Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mkinek a segítséget! A feldolgozása folyamatban van.

Tündérmanó!
Tényleg rossz belegondolni, hogy hogy leestél. Javulást nektek!

Bárányhimlő elleni oltást én beadattam Leventének. Nimónak még nem.

Szilvánusz!
Marci tényleg csoda édes, szép kiskölyök!

Biribon!
Ne legyen bűntudatod. Én is kiabáltam már párszor, dehát mi is emberek vagyunk, és néha igencsak fáradtak....
Én sem lettem még nagylány, holott éjszaka 13 órát is kihagyunk a szopival...
Mi lett a puklival?
Mellügyileg, hasügyileg :cry: :cry: Nekem rettenetes a hasam....melltartó még csak van, de hastartót nem hordhatok....Ha lesz pénzem összetöretem ott a zsírsejteket, kiáramoltatom a nyirokkeringéssel, ultrahangozom, árammal fogyasztom stb. stb. Olyan kezelések léteznek, hogy mi egyszerű halandók nem is gondolnánk, és csak nézzük a sztárokat, modelleket a címlapokon, hogy hogy csinálják - hát így (meg mellé még a retusálás)...
Luca csodaédes a fazékkal, de alább is....Én is engedem hogy marcangolja a kajákat, kenje, stb. Így ismeri meg a dolgokat...nagyon élvezi. Én a takarítást nem annyira....(sokan néznek rám mint egy ufóra - hogy ő ilyet sosem engedett)

Nekem is rosszul esik hogy többen nem jönnek....Nem időhiány az, egyszerűen nem akarnak...Nálam kevesebb ideje nem sok embernek van.... :cry: /tisztelet a kivételnek - és Szilvánusznak aki őszinte, és pl. Patinak aki be be jelentkezik, hogy gondol ránk de nem tud jönni/ Ja és Potykának is elég nyomós indoka van pl. 5 kiskorú
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2008.11.28 10:19-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Biribon, nagyon édes Luca a fazék felett! :lol:
Én még nem lettem nagylány, szerencsére! Remélem minél később jön meg, nem hiányzik! Az egész terhesség-szoptatás időszakban ez a legjobb, hogy nem kell menstruálni. :P
Vendég
 


[quote="juditkecskemet"] írta:juditkecskemet
Nekem is rosszul esik hogy többen nem jönnek....Nem időhiány az, egyszerűen nem akarnak...Nálam kevesebb ideje nem sok embernek van.... :cry:


Egyet értek. Én is így gondolom. Bár mindenkinek sokkal kevesebb az ideje a gyerkőcök mellett, de negyedórát sztem mindeki tudna naponta szakítani. :cry: A topik meg olyan, amilyenné a benne lakók teszik.

Tegnap óta én is újra nagylány lettem. :twisted: Nem hiányzott!!!!!!!!!!!!!!!! Na, jó a nappali szopikat kb. 2 hete drasztikusan lecsökkentettem, de éjjel még mindig a szopi a tuti visszaaltató.

Biribon! Tök jók a fotók! Én ennyire nem engedem maszatolni. :oops: Az etetőszéke így is állandóan tök dzsuva. (így kell ezt írni??? :oops: )

Szilvánusz! Szia. Azért jöhetnél gyakrabban!!!! Ez a Marci gyerek. Azt hiszem mindenki ilyan kisfiúra vágyik. (Na, jó én már lemondtam róla. MI olyat nem tudunk.) Jó lenne már élőben is látni titeket.
Kellene valami karácsonyi-mikulás talit csinálni. Hmmmmmmmmmm????? Ha gondoljátok felajánlom erre a lakásunkat, csak mi sokaknak elég messze vagyunk. De pl. ki lehetne bérelni a Beuska által nyáron ajánlott helyett a Szt. István parknál.

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 

 
 

Aki el akar érni, az tudja a telefonszámomat és az e-mail címemet is!

Sziasztok, mindenkinek további jó babázást!
Vendég
 


...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Jó reggelt Csajok!

Harapunk ma, mint a fagy....

Teljesen egyetértek Juditokkal! És az is tuti, hogy mindenki arra szánja az idejét amire akarja. Persze nem erőszak a disznótor!

Petramama: Mit jelent az, hogy drasztikusan lecsökkentetted? Hányszor szoptatsz? Nem hagyod, hogy full kiürítse?
Nekem most kellene kettőre levinnem a szopik számát, de egyszerűen szétrobbannék ha egyet kihagynék. Borogatom, igyekszem, hogy ne szopizza ki mindet, de mégsem akar csökkeni a mennyiség. A háromra csökkentés is igen kemény volt.

Még én sem vagyok nagylány. De jó ez így, nem hiányzik!

Jó kedvű, szép napot!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Monácska!

Te most miért is törölted magad????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Lusie! Én napközben már csak max. altatáshoz szopiztatok, de az meg nagyon kis mennyiség. Este és reggel teljes adag szopi van még. Próbálom magamról leszakítani a gyerkőcöt, hogy egy kicsit szabadabb legyek. :oops: Most már csak a folyadékbevitel miatt aggódom, mert hát nem naygon akar inni semmit sem. :shock: Már nem tudom mit próbáljak és miből. :roll:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Értem! És mit adsz Neki "tejpótlásként"?
Én kaják után pohárból, vízzel itatom. De valóban aggaszt a mennyiség, hiszen közel sem annyí így a folyadékbevitel, mint az 5-6 szopival. Cumisüvegből nem akar Boróka sem inni?

Mona: Azért egy indoklást tényleg írhatnál!!!

Szilvánusz: Tényleg nagyon hasonlít Rád a szőke herceg!!!

Biribon: Nagyon édes Luca! Nekem tetszik, hogy így hagyod érvényesülni, akár még a fazékkal is! Tuti jó képek!
Mellügyileg ne bízz nagyon! Ha tényleg több babát akarsz, akkor bőven ráérsz még a mellplasztikán agyalni.
A pocak visszahúzódás pedig tényleg sokkal lassabb így második esetben. Érthető, hogy a harmadiknál méginkább. De hátha tényleg csak lassabb! Türelem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lusie 2008.11.28 10:36-kor.

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Szilvánusz!
Nekem is feltünt, hogy milyen különlegesen szép selymes hatású haja van a kis tökösnek, a mosolya.....

Biribon!
Érdekes nekem a melleim alig változtak a 3 terhesség és szoptatás alatt, bár rám a kilók is feljöttek, szóval lehet, hogy csak belehíztam a kinyúlásba. A régi B,C-ből mostanra D lettem. Az alvós képen mint egy kis bundás nyuszó-muszó olyan Luca. Ja és kéthetente én is kibukok egy napra...
Érdekes ez a menzesz dolog is, mennyire egyéni. Nekem 5 hónapnál jött meg, pedig még javában szoptattam vagy 8-szor meg éjjel is. Most is amikor kéri mindig van szopi,(na jó csak majdnem mindig) így még mindig van 7-8...., és azóta is mégegyszer bejelentkezett Piroska.

Kölyök!
6 fog, akkor Máté se kispályás. A szopi közbeni írás már nekem se a régi....

Panny!
Igaz, hogy a fenekem nagy volt mind a két gyerek után, de a hasam mindig jól visszament, a csíkok is nagyon jól elhalványultak, de most a 3-nál nekem is sokkal nyúlottabb lett a bőr...

Zsuhoz hasonlóan én is érzem, hogy ahogy nőnek egyre kevesebb a szabadidőnk!
Bár Szilvánusznak is részben igaza van, arra van időnk amire szweretnénk. Részben, mert azt azért gondolom mindenki érzi, hogy ez sem ennyire fekete vagy fehér. Drasztikusan nem mondhatok nemet egy csomó mindenre(pl a gyerekeimre...a fenének van kedve holnap egész délelött egy rajzpályázat megnyitóján lenni, délután egy gyerekzsúron ami olyan messze van, hogy nincs értelme hazajönni...pedig nekem most nincs kedvem arra időt szánni, hogy közben egy olyan szülőt hallgassak aki képtelen mást meghallgatni, csak nyomja a szöveget...legfeljebb kint sétálunk addig a fiúkkal...)
Nekem most nagy segítség, hogy merem megint hosszabban kint altatni Zsombot (jó meleg a zsák :D ) Így most megint van egy kb 2 órásw alvásunk amit kint ejtünk meg, mert bent sokszor márcsak 10 :shock: perces alvásokkal szúrta ki a szemem Zsomb. Érdekes ő hordozva se aludt hosszan csak egészen pici korában... :? :? Viszont imád a hátamon lenni, ha porszívózok, vagy felmosok. Lenyűgözve nézi a takarítóeszközöket a magasból :lol:

Voltunk tanácsadáson is,de elötte a fiam gyorsan egy egyenletet állított fel, hogy mennyi főzit egyen elötte, ill, öltözködés közben mennyit kakiljon ki, hogy aztán a mérlegen pont 10000 grammot nyomjon. Mindemellé 71 cm.
Szerintem mi vagyunk már az egyetlenek akik nem ülünk fel magunktól.... Maradt csak a kúszás, de érdekes valahogy egyáltalán nem zavar, és nem aggódom.


Bárányhimlő: Áronnak nagyon enyhe volt, Csengének dúrva, de szerencsére szövődménymentes....

Hívnak.....
:lol: [/b]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.11.28 10:58-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Hú mennyien írtatok amíg összehoztam ezt a hsz-t.

Mona :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
már megint lemaradtam valamiről pedig mindent olvasok

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!

Panni! Hát, én is csak 2. gyerek utánra nézelődöm... :oops: :roll:
Hát, igen. Én már éjjel-nappal melltartóban vagyok, mert egyébként zavar. Persze lehet, hogy másnak nem lenne ez még annyira zavaró, de nekem igen... :?
Hűh, akkor még hasfalilag is várhatok "jó" dolgokat... Nekem is most még szépen visszament látványilag, de hát az sem olyan, mint volt. Nagyon puha, löttyedt. Talán érdemes lenne még a 2. terhesség előtt alaposan visszaerősítenem. Hátha úgy kevésbé lesz problémás.
Néha eszembe jut, hogy így, hogy még nem jött meg, honnan és mikor fogom megtudni, ha esetleg újra babát várnék? :roll: Nektek ez nem jutott eszetekbe?


JuditKmét! Továbbra is minden elismerésem, hogy ilyen ügyesen haladsz a sulival! Nektek maszatolós képetek nincs? :D
Pukli ott van még, de azért nem vészes. Mint látszik, azért a képeken sem igazán észrevehető, csak a múltkor pont olyan képet választottam, hogy illusztráljam. Valószínű, hogy a növekedéssel majd el fog símulni, de azért figyeljük.
Te azért a többiekkel nem tartod a kapcsolatot a másik topikon keresztül?

Petramma! Én sem gyakran hagyom ennyire maszatolni. De azért néha belefér. :) Annyira kíváncsiskodott a fazék után, hogy engedtük, hogy felkapaszkodjon az asztalra és megrohamozza a lábost. De ezt is csak azért tettük, mert a puliszka számára is ehető kategória és nem is zsíros, foltot sem hagy. :) Még banánnal, almával, répával, barackkal hagytam ismerkedni, maszatolni.
A mikulás-karácsony tali szerintem jó ötlet. Messzi van még a szülinapi és nehogy már amiatt kicsit ellustuljon a csapat, mondván, hogy majd úgyis akkor lesz tali. Addig még egy nagyobb bőven belefér. :D

Lusie! Nagyon nem irigyellek. Nehéz lehet ez az elválasztás...
Nekem is szoktak lenni csomóim, van, hogy egy napig ki sem tudom masszírozni, fejni, de szerencsére gyulladás még nem volt belőle. Tegnap este óta is van egy fájdalmas csomóm, még nem sikerült eltüntetni. :? Most vagyok rajta az ügyön.

biribon
 
 


Én is lemaradtam az írás közben! :D
Viszont ez meglepett, hogy Mona ilyen hirtelen törölte magát! :idea: :o :( :shock: Miért?

Pumperka! Jó neked, hogy úgy érzed egész jól egyben maradtál. :) Nekem B-ről rögtön D-re ugrott a melltartó méret. :o
Édesek lehettek takarítás közben ahogy Zsombor pislog a hátadról lefelé. :D Én eladtam teszveszen a Chicco kengurunkat, most gondolkozom, vmi másik hordozón. A mei tai ezek szerint bejön? Kényelmes?
Bárányhimlő. Én úgy hallottam, és mások írásai alapján tapasztaltam, hogy a tesóknál egyre durvább. Gondolom, az első tesónál a baci már hozzászokott ahhoz a védekezőmechanizmushoz ami a tesóknál nagyon hasonló lehet. Bár ez csak feltételezés...

Petramama! A cumisüveges tejbevitelen kívül nálunk sincs más folyadékbevitel. Pedig jó lenne próbálgani. Az Avent itató nem jön be. A Nubyt ki kellene próbálni.

biribon
 
 


Lusie, Petramam!
A folyadékkérdés nálunk se áll még sehogy. Főzinél néhány kortyot elfogad vízből, de inkább csak csurgatja ki a szájából a vizet......
És igen... Tegnap este először én is elgondolkodtam, vajon hogy is fog ez abbamaradni? Remélem érzelmileg sikerül majd mindkettőnknek a lehető legjobban kijönni a szopi abbahagyásából. Most még úgy tünik, hogy Zsombnak ez a legfontosabb a világon,és egyre nyilvánvalóbban jelzi, ha igényli. A hétvégi nagyágyas hancúrnál reggelente van hogy 5-ször kiszolgálja magát... De az is lehet, hogy hamarabb úgy dönt, hogy köszönöm anyám elég volt, mint azt én gondolom... :lol:
Mindenesetre én nem akarok semmiféle időpontot kitűzni az abbahagyásra (erre jutottam tegnap este)

Mikulás tali jó 5let!!!! :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Biribon!
A Nubi csőrösből Zsomb egyáltalán nem érti hogy kell inni. Még a síma pohár az amivel leginkább boldogul, de két korty után nem érdekli az sem. :wink:
Mei tai kényelmes, bár nem egyből találtam meg azt a kötési magasságot ami mindkettőnknek kényelmes és a kezeimet is jól tudom használni közben.
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.11.28 11:14-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Hellóka!

Eltűnök néhány napra, és csak kapkodom a fejem. Mona! Miért?

Sajna betegek voltunk/vagyunk, ez a Tsz/1. most leginkább rám és a férjemre vonatkozik, de a kölkök sem százasak. Mondjuk nekik csak kicsit folydogál az orruk, néha egy-egy köhintés, de engem rendesen ledöntött. Nyilván mert túl nagy volt az arcom, hogy bezzeg én nem kapok el semmit... Erre sikerült a gyomros és a taknyos vírust egyszerre beszedni, hm, jó volt :shock: Azért most már alakul, lehet, hogy túlélem.
Viszont Marci éjszaka olyan műsorokat rendez megint, hogy ihaj. Most éjjel is 10-1 között szinte végig fent volt: hol bőgött, hol dünnyögött, hol csak úgy nézte a plafont. Aztán bezzeg reggel 8kor úgy kellett felvernünk, mert vinnem kellett Flórus oviba.

Szilvánusz: csuda szép, csuda helyes, csuda szőke! Ugye ezek a Marcik :wink:

Biribon: mell: hááááát, nekem már nagyon nem olyan, mint régen volt, és a push-up tényleg csak a levételig adja meg az illúziót. Úgyhogy, ha egyszer sok pénzem lesz (nem ülök a repülőre), hanem megplasztikáztatom. A férjem persze aszongya, neki így is kellek
:wink: de engem zavar.
A hasam szerencsére oks. Nem lettem csíkos, és a császár hege fölötti plötty is határozottan kezd kisebb lenni.
Luca nagyon cuki alábossal (is)!

Pumperka: örülök, hogy ilyen jól bevált a kint altatás! Nálunk az oviban van 1-2 olyan anyuka, hogy ihaj (pl. rendszeresen mondja az óvónéninek az egyik, hogy riogassa a gyerekét, hogy semmit sem fog a Mikulástól kapni, ha ilyen rossz... a kissrác meg olyan szomorúan néz ilyenkor mindig. brrr) de egyelőre kimerül abban a dolog, hogy reggel 5 percre és délután 5 percre találkozunk. Jó lesz majd, ha zsúron és egyebeken órákat együtt kell töltenünk...
Az ülés miatt meg tényleg ne aggódj szerintem. Én is leálltam az összehasonlítgatásokról, mert csak azt értem el vele, hogy folyton agyaltam. Szerencsére Mártonom ügyesen mászik hátrafele, 1-2 bizonytalan lépést előre is, és 4kézlábból felül. A többi meg majd jön a maga idejében.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Az előző hsz tanulsága: nagyon szeretem a "hogy ihaj" kifejezést :lol:
Taliban én is benne vagyok!

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula!
Jobbulást. :wink:
Vannak azért nálunk jó fej szülők, csak most tudom, hogy ottlesz az a bizonyos, és egyszerűen nem értem miért nyomul nálam, ha annyira más elveket vallunk ez már kiderült..
Egyébként az ecseri várban lesz a zsúr. Ismeritek?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Akkor mikulás tali:

petramama
biribon
pumperka
nebula

És már csak időpont és helyszín kellene!

Beuska! Ha olvasol minket: lehet ott a Szt. István parknál azt a bizonyos helyet még kibérelni? Sajnos már fogalmam sincs a nevéről.

Pumperka! Jó hosszú napnak néztek így elébe. Mi is megyünk holnap szülinapi buliba, Velencére ismerősökhöz. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


off:(valamiért nem megy a privi)
Bocsi Judit 18! :oops:
Bár az alsó luk a zsákon nem oda esik ahol a kocsijainkon van, de mégis tök jól be tudom kötni a nagy Bergonba is, meg a kicsi Cam "pláza" kocsinkba is. :wink: :wink: A teteje lecipzározható, és akkor az alja csak símán használható egy gyapjú alátétrnek, ha nincs annyira hideg...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka: nem ismerjük a helyet. ki lehet bérelni gyerekzsúrokra?
Nálunk is vannak ám jófej anyukák, csak azt természetesnek veszem :lol:

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nekem a házitali ötlet jobban tetszik, mert szerintem sokkal kényelmesebben, kellemesebben, otthonosabban lehet lenni. De persze a házigazdának nem kis meló, meg attól függ, hányan lennénk, van-e elég hely...

Most altattam Lucát, nagyon nem akarta megadni magát. Nyűgösködött, dobálta a cumiját, sírt. Na sírás közben kicsit orvvul a nyitott szájába nyúltam és úgy éreztem, hogy az alsó 1-esek áttörték a fogínyét! :D :lol: :D :wink: Lesz foga Lucának is! Juppí!

biribon
 
 


Niki: a képek, -mint mindigy- nagggyon jók!!!! majd szólok, ha már én is profi vagyok :lol: :lol: :lol:

szia Mosoly!!!! Gyönyörű a neved!!!!!!!! Jössz a szülinapi bulira???

Kacika: küldd hozzánk a szüleidet!!!!!! Én már nagyon szeretném, ha túlesnénk a bárányhimlőn!!!!!!! és akkor nem kell féljek, hogy ha majd nagyok leszenek, akkor éri utol őket. Úgy hallottam, nemcsak terheseknél veszélyes, a férfiaknál impotenciát is okozhat. Szóval, ha én válszthatnék, akkor most lezavarnám a himlőt mindkét pulyával.

Biribon:
[quote]H írta:a a kezeimet a magasba emelem, akkor kb. a megszokott, elfogadható állást érem el. De úgy csak nem lehetek egész nap!

Há mé nem???????????????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól kiéheztetted a kiscsajt, hogy így nekiugrott a fazéknak!!!!

Panny: ügyi a legnagyobb kiscsavód!!!!!!! :D

Mona!!!!!!!!!!!!! MIVAN?????????????????????????? Azért nem fer, csak így ukk mukk fukk tovább állni!!!!!

Magunkról: bálba vótunk
(és most képek tömkelege jön )

Kép
Kép
Kép

Találós kérdés: több füle van, mint foga. M(k)i az????
Megfejtés, a veresegyházi asszonykórus, de jelen esetben van még egy érvényes megfejtés, ld. az alábbi képen:
Kép

És végül még egy utosó kedvenc:
Kép

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta!
Nem is tudtalak elképzelni i8lyen jellegű ruhában. :shock:
No de most már nem is kell :lol: , gyönyörűek vagytok!
Az ilyen anya-lánya fotókat imádom. Nemcsak azért, de olyan magazinba valók. :D


Biribon!
Nálunk is most aludt el Zsomb, nekem meg el kellett tolni a boltig meg vissza. :lol: De legalább bevásároltam a hétvégi kajákhoz. :wink: Csak ez azt jelenti, hogy neki is kellene állni, mert holnap már nem lesz ilyesmire idő...
engem meg a kilóim zavarnak, gyanítom, ha fogynék jelentősen megereszkedne rajtam is néhány dolog :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Fanetta!

Tök jó képek!!! Hol vót az a bál? Kölcsönöztétek a rucikat?

A fül kontra fogra nekem először a Mónikashow ugrott be, de a Te fiad viszi a pálmát! Nagyon tündéri! A pancsis kép is tök jó! Gondolom Fanni (is) élvezte! Anyáskodó típus egyébként???

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Fanetta!
Csodaszépek vagytok! A ruhátokat csináltattátok?
Nem írtad meg hogy mikor tartjátok a Nimród napot!?

Biribon!

Eddig Nimónak sem volt foga. Most meg miután az első kijött, a másik 3 egyszerre jön...szegénynek jó piros és be van dagadva az ínye...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Hú, én most próbáltam alaposan visszaolvasgatni, hogy miért is törölte magát Monácska, de semmi nyomós okot nem találtam, pedig nagyítóval keresgéltem :roll: :roll:
De az is lehet, hogy én vagyok egy érzéketlen tuskó, akinek szinte minden mindegy, hogy mi van. :? :?(na ez azért így nem igaz) Vagy csak a helyzetfelismerőképességem nulla.....?
Bánt, hogy nem értem. :roll: :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Judit!
Nekünk nem piros, hanem gyulladt fehér ott ahol jön a fogunk. :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


[quote="lusie"]
írta:
lusieA fül kontra fogra nekem először a Mónikashow ugrott be,

Csúcs a meglátás.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Lányok!

Mi az az étel ami fogja a székletet? A banánról tudom, de most Luca bogyózik és nem szeretnék olyan ételt adni neki ami tovább fogná. Tegnap pont ezért alma-őszit, meg alma-szilvát kapott. A szilvában és az ősziben reménykedem.
Most viszont vmi főzelékfélét szeretnék neki adni. Ilyenkor mit érdemesebb és mit nem ajánlott?

biribon
 
 


Fanetta :lol: :lol: :lol:
Ruhák gyönyörűek (naggyon jól nézel ki!), gyerekek édesek!
Szüleim mennek 8) :lol:

Pumperka,Mona-t én sem értem, én is nagyon szeretném érteni :roll:

Biribon, tünemény a kis kotnyeles :D

Mell, has...ne is mondjátok. Ruhában nem tűnik olyan rossznak a helyzet, de meztelenül...De nekem főleg a mellem lett gáz. Csíkos is lóg is, és a fő szívás benne, hogy csak 3 hónapig tudtam szoptatni, tehát olyan nagyon nem is volt intenzíven igénybe véve. :roll:

Szilvánusz, Marci annyira szééép. Komolyan, szép![/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 13:48-kor.
Vendég
 


Biribon!
Borsó, brokkoli, karfiol, kelkáposzta.... Krumplival add, akkor nem olyan hirtelen a "hajtóerő" :lol:
Egyébként a körte is hajt, ezért a banánt általában azzal párosítom, így egész jó, semleges a hatás.

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Lusie! És a s.tök, s.répa? Azoknak mi a hatása? Mert brokkolim van fagyasztva és s.tök, s.répa is. Akkor mivel keverjem?
Akkor körtét kap most desszertnek. :D

biribon
 
 


Pumper: akko ketten vagyunk már tuskók!! (bár szenrintem csupán kimaradtunk valami háttérfolyamatból :roll: Tudod, mint amikor a viccnek csak a csattanóját hallja az ember (érzi!), és bámul ki a fejéből, hogy miért röhög mindenki)

Juditk: nem írtam, mert nem tartjuk mi a névnapokat. Anyósom tartja mindannyiunk helyett, ő ugyanis ajándékoz névnap (karácsony, húsvét, stb.) előtt, névnapkor és névnap után. Ezek után beláthatod, hogy ha még mi is tartanánk, akko az ünnepi menü káposztástészta sorba süllyedne nálunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


A répa szerintem semleges, a sütőtök minket kicsit fog, de nem vészes.
Adj simán brokkolit, krumplival. Egyszerre meg is főzheted, mindkettőt max. 20 percig szabad főzni. Ráadásul a brokkoli az egyik csúcs vitaminforrás!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Én sem értem Mona eltűnését???!!! :shock: :shock: :shock:

has:nekem a hasam már visszahúzódott,kimondottan a löttyedt ,kinyúlt bőr nem tud vissazhúzódni akárhány felülést is csinálok :x :evil: ..és ahogy írtam ez az első kettő szülés után nem volt probléma.Amúgy nekem sem csíkos vagy ilyesmi...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


No, csak kutyafuttában! - nemsoká itthon férjuram, és miénk a délután+este, el se hiszem! Szerintem biztos megunjuk egymást, vagy összeveszünk :D :D

Mona!!!!!!!Nemáááááá!!!

Bárányhimlő ügyben látom jól megoszlunk (bocsi, nem akartam vitát szítani, hogy felhoztam...). Mindenesetre én nem akarom, hogy Panyó most himlős legyen, és nem akarok oltást se, se semmit...kerüljön el minket jó messzire minden betegség és punktum!

Biribon,
nekem múlt pénteten jött meg, teljesen kész voltam tőle!! Tök nem fair a szervezetemtől, szerintem!! Na, erre Panka is besztrájkolt, és már csak reggel-este szopizik, ebéd után nem kell neki :? én meg úgy sajnálom :cry: Has+cici nálam se a régi, mondjuk én kajálok is rendesen, imádom a péksütiket, amíg szopi van, haladékot adtam magamnak, utána meg jön a kemény torna.

Fanetta,
igazi hercegkisasszonyok vagytok!!!

Szilvánusz,
gyere már gyakrabban, plíízzz! Férjtelenség amúgy nálam is nagyon változó, hogy cseng le. Van, hogy fapofával bírom a kisasszony hisztijét, de nálam is volt, hogy kiabáltam már...annyira szégyellem, dehát ez van. Amúgy Panka ilyenkor azt hiszi, ez egy új játék, és vigyorog a vörös pulykafejemen!!! Igaza van, hülye anyja!

bocsi, most rohanok, mindenkinek kellemes 7végét!!!!!!

KépKép
kmanna
 
 


Köszönöm a sok-sok Marci dícséretet, nagyon jól esett a kis lelkemnek!

Rám is fér, mert most nehéz napok járnak felénk, mert nagyon nyűgöske. Nem hajlandó nappal csak cicin elaludni, és nagyon keveset alszik nappal. (El semhiszitek mi barátnéim, pedig DE) és éjjel is többször ébred mint eddig. Pedig ugye ő már megtanult egyedül elalaludni korábban, lehet, hogy eddig tartott a szuper korszak. Na persze a cicivel sincs nagy bajom.

Pumperka: én is pont így látom. Marcinak egyszerűen lételeme a cicizés. Ugye ő se nem cumi, se ujjszopás, inni pohárból, cumisüvegből nem is igazán tud. És emellett elég anyás és eléggé erős még a szopóreflexe. Ja és semmi más csak a cici nyugtatja meg rázós esetben. Neki nem elég a simi, meg ha ölbe veszem, csak a szopi. Szóval hiába eszik szépen mást, nálunk ugyanúgy megvan a napi átlag 5 szopi és az teljesen az ő igénye szerint alakul. Ő is határozottan jön és kéri, s én meg nem utasítom vissza. És gondolkodom erősen, hogy meddig legyen ilyen sok, de még én sem jutottam dűlőre. Nehezen mondok neki nemet az az igazság. Szerintetek hülyeség? Kéne kicsit elválasztani?
Biribon: nagyon édes ez a Luca és azok a telt csókos ajkak!!!
Kmanna: Pankalina még mindig bombázó, lesz vele baja az uradnak, mikor majd jönnek a kérők.
Panny: hasam nekem visszament, de a mellem lóg rendesen!!!Szóval a méltán híres dekoltázsomból szerintem semmi nem marad szoptatás végére.
Fanetta: irigyirigy, én is akarok egy kislányt!!!!És szép ruhában bálba menni vele
Juditkecskemét: te meg itten törölgeted magad utólag???
:wink: :wink: :wink:
Lusie: képzeld Marci újra rászokott a hintára. Jó mert el van benne sokáig, igaz közben extraprodukciók is vannak (képnézegetés, labdázás, buborékfújás)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Szilvánusz!
Örülök, hogy szereti a hintát! :lol:
A szopiról pedig le ne szoktasd!!! És ne is agyalj ezen, igazodj az igényeihez, majd ha eljön az ideje, kevesebbet kéri! Meglátod! Mit nem adnék, ha újra így tehetnék én is!!! Olcsi magát választotta el 14 hónaposan szépen folyamatosan. Tíz hónaposan nem kérte az ötödiket és hónapról hónapra elhagyott egyet. A végén már csak az esti elalváshoz, szertartásszerűen kérte, majd egyik napról a másikról lefordult az ölemből és elaludt anélkül. Így a mennyiség is szépen tudott alkalmazkodni.
Annyit tettem így kilenc hós kora körül, hogy a tízórait, ebédet, uzsonnát szopi előtt adtam neki és utána kínáltam a szopit. Egyszer csak nem kérte.

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Sziasztok!

Kristóf tegnap felavatta az etetőszéket amiben először ült (mivel tegnap hozta meg a postás). Párna nem volt hozzá készleten, de megígérte az eladó bababoltos csaj, hogy értesít amint lesz.Kristófnak így is tetszik (mint látszik a képeken): jól tudja lóbálni a lábát, forgolódni, nézelődni,ledobálni mindent és összekenni mindent :) Mikor fog kinőni ebből a "tányérba kotorászok és utána mindent összekenek" korszakból? Ő sem akar csőrös pohárból inni csak sima pohárból vagy cumisüvegből. A poharat ugye én adagolom, mert azt is kilocsolná. Most, hogy abbahagytuk a vaskúrát a vérszegénység miatt az étvágyával együtt az elfogyasztott étel mennyisége is lecsökkent. Reggeli 240 ml tápszer + anya reggeli péksütijéből vagy vajas,kenőmájasos kenyeréből kis kunyerbálás, ebéd 190 g főzelék hússal és/vagy sajttal + anya ebédjéből mindig valami amit ehet, uzsonna max. 100 g babajoghurt (humana) vagy üveges gyümölcs, vacsora 280 ml tápszer tejpéppel sűrítve.
Előre félek, hogy milyen lesz az étvágya ha elkezd jönni a foga (ami kb. 1 hónap múlva várható mert az apukáját követi).

A legszörnyűbb az, hogy ma elkezdett köhögni és sokat tüsszenteni + az orra is folyik. Remélem hamar túl leszünk ezen a téli időszakon és majd jó ideig elkerül minket mindenféle betegség. Nem tudom mitől fázhat meg, mikor mindig jól felöltöztetem(nadrág,vastag zokni,h.u. body,pulcsi,overál) + be is takarom (ahogy a képből is látszott korábban).

Kitaláltam, hogy Mikulásra egy színes labdát fog kapni (az etetőszék és a bundazsák mellé amiket már felavattunk és korábban használatba is vettünk), mert az uszodában nagyon tetszett neki.

Megyek mert hallom, hogy felébredt az erkélyen 2 óra alvás után. Kép Olyan kis édesen huncut!
Kép Így avatta fel az etetőszéket:o)
Kép
Kép Ilyen az új és első székünk

Kép
cicuka78
 
 


Bocs lanyok irom mar word-ben a hsz-t csak en sajnos ilyenkor vagy meg kesobb tudok gep ele ulni, de meg le se tusoltam meg reggel 6 tol talpon vagyok, dolgozok is, meg ma itthon van apa is vele is kell kicsit foglalkozni :wink:
Holnap remelem be tudom felyezni meg kicsinyiteni kepet es elkuldom, meg kicsit atirom mert azota valtoztak itt a dolgok :shock:

Tcis

Kép

Kép
tcis
 
 


Szilvánusz!

Nem Judit(k) törölte magát hanem Mona :shock: ...de hogy miért azt ne kérdezd :shock: :(

Szopi ügyben teljesen egyet értek Lusie-val...amíg neked nem nyűg egy cseppet sem addig sztem minden egyes cseppje aranyat ér Marcinak és add is meg neki!!Hallgass az ösztöneidre,a lelkedre és ne a mások által felállított elképzeléseknek,elveknek akarj megfelelni!!!Nagyon jól csinálod így ahogy csinálod!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Halihó!!!

Engem is meglepett, hogy törölte magát Mona. :( Sajnálom, pedig szerettem az írásait és Nóri képeit. :(
Cicuka, jó kis etetőszéket vettetek, látom tetszik Kristófnak. :)
Tündérmanó, hogy vagy? Hátad?
Judit18, vettél már lábzsákot?
Petramama, tudom kicsit megkésve, de sikerült megcsinálnod a naptárt? Ha még nem, szívesen segítek...
Kölyök, nagyon sajnálom, hogy elromlott a laptopod... remélem gyorsan sikerül orvosolni a bajt. Még szerencse, hogy a képeket sikerült feltöltenetek... ismét szép helyen jártatok! ;)
Szilvánusz, nagyon cuki Marci, és milyen rég találkoztunk... hiába, ilyenkor nincs élet a Római parton... főleg nem kajáldákban. :(
Biribon, jók a képek!!! Luca már milyen ügyesen hintázik, Lillának még nem ment... és a puliszkás képek... eszembe nem jutna odaadni a fazekat... :)
Petramama, én is mennék talira... ha mehetek... :)
Fanetta, gyönyörűek és csinosak voltatok!

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok!

Na végre ide jutottam :D :D A héten többször neki álltam olvasni és irni, de Máté keresztül huzta a számitásomat. :roll: Ahogy leültem rögtön felébredt az alvásból mintha érezte volna mit szeretnék csinálni :D :D .

Rólunk csak annyit hogy lassan meggyógyulunk, már alig köhög és csak napi egyszer kell már kiszivni az orrát. :D :D A rosszhir az ,hogy az orvos beutalta Mátét a kardiologiára, ahova csak januárra kaptunk idö pontot.Azt mondta az orvos, hogy nem kell megijednem, csak most hall vmit ,lehet a betegségtöl jött ki neki, de a tüdeje tiszta.Ez volt a mult héten, hát csak reménykedni tudok, hogy nincs semmi baja. :cry: :cry:
Amugy iszonyat jo a kedve, és egyfolytában állna, meg probál menni kapaszkodva.Na meg persze, nem tudom kinél van már olyan probléma, hogy alig lehet felöltöztetni ,meg bepelenkázni, mert mindig forog ,sehol nem képes nyugodtan maradni, még a fürdés is szenvedés most, mert ö nem akar hanyat feküdni, csak állni, és hát kénytelen vagyok igy megmosni őt. :D :D :D De az biztos, hogy erösödik a lába és ha igy folytatja hamarosan elindul.Csak reménykedem ,hogy egy kicsit még huzza a dolgot és nem lesz olyan bátor hogy ha megtud kapaszkodás nélkül állni akkor el is indul.Bár vakmerö az már tuti. :D :D :D

nebula: Sajnos nem tudom mi lehet az a kiütés a kicsi szája körül, de én a sajtra tippelnék, ha azt adtál neki.Máténak, bár nem a szája körül hanem az arcán jött ki egyszer pár hete, a tojástol, mert megkostolta a bundáskenyeret :D :D Én ugy orvosoltam a bajt, hogy csak olyan kajcsit adtam neki amit szabad volt adni, és hintöporral kenegetem az arcát hogy száritsa le a pöttyöket.De én is csak tippelek, és inkább az orvossal beszéld meg.

juditkecskenét: Remélem hamar tul jut már Nimo ezen a betegségen.Jobbulást neki. :) nekem is küldhetsz kérdö ivet, a cimem: rakovics.timeakukaccitromail.hu

lusie:Nagyon jo ötlet volt töled a fotoalbum.Nagyon szép lett.tök jó hogy ilyen sokat eszik Petike, és mennyi foga van már :o :o Mi most küzdünk az 5. kel.Nagyon szépen fejlödik,nagyon aranyos a képeken :D :D És örülök, hogy még van tejcsid.Jok Olcsika "aranyköpései"

cicuka78: Nagyon édesen ül Kristóf.Nagyon jok a képek. :D :D

kmanna: jobbulást Pankának.nagyon ari kép :D :D Remélem nem kapjátok el a bárányhimlöt.

Kacika: Utolag Boldog Név Napot Kivánok.

panny: Gratula a kisfiad gyözelmének.Nagyon büszke lehetsz rá :D :D Nagyon aranyos a képen Olika.Nekünk is van ilyen kockánk, de Mátét nem nagyon köti le, néha a kutya és a macska képe érdekli de csak nagyon rövid ideig.Márk is nagyon aranyos, és mekkora érme van :D :D :D

mni:Nagyon édi Lilike, az a mosoly... :D :DNagyon jok a téli képek.

Pepike: Jo a hócsalád, nálatok ennyi hó volt :D :D

pumperka: Jo a télizsák, és jo hogy igy be tudod kötni Zsombort.A miénken sajna csak alul van lyuk az öveknek, sajna nincs a felsöknek.De mi ezt kaptuk kölcsönbe és hát enek is örülök nagyon.Nem kell venni, csak figyelnem kell nehogy kiessen Máté mikor elunja magát és kifele mászna a kocsibol.

Tündérmanó: jobbulást neked és Rékának is.Remélem semmi komolyabb nem történt veled.

petramama: jobbulást neked is.Remélem ti is megusszátok a himlöt.

kiszazsu: én is igy vagyok Mátéval, mert nem sok idöt hagy nekem.Ha itt ülök ö is ide ülne és hát ez nem teszjot a kis szemének, igy inkább nem is ülök a gép elé, csak mikor van idöm töle.Örülök, hogy meggyogyult Vikó.

szilvánusz: Nagyon aranyosak a képek Marciról :D :D

Biribon:nagyon édes Luca ,föleg a az a kép tetszik ahol bele mászik a fazékba, látszik már most igazi háziasszony lesz :wink: :wink:

kolyok:A te Mátéd már jol elhagyta az én Mátémat.6 fog az szép.

Fuhhh, remélem senkit sem hagytam ki, igazatok van abban ,hogy aki tud az szakit idöt az irásra, de van amikor ha szeretné az ember akkor sem sikerül :( :( De én is probálkozom hogy ide jöjjek közétek, de van egy kicsi fiacskám aki sajna nem marad el egyedül 5 percre sem, igy én csak ritkán fogok tudni jönni, de annál többet fogok irni :wink: :wink: :oops: :oops:na ez legalább egy jo oldal lett, na jo csak fél :? :? Na megyek most már aludni mielött felkel az én kisfiam enni mert most evés nélkül aludt el fél 8 kor.Jó éjszakát mindenkinek.

mimi80

Kép
mimi80
 
 


[quote="panny"]S írta:pannyzilvánusz!

Nem Judit(k) törölte magát hanem Mona :shock: ...de hogy miért azt ne kérdezd :shock: :(


Szilvánusz arra gondolt, hogy Judit az előzőleg írt hozzászólását törölte.
Vendég
 


Na szép jó estét Mindenkinek!

Jól telt a kikapcsolódásunk, jól éreztük magunkat. Majd még képeket is hozok. Meg majd visszaolvasok jobban, de egy valamiről nagyon-nagyon írnék, arról, hogy szomorú vagyok. Nagyon. Nem jó nézni, hogy szépen lassan hullik széjjel a topikunk/topikom. Igen, a topikom. Mert az enyém. Ide írtam meg az első gyermekünk érkezésének hírét, a várakozásunk örömeit, paráit stb., és itt üdvözölte először a nagyvilág, azaz TI, a mi első lánykánkat.

És nem tetszik nekem, hogy egyre többen tűnnek el.
És nem tetszik nekem, hogy egyre kevesebben írnak.
És nem tetszik nekem, hogy nincsenek újak, és tán mi üldöztük el őket a nyári és a kora őszi viharunkkal, meg a már-már szabályállításunkkal, hogy mit csinálhat egy új, és mit nem, és ezzel tán elzárkóztunk a topik szinesedésétől.
És nem tetszik nekem, hogy egyre kevesebbet "beszélgetünk" egymással, hanem csak sokszor egymástól függetlenül bejelentkezünk, és hírt adunk magunkról, és megyünk tovább (én is így teszek mostanában), és így már-már csak sok-sok párhuzamos blog néha az egész.
És nem tetszik nekem, hogy megsértődgetünk egymásra úgy, hogy a másikban nem volt bántási szándék.
És nem tetszik nekem, hogy nem tudunk megbocsátani.

Nem vagyok nagy fórumozó, a babanet tán a harmadik hely, ahová életem folyamán huzamosabban írtam. Nem tudom, mi az a természetes folyamat, ami elkerülhetetlenül bekövetkezik egy topik életében.
Azt tán láttátok, hogy én próbáltam lelkes lenni, de most valahogy nem megy annyira...
Elnézést, ha ezzel most megint csak vihart kavarok, de ki kellett írnom magamból - és ami kihozta az Mona távozása volt. És eszembe jutott, hogy lehet egy következő is, és egy utána következő...
linocs
 
 


Linocs: engem is nagyon elszomorít ez az egész. Már az is vacak, amikor napokig alig történik valami, de amikor el-eltűnnek emberek (akár úgy, hogy törlik magukat, akár csak egyszerűen nem jelentkeznek többet), mindig olyan nyomi érzésem lesz. Én még igen friss husi vagyok itt, de akkor is megszerettem nagyon ezt a topikot -- az összes belvillongás, pártszakadás ellenére, meg ezekkel együtt is. Jó volt személyesen is találkozni többetekkel, de akiket csak a neten keresztül ismerek, őrájuk szintén nagyon kíváncsi vagyok mindig.
Tudod, nekem van egy másik topikom -- mondjuk úgy, hogy az az anyatopikom. Abban nőttem bele a fórumozásba, velük most már több mint 4 éve gyűrjük egymást. Ott is voltak komoly konfliktusok, nagy fordulópontok: sokan eltűntek és egy idő után újak sem jöttek. De megmaradt egy olyan 15-20 ember, akik kisebb-nagyobb időközökkel mesélnek egymásnak az életükről, megdumálják az éppen aktuális gondjaikat, néha találkoznak stb. Sajnos szerintem ez minden topik természetes velejárója. Engem csak az lepett meg, hogy itt milyen hamar lezajlottak a nagy konfliktusok, szakadások. Más topikokat olvasgatva úgy láttam, ez inkább a gyerekek 1 éves korához közelítve volt jellemző (na jó azért részletes statisztikát nem vezetek).
Nagyon remélem, hogy gyrsan túlleszünk ezen. És szerintem most nagyon jól jönne az a karácsonyi tali!

Te meg mesélj, milyen volt a pihizés!

Kép
KépKép
nebula
 
 


Én is csak erre reagálnék, aztán majd szokás szerint jövök egyebekkel.

Én is egy másik fórumon kezdtem. Ott is vagyok hébe-hóba. Az 2008 első féléveinek gyerekeiről szól, tehát nagyobb a szórás a gyermekek korát illetően. Ott kb. 3-4 hónapja indultak el a torzsalkodások ami szintén szakadáshoz vezetett. Nem nyílt szakadáshoz, mert nem mondták ki. Egyszerűen ott is a korábbi hangadó mag máshogy beszéli meg, hogy mi történik velük (magánban chattelnek és hetente találkoznak, ami persze nyitott a teljes fórum számára, a találkák időpontjait, helyeit megosztják a többiekkel, a találkák képeit közös tárba mindig felteszik és mindenki megcsodálhatja azokat)), néha visszanéznek, párszor hozzászólnak a dolgokhoz, de gyakorlatilag "ki lett herélve" a fórum... :( (Elnézést a kifejezésért.) Ott is néha van 1-2 jobb nap, vannak pangások és vannak átlagos állóvizes napok. Sajnálom ezt is, azt is. Ezek szerint ez a pörgős, sok embert felölelő fórumok sorsa. :? Nekem ez a topik nem csak a korábbi vicces, pörgős hangulatáért tetszett, hanem nagyon élvezem, hogy ilyen közel egyidős gyermekről és szüleiről lehet olvasni. Tény, hogy más temperamentumúak maradtak itt többségben, mint ami jellemezte korábban a fórumot, de ezek az emberek is mind érdekesek, kedvesek számomra. Csak azt nem értem, miért nem lehetett megoldani a problémákat és anélkül, hogy sokan törölték volna magukat, vagy véglegesen elhúztak volna, vhogy visszatalálni önmagunkhoz, hiszen tényleg sokan most már másfél éve itt osztották meg a mindennapjaikat, örömüket, bánatukat, itt drukkoltak értük, itt vígaszalták, itt nevettek velük... Ez is egy kicsit az életük része volt. Hogy nem lehet kitörni itt a "rózsaszín babás témákból"? Miért ne lehetne? Sok értelmes, nyitott nő ír ide, jó témák bedobására szerintem sokan reagálnának. Akinek hiányzik ilyesmi az miért nem tesz érte? Tényleg mi alakítjuk a fórumot... Mindenki kb. csak annyit várjon el a fórumtól, amennyit ő maga is beletesz... (Persze kicsit lehangoló, elszomorító, ha valaki szívvel-lélekkel résztvesz és a többiektől nem ezt kapja...)

Linocs persze jó, ha kiírod magadból ami a bögyödet nyomja, bánthat is, de úgy érzem, valahogy valóban te sem vagy már a régi. Hónapok óta szinte csak köszönteni jársz vissza és linkeket bedobálni. Holott mindenki örülne, ha kicsit többet is írnál magadról, több dologra reagálnál. Én úgy érzem, hogy sokan igenis próbálkoznak még az igazi párbeszéddel. Sokan valóban leírják, hogy mi minden történik velük. És ez az egyik első lépés ahhoz, hogy élővé váljon a topik. Szóval lehet itt bánkódni, de ha az ember a maga részéről sem ad hozzá eleget, akkor ne is csodálkozzon... Elnézést, hogy nem tősgyökeresként írom le ezeket, bár azért ha megszakításokkal is, de Luca születése előttől itt vagyok (vagy 10 hónapja), valamelyest azért talán én is idetartozom...

Na, jól megmondtam a magamét. :oops: Én még mindig szeretem ezt a fórumot, ha el is tünedezem. De szerintem amikor visszajövök, akkor elég lelkesen irogatok, reagálok nem csak tőmondatokban amiket elolvasva ott van véglegesen a pont és meg is áll a kommunikáció. (Bár egyelőre valóban sok mindenre nem érkezik reakció, vagy csak általános, rövid reagálások, de igyekeztem, hogy ne szegjék kedvemet, főleg, hogy én azért tényleg eltünedezem.)

biribon
 
 


Sziasztok!

Akkor most jövök én és leírom, hogy szerintem mi történt.

Az egész onnan indult, hogy Jim megsértődve lelépett és elindította a fogyi topikot, ami először nyilvános volt és mindenki olvashatta. Innen sokan csak olvasták és nem ott, hanem itt mondták/írták le a véleményüket. Errre onnan, na meg innen is jöttek a nagyon durva hsz-ok, mire Jim megcsinálta a saját zárt topikját. A babanetesek (akik oda nem kaptak hozzáférést)innentől kezdve már csak max. találgathatták, hogy mi történik odaát. Viszont a zárt topikosok folyamatosan tudták, hogy itt mi történik. Én akkor még oda is írtam, mert úgy éreztem, hogy innen hiányzik az a valami, ami ott megvan. És az a valami az, amit itt, főként a régiek hiányolnak. Ott megy a hülyéskedés, és nem tudom hogyan, de nekik van idejük folymatosan reagálni a másikra. Nekem erre nem volt időm, mert ehhez gyakorlatilag egész nap a gép előtt kellene üldögélnem... Egy idő után viszont az a topik elment egy olyan irányba, ami nekem már egyáltalán nem jött be, de még tartottam magam, mert érdekelt, hogy mi van azokkal a lányokkal és a gyerekeikkel, akiket én onnan is szeretek. Tény, hogy egyre kevesebbet írtam oda... Ennek az lett az eredménye, hogy október végére úgy döntöttek (valszeg Jim és Foster - bár Jim álláspontját nem tudom, mert nem reagált a levelemre), hogy bizonyos emberek hozzáférését letiltják - köztük az enyémet is. Na ezen én, meg tudom, hogy még mások is - vannak akikről tudom, vannak akikről csak sejtem - nagyon kiakadtunk. Ok, az ő fórumok (mondjuk Jimé) és tényleg megteheti, na de nem így kellett volna, és ezek után úgy gondolom, hogy csak teljesen színlelt volt a szimpátia, amit addig kinyilvánítottak felénk. És itt jön az , ami miatt szerintem Monácska is törölte magát: JuditK írta ennek az oldalnak az első hsz-ben és utána törölte (bocs Judit, hogy ide írom), hogy nagyot csalódott bizonyos emberekben (direkt nem nevezem néven őket) és ezek az emberek azok között vannak, akik ide már nem írnak... Mondjuk Monácska éppen nem volt közöttük, merthát ő eddig ide is írt. Így annyira nem értem az ő távozását, de gondolom ott rendesen szították a hangulatot a babanet ellen. És igen én is nagyot csalódtam emberekben!!!!!!!!! És nagyon stílustalannak tartom, hogy valaki indoklás nélkül törli magát, de még dob egy utolsó hsz-t, hogy hadd rágódjanak csak rajta a többiek.
Tudom, hogy olvassák, és örülök, hogy kiírom most ezeket magamból.

Én ezennel le is zártam ezt a történetet.

A továbbiakban nem fogok azon morfondírozni, hogy vajh valaki miért nem ír ide, ha nincs kedve ne is írjon!!!!!!!!! De a topikot éltetni fogjuk tovább!!!!!!!!!!!!!!! És remélem lesznek még, akik ezt velem együtt így gondolják.

Ezért is dobtam fel egy mikulás-karácsonyi tali ötletét. És nagyon örülök, hogy egyre többen csatlakoznak.

Jelenlegi állás:
petramama
biribon
pumperka
nebula
mni

(ha valakit kifelejtettem sikítson!!!!!!!!!!)
6-7 anyuka + gyerekek-ig bevállalom nálunk is a talit. Többen már kényelmesen nem nagyon férünk el. :( Sajna így télen a kert használhatatlan)

Egyéb helyszín javaslatot és időpontot még várok!

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Biza! Éltetjük tovább! :wink: Viharos a topikunk, mint az élet maga. :D Hol vannak jobb, hol rosszabb időszakok. De attól még tök jó, hogy szólhatunk egymáshoz, megoszthatjuk egymással, hogy mi van velünk, hogy kérdezhetünk, válaszolhatunk, bátorítást kérhetünk és adhatunk. Sok szépséges gyerkőc fejlődését követhetjük és találkozhatunk is velük. Én vhogy most már nem rendülök meg ettől a válságtól. Már nem is igazán válság. Már kezdem lazábban kezelni. Akinek fontos ez a topik, érdeklik a többiek, szívesen beszélget, találkozik továbbra is a többiekkel, megmaradtakkal azok írjanak rendületlenül, akik nem érzik ezt, hát, tényleg nem erőszak a disznótor... Azért jó lenne, ha nem fogynánk el, nem szegné teljesen a kedvét a megmaradtaknak az ami történt. Előbb-utóbb tényleg túllépünk ezen. Már majdnem sikerült. :wink:

biribon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?