Na vagyok, remélem most tudok írni. Nem volt semmi különös, csak éjszaka még mindig sokszor felkel a manó- egyre hullább vagyok- nappal meg elolvastam, amit írtatok, de mire válaszoltam volna ugranom kellett. A hétvégén a párom anyukájára is főznöm kellett, megejetettük az ezévi utolsó nagybevásárlást a metroban, megrendeltem a fényképes naptárakat a dédiknek, jöttek Apumék látógatóba, párom is betegeskedik, vettünk mr néhány ajándékot a fa alá, rendet raktam a konyhaszekrényben- szóval nagyjából ennyi.
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Nikivel ma megyünk oltásra, megint kettőt kap, múltkor nagyon zokon vette, nem tudom mi lesz most.
És akkor most válaszolgatok:
Jaffa: én is a römeren gondolkoztam, de nekünk nem kell isofixes, mert az nincs az autónkban. De egyre inkább hajlok affelé, hogy meg is vesszük a römert. Nézegettem már, de itt a brendonban, csak műszálas huzattal volt, az meg nálam kizárva. Szegény gyerek odaolvad benne nyáron.
Kuglóf: elővettem cukrászati ismereteimet- elvégre tanultam- és úgy rámlik, hogy meghatározott hőfokú sütőbe kell tenni, de csak azért, hogy pár perc alatt kicsit megkérgesedjen. 10-15 perc elteltével lejebb kell venni a hőmérsékletet, hogy átsüljön. Pl berakod 200 fokos sütőbe, de csak 160 fokon sütöd meg. Ez a hivatalos verzió. Házilagos megoldás, tegyél alufóliát a forma tetejére és úgy süsd, sütés végén vedd csak le kb 15 percre, hogy megpiruljon a tészta ott is. Így is tutira átsül.
Ancsi_ ragasztópisztolyt 1000-2000 Ft környékén kapsz a Baumaxban, a praktikerben és a bricoban is. Ezek jól bírják én évek óta használom őket.
Lara kibékültetek?????
Anyany hogy van a párod dereka? gondolom ha otthonra munkát vállal, akkor jobban. Aranyos lehetett, ahogy az Apukaságról vélekedik, de én akkor is haragszom rá, hogy csak a hét egyetlen napján megy veletek sétálni. De sebaj, a többit bevállalom én.
A vassal vigyázz, én is szedtem, de még Nikinek is szorulása lett tőle. Abba kellet hagynom. Rástartoltam a spenótra, azzal nincs ilyen gondunk.
Winchi! Matyi manó szépen kerekedik. Vegyél neki valami szépet karácsonyra, nem baj, ha csak pár hónap múlva értékeli. Niki is kap olyat, ami hónapok múlva lesz érdekes.
Sarmon! nagyon nagy gratula, már lerágtam a körmömet idegességemben, hogy mi lehet veletek. Jobban izgultam, mint amikor én szültem.
Írisz csodaszép. Örülök, hogy már mindannyian együtt vagytok otthon. Nem írtál a veséjéről, de remélem pótolod. Tágulat van benne?
Mancsa: Dorka csodaszép és Levi miket talál ki. Lehet ám, minket zsarolni....
Hettuli! klasszul nézel ki- már amyennyi látszik belőled. A felsőket ígérem a héten megnézem. Nagyon vékony vagy. Irigy-irigy