoz!
Remélem tetszeni fog Szabinának!

Mi a holnapi bölcsit még kihagyjuk. Inkább pénteken megy majd helyette, amikor a Mikulás miatt amúgy is kellene. És addigra meg is gyógyul teljesen.
Vendég

Sziasztok!

Pici:ne idegeskedj,már csak max. pár hétig kell feküdnöd.De a babára gondolj, hidd el megéri a fekvés.
Amikor én voltam terhes akkor a 30. héttől diétáznom kellett,de úgy voltam vele,hogy érte megéri.Nézd Cat-et neki sem egyszerű a mostani terhessége.
Remélem nem bántottalak meg ezzel.

Csucsu:sok sikert az ovihoz. Majd ird meg milyen volt.

Többiek hol vagytok??

Ma Márk 1/2 8kor kelt most éppen Szezám utcát néz én meg pakolok.
Vendég

Sissi!

Én úgy vagyok vele, hogy nem az számít, hogy a terhesség milyen, hanem hogy a baba egészséges legyen.
Ezért simán megéri a fekvés, a diéta, az inzulin, hetente akár többször orvoshoz járni... Én bármit elviselek, csak azt nem, hogy a babának baja legyen. Ezért idegesít a cysta. De holnap már nem fogja látni az orvos az UH-on. És szerdán is azt mondják majd, hogy a szíve teljesen egészséges.
Vendég

Asiye!

Mi van veletek? Nagyon eltűntél. Aggódom.
Vendég

Kedveskéim!
Nem bántottatok meg.
Nem bánom én, mi van velem, csak a kicsinek ne legyen semmi baja.
Csak az én életstílusom, az állandó pörgés, rohanás, takarítás, főzés..
Most olyan nehéz.
De lehetne sokkal rosszabb is.
Már a héten betöljük a 8. hetet, tehát telik az idő rendesen.

picimami

Sziasztok Jó Reggelt :lol:

Még vissza kell rázodnom a munkába. :lol: :roll:

Nemlajos!
Gratula az uh-hoz és nagyon jól látszik a fejecskéje.

Csucsu!
Drukk az eslő naphoz az oviban :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Holnap hányre mész UH *ra?

Csucsu!
Sok sikert Szabinának az ovihoz.
Biztosan tetszik majd neki.

Hozzám is küldhetnétek egy Mikulást :lol:

picimami

Pici!

Az élet folyamatosan változik és változtat minket.
Változnak a feladataink is. Neked most a fekvés , pihenés és a nyugalom a feladatod!
Ha ezt elfogadod így, akkor sokkal könnyebb és gyorsabban telik az idő.

Ügyes vagy Te, meg fogod oldani.
Vendég

Gabi!

Hogy vagy?
Pihentél eleget?

Pici!

Holnap 9 körül lesz az Uh, de attól is függ, hogy mikor érünk oda.
Vendég

Jó reggelt!
Cat, köszönöm a sok segítséget!!!

Pici, csak nyugi, kötögess, vagy horgolj :wink:

Én ma megyek OTP-be, átutalom az önrészt a lakásba, úgyhogy megint milliomos leszek két percig...
Aztán remélem, hogy már semmi nem jön közbe, mert ennyi pénzt nem szívesen veszítenék el (pláne, hogy hitel)... :?

Cat, vagy valaki, tudnátok adni linket, hogy mi van akkor, ha a birtokbavétel után, de a használatbavétel előtt költözik valaki? Mert minket erre bíztat az építtető... (és hát ha nem így lesz, akkor hónapokkal később lehet csak :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Nem tudok kötni, és horgolni sem.
Olvasok, filmezek, rajzolok.
Alszok, és eszem sokat.
Eddig pizsibe voltam.
Tegnap felöltöztem csinibe.
És észre vették hogy már van pocakom.
Apa rajzolt is rá :lol: :lol:

picimami

Ja és Bébi Elefántnak hív :oops: :oops: :shock: :shock:

picimami

Nemlajos!

Nagyon sokan laknak úgy bent egy házban vagy lakásban, hogy nincs használatbavételi engedély.
Ki vállalta ennek a beszerzését? Az építtető?

Egyébként inkább csak a szállodákat, irodaházakat, üzleteket szoktak ellenőrizni, ahogy én tudom. És azt is inkább csak akkor, ha bejelentés érkezik.

De majd utánanézek pontosabban, és javítok, ha tévedtem.
Vendég

Pici!

Tanulj meg kötni vagy hímezni. Állítólag a goblein és a keresztszemes sem túl nehéz, mégis nagyon lekötöd magad vele. És nagyon jó kis mintákat lehet kapni, amivel a gyerekszobát is tudod majd díszíteni. Sokkal gyorsabban telne az idő.
Vendég

Cat!
És mindenki.
Még egy segítséget kérnék.
Én is el szeretnék menni, a magzati diagnosztikai központba.
Ugye ott végzik az ingyenes down szűrést?
De melyik vizsgálat a jobb?
A kombinált? Vagy integrált?

Lassan majd időpontot kell kérnem.

picimami

Cat!
Persze pihentem eleget de ma reggel azért nagyon nehezemre esett felkelni :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picimami!

Szerintem az kombináltra menjél ami a 12 héten van vérvétel + genetikai uh. Azt hiszem ez a legjobb százalékos (90-95%)

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Nem kell elmenned a Magzati Diagnosztikai Központba. Az ingynes szűréshez ugyanis a szerződött kórházakban veszik le a vért. Varga majd eleve olyan beutalót fog adni Neked a vérvételre. Egerben is ingyenes. Vagy legalábbis az volt pár hete. Az áprilisiaknál van egy egri lány, akinek szintén Varga az orvosa és ő így csinálta. A kórházból küldik fel Pestre, innen pedig Lodonba. Ezért kell pár hét az eredményhez.
Az Istenhegyin csak másfél óra, de az 28 ezerbe kerül, mert ők itt végzik a tesztet.
Vendég

Megjöttek a DVD-im. :D

Mamma Mia és két Snoopy. :D :D :D

De megyek, mert még be kell fejeznem a nappali díszítését.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?