Sziasztok!
Na végre ide jutottam
A héten többször neki álltam olvasni és irni, de Máté keresztül huzta a számitásomat.
Ahogy leültem rögtön felébredt az alvásból mintha érezte volna mit szeretnék csinálni
.
Rólunk csak annyit hogy lassan meggyógyulunk, már alig köhög és csak napi egyszer kell már kiszivni az orrát.
A rosszhir az ,hogy az orvos beutalta Mátét a kardiologiára, ahova csak januárra kaptunk idö pontot.Azt mondta az orvos, hogy nem kell megijednem, csak most hall vmit ,lehet a betegségtöl jött ki neki, de a tüdeje tiszta.Ez volt a mult héten, hát csak reménykedni tudok, hogy nincs semmi baja.
Amugy iszonyat jo a kedve, és egyfolytában állna, meg probál menni kapaszkodva.Na meg persze, nem tudom kinél van már olyan probléma, hogy alig lehet felöltöztetni ,meg bepelenkázni, mert mindig forog ,sehol nem képes nyugodtan maradni, még a fürdés is szenvedés most, mert ö nem akar hanyat feküdni, csak állni, és hát kénytelen vagyok igy megmosni őt.
De az biztos, hogy erösödik a lába és ha igy folytatja hamarosan elindul.Csak reménykedem ,hogy egy kicsit még huzza a dolgot és nem lesz olyan bátor hogy ha megtud kapaszkodás nélkül állni akkor el is indul.Bár vakmerö az már tuti.
nebula: Sajnos nem tudom mi lehet az a kiütés a kicsi szája körül, de én a sajtra tippelnék, ha azt adtál neki.Máténak, bár nem a szája körül hanem az arcán jött ki egyszer pár hete, a tojástol, mert megkostolta a bundáskenyeret
Én ugy orvosoltam a bajt, hogy csak olyan kajcsit adtam neki amit szabad volt adni, és hintöporral kenegetem az arcát hogy száritsa le a pöttyöket.De én is csak tippelek, és inkább az orvossal beszéld meg.
juditkecskenét: Remélem hamar tul jut már Nimo ezen a betegségen.Jobbulást neki.
nekem is küldhetsz kérdö ivet, a cimem: rakovics.timeakukaccitromail.hu
lusie:Nagyon jo ötlet volt töled a fotoalbum.Nagyon szép lett.tök jó hogy ilyen sokat eszik Petike, és mennyi foga van már
Mi most küzdünk az 5. kel.Nagyon szépen fejlödik,nagyon aranyos a képeken
És örülök, hogy még van tejcsid.Jok Olcsika "aranyköpései"
cicuka78: Nagyon édesen ül Kristóf.Nagyon jok a képek.
kmanna: jobbulást Pankának.nagyon ari kép
Remélem nem kapjátok el a bárányhimlöt.
Kacika: Utolag Boldog Név Napot Kivánok.
panny: Gratula a kisfiad gyözelmének.Nagyon büszke lehetsz rá
Nagyon aranyos a képen Olika.Nekünk is van ilyen kockánk, de Mátét nem nagyon köti le, néha a kutya és a macska képe érdekli de csak nagyon rövid ideig.Márk is nagyon aranyos, és mekkora érme van
mni:Nagyon édi Lilike, az a mosoly...
Nagyon jok a téli képek.
Pepike: Jo a hócsalád, nálatok ennyi hó volt
pumperka: Jo a télizsák, és jo hogy igy be tudod kötni Zsombort.A miénken sajna csak alul van lyuk az öveknek, sajna nincs a felsöknek.De mi ezt kaptuk kölcsönbe és hát enek is örülök nagyon.Nem kell venni, csak figyelnem kell nehogy kiessen Máté mikor elunja magát és kifele mászna a kocsibol.
Tündérmanó: jobbulást neked és Rékának is.Remélem semmi komolyabb nem történt veled.
petramama: jobbulást neked is.Remélem ti is megusszátok a himlöt.
kiszazsu: én is igy vagyok Mátéval, mert nem sok idöt hagy nekem.Ha itt ülök ö is ide ülne és hát ez nem teszjot a kis szemének, igy inkább nem is ülök a gép elé, csak mikor van idöm töle.Örülök, hogy meggyogyult Vikó.
szilvánusz: Nagyon aranyosak a képek Marciról
Biribon:nagyon édes Luca ,föleg a az a kép tetszik ahol bele mászik a fazékba, látszik már most igazi háziasszony lesz
kolyok:A te Mátéd már jol elhagyta az én Mátémat.6 fog az szép.
Fuhhh, remélem senkit sem hagytam ki, igazatok van abban ,hogy aki tud az szakit idöt az irásra, de van amikor ha szeretné az ember akkor sem sikerül
De én is probálkozom hogy ide jöjjek közétek, de van egy kicsi fiacskám aki sajna nem marad el egyedül 5 percre sem, igy én csak ritkán fogok tudni jönni, de annál többet fogok irni
na ez legalább egy jo oldal lett, na jo csak fél
Na megyek most már aludni mielött felkel az én kisfiam enni mert most evés nélkül aludt el fél 8 kor.Jó éjszakát mindenkinek.