Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi! Egyre izgibbek a dolgok Nálad is! De jó, újabb baba! :D Na, nem is lesz nagy baba Szabi! Kinek küldesz sms-t, ha van történés?

Andi, Panka! Akkor a babának az uh lehet, új dolog.... Ill. mi Balla prof-nál voltunk, lehet csak ő csinál? Nem tudom.


Olgi! Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Neked holnapra!!!!! Szuper, hogy ennyi élménnyel tértetek haza! Tüncsike meg ezt mindet ezalatt a néhány nap alatt produkálta? nagyon ügyes!!!! :wink: Sajnálom, hogy Apukádnak még mindig vannak fájdalmai... :( Mit mondanak az orvosok, később sem fog szűnni? 500 szál rózsa? Ó, az gyönyörű lehetett! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Zsu!
Úgy tudom Zsebi nekem kül smst ha van vmi :wink:

Olgi!
Aszta, akkor nagyon jó kis programjaitok voltak! :wink: Zolcsika nagyon ügyesen elvolt a nagy úton, Tündike is tényleg sokat fejlődött.Na a szemtakarás nagyon vacak lehet:(
Apukád reméljük hamar rendbe jön!

Mi itt vagyunk anyóséknál, holnap megyünk Pestre :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Zsuzska! Valóban, Pankának szólok, ha van valami!

Panka! Jó hétvégét Pesten!

Olgi! Boldog szülinapot!!

zsebi_baba
 
 

 
 

Sziasztok,

Olgi boldog szülinapot kivánok is. És örülök, hogy újra itt vagy köztünk. Bár ezt épp én mondom, aki mostanában elég ritkán ir....
Biztos nagyon jó volt otthon lenni, nehéz lehet ilyen távol a szüleidtől. Örülök, hogy apukádnak jól sikerült a műtét, sajnálom, hogy még mindig szenved, kivánok neki mielőbbi teljes felépülést. Tündike nagyon ügyes lány, sokat fejlődött akkor ez alatt a rövid idő alatt. Zoli meg már kész nagyfiú.

Encike
Nagyon szép lányaid vannak. És nem semmi hogy a harmadik is lány lesz. Szerintem ez tök jó.

Lilla
Nagyon gratula az államvizsgádhoz. És a sikeres felvételidhez is. Ügyi vagy nagyon!!!! De mostmár próbálj meg kicsit lazítani is.

Aliz
Ne haragudj, hogy ilyen megkésve, de én is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT kivánok Neked!!!!!

Lányok, mi nem olyan régen voltunk a 6 hetes kontrollon, de nekünk sem volt UH, szóval szerintem az csak annak az egy dokinak a szokása lehet. Minket az éppen ügyeletes orvos vizsgált. De egyébként minden úgy volt, ahogy Zsuzska és Bendor is írta.

Kriszti
Olivérnek nagyon sok boldog névnapot kivánok!!!

Éva
Bocs, hogy még mindig nem jutottunk el hozzátok. Remélem ez már nem sokáig lesz igy!!!!Szasza hogy van?Remélem már nincs semmi baja!!!!!!!Sok-sok gyógypuszit küldünk neki, mindketten, Anna és én is:-)))

Jó éjt, kellemes vasárnapot
puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Panka átgondoltam amit irtál és valószinü hogy Gönczyhez elviszem Patrikot,bár most nem köhög.Ismerem a dokit mert a nagyfiammal jártam hozzá.Emili is nagyon ügyes csajszi.

Képzeljétek,felhivtam a gyerekorvost hogy mikor vihetem manót a védő oltásra mert azt mondta ha betölti a 2 évet akkor csak 1-et kap.Erre közli velem hogy nincs vakcina majd szol ha lesz.Azt hittem robbanok mert nem erröl volt szó.

Hétvégén szülinapoztunk.Nagyon jól sikerült.Nagyon finom volt a torta(mandulás).Patrik1x-re elfujta a 2 gyertyát,de vagy 5x megkellett ismételni.Mind 3 fianak ünnepeltük.Patrik 20-án volt 2.Csabi ma 21,Gyuszkó 30-án lesz 26.éves.

Nem tudna nekem valaki ajánlani 4 órás állást gyes mellett.Ha hallanátok szoljatok már .köszi.

Patrikom is most már egyre több szót tud.

Szép hétvégét ,sziasztok.
:P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk Békéscsabáról a focitornáról.
Édes drága fiamék naná, hogy az aranyérmet hozták el. :wink: :wink: :lol: :lol: 8 meccsből egy lett döntetlen, a többit megnyerték. Ők a 2002-es korosztály, de a 2001-es korosztályban is a Lokisok nyertek. :P :P :P Loki Focisuli, Vasas, Békéscsaba, Szeged és Arad csapata focizott egymás ellen.
Bencém igaz, csak cserejátékos volt, de 7 meccsen ő is játszott. Ő még csak 2 és fél hónapja focizik, míg egyik-másik csapattársa már 1-2 éve. :shock:
A koli ahol megszálltunk elment, nem mondom, hogy csúcsszuper volt, de azért lakható. Igaz koedukált wc-k és zuhanyzók voltak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Tegnap kaptunk ebédet és vacsit, ma meg reggelit és ebédet, így ezek az étkezések a szállással fejenként 6500 Ft-ba kerültek, Dorkáért nem kellett fizetni. Menzakoszt volt, de abból a jobbik fajta. :twisted: :lol: :lol:
Ja, képzeljétek egyik kissrác szülei nem jöttek, mi vittük el a gyereket Békéscsabára. Ott tudatosult bennünk, hogy ezzel nem ért véget a feladatunk,. másfél napig pótszülői szerepet játszunk. Etetés, altatás, öltöztetés stb.
Kipróbáltuk milyen három gyerekkel... megállapodtunk, maradunk kettőnél. :P :lol: :lol: :lol:

Jajj, ez a hideg nagyon nem esik jól, kimenni sincs az embernek kedve, nekem meg aztán végképp nem.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem voltunk itthon, anyuéknál voltunk, mamánál ünnepeltünk, Emma napot tartott.
Igaz holnap lesz, de este már nem megyünk. Ezt is letudtuk ebben a nagy hidegben.
És mi lesz velünk -10 fokban, ha most majd megfagyunk?????

Bendor!
Ha több időm lesz leirom a krémes receptjét, megcsináltam és nagyon fini.
Parfüm: ha mond a neve vmit: FM (Frederico Mahora) parfümök. Nem koppintott, ahogy hinné az ember. 30 ml 2950ft.
Azért olcsobb a bolti ártol, mert mind forma üvegben van, nincs reklám, plakát kts. Ezek a bolti árba mind benne vannak, nálunk nincs, mert mi magunk forgalmazzuk őket. Tartosak és én nagyon meg vagyok elégedve. 100 fajta van.
Remélem ez nem baj, hogy ezeket leirtam.

Panka!
A kérdésedre a válasz Bendornál van. :lol:

Olgi!
Utolag is boldog szülinapot kivánok!

Lolita!
Köszi a lányok nevében is a dicséretet!

Megyek aludni, reggel megyünk oviba.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Mi ismét voltunk Pesten szombaton, NAGGYYON jóóó volt a babexpó!!Legalábbis az ittenihez képest nagyon király volt, ég és föld akettő!Persze a belépő sem 400 ft volt, hanem 1500(ami levásárolható egy itteni bababoltban is, igaz csak 10000 ft feletti vásárláskor :twisted: ).Ja, és még volt ruhatár is, 200 ft-ért! :twisted: De legalább volt, nemúgy mint itt :( (persze az 1500 ftba nyugodtan beleférhetett volna :wink: ).Na de meg is érte az egész, mert szerintem nagyo színvonalas volt, sokan voltak, mégis elfértünk bent babakocsival!Volt pelenkázó kabin is, ingyen Pempers pelussal :wink: Kaptunk egy csomó prómó ajándékot, meg vettem is bio gyurmát:tényleg nem fog, nem büdös, kellemes a tapintása, nem ragad, nem zsíros!És kaptam nagyon finom puha kesztyűbábot is, ami persze nem várhatott karácsonyig oda kellett adni neki :wink:
Volt ingyenes gyermekfelügyelet is, le is passzoltam Emikét, bár csak egy 20 percig bírta, után sem engem keresett, hanem meg akart lógni a karámból :lol:
Volt sok játszóház is, meg gyerekfotózás, most várom a képeket, Emike alig győzte mondani, hogy csíííz :lol:
Nagy élmény volt neki az egész 8) Volt egy hatalmas Kinder stand is, sok csokival :wink: .Szóval ól éreztük magunkat nagyon.
Utána rokontalálkozó az Aréna plázában. :wink:
Sajnos a hó miatt jó nagy dugó lett estére az M3-on, így a 45 perces út 2.5 óráig tartott :evil: :x
Emili tegnap elkezdett szörcsögni, meg sípolni, mint egy 80 éves tüdőbeteg, így hamar jöttünk is visza anyóséktól, egyenesen mentünk az ügyeletre.Bronchitis obstruktíva a diagnózis amit én is kitaláltam,csak gyógyszerért mentünk be.Kapott Rectodel kúpot, ami nem váltottunk ki akkor, mert csak végszükségre kaptuk.Hát persze hogy mégis kellett,így Tomi elment a patikába éjjel 11kor.Viszont hamar hatott, reggelre nem is volt semmilyen hangja sem Emikének!
:o Éjjel leesett az ágyról, mivel velem aludt most, és nincs neki megszokva, hogy nem fogja meg az ágyrács :lol: (szóval heverő még odébb lesz :wink: ),de észre sem vette, hogy arccal lefelé a padlón találta magát, aludt tovább!!!! :o :shock: :shock: :shock: Én csak lestem, hogy él még, vagy mi van??? :shock: :roll: .Amikor fel akartam venni, még be is vackolta volna magát a szőnyegre! :shock: Őrület, biztos ez a kúp ütötte ki ennyire! :roll: :?
Most alszik, ha felébredt elviszem a dokinkhoz is, biztos ami biztos.
Hát ennyi minden történt mostanság velünk.:)

Andi!
Jól bevállalátátok a 3. gyereket!
:wink: :lol:
Gratula Bencének nagyon ügyes! 8)

Encike!
Épp parfümöt keresek magamnak,hol lehet megnézni ezeket a parfümöket? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nagy volt itt a csönd! Én is csak olvastam (volna), írni nem volt kedvem, meg nem is nagyon volt mit, kimozdulni sem volt kedvünk ebben a nagy hidegben. Inkább főzőcskéztem, meg néztünk néhány filmet DVD-n. Szóval olyan lustizós hétvégénk volt, a gyerekek sem voltak itthon, úgyhogy szerintem ez volt az utolsó kettesben töltött hétvégénk egy darabig. Ez igazából most tudatosult bennem, ahogy leírtam!

Ma bf-en voltam, még szerdán menni kell NST-re, aztán csütórtóktől vasárnapig összeszorított lábakkal fogok itthon ülni :wink:

Andi! Gratula Bencének, nagyon ügyesek!!

Panka! Nálunk mindkét gyerek kb 3 évesen kapott nagy ágyat, de idegen helyen Gergő néha még most is leesik, olyan izgő-mozgó éjszaka. :)

zsebi_baba
 
 


Panka!
Ha elküldöd az email cimed, tudok listát küldeni.
Esetleg, ha ismersz közülök valamelyiket és tetszik meg tudom rendelni, mert nálam itthon csak illatmintám van.
De akár van kedved Hegyesre is kijöhetsz.

Ugy szoktam, ha az illető kiválassza a neki megfelelő illatot, akkor megrendelem és rendeléstől számitott bő 1 hét mire megérkezik.
Én hetente adok le rendelést, nem ugy , mint barinőm az Avonba havonta.

Elmondhatom, hogy ma voltunk apával a Fórumba.
Nagyon szép és jo is, de sajna nem mindegyik üzlet az én pénztárcámnak valo. Az üzletek elött többen voltak, mint benn.
De az a nagy fenyő!!!!! Csodaszép!!!!!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Töltöttem fel a Picasára a hétvégi képekből. Ide is akartam párat, de egyelőre nem engedi a babanet. :?

Encike!
Köszi az infokat, tudom milyen parfümöket forgalmazol, hallottam már róluk.
Várom majd a krémes receptjét. :wink: :P
Mi még nem láttuk a Fórumban a nagy fenyőt, nyitáskor még nem volt ott, de majd megnézzük. :wink:

Zsebi baba!
Köszi a gratulációt.
Szorítok, hogy összezárt lábakkal kibírd amíg kell. :lol:
Nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!

Olgi!
Várjuk majd a Te képeidet is.
Reméljük apukád hamarosan újra a régi lesz, és mégiscsak hasznosnak bizonyult a műtéte.
Gyönyörű lehetett a sok-sok rózsa amit kapott. :)

Panka!
Köszi Neked is a gratulációt.
Emikédnek jobbulást!!!!!!!!!!
Nálunk Bence a mai napig a heverője mellé letett matracon hajlandó aludni, onnan tutira nem esik lejjebb. :lol: Nagyon izeg-mozog ő is éjszaka. Kisebb korában egyszer a vér is meghűlt bennem mikor nem találtam a heverőn az éjszaka kellős közepén. (Akkor még azon aludt) A küszöbig küzdötte magát, fél lába már az előszobában volt. :lol: :lol: :lol: :lol: El nem tudom képzelni, hogy lehet így aludni, de ő sem ébredt fel rá, hogy rossz helyen van. :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorka szintén, párszor már beesett a franciaágy és a kiságya közötti részre, pedig általában ott van a nagy plüss maci és a pelenkacsomagok is. És néha mégis sikerül. Olyankor ő viszont felkel, kicsit nyekereg de amint újra vizszintesbe kerül alszik tovább.

Délelőtt nyílt foglalkozás lesz Bencééknek az oviban, szülőknek lehet menni. Nagyon kiváncsi vagyok milyen ügyesek lesznek a gyerekek és persze főleg Bence.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!


Anita! Ti hogy vagytok? remélem, jól! Hasikája fáj még Annának?

Andi! Gratula Bencééknek az aranyéremhez! Ügyesek!!! :wink: Nagyon jók a képek! Bence itt is jó magas a többi gyerkőchöz képest! Dorka meg élvezte a kiruccanást, igaz? le sem tagadhatná a képek alapján! :D Hú, bence is így alszik??? :shock: Te meg megint nem tudsz aludni? :wink: :lol:

Panka! Örülök, hogy iylen jó volt az expó! Emike jobban van, remélem! Ó, szegény ez az ágyról leesés.... De hogy észre sem vette.... :shock: Mondjuk így legalább nem sírt!

Zsebi! Ekkora nagy pocakkal azért csak kényelmesebb már egy lustizós hétvége, nem? :wink: Szóval akkor Szabi vagy jöjjön szerdáig, vagy csak a jövő héten? Drukkolok, hogy Sápy is ott lehessen!!! Nekem egy ilyen nap volt dec. végén, mikor mondta a doki, hogy nem lesz itthon, hát szuggeráltam is Pannikát, hogy aznap ne..... AZtán másnap megszületett! :D

Velünk semmi különös. Pannika már nagyon bátran nekivág a lakásnak 2 lábon! Eddig azért csak akkor mert elindulni, ha hívtuk, főleg ha én. De jónéhány napja nekiindul, ha vmi érdekeset lát, így egész nap jön-megy a lakásban. :D Valószínűleg ennek következménye, hogy többet is alszik napközben, gondolom, jól elfárad, sok a dolga. :lol: Tegnap pl. 2-szer 2 órát aludt, ilyen hónapok óta nem volt... Én örülök neki! :wink: Férjemnek csüt-ön lesz a szülinapja, holnap sütöm a tortát. Igazából próba is, mert ha finom, akkor Pannikának is ilyet sütök. Semmi extra amúgy, csokitorta. Csak főzött krémmel csinálom, találtam jót, legalábbis jól hangzik a recept....meg csokis tejszínhab rá. Pannika evett már csokis tejszínhabot, és abba sem akarta hagyni, innen az ötlet. :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Még vmi! Lányok, nem látott valaki télapó jelmezt vhol? Felnőtt férfire valót, és ne 10 ezerért (a Coraban annyi.... :shock: ). A hugom barátja lesz nálunk a Télapó :lol: :lol: :lol: , csak jelmez kéne, és nem találok. A Praktiker újságban láttam, az nagyon olcsó is, 800 Ft, de hétvégén nem volt, azt mondták, most hét elején kapnak árut, majd elnézek holnap. De hátha vki látott máshol! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzska!

A hasfájás már múlóban, de sajnos néha nagyon fáj a kis innye, igy gyakorlatilag ott vagyunk ahol a part szakad. . .

Télapójelmez: tegnap voltam a Vágóhid utcai turiban (a csirkés mellett) és ott rengeteg jelmez van. Nem nagyon néztem a felnőtt méreteket, de lehet hogy ott találnátok. Én vettem Annának egyet a saját méretében, nagyon édes, csak egyenlőre meglepi mindenkinek, igy most még nem teszek fel képet róla, majd csak mikulás után.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Zsuzska!

A hasfájás már múlóban, de sajnos néha nagyon fáj a kis innye, igy gyakorlatilag ott vagyunk ahol a part szakad. . .

Télapójelmez: tegnap voltam a Vágóhid utcai turiban (a csirkés mellett) és ott rengeteg jelmez van. Nem nagyon néztem a felnőtt méreteket, de lehet hogy ott találnátok. Én vettem Annának egyet a saját méretében, nagyon édes, csak egyenlőre meglepi mindenkinek, igy most még nem teszek fel képet róla, majd csak mikulás után.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Zsuzska!
Jelmez a Tescoba is szokott lenni, nézd meg ott.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Drága kis Pannika akkor mostmár tényleg felfedezi a lakás minden zugát. :lol: :lol: :lol: Drága lehet ahogy lépked.
Igen, éjjeli bagolykodtam kicsit ismét. Illetve eszembe jutott, hogy a mai edzésre pendrive-on vinni kell a többieknek a képeket és este nem tettem rá. Mikor kimentem pisilni gyorsan megcsináltam azt is, és a képfeltöltögetést a Picasára, + irtam ide... :lol:
Rossmannban is szokott lenni Télapó jelmez, én ott vettem annak idején a férjemnek 800-900 Ft-os árban. De mostanában is láttam. Kell nekünk is venni, mert a régi már elszakadt.

Anita!
Csak nem a Tescoban vettél Télapó-s rugit Annának? Ott láttam aranyosakat. :wink:
Sajnálom, hogy a fogzás így megkinlasztja szegénykét. :(

Kép
Kép
bendor
 
 


Lányok! Köszönöm a válaszokat Télapó ruha ügyebn! Épp most jött egy Rossmann katalógus. 27-től lesz akciós a Mikulás ruha, 700 Ft. :D

Anita! nagyon sajnálom Annát, hogy így kijut szegénykének minden fájdalomból.... :cry: Reméljük, hamar kibújik az a fogacska! Télapós rugit én is vettem Pannikának, de nálunk sem tudja senki. :D majd abban várja a Mikulást! :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Köszi az infot, én is láttam valahol hogy egész olcsón lesz mikulás ruha, de ezek szerint akkor a Rossmanban. Köszi a pontos infot, nem kell így mindin katalógust újra végignéznem.
Visszatérve a békéscsabai hétvégénkre, tényleg élvezte mindkét gyerek.
Valóban, Bence a 132 cm-ével a korosztályában magasnak számít.

Olgi!
El is felejtettem írni, nagyon sokat fejlődött a kis Tündi baba azalatt a pár nap alatt míg a szüleidnél voltatok. Ezek szerint nagyon jó helyen voltatok, hogy ennyire fogékony lett minden újra.
A kis szeme biztos rendbe jön hamar, segíteni fog neki a letakarás , meglátod.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi!
Na mit szólt Bence amatricákhoz?Összefutottunk velük a lépcsőházban :wink:
Sajnos nem volt katicás musha, de szinte semmilyen sem volt. :twisted: Vki mondta, hogy mikor kapnak árút, talán te?

Zsu!
Jelmezt én is láttam az intersparban :wink: Pannika nagyon ügyes ám!

Encike!
Ok, küld, címem az aláírásom alatt van;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Még annyi, hogy van egy DM-es 300 ft-os Libero kuponom, ha kéri vki odaadom :wink: Nov. 30-ig jó!!!!! :!:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Köszi Panka Neked is a választ! AZóta láttam a cora és a tesco katalógusban is jelmezt, mind 1000 Ft alatt van, ha esetleg vkit még érdekel.

Andi! 132 centi Bence? AZta, jó magas fiú llesz! :wink: Hogy Neked mik nem jutnak eszedbe éjjel....T :wink: ényleg mindig ámulok, mennyi energiád van a sok dolgod mellett.... :D :wink:

Piskóta kész, krém is, csak annak jól ki kell hűlni, és utána még felverni habverővel. De nem sürgős, Laci 6 előőtt sose ér haza... :( Amúgy ma köszöntjük meg, mert holnap van ugyan a szülinapja, de este 6-ra megy Pestre vizsgázni... :( Mit ne mondjak, nem vagyok boldog, hogy munka után még éjjel fog hazavezetni. De legalább nem egyedül megy...

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Zsuzska! Boldog szülinapot a férjednek, és jó ünneplést!
Mostmár tényleg jobb itthon, bár vasárnap lett volna kedvem egy kis sétálgatáshoz, de az idő sem túl jó már hozzá.

Most voltam Nst-n, ami nem lett túl jó, de szerintem csak túl korán volt még Szabinak, mert nem nagyon mocorgott. Bezzeg utána!! Szóval Sápy elküldött még egy bf-re, ami viszont tökéletes lett. De biztonság kedvéért holnap megint mehetek Nst-re. Mivel holnap reggel elutazik, vasárnap délutánig jó lenne egyben maradni, ezért azt mondta, szedjek magnéziumot, és konyakozzak esténként . :wink:

zsebi_baba
 
 


Zsebi baba!
És a konyakozás az benn tartja még a babát vagy épp ellenkezője?

Oké Panka küldöm a listát!

Már megebédeltem gulyáslevest és palacsintát csináltam.

Igérem majd leirom a krémes receptet is.

Most érdeklődés szinten vagyok gyes, szabi ügyben hogy járnék jobban. Ez veszi el most minden időmet.
encike 2
 
 


Encike! Elvileg benntartja, mert izomlazító hatása van (a méh izmaira is). Mondjuk ha nagyon jönni akar, úgyis jön szerintem, de hátha.... Egyébként a konyakot nem szeretem, a bort viszont igen, max. abból többet lehet inni :wink:

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsebi!

Kitartás, hátha nem jön ki a pici még. Amúgy ha minden jól megy, hétfőtől a szülészeten leszek gyakorlaton, úgyhogy majd meglátogatlak, ha bent lesztek.

Mikulás jelmezt én az Intersparban láttam, nem emlékszem pontosan mennyiért, de nem volt drága.
Vendég
 


Panka!
Küldtem e-mailt, ha tudod nyomtasd ki, ugy olvashatobb.
encike 2
 
 


Lilla! De jó! Megírod priviben a telefonszámodat, és akkor rádcsörgök, ha van valami. Meddig leszel ott?

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Holnap derül ki, hogy engedik-e, hogy szülészet gyakorlattal kezdjek.
Ha engedik, akkor 2 hónapig ott leszek, szóval mindenképpen találkozunk :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap Bencéék nyílt óráján voltam, ma meg szülői értekezleten, ami az iskolaválasztással volt kapcsolatos.
Tegnap nagyon ügyesek voltak a gyerekek, játékos matek óra jellegű volt a foglalkozás. Kenik-vágják melyek a páros, páratlan számok, a mennyiségek közti relációjeleket ( < ; > ; = ) szintén ismerik, összeadás, kivonás remekül megy nekik. Csak ámultunk és bámultunk. Persze valamennyire képben vagyunk, hogy miket tanulnak, meg tudtam eddig is hogy jól megy a matek Bencének, de hogy ennyire ügyesek mindannyian azt nem is reméltem. Igaz kicsit még produkálták is magukat a szülőknek, így elég hangosak, nyüzsgők voltak. Persze nem mindenki, Bence is fegyelmezett volt végig. Erre ma hallottam, hogy az ovivezető jól letolta őket, hogy így nem lehet viselkedni, nem iskolaérettek, kivéve egy gyereket a csoportból. (Annak a gyereknek ha kérdezik sem lehet a hangját hallani, azt hozzá kell tenni) Egy anyuka akinek a gyereke szintén jól viselkedett teljesen felháborodott - jogosan - hogy írhatják így le a gyerekeket, köztük az övét is, holott nem rendetlenkedett. Én nem vettem ennyire a lelkemre.
Ma a szülőin pedig 3 jelenleg favorizált iskolából jöttek (tanító nénik, igazg. helyettes) hogy meséljenek az iskoláról, és hogy kérdéseket tegyünk fel nekik . Örültem, mert az Ibolya uti suliból is ott volt az igazg. helyettes.
Ja, képzeljétek, jövő keddi fociedzésen nagy meglepi lesz a gyerekeknek. A Lokiból megkértek pár focistát, hogy jöjjenek el edzésre és adjanak mikulás csomagot a gyerekeknek (összedobtuk a pénzt, mi szülők, egy anyuka meg is csinálja a csomagokat), illetve vegyenek részt az edzésükön. 2 órás edzés lesz kivételesen, apa-fia focival tarkítva stb. Megyünk mi is Dorkával, látnom kell Bence arcát amikor meglátja a focistákat. Hatalmas meglepetés lesz ez a gyerekeknek. Jajj, már én is nagyon várom. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
Férjednek nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!!!!!
Majd ird meg hogy sikerült a torta, de biztos fini lett.
Vizsgájához meg száz kalappal!!!!!!
Igen, Bence szerintünk is magas fiú lesz, most is a csoportjukban ő a legmagasabb. Csak nő, csak nő, csak nő... :lol: :lol: :lol:

Panka!
Klassz Emili új vonalzója és a kis képe is. :wink:
Nem irtad, hogy az alattatok lakó szomszéd hangoskodott volna. Ezek szerint a keddenkénti , szokásos bulija elmaradt?
Emike jobban van?
Bence oda meg vissza volt a matricáktól, gondolhatod. Nagyon szépen köszöni ő is. Kérdeztem tőle, hogy melyik tetszik neki a legjobban. Erre visszakérdezett: anya, ezt még kérdezed? :lol: (persze hogy a Lego Bionicle-ösök voltak a nyerők)
Ha senki nem kéri a Liberos kupont én lehet kérném. Újabban éjszakára azt használunk, mert minden másból kifolyt a pisi :roll: )
De megnézem majd nem akciós e valahol máshol jelenleg , jó? Ha nem , akkor kellene.
Óóóó, sajnálom, hogy nem volt katicás plüss a Tescoban. Nem, nem én irtam, hogy mikor kapnak, kapnak-e még. Én csütörtökön voltam akkor egész sok nagy plüss volt még, igaz katicást akkor sem láttam. De biztos kapnak még. Esetleg hívd fel a vevőszolgálatukat, hogy ne menjetek feleslegesen. :wink:

Zsebi baba!
Konyakozás hatásos lehet valóban. Egy munkatársam a terhességei alatt végig konyakozásra volt ítélve, (persze módjával :lol: ), nagyon hamar nyílt a méhszája (amit be is varrtak neki a szülésig, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... :twisted: :roll: ) és méhössszehúzódásai is gyakran voltak. Igaz ez sem most volt, mert már nyugdíjba ment az illető, de a gyerekeinek nem ártott az italozás :lol: :P , egyik közgazdász, másik orvos lett. A konyak pedig hatott. :wink: :P
Zsebi, egy hülye kérdés, amire lehet előre nem is tudod a választ, de azért megkérdezem, hátha mégis: ha megszülsz benézhetek-e hozzátok, vagy inkább ne zavarjak? Nem sértődöm meg a nem-leges válaszon sem, megértem azt is.

Lilla!
A görcseid teljesen megszüntek?
Nagyon klassz lesz szerintem a szülészet gyakszid, irigyellek érte.
Végül melyik rezidensi lehetőséget fogadtad el? És mik közül választhattál?
Albérlet kereséssel hogy álltok már?

Anita!
Nagyon jók a Picasán az új képek Anna babáról. Édes mindegyiken nagyon.

Bea, Alíz, Évi, Márti, Zita, Kriszti !
Merre vagytok??????????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor
 
 


Lilla!
De jó lesz a szülészet gyakszi!!:)
Hogy vagy?Lezs bécsi vásár?Vagy maradtok?

Encike!
Nem kaptam meg a mailt, elküldheted priviben is;)

Andi!
Gondoltam hogy aLegos lesz a menő:D
Na akkor tényleg lesz nagy meglepi Bencének!:)
Ovi:nagyon ügyesek, és emlékszem, hogy nekünk is voltak ilyen feladatok nagy csoportban;)
Jaja, majd felhívom őket hogy van e katicás musa:)
Kupon:okés;)Egyébként most akciós a DM-ben, nézd meg a honlapjukat, múltkor láttam!3000 vmennyi.

Zsuzsi!
Én is köszöntöm a férjedet így ismeretlenül is;)
Drukk a vizsgához!

Anita!
A saját albumotokan vannak a képek?Mert a közösben nem láttam.Mi a címe a ti albumotoknak?Nem mentettem el :?
Köszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Ma indulok el a hosszú útra. :)
Mindent egy nap alatt kell elintéznünk. 9-kor kezdünk az egyetemen, aztán munkaügy, stb. Jó kis nap lesz.

Panka!

Lehet Bécset kihagyjuk az idén. :( Hétvégén voltunk anyóséknál, és vasárnap jöttünk haza, azóta úgy fájt a derekam, hogy mozdulni se tudtam. Szerintem a hosszú autókázástól lett. Szóval belegondoltam, mi lenne, ha Bécsbe kéne elmenni. :shock:

Andi!

Végül a sugáterápiát választottam, mivel hogy onkológus akarok majd lenni. Felvettek még pszichiátriára, meg reumára. A reuma meg sugár között gondolkodtam, de végül a sugár maradt.
Vasárnap lesz a diplomaosztónk, hétfőtől meg beállunk dolgozni.
Érdekes lesz....
Vendég
 


Sziasztok!

Andi! "Italozással" kapcsolatban: ezt már korábban is hallottam, úgyhogy én is alkalmaztam már egy párszor még nyáron az amniocentézis után és amikor nyaralni voltunk, és úgy éreztem, kicsit túlerőltettem magam. Egyébként egy-egy pohár bort vagy sört is megittam mindhárom terhességem alatt, ha jól esett, (na ez kb. heti 1 pohárral jelent), de szerintem ez még inkább egészséges, mint káros. Persze nem mindenki gondolja így, kb három hete voltunk egy borkóstolóval egybekötött vacsorán, ahol 3 féle bort is megkóstoltam (borzalom!!! :) ) és volt aki elég furcsán nézett rám.
Úgyhogy most is alkalmazni fogom, ettől a 4 naptól már biztos nem fog meghülyülni a gyerekem :) . Inkább a Mg-mal kapcsolatban vannak most fenntartásaim, nem biztos, hogy így a 39. hétben jó feltölteni vele a szervezetemet, mert mi van, ha mégis megindul a szülés, vagy ha a jövő hét elején is indul meg, lehet, hogy akkor inkább a fájások rovására megy a Mg. Úgyhogy úgy döntöttem, nem agyalok már ezen ennyit, ha jönni akar az a baba, úgyis jön, szerintem tömhetem magam Mg-mal, inkább próbálom vele megbeszélni, hátha ez hatásosabb, na meg egy-egy feles :wink:
De ha mégis nagyon világra akar jönni, hát legyen.....
Bár most az utóbbi vizsgálatok alkalmával nekem és a férjemnek is még sokkal jobban szimpatikus lett Sápy, annyira odafigyel rám, pedig nincs semmi probléma, "csak" 38 éves vagyok.
A mai nst is rendben volt, úgyhogy erre a hétre már szabad vagyok, remélem, legközelebb hétfőn találkozom vele.

Köszi az érdeklődésedet, és az előző két szülés tapasztalatai alapján szívesen látlak már bent a Klinikán is. Az én telefonszámom az iwiwen fönt van, ha priviben megadod a tiedet, tudunk egyeztetni is.

Lilla! Akkor ez most milyen gyakorlat lesz? A sugárterápiát mindenhol alkalmazzák, ezért kell a különböző osztályokon gyakorlatot végezni?

Panka! Ugye ez megint új vonalzó? Nagyon klassz!

zsebi_baba
 
 


Panka!
Én elküldtem,de akkor mégegyszer megprobálom.
Azért priviben küldd már el az e-mailed légyszi!
De jora küldtem remélem.

Ha megyünk szilveszteri buliba, azért megihatok egy pohár alkoholos italt, ettől remélem nem lesz bajom??!!!
encike 2
 
 


Sziasztok Lányok!!!!

Előkerültem én is. :D
Andikám :
Köszi a hiányolást,megvagyok csak 4 napra elutazott a férjem a múlt hétvégén szakszervezet ügyben és nem nagyon voltunk itthon hol anyukáméknál,hol anyósoméknál voltunk .Meg vásárolgattunk,a Kikában meg a Fórumban is voltunk anyuval.
Amikor meg akartam esténként írni akkor meg általában elaludtam. :?
De egyébként minden oké.
Nagyon jók a képek,megnéztem őket.Ügyes a kis foci bajnokotok.Gondolom apa büszke volt nagyon a fiára. :wink:
Persze te is, csak tudom hogy Tibi nagy foci drukker.
:wink:
Nem írtam a múltkor,hogy jó kis ajándékokat vettél a fa alá,én még nem vagyok meg minddel,de Balázsnak már meg van a Hintaló meg a mikulás ajándék is.

Zsebi:
Hú nagyon izgi,már bármelyik pillanatban megszülethet Szabika.
Szorítok hogy még várjon egy pár napot.Addig is iszogass! :wink: :lol: Egészségedre.


Zsu:
Boldog szülinapot a férjednek!
Édes lehet Pannikád ahogy végzi ügyes-bajos dolgait a lakásban. :lol:
Már nem aktuális a Mikulás ruha mert már írtátok többen hogy hol lesz akciós,de nekem apukám a Pennybne vett,nálunk ő lesz a Miku. :D Mindegy ,azért leírtam. :wink:

Anita:
Köszi a köszöntést.

Olgi:
Boldog Szülinapot kívánok neked!!!!,utólag. :oops:
Remélem apukád hamarosan jobban lesz.
Nagyon ügyes Tündikéd,sokat fejlődött.Ő is biztos hamar fog beszélni mint Zolika.

Na befejezem lassan ,még megyek vasalni egy kicsit amíg Balázs alszik mert most későn aludt el mert a barátnőméknél voltunk és ott nem akart aludni,itthon meg kidőlt ahogy hazaértünk ,csak így nem tudom meddig fog kukorékolni este????? :roll: :D
Na mindegy majd csak elalszik 10 óra felé.

na pussz.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Zsebi baba!
Oké, elmentem a számodat mindenképp.
És mindjárt írom priviben az enyémet.
Elhiszem, hogy jobban éreznéd magad ha akkor akarna világra jönni a kicsid ha Sápy éppen a közelben van. Reméljük nem akar kitolni Veled és megvárja a doki bácsit. :wink: :lol:
A korod szerintem nem probléma, főleg, mivel ez már a harmadik terhességed. Ha 38 évesen az első babádat várnád akkor sokkal húzósabb lenne a dolog. De így szerintem ez nem jelent külön gondot, és ezt igazolja az is hogy minden okés Veletek. Szerencsére.
Ennyi ital tutira nem árt meg, szerintem sem.

Encike!
Neked sem fog megártani egy pohár ital szilveszterkor. Emiatt szerintem nem kell aggódnod. Legalább a lányod is jól érzi majd magát a pocidban. :lol: :lol: :lol: Egyébként is a kritikusabb első 3 hónapon már túl vagy. Persze ezzel nem alkoholizálásra akarlak buzdítani, félre ne érts.
Nekem a terhességeim alatt nem volt olyan jellegű gondom mint Zsebinek, hogy lazítani kellett volna magamat, így nem is ittam. Bence ugye még első baba volt vele egy kortyot sem ittam. Dorkával már 2-3 alkalommal belenyaltam a Baileys-es pohárba egy-egy ünnep alkalmával. De semmi több. :P :P :P
Encike, megadom majd az email cimemet, elküldenéd nekem is a parfüm listádat???? Ha igen, köszi előre is.

Panka!
Megnézem majd a DM-es honlapot, de még eddig nem jutottam odáig. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Alízkám!
De jó, hogy előkerültél!!!!!!!!!!!!!!!
Naná, hogy hiányoltalak.
Örülök, hogy minden okés Veletek, nálatok.
Férjemnek változott a karácsonyi ajándéka. Úgy döntöttünk veszünk egy fényképezőt és az lesz mindkettőnk ajándéka. Mert sajna ami most van mindig a legjobb pillanatokban döglődik. :roll: Nagyon idegesítő tud lenni.
Ja, épp arra gondoltam, hogy holnap ha hazajöttem délben a munkából mikulásajándékait fogom a gyerekeknek csomagolni. Utolsó nap mikor nélkülük ezt el tudom intézni. Hétköznapokon együtt megyünk reggelente, együtt jövünk haza esténként, kivéve a pénteki napot, mert akkor hamarabb végzek. De a jövő pénteken meg bölcsis Mikulás ünnepség lesz , meg egyébként sem akarom az utolsó pillanatra hagyni. :wink:
Ami a karácsonyi ajándékokat illeti apum nagy kávés, így vettem neki A Cafe Frei különleges kávéiból két fajtát, (Frei Tamás új biznisze) biztos örülni fog neki. Én nem kávézom, de imádom az illatát, a karácsonyi ajándékokat rejtő szekrényből dől a kávé illat. :lol: :lol: :lol: Pedig már dupla nejlonzacskóban vannak. Remélem az íze is olyan fini lesz mint az illata. Majd kuncsorgok belőle pár kortyot, amikor issza. :lol:

Zsuzsi!
Ma elküldtem a férjem a Jeriko uti Rossmannba Miku jelmezt venni, de az eladók azt hitték ufó, nem értették mit akar kérni, azt sem tudták miről beszél. Tájékozottak, nem??????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Ááááá, még egy ilyen napot...... :( Pannika alig aludt, rosszalkodott egy csomót, és persze mikor? Hát persze, hogy akkor, mikor a férjem majd csak éjfél fele ér haza.... Persze az is jellemző, hogy hónapok óta semmi gond az esti elalvással, leteszem, és egyedül alszik el, most persze ott nyöszörög.... Azért remélem, nem kell bemennem..... Nagyon elegem van a mai napból. Imádom a kis szarost, de ma nagyon felbosszantott.... Na, nem panaszkodok!


Andi! Mi vettünk ma Mikulás ruhát a csapó u-i Rossmann-ban, ott volt elég sok délelőtt még.

Köszönöm a férjem nevében mindenkinek a szülinapi köszöntést, átadom neki!
:wink:

Alíz! Hugica hogy van? Táncizik odabent sokat? :lol:

Encike! Egy pohár italtól semmi bajod nem lesz! Sőt, ahogy Zsebi is írta, szerintem is 1-1 pohár finom bor néha-néha még jót is tesz! :wink:

Zsebi! Drukkolok továbbra is, hogy Szabi várja meg Sápyt! AZ meg külön jó hír, ha ennyire elégedettek vagytok vele! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Betyárkodik ma a lányod??? :lol: :lol:
Biztos ő is érzi, hogy apa későn jön haza és így fejezi ki nemtetszését.
Köszi az infót, holnap én is megpróbálom beszerezni a Miku cuccot.
Tortád sikert aratott?????? Fini lett? Gondolom igen. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
Igen,új, köszi:)
Én is ittam néha egy fél pohár sört, na meg egy kiló konyakos meggy is landolt a bendőmben a 9 hónap alatt :oops: :wink: :lol:
Lehet én is bemennék babanézőbe, ha nem gond :roll: Olyan jó ilyenkor nosztalgiázni :wink: De csak ha tényleg nem zavar!!!

Andi!
Állítólag holnap lesz katácás musa, délelőtt elnézünk:)
Kedden nem volt buli, de épp most jöttek meg, és már eleve hangosan beszélnek!:(

Zsu!
Emili is meg van kergülve, vmi biztos van a levegőben :wink:

Lilla!
Megértelek,olyan messzire én sem mennék ha ilyen panaszok vannak:(De a görcsök elmúltak már, ugye?

Mi holnap megyünk anyáékhoz, öcsém jön haza Svédből, hazacuccol :evil: :x Én nagyon haragszok rá,kint volt egy jólfizető, de nagyon kemény állása, és csak úgy ni felrúgja, a mai világban!!!Megértem, hogy fárasztó, nehéz és veszélyes a meló, nem is kell ott maradni, csak keresett volna helyette előbb másikat, mielőtt otthagyja az egészet! :evil: Nem tudom mikor fog találni vmit, itthon biztos nem, addig is lopja a napot, és feléli a kis megtakarított pénzét! :evil:

Ma készen lett az új szemüvegem, de kicsit fura még, meg kell szokni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Zsebi!

Most már biztos, hogy hétfőtől a szüléezeten leszek. Tegnap bejelentkeztem. :)
Szóval küldöm priviben a számom, és szólj nyugodtan, ha tudok bármiben is segiteni.

Puszi
Vendég
 


Lilla! Akkor keresni foglak! Ha másért nem, csak hogy te is meglátogass minket. :wink:

Panka! Ahogy Andinak is írtam, ha minden úgy megy, int az előzőeknél, szívesen látok bárkit!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!!!


Itt vagyunk most anyuéknál innen írok nektek.

Andi:
Na, a fényképező hasznos ajándék lesz mindkettőtöknek. :wink:
Kaptál ma Miku ruhát?
Akkor már be is vannk csomagolva az ajándékok,ügyi vagy.
Biztos írtad már csak lyukas az agyam és elfelejtettem hogy mit kapnak a gyerkőcök Mikulásra?Azt tudom hogy vettél nekik könyveket az Alexandra könyvesboltban.
:wink:
Biztos fini kávét vettél?Én sem kávézom mióta Balázzsal terhes voltam mert ahogy lenyelem az első kortyot összerándul tőle a gyomrom. :? De az illatát én is szeretem.


Zsebi:
Lehet hogy én is benézek majd hozzátok,ha megengeded. :wink:
Egyébként hogy érzed magad?
Gondolom már izgulsz kicsit.

Zsu:
Pannika rosszcsont volt tegnap,van ilyen.
Egyébként biztos valami front volt tegnap mert én sem bírtam Balázzsal. :? Rendetlenkedett,meg aludni sem akart majd fél 4-kor alud el nagy nehezen.
Hajaj mozgólódik a kisasszony rendesen.
Felköthettem a gattyát ha olyan kis örökmozgó lesz mint Balázs. :? :lol:

Panka:
Nem is tudtam hogy szemüveges vagy??? :shock:
Vagy nem kell mindig hordanod csak pl:olvasáshoz?
Na akkor hátha kapsz Katicás plüst holnap.
Tényleg jópofa, láttam tegnap a barátnőméknél,nekik is van.Biztos fog Emilinek tetszeni. :wink:

Megyek átszaladok a boltba,puszi mindnekinek és ha nem jönnék.
KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
aliza
 
 


Aliz! Most azt mondom, gyere nyugodtan! :) Ha akkor majd másképp gondolom, majd szólok, gondolom, azon nem sértődne meg senki.
Egyébként köszi, abszolut jól vagyok, csak most ebben a pár napban inkább pihengetek, majd hétfőtől ismét megpróbálok felpörögni. :) Annyi bajom van, hogy éjszakánként borzasztóan zsibbad a kezem. Ez állítólag a hormonoktól is lehet, illetve a vizesedéstől. Nem vizesedek nagyon, de úgy látszik, ez éppen elég ehhez a zsibbadáshoz. Képzeljétek, ma egészen horrorisztikusat álmodtam reggel. Amikor a férjem és a gyerekek elmentek itthonról, még visszaaludtam, és úgy elzsibbadt a kezem, hogy arra ébredtem, hogy azt álmodtam, hogy a kezemen hasad föl a bőr, és benne nő a kezem, és folyik a vér. Elég borzasztó volt. Ja, és ettől a zsibbadástól még néhányóráig az izületek is fájnak reggelenként. :cry: Más bajom nincs. :)

Tegnap én is megvettem a karácsonyi ajándékokat anyukámnak és a férjemnek. A férjem ajándék a Andiékhoz hasonlóan nálunk is nekem is ajándék, csak ő nem tud róla, úgyhogy meglepi lesz, videokamera. Van egy ősrégi (13 éves) kameránk, de az még analóg, és jó nagy. Egyébként egész jó felvételeket készít, csak macerás, nehéz, nagy. (később folytatom)

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Alíz!
Nem voltunk tegnap a Tescoban, siettünk. :?
Igen szemüvege vagyok, de csak utcán hordom, meg tvhez, bár itthon is kéne, de Emili mellett ez nem megy. :lol:

Zsebi!
Nekem is sokat zsibbadt a lábam, kezem, főleg a vége felé.Akkor megint "jókat" álmodtál :?
Kamera jó ötlet, milyet vettél?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok! Tegnap nagyon itt mászkált a párom mögöttem, azért zártam inkább be :wink:
Szóval sokat gondolkoztam a kamerán, meg sokat olvastam utána, és egészen kiművelődtem benne :) . Először az árak miatt a miniDV-t akartam, de aztán rájöttem, hogy ezzel nem lennék sokkal előrébb, mint a mostanival, max. a méretei lennének kisebbek, de ugyanúgy digitalizálni kellene a felvételeket, mint eddig, meg a kis kazettákkal kínlódni. Úgyhogy végülis maradtam a merevlemezes változatnál, igaz, ez drágább, mint a miniDV, de állítólag most a legkorszerűbb, és a legegyszerűbb. Először a neten akartam megrendelni, de aztán ugyanazt megtaláltam a Saturnban nyitási kedvezménnyel, úgyhogy végülis egész jó árban lett. Ez az: http://www.pixmania.com/hu/hu/755502/ar ... -ezus.html
Jaj, legszívesebben már most odaadnám...

Anyukámnak kávéfőzőt vettünk, olyat, ami filteres kávét főz, de csészés. Ha tavasszal átköltözik, úgyis csak egyedül fog kávézni (bár most is, mert én most nem kávézom), és ezzel lehet 1-2 adag kávét is főzni.
Gergő tőlünk egy nagy Lego kamiont kap a Technics sorozatból, amihez motor is van, tehát valamije mozog :) , anyukámtól pedig egy 500 kísérletet tartalmazó készletet, amiben a kísérletek le vannak írva, és kellékek is vannak hozzá. Nem kémiai!!!!!!!!

Bogi egy frizurákról szóló könyvet, és egy titkos naplót kap. Nem tudom, ez utóbbit láttátok-e, reklámban vagy boltban, nagyon megtetszett neki, de ő elszörnyedt az árán (mit mondjak, én is.... 6000 Ft volt ), az ő fogalmai szerint ez nagyon drága ajándék. :wink:

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!!!


Ketten vagyunk Balázzsal apa Pesten van majd délután jön haza.
Főznöm nem kell mert van kaja,majd még kipórszívózok meg felmosok és a takarítással is kész vagyok, csak gondoltam benézek még előtte.
Ma gyújtják fel a fényeket a Főtéren,ha nem esne ez a sz@r eső akkor felmennék Balázzsal,biztos tetszene neki.Addig hátha apa is hazaérne,de majd még meglátjuk.

Zsebi:
Oké persze majd meglátod hogy fogadsz-e minket vagy sem.
Ááááá dehogy sértődünk meg. :wink:
Örülök hogy jól érzed magad,és jól teszed hogy pihengetsz,használd ki még ezt a pár napot.
Videokamera nagyon jó kis ajándék,mi is szeretnénk majd valamikor venni.

Na egyelőre ennnyi.
Pusszancs.

Kép

Kép
aliza
 
 


zsebi:
Jó kis kamerát vettél,és jól teted hogy a merevlemezest vetted meg, pont azért amit írtál mert a miniDV-t még át kell digitalizálni.(nem magamtól vagyok én ám ilyen okos a férjem okosított ki.) :wink:
Ő is azt mondta hogy ha már veszünk akkor csakis merevlemezest fogunk venni.
jó kis ajándékokat vettél anyukádnak meg a gyerekeknek.
Tényleg nem semmi árak vannak.
Egyébként mit tud ez a napló? :?: :oops:


Na pá.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok Lányok!

Éjszaka melegnek éreztem Dorkát, de nem akartam macerálni a hőmérőzéssel. Reggel viszont egyből azzal kezdtük és nem tévedtem: 37.6. :( :( :( :( A torkát is fájlalja. Délelőtt még virgonc volt, de mostanra teljesen elbágyadt, el is aludt.Adtam neki Panadolt, multivitamint, C-vitamint és fújtam a szájába Bioparoxot. Remélem mielőbb rendbe jön és semmi komolyabb nem lesz. Reggel Bence is fejfájással ébredt, ami nála szökőévente egyszer van csak, szerencsére. De ezt arra fogtuk, hogy tegnap este kapott életében először Claritine-t, bőrgyógyász javaslatára, mivel a lábán csalánkiütésszerű valami van. Claritine-nak is lehet fejfájás a mellékhatása, de már szerencsére el is múlt neki.
Anyut hívtam, hogy nem valószínű, hogy holnap megyünk hozzájuk, ugyanis ebédre meg vagyunk hívva. Meglátjuk hogy alakul a mai nap folyamán Dorka állapota.
Délelőtt karácsonyi pompába öltöztettük a lakást, a gyerekek segítségével. Mi sajnos nem fogunk ma a Főtérre menni, az idő is ramaty és a gyerkőcöket sem szívesen vinném ki ilyen állapotban.

Alízkám!
Tegnap végül nem volt időm becsomagolni a miku ajándékokat, csak keddre a fociedzésre a Dorka csomagját raktam össze. (Fiuk kapnak és ha mi is megyünk Dorka sem maradhat ki. )
Hazajöttem tegnap délben, gyorsan összekaotam a lakást, mert kupi volt, mostam , teregettem, rakott krumplit készítettem, mikulás csomagot összeraktam Dorkának. És mindezek előtt voltam a kispiacon, a Praktikerben, Interspárban. Praktikerben sikerült 790.-ért vennem Mikulás jelmezt. Nagyon örültem neki. Annak meg mégjobban hogy nem az Intersparban kezdtem , mert ott is volt, de ott 1190.-ért. :roll:

Zsebi baba!
Nagyon jó kis ajándékokat vettél, szereztél be karácsonyra, nem is csodálom, hogy szíved szerint már oda is adnád őket. Én is így vagyok vele. De még kicsit várni kell vele. :P :P
Én is kérdezem, Boginak szánt titkos napló mit tud? Mert gondolom van benne valami extra ha már 6 ezerbe kerül.
Kamerát tutira mi is olyat veszünk majd ha veszünk amit nem kell digitalizálgatni, mert az külön macera.

Lépek, Bencém almás-fahéjas palacsintát óhajt. :shock: :shock: Ez azért meglepő , mert a családban ő az egyedüli aki eddig nem szerette a palacsintát.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi!
Gyógyulást Dorkának, meg Bencének is, de már biztos elmúltak a lábán a pöttyök.Mi okozta??

Zsebi!
Tényleg ez a legkorszerűbb kamera.Naplót nem ismerem,mit tud?Aranyos Bogi, hogy így tisztában van az ár/értékkel, én is ilyen voltam, már kis koromban sajnáltam a drága játékokra a pénzt, bezzeg az öcsém nem, pedig próbáltam mindig lebeszélni róla :lol:

Képzeljétek, tegnap este anyával meg egy barátnőmmel retró discoban voltunk:D De nem volt nagy szám, nem is maradtunk sokáig, nem volt olyan jó a zene, kicsit táncoltunk, ledöbbentünk a mai fiatalokon :lol: .El is gondolkoztam rajta, hogy mi lesz majd ha Emili fog discoba járni???Én már most félek tőle.Nagyon résen kell majd lennünk a neveléssel, hogy ne kelljen izgulnunk egy bulizós éjszaka miatt!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?