Lekri: Örülök, hogy jól van Levi és minden rendben zajlott. Kajamennyiséghez nem tudok hozzászólni, mert én még szoptatok, nem mérem már rég, mennyit. A napi 3x-i evés kevésnek tűnik, bár, ha ennyit hízik, akkor biztos nincs gond.
Gabo: Igen, a férjem miatt, itt neki már eleve volt egy háza, én nyíregyházi vagyok. Nagyon elvágyom innen, csak ahhoz más munkahely kellene…
Szösszenet, Medina, Magika: Le a kalappal előttetek! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen kitartóan tornáztok-fogyóztok!
Pumpóka: Sajnálom, hogy bajok vannak Attival, itt tényleg jobb egy szakemberre támaszkodni, és a segítségével kiküszöbölni a problémákat. Remélem, hogy hamar rendbejön lelkileg és te is megerősödsz és leküzdöd a pánikbetegséget!
Mary: Nagyon aranyos Bogid! 1 hónap alatt 482 fénykép! Nem semmi! Megnéztem a videókat! Nagyon ügyes a lányod! Jó a dobozos kép!
Boldog hófordulót
Kisfruzsi Almájának!
Marcianya Marcijának!
Gumimaci Nimródjának!
Marcianya: De jó, hogy végre itt vagy megint! Ennivaló a kis Mikulásod!
Szösszenet: Nagyon édes-eleven baba Alíz, és milyen érdeklődő!
Magika: Tényleg nagyon csini voltál és már most megint az vagy!
Már többször próbáltam írni, de pl. ma azért nem sikerült, mert nem volt netünk. Még jó, hogy a visszaolvasás és a reagálás megvolt (lementettem).
Nálunk óriási hír van: kibújt Bogi első foga: a bal alsó metsző.
Nagyon édi, és milyen kis recés! És egyáltalán nem szenvedtük meg, sőt, mostanában olyan jókat alszik, ma délelőtt is 2,5 órát, délután is 2 órát kisebb adagokban. És éjjel csak 1-2 x kel fel mostanában.
Egyébként szerintem nem függ az éhségétől, felkel-e sem éjszaka vagy sem. Egyszerűen azt szokta meg és „leellenőrzi”, hogy ott vagyok-e.
Mostanában harapni akar, bedühödik és kitátja a száját és morog is! Mint egy kiskutya!
Vita: Én is unom a vitákat, és most nem is írok semmit erre, ahogy mostantól egyáltalán nem reagálok már ilyenekre.
Szilveszter: Mi is itthon bulizunk. Végre tv-t nézünk (mostanában nem szoktunk).
Tim: Karácsonyellenes Bálint? Ha majd látja, hogy ajándékot kap, megváltozik, meglátod! Vagy lehet, hogy japánul mondja?
Éneklés: Ha a bóbitát éneklem, mindig vigyorog! Imádja! Nem hiába, már 2 hetes korától hallhatja minden nap. Csoda, hogy nem unt rá… (Azért mást is szoktam.)
Gumimaci: Nagyon aranyos a kis újszülött Mikulásod!
Tv: Szereti a tv-t, bár van úgy, hogy nem is figyel rá, de van, hogy leköti a figyelmét és nagy szemekkel bámulja. De legtöbbször nem engedem neki, hogy nézze.
Öltöztetés: Overáll + 2 takaró, az egyik duplán ráhajtva + sál. Még nem volt hideg se a lába, se a keze így. Sőt, még az orra sem piros.
Medina, Marcianya, Pumpóka: Mi is hasonló helyzetben vagyunk! Én már rég nem nézek híradót, utálom, tiszta negatív! Csak felhúzom magam mindig.
Kisfruzsi: Jó mozizást!