Sziasztok!
Tegnap Bencéék nyílt óráján voltam, ma meg szülői értekezleten, ami az iskolaválasztással volt kapcsolatos.
Tegnap nagyon ügyesek voltak a gyerekek, játékos matek óra jellegű volt a foglalkozás. Kenik-vágják melyek a páros, páratlan számok, a mennyiségek közti relációjeleket ( < ; > ; = ) szintén ismerik, összeadás, kivonás remekül megy nekik. Csak ámultunk és bámultunk. Persze valamennyire képben vagyunk, hogy miket tanulnak, meg tudtam eddig is hogy jól megy a matek Bencének, de hogy ennyire ügyesek mindannyian azt nem is reméltem. Igaz kicsit még produkálták is magukat a szülőknek, így elég hangosak, nyüzsgők voltak. Persze nem mindenki, Bence is fegyelmezett volt végig. Erre ma hallottam, hogy az ovivezető jól letolta őket, hogy így nem lehet viselkedni, nem iskolaérettek, kivéve egy gyereket a csoportból. (Annak a gyereknek ha kérdezik sem lehet a hangját hallani, azt hozzá kell tenni) Egy anyuka akinek a gyereke szintén jól viselkedett teljesen felháborodott - jogosan - hogy írhatják így le a gyerekeket, köztük az övét is, holott nem rendetlenkedett. Én nem vettem ennyire a lelkemre.
Ma a szülőin pedig 3 jelenleg favorizált iskolából jöttek (tanító nénik, igazg. helyettes) hogy meséljenek az iskoláról, és hogy kérdéseket tegyünk fel nekik . Örültem, mert az Ibolya uti suliból is ott volt az igazg. helyettes.
Ja, képzeljétek, jövő keddi fociedzésen nagy meglepi lesz a gyerekeknek. A Lokiból megkértek pár focistát, hogy jöjjenek el edzésre és adjanak mikulás csomagot a gyerekeknek (összedobtuk a pénzt, mi szülők, egy anyuka meg is csinálja a csomagokat), illetve vegyenek részt az edzésükön. 2 órás edzés lesz kivételesen, apa-fia focival tarkítva stb. Megyünk mi is Dorkával, látnom kell Bence arcát amikor meglátja a focistákat. Hatalmas meglepetés lesz ez a gyerekeknek. Jajj, már én is nagyon várom.
Zsuzsi!
Férjednek nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!!!!!
Majd ird meg hogy sikerült a torta, de biztos fini lett.
Vizsgájához meg száz kalappal!!!!!!
Igen, Bence szerintünk is magas fiú lesz, most is a csoportjukban ő a legmagasabb. Csak nő, csak nő, csak nő...
Panka!
Klassz Emili új vonalzója és a kis képe is.
Nem irtad, hogy az alattatok lakó szomszéd hangoskodott volna. Ezek szerint a keddenkénti , szokásos bulija elmaradt?
Emike jobban van?
Bence oda meg vissza volt a matricáktól, gondolhatod. Nagyon szépen köszöni ő is. Kérdeztem tőle, hogy melyik tetszik neki a legjobban. Erre visszakérdezett: anya, ezt még kérdezed?
(persze hogy a Lego Bionicle-ösök voltak a nyerők)
Ha senki nem kéri a Liberos kupont én lehet kérném. Újabban éjszakára azt használunk, mert minden másból kifolyt a pisi
)
De megnézem majd nem akciós e valahol máshol jelenleg , jó? Ha nem , akkor kellene.
Óóóó, sajnálom, hogy nem volt katicás plüss a Tescoban. Nem, nem én irtam, hogy mikor kapnak, kapnak-e még. Én csütörtökön voltam akkor egész sok nagy plüss volt még, igaz katicást akkor sem láttam. De biztos kapnak még. Esetleg hívd fel a vevőszolgálatukat, hogy ne menjetek feleslegesen.
Zsebi baba!
Konyakozás hatásos lehet valóban. Egy munkatársam a terhességei alatt végig konyakozásra volt ítélve, (persze módjával
), nagyon hamar nyílt a méhszája (amit be is varrtak neki a szülésig, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
) és méhössszehúzódásai is gyakran voltak. Igaz ez sem most volt, mert már nyugdíjba ment az illető, de a gyerekeinek nem ártott az italozás
, egyik közgazdász, másik orvos lett. A konyak pedig hatott.
Zsebi, egy hülye kérdés, amire lehet előre nem is tudod a választ, de azért megkérdezem, hátha mégis: ha megszülsz benézhetek-e hozzátok, vagy inkább ne zavarjak? Nem sértődöm meg a nem-leges válaszon sem, megértem azt is.
Lilla!
A görcseid teljesen megszüntek?
Nagyon klassz lesz szerintem a szülészet gyakszid, irigyellek érte.
Végül melyik rezidensi lehetőséget fogadtad el? És mik közül választhattál?
Albérlet kereséssel hogy álltok már?
Anita!
Nagyon jók a Picasán az új képek Anna babáról. Édes mindegyiken nagyon.
Bea, Alíz, Évi, Márti, Zita, Kriszti !
Merre vagytok???????????????????