sziasztok Lányok!
Na én elkezdtem megírni a hsz-mat még reggel, de csak most tudom feltenni. Közben jött a barátnőm, meg el kellett menni boltba, meg Apácskának segíteni főzni. Lassan már elfelejtek főzni, mert mindig Apácska főz.
A hsz-mat most már azért is befejezem.
Mégsem mentem ma kacsát pucolni, mert tegnap ügyesek voltunk, és megpucoltunk 14 kacsát, meg 1 pulykát. És végre ma itthon leszek.
- délelőtt, mert az előbb mikor itt volt a barátnőm, megkért, hogy varrjuk meg a székhuzatot, így viszem a kis varrógépemet, és varrunk.
Ma sem fogok unatkozni.
Nócika
Megdöbbenve olvastam a kollégád esetét. Szomorú ez. De sajnos nem tudhajtuk előremi a sorsunk. Bár nem is biztos, hogy sajnos. Megértem, hogy nem volt kedved jönni. Fogadd részvétem!
Köszönöm a gratulát a pszichológiához!
[quote]A írta:mugy meg, ha orvosi papirotok van arról, hogy nem ti tehetttek erról, hogy nem jön a baba akkor nem kell semmitsem visszafizetni!
Nekünk azt mondták, hogy már nem fogadnak el semmilyen igazolást. Vagy van baba, vagy nincs. Örökbe kell fogadni, és lesz. Szerintük...
[quote]D írta:e ha gondoljátok megbeszélhetjük, hogy vonattal feljöttök pestig és onnan ránk bizzátok magatokat megyünk szorakozni várost nézni meg mindenféle jót csinálni
Apácska azt mondta, ok. Nekünk a Karácsony és Újév között lenne jó. Mostani helyzet szerint 27-28-29-én nem melózunk. 27-én reggel adjuk le. Benne vagyunk egy felutazásban. Ha nektek is jó. De jó!!! Lehet, hogy végre talizunk! Akkor akár Zsuékkat is el lehetne hívni! Nem? Egy ilyen 3-as családi buli.
CsucsuMég jó, hogy visszacserélték végre azt a Miki-ruhát. Igencsak viccesen nézett volna ki Télapó felemás szárú naciban!
Feltétlenül kérünk képeket!!
Remélem a karácsonyfa alatt egy plusszos teszt lesz!! Szorítok nagyon!
Kár, hogy nem tudtunk dumcsizni reggel. Azért majd mesélj, hogy hogy sikerült az első nap az oviban. Kivi vagyok rá,hogy a lánykád hogy viszonyul a többi kicsihez. Ez nagy nap az életében.
Remélem jól sikerül.
ZsuHa volt baba, akkor azt jelenti, hogy máskor is lehet. Tudom, én könnyen beszélek, de hidd el, volt oka, amiért most nem jött össze. A következő alkalommal meglásd sikerül, és megmarad!!!! Próbálj megnyugodni, mert tisztára kikészíted magad! Kapcsolj ki baba ügyben! Nagyon rájhajtottál, és lehet, hogy ez a baj. Ne gondolj rá, próbálj meg a tanulásra koncentrálni!
Jó tanulást neked! Aztán tényleg gyere, mert hiányzol!
Még skyp-on sem vagy nagyon. Vagy csak pont akkor nem vagy, amikor én. pedig leslek!
KittyMilyen volt a disznóvágás? Ott nálatok volt? Mekkora malac votl? Volt terülj-terülj asztalkám? Hmmm de fini lehet.
Gratu a laptetűhöz!!!
Ehhez hamarosan produkálni kellene egy zebrást is!
Hogy sikerült a zh?
BridgetReggel lestelek téged is skyp-on, de nem voltál gépközelben.
A kacsapucolás tényleg nehezebb, mint a tyúkpucolás, mert jóval tokosabb a "kis drága"! De azért megoldottuk a helyzetet, és kész lettünk! Lesz belőlük majd fini kacsasült. De a párom már a pulykát nézte ki karácsonyra. Gesztenyés pulykát akar sütni. Már kinézte a receptet is.
örülök, hogy jól sikerült a hálaadás ünnep.
[quote]V írta:ettem egy dogos napszemellot
Na én most nem tudom, hogy mi az a napszemello..
De jó Patinak! Olyan irigy vagyok, mert nekem még sosem volt partym. Tök jó lehetett, hgoy repültek azok a kilövős szallagok, meg díszítés, meg ajándék. Olyan jó lehetett neki
A termo pohár tök jó ötlet!
Így legalább sosem hűl ki a kávéja.
Hú micsoda lakás lehet. Nagyon jól hangzik.
[quote]& írta:quot;Az mi?" "Es az mi?" "Es ez mi?" mar tisztara azt hittem hulyenek fog nezni
De a lényeg az, hgy jó cél érdekében áldoztad fel magad!
Anyósodnak meg jobbulást! De azért nem semmi, hogy oda is elvitt a párod! Pedig ez olyan intim, családi dolog! Ez a fiú tényleg nagyo n komolyan gondolja veled!
Virágautómata?! Na még ilyet sem hallottam,. ezek a japánok mi mindent kitalálnak! Itt még virágot sem lehet bevinni a kórházba...
Melaszka
Melus!!!!!
Jajj de örülök neked!!!
Hogy vagy? Régen írtam már az iwiw-en! De az biztos, hogy gyönyörű kisfiad van!!!
Mesélj! Milyen az anyuka éler?
Megszoktátok mér egymást? Szopiztatsz? Van elég tejcsi? Apa már megszokta, hogy apuka lett? Jajj de sok kérdés... De olyan rég beszéltünk...
Nalla
Üdvözöllek
A PG53 témához szeretnék hozzászólni. Nekem van, de nem az a nagy durranás. Volt, hogy akkor is pozitívnak mutatta, amikor épp mensi előtti napon voltam. Szerintem nem pontos. A barátnőmnek is van, neki bejött, és jól mutatja a páfrányokat. Nem egy nagy összeg egyébként, mert kb 2000 Ft.
Húú ez most megint jó hosszú lett!!