Sziasztok!
Hamar elment ez a hétvége is, tegnap vendégségben voltunk egy 3,5 hónapos babás családnál, Lotti mosolygott össze-vissza, de aztán este elég hisztis volt és ma reggel is, viszont most alszik, mint a bunda, szerintem megint a front.
Nyugtonmalac- ezek a képek gyönyörűek, olyan tünemény a két kiscsaj, páromnak is megmutattam, üzeni, hogy nagyon szépek
Én is szeretnék ilyen fotózásra menni, de már megvan az ajcsi, megvettük azt a digi fényképkeretet, amit belinkeltem, ki is próbáltuk, nagyon szuper!!! Ez lesz a két nagyszülő ajcsija Karira!
Tök jók a vonalzók!
Heim Pál kórház? Milyen telefonszámon lehet őket hívni? És akármilyen kérdéssel?
Timi - nekem mostanában az alkoholmentes sörtől ömlik a cicim, na jó, túlzás, hogy ömlik, de szinte minden nyekkenésnél, amit Lotti kiad, folyik a cici, főleg a jobb. Szerintem ez jó, mert ez azt is mutatja, hogy igazán érzékeny vagy a babádat illetően.
Sanyika mosolya nagyon cuki!!!
Marek - szuperek a képek, nem semmi, hogy Bori milyen nagy a másik baba mellett, pedig fiatalabb
És megállapítottam, hogy az autósülésen kívül még a pelenkázón is olyan alátéted van, amit mi használunk, csak mi 4 felé vágjuk és a sejhaj alatt van, amit sikerül szinte minden nap cserélni, mert lepisili, ma sikerült lepisilni, lekakilni együttesen.
Gratula az éjszakához!!! Nálunk tegnap az volt, hogy evett 20-21-ig,aztán kb. 23-kor elaludt és 4-kor keltünk enni, aztán 7-kor, aztán 9-majdnem délig aludtunk mindhárman. Kellett is, mert már nagyon fáradt voltam.
Tercsi - kitartást a költözéshez, gratula a 2hós oltáshoz, Nórika nem lázasodott be? Adtatok neki rögtön kúpot? Mi jövő héten megyünk!
Bettyna - igen, próbáltam megőrizni a hidegvérem, de amint vett levegőt Lottika, kitörtem durván bőgésben, szegény csak nézett, meg se nyikkant, szerintem ő meg tőlem ijedt meg. Remélem, hogy többé nem lesz ilyen!!!
Amúgy a védőnő b.szott felhívni azóta is!!! Holnap elviekben jön 11 körül, azért majd jelzem neki, hogy hívtam. Kíváncsi vagyok, mit mond, majd elmesélem neki azért a dolgot, meg csütörtökön az oltáskor a gyerekorvosnak is, azért nem ártana, ha megnyugtatnának, hogy ilyen előfordul(hat).
Az anyaságit én már a 2. héten megkaptam, a családi pótlékot most a héten (2havit egyszerre), a tgyást a mh-em utalja, én nagyon jót kapok, jobban mint a fizum, mert beleszámítják az összes jutalmat, bónuszt, mindent és úgy veszik számításba a fizut, így vagy 40 e forinttal kapok többet, mintha dolgoznék
A mensit sajnálom, gáz nagyon, én sem szeretnék még, de fura volt, mert 3 napja hajnalban volt egy kis véres valami a tisztasági betétben és azt hittem, hogy megjön, úgy is éreztem a hasamban, de azóta semmi
De szerintem már nem várat sokáig magára.
Valaki más is menszeszel már??
Ancsa - Liza baba tündéri, igazi csajszi! Szép nagy haja van! Remélem ez a tápi beválik, kitartást!!
Képzeljétek, hajnalban evett Lotti (nem tudom mennyit, már 3 napja kibírom, hogy nem mérlegelek egyáltalán és úgy érzem, hogy több a tejem, szerintem nem fogja meg a tejleadó reflexet az, ha látom, hogy "csak" 80-at evett mondjuk 40 perc alatt), aztán éreztem, hogy a bal cici felül iszonyat kemény és fáj, így nekiálltam fejni és sikerült 60 ml-t fejnem, juhé, hajnali 5kor, de eltettem a fagyasztóba.
Tegnap megmértük és 4220 gramm a szentem, 5 nap alatt 200 grammot hízott!
Tudom, volt már róla szó, de ha a fagyasztóból oda akarom adni Lottinak a tejet, csak simán kiolvasztom, mármint kiszedem a hűtőből és hagyom felolvadni, utána melegíthetem? És több időpontban fejt tejet összeönthetek? Csak mert úgy néz ki, hogy lassan le kéne engedni a hűtőnket és hát akkor annyi lesz a tejnek, nem tudom hová tenni addig, az erkélyre hiába teszem ki, nincs még olyan hideg, meg amúgy is a -18 fok kell neki, nem?
Köszi előre is az infót!!!
Rakok fel egy képet, szépen ki tudja már nyomni magát fekvésből!
Na megyek, elkezdjük nézni a Mamma miát, míg Lottika alszik!