Sziasztok!
Ancsi: Köszi, utánanéztem, meg elmondta a dokim is, van műanyag spirál ez hormontartalmú, van orvosi fém, meg van arany. Hormontartalmút nem szeretnék, de nálam csak az jöhetne szóba, mert az aranyat nikkellel keményítik, így az is kiesik. Nem vagyok egy egyszerű eset, ekcéma, fémallergia minden ami kell. Levi úgy néz ki nem örökölte az én hülye bőrömet, de lehet hogy Dorka nem ússza meg. Minden fürdővizébe teszek pár csepp olajat. Pár napig kihagytam, már száraz foltos lett a bőre, így visszatértünk az olajos fürdőhöz.
Anyany: kicsit utánanéztem Levi mit mikor csinált. Kb ugyanakkor fordult hasra, mint Zsófi, de csak 7 hónaposan fordult vissza. Utált hanyatt feküdni, mindig hason volt. Előbb tanult meg felállni, mint felülni. 6 hónaposan már ülve játszott, de nem tudott felülni, hasonfekvésből elég nehéz volt megtanulni felülni, vicces volt, ahogy maga alá húzta a lábait és addig hátrált a kezével, amíg átbillent a popsijára. Ezt addig addig próbálgatta, míg félúton megállt és elkezdett mászni. Visszatérve 6 hónaposan felállt (remegő lábakkal a fürdőkádban először), 7 hónaposan felült és mászott, 8 hónaposan lépegetett kiságy mellett, asztal körül, 11 hónaposan elindult, 1 évesen 5 szót mondott.
Úgy kezdett ülve játszani, hogy apa oldalt feküdt az ágyon, a hasához ültette a kisfiát, így nem tudott elesni. Először meglepődött, aztán már nem nagyon maradt el hason sem, folyton kepesztett, hogy ültessük fel.
Mondjuk Levi mindent korábban csinált, féltem, hogy még nem elég erős a lába, meg a gerince, de a védőnéni megnyugtatott, hogy bízzam rá a fiamra, nem csinálná, ha nem bírná el a lába.
Talán Dorka nem sieti el a dolgokat, sokkal később emelte a fejét és nem tudja még sokáig megtartani. Én nem bánnám, ha nem sietné el a dolgokat.
Gégéé: 38. hét
most már nyugodtan mehetsz szülni!