Köszi a hiányolást
Vagyogatok, csak sajnos legtöbb esetben olvasóüzemmódban. Újra összenőttünk a csajjal kétév elteltével. Olyan szinten, h alvásidő alatt sem tud leválni rólam, ha megérzi, h otthagytam, rögtön el kezd bőgni
Amúgy sem alszik vmi jól újabban, mondjuk az segített, h ideiglenes átköltöztettük az ágyát a mi szobánkba és legalább reggel nem üvölt ébredés után, de a délutáni alvások megagázok
Neet,
Köszi
és nem gond, h visszatáncoltál
Időközben anyós is vett a csajnak egy sínacit kabáttal, bár a kabát egy picit nagy, de így legalább testépítőnek nézhet ki a lányom
Lindi,
Köszi a további infot a mom-os fotózásról
holnap lehet, h mi is megpróbáljuk, bár gyaníthatóan hétvégére való tekintettel ezren lesznek
Hétvégétek miatt meg irigy-mirigy
És minden gyerkőc szépséges a mosolyolimpián
Kata,
Akkor ezek szerint jól gondoltam, h akit látok az Ákos
Mire megkérdeztem volna, addigra már más meg is tette
Tinu,
Mindenesetre irigylésre méltó Tünci haja
Hogy vagytok?
Gondolom már ti is túl vagytok az afp-n?! Cipekedéshez kitartást!! Én az a típus vagyok, aki ragaszkodik a babakocsihoz, ha gyalogosan megyünk, mert Adél irtóra lusta sétálni
úgyhogy inkább megemelem egy-két helyen a babakocsit üresen, mint hogy Adél sejhaját cipeljem akár kilométereken keresztül is.
Ríd, Votiv,
Köszi a rám gondolást
Adél mellett az ember már el is felejtkezik róla
Votiv,
Adél meglepő módon kapott egy nagy fifi babát
egy bevásárlókocsit, mert most ez volt még a sláger, meg még egy-két apróságot. Jó magamnak meg egy órát szerettem volna, de hát sajna nem találtunk olyat, ami elképzelésem lett volna
Mindenesetre azért vacsiztunk egyet a leroyba, bár Adél társaságában azért nem volt olyan felemelő és romantikus
LiliRózádat alig ismertem meg a képen, igazi kishölgy most már!
Jártok még pacizni? Talán most már mi is eljutunk, végre lesz egy-két szabad szombat, csak most meg lehet, h az ünnepek miatt lassan vége lesz ebben az évben?
Deni,
Igen, kb. havi szinten küld engem is a mi jó dokink
de végülis annyira nem zavar(na) a dolog, csak hát Adél miatt karcosabb
De legalább most már délutánra is lehet menni, úgyhogy a jövő heti uh-m már délután lesz és így talán Adél is jobban kibírja.
Hóemberépíés bizti nagyon klassz lehetett
Mi újság Veletek? Alig írsz magatokról
Rylie,
Gátemeléses sztori azért tényleg nagyon kiábrándító, teljesen megértelek.
Orrfújáshoz nincs sok tippem. Adél viszonylag hamar rájött, h hogyan kell. Egyszer-kétszer muttattam neki, eleinte ő is a száján engedte ki a levegőt, aztán egyszer csak rájött.
Súly miatt meg tényleg ne aggódj, nincs két egyforma gyerkőc
Emmáknak és Katáknak utólag is nagyon boldog névnapot!!!
Szrek,
Tényleg mi lesz akkor, amikor bejelented majd a tesót?
Macs,
Szegény Füli, annyira vacak dolog ez a szájpenész
Gyors gyógyulást!!!
Álmos baba gyöngyörű, nem semmi méretekkel!
Vmit tudhatnak a cickók!
Ha jól emlékszem, akkor ugye te írtad, h ha egy profi uh-st akarok, akkor menjek Hajdú Krisztinához?
És az is rémlik, mintha említetted volna, h a Bartókon is van? A praxisban?
Ancsi,
5 fokos dilemmádat teljesen megértem. Adélt én is jó ideig nem vittem levegőre, aztán utána is csak szép fokozatosan. Csajaid gyönyörűek, Adrika bizti nem éhezik
és hogy már miket tud, ügyes csaj!
Johi,
Pipihúsevés
Fannid sportötlete nagyon kúúúúúúúúlll!!!
Barbi,
Afp-hez grat és én is nagyon nagyon kivi vagyok!!!
És ide minden canellonis recepttel, Alexet és engem nagyon felcsigáztatok
Én is szoktam időnként csinálni, de ezeket a recepteket nem ismerem, úgyhogy plízzz, küldjétek és ne kínozzatok!!!