Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Pici!
Jó hogy jelentkeztél! :) nagyon hiányoztál már!
Én nem tudom hogy lehet valaki ennyire szívtelen azzal, aki az unokáját várja? :evil: :cry:
Ezek után mire lehet számítani? Milyen nagymama lesz belőle?

De nehogy csinálj valamit! Feküdj, és hozass a pároddal enni, vagy rendelj ételt. Abba gobdolom aztán tényleg nem szólhat bele!
Átvenni és kifizetni gondolom ugysem fogja csak azért hogy aztán ne adja oda!

:wink:

Nemlajos!
Várunk fotóval!!!!!!!!
Mostanában annyira ügyesen a talpadra álltál és szóltál ha valamit akarsz, vagy nem tetszik! :)
Már az elején szólj hogy szeretnél képet!
Hidd el adnak ha kérsz, csak említettem az Istvánban annó 200 forint volt. talánn ezért nem adnak szó nélkül csak ha kéred.
És mindent nyugodtan kérdezz meg!
A nemét tekinteve pedig hogy hány %-ig biztos benne! :)

Cat! Nemsokára te is mehetsz!!
Kettőre is!
Tényleg akarsz menni babamozizni?

Beni hogy van?

Mi éjjel fenn voltunk 1 óráig, a férjem az ügyeletes gyógyszertárba ment fél 12kor mert Alpernek 39re ment a láza, és naná hogy mind a két nurofen üres volt!

:evil:
hogy lehetek ilyen hülye hogy viszarakom az üreset! :x
aztán adtam neki 8ml-t és lement neki, elaludt. reggelre semmi jele nem volt hpogy mi lehetett! :shock:

Afra!

Jó volt nagyon!
De régi!...... :roll: meg hát a Galla!

Hogy vagy?
hogy haladsz a pakolással?

Nika!

Jó hogy értetted amit akartam neked írni!
Én sem tudom mi volt amit utánna írtam! :wink: :lol:
ha nem tudnám hogy nem vagyok tintás, azt hinném nem voltam józan! :lol:

Csucsu!
Sisi!
Andy!
Arwen!
Ibici!
Törpiri!
HOgy vagytok?
mi van veletek?

Kép Kép Kép
asiye

Annyira elszomorodtam este! :(
kaptam múlt héten egy kör emailt egy magyar muszlim oldalról, ahova regisztrálva vagyok , hogy egy magyar lány aki nem rég vette fel a vallást, kényes és szomorú kérdésekre keresi a választ!

És ha tudunk adjunk neki tanácsot mint ember és mint muszlim hívő(mármint mi a tudásunk vallásilag a témával kapcsolatban)

Gondoltam, ha majd lesz időm!.............

Hát nekem hiába van időm, a lánynak már nincs szegénynek..
Meghalt! :cry:

A kérdései: etikus e halálos betegen(leukámia), megházasodni. tudta a vőlegénye hogy beteg, de akkor is el akarta vanni. viszont a lány nem érezte tisztességesnek! az esküvő végül is megvolt!

És hogy mivel nem rég óta vallásos, a halállal kapcsoélatban voltak kérdései, valamint temetés....

Ne hiszem hogy sokat ért volna az Én tanácsaimmal...de olyan lekiismeret furdalásom van, mert minig minden fontosabb mint az hogy segítsünk valakinek akinek szüksége van rá!!!!!!!! :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Babamozi majd csak a 24-26. hét környékén. Tehát vagy közvetlenül karácsony előtt, vagy az ünnepek után. Még nem döntöttem el.

Beni még alszik. Néha hallom, hogy köhög. Este neki is 38,3°C volt a láza lefekvés előtt, így ő is kapott lázcsillapítót.
Ez a sok alvás pedig szerintem nagyon jót tesz neki.

Szerencsére a takarítónőt még tegnap este lemondtam, így nem kell emiatt felébresztenem. És én sem vagyok még olyan állapotban, hogy most elviseljem. Majd jön jövő héten.
Vendég

Asiye!

Ne emészd magad a lány miatt! Gondoltál rá, és szerettél is volna tanásot adni, de sajnos elkéstél. Nem tudhattad. És Neked is van elég problémád.
Szerintem már Ő is tudja, hogy gondoltál rá, és nem hiszem, hogy haragudna Rád!

Te így is sok embernek segítesz a tanácsiddal és a hozzászólásaiddal. A családodról nem is beszélve.
Vendég

Köszi Cat!

Csak tudod este beszéltem egy barátnőmmel és ugyan ezt mondta, hogy halogatta-halogatt. és amíg élt a lány alig-alig foglalkozott valaki a gondjával, mióta kikerült az oldalra a halálhíre csak jönnek a hozzászólások!
Szóval én ezt nemcsak magamra értettem hanem álltalánosan. hogy mindig mindenkinek a saját csipp-csupp ügye fontosabb.

Hát akkor már inkább a 26. hetet ajánlom mert 2 hét alatt nagyon szépen kikerekedik a kis arca :)

Látod nekem a 28. héten milyen kis csontos, bár szerintem azért mert apja lánya és nem lesz egy kerek fajta! :) remélem... :?

mármint ha nagylány lesz, biztos jobban örülne neki ha magas és vékony lenne nem kicsi és kerek mint én! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Vannak férfiak akik kifejezetten a kicsi és kerek nőket kedvelik.
illetve azt sem tudhatjuk, hogyan alakul addigra a "női szépségideál", mire a gyerekeink megnőnek.
Hiszen a vénuszi szépség szöges ellentéte a mainak.

Egyébként én is azt iszem, higy karűcsony előtt csak a Péterfybe megyek el a rutin UH-ra, a Kleopátra házba majd csak januárban.
Vendég

Lányok!

Hova tűnt megint mindenki?

Lehet, hogy tényleg kihal ez a topic a végén?
Vendég

Jó reggelt, én vagyok ám! (Cat, meg ne kérdezd, hogy ettem-e 7-kor!!! 8) )
Asiye, képet tuti kapok, nem az Istvánba megyek, hanem a saját dokimhoz, ő mindig ad (cserébe nem olyan jó a gépe, úgyhogy lehet, hogy még mindig nem fogja látni a kukit).
A történet a lányról, amellett, hogy rettenetesen szomorú, sajnos tipikus is. Nekem van egy barátnőm, akivel régen nagyon jóban voltunk, aztán szétfújt minket a szél, de mindig szeretettel gondoltam rá. Aztán éppen, mikor újra felvettük a kapcsolatot egymással, kiderült, hogy rákos, és csak a transzplantáció segít rajta. Akkoriban sűrűn váltottunk levelet, aztán a (számomra ismeretlen) barátja értesített, mikor megvolt a műtét, stb. És mostanában megint alig tudok róla valamit, mert a lány ugye nem tud válaszolni, a párjával meg mindig ugyanazokat a köröket futjuk, szóval... Nehéz ez. Sokkterápia, így hívhatnánk, hogy ha történik valami különleges vagy megrázó, rögtön érdeklődünk, hiszen így vagyunk kalibrálva.
Majd csak győzzek figyelni, amikor iwiwen bejelentem, hogy megérkezett Döme :twisted:
Tanulság nincs, tényleg ilyenek vagyunk, emberek.

Pici, nagyon elszomorít, amit írtál!
Olyan sok baj van, miért kell egymást még bántani is? :cry:
Kitartást, és próbáld nem a lelkedre venni ezeket a dolgokat.
Cat-nek igaza van, visszakapja majd az élettől!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Namlajos!

Igazad van!
Sajnos vannak emberek akiket fontosnak tartunk az életünkben, aztán mégis elveszítjük egymást. Mert egyszerűen másképp alakul az életünk. Elköltözünk, férjhez megyünk, gyerekünk születik... Más dolgok kerülnek előtérbe.
Azért jó hallani róluk, néha összefutnni velük, de már nem tudunk annyi időt szakítani rájuk, mint régen. Ilyen az élet, és ettől haladunk előre. De azért nem mindig könnyű ezt elfogadni.

A képet majd tedd fel! Szerintem most már egy gyengébb géppel is látszik majd, hogy mi van a lába a között, ha úgy fordul. Hiszen már a 24. hete is betöltötted.
Ha ezután megszületik, akkor már koraszülött lenne a 37. hétig. persze erre nem kerülhet sor, de nekem ez már megnyugtató volt Beninél. Nekem is már csak egy hónap van addig.
Vendég

Sziasztok csajok...én is vagyok már csak a védőnőhöz kellett reggel mennem.
Már előre gyomorgörcsöm vol,hogy jól leszid,hogy mennyit híztam...és képzeljétek megdicsért mert fogytam 1 kilót :D
Juhéjjjjjj,nagyon boldogságos lettem tőle,,Ennek örömére itt ülök a gép elöttegy szalámis zsemlével,paradicsommal,paprikával és egy bögre tejeskávéval :oops:

Nemljaos,én is leszedettem volna...igazad van..nekem a volt férjem csempézett,vele is visszaszedettem egy sort,mert nem oda rakta a bordürt ahova szerettem volna :oops:

Pici..sajnálom,hogy ilyen "gonosz" az anyóspajti..az enyém anno azt mondta jól megy nekünk,hogy a gyerek mindennap joghurtot eszik....(albérletben laktunk,nagyon jól ment nekünk :? )Ne foglalkozz vele,nem ér annyit az egész,majd megkapja ő ezt még máshogy az élettől...

Asiye..sajnos mi emberek ilyenek vagyunk,pont a héten beszélgettünk apával is,hogy miért van az,hogy akkor kell beszélni valakiről amikor már "elment??"

Gyerkőcöknek jobbulást,úgy néz ki Ádi túl van már rajta..most már csak orrfujás van...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Gratulálok! Mennyit híztál eddig, hogy így izgultál?

Mi anyósnak el sem mondtuk, hogy kéthetente jön takarítónő hozzánk. Így is meggyőződése, hogy minket felvet a pénz és mindenre szórjuk gondolkodás nélkül.

Egyik kedvenc történetem:

Hétévgén panaszkodik, hogy milyen jó az X.Y-nak, mert a fia befizette egy hétre egy wellness hotelba, és nem kell semmit csinálnia, kiszolgálják... (Egyszóval burkolt panasz, hogy mi még egy nyaralást sem fizetünk neki.)
Párom válasza erre: nekünk pedig van olyan barátunk, aki a 18. születésnapjára arany Rolexet kapott a szüleitől, amikor elköltözött egy házat a XII. kerületben és Mercedest, hogy legyen mivel hazajárnia... (Ezzel szemben mi még fedezetként sem használhattuk a házukat, hogy sajátot tudjunk venni, és ne kellejen 6 évig bérelni.)
Vendég

Hát igy összesen 2 kilót híztam :lol: :oops: (a fiammal 25-öt :oops: :oops: )
Jó az első 3 hónap a rosszulléttel telt,ott is fogytam...de féltem,hogy most majd rámugranak a kilók,pláne,hogy most már az étvágyam is jobb :lol:
Igy sem vagyk sovi...most tartok 73 kilónál... :cry:
A védőnő meg közölte,hogy max.10 jöhet fel és szigorúan méricskél... :lol:

Én nem tudom az anyósok miért ilyenek,én megfogadtam,hogy figyelni fogok,nehogy én is ilyen morgós fiús anyós legyek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Én már most edzek, hogy jó anyós legyek. :D Remélem ez kitart addig, amíg a fiaim megtalálják a hozzájuk illő feleséget.

Nagyon ügyes vagy a hízással! Csak így tovább!
Vendég

Köszi.. nem tudom,hogy sikerült ez most igy...mert azért megy a sütike is :wink:

Jó,mondjuk nem colát vedelek mint a fiammal,hanem deitet...imádom az erdeigyümölcsöset :wink:

Akartam már kérdezni tőled,hogy a szőlő tényleg nagyon hizlal???Mert most arra vagyok rákattanva...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A szőlőnek nagyon nagy a CH tartalma. Én nem is ehetek.
De neked szerintem nem gond. Úgy hallottam, hogy az a legjobb, ha előtte és utána egy órán belül nem eszel mást. Akkor állítólag nem hízlal, vagy valami más miatt jó...
Vendég

hát mást nem eszem ,csak az a baj hogy általában este nyomok be egy jó 1/2 kilónyit,abból a nagyszeműből :cry:

Most éppen nyers karalábét eszem..imádom,és a levesből kispórolom...főzve nem szeretem :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hjahj, az én diétám egy hétig tartott, ezen a héten már volt süti, péksüti, rendszertelen evés, fehérkenyér :cry:
Hát ez van.
Én már akkor is híztam, ha főtt répát ettem virslivel, úgyhogy más lehet a baj (hajlam).
De ettől még azért se leszek rossz kedvű!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Répa virslivel?? :? Finom lehet :lol:

Ne is legyél rosszkedvű,a lényeg,hogy jól érezd magad :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tényleg finom:D:D:D
Ha már így, akkor most meg úgy döntöttem, hogy estére sütök krumplit:D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na az finom :lol: :lol:

Jó kis ketchuppal:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Holnap sajtot és gombát rántok ebédre...jó kis tartárral..hmmm :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

itt vagyok csak nyűgős éjszakánk volt nem tudom miért.

azóta voltunk vásárolni kisütöttem a palcsintát apa ezt akrt

pici anyós brrrrrrrrrrrrrrrr gonosz ne foglalkozz vele ne takaríts ne csinálj semmit már nem sokáig kell feküdnöd tudom milyen rossz de a baba érdekében muszáj

cat dehogy hal ki a topik :D:D:D:DD:

hát igen ez a másnak segítség néha terhes lehet ha te ajánlod fel máskor meg akkor sem szól ha kéne neki kétélű dolog nekem a barátaim többsége azért tünt el mellőlem mert nem voltak igaz barátok ha én nem telefonálok sms,mail akkor rám sem köpnek ez van megszoktam majd lesznek újak jobbak talán de most itt vagytok nekem ti és remélem ez örökké megmarad :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! Most kötötték be az internetet, úgyh most már gyakrabban tudok jönni, juhúúú :)
Pici! Remélem róka-koma nem sokáig vendégeskedik nálad... bár mondjuk ez jelzi, h bent minden rendben van...Anyós-pajtis dolgot meg nagyon sajnálom :( Miért kell megkeseríteni egymás életét? :cry:
Asiye! Én is hasonlóan éreztem, mint te a testvérünkkel kapcsolatosan, olyan rossz volt, ahogy olvastam a levelét, utána nem sokkal meg a halálhírét...és még csak huszonvalahány éves volt!! Nekem is nagyon lelkiismeret furdalásom volt/van, de mást már sajnos nem tudok neki felajánlani, mint néhány fohászt és 1 Ya-Sínt.
(bocsi lányok, ha kicsit kínai voltam)
Nemlajos! Várjuk a sztárfotót
Törpiri! Gratula a szép súlyhoz!
Cat! Hogy vagy? Picúr?

ARWEN!!!!!!!?????

afra.h

Sziasztok Lányok!

Picikém örülök, hogy nem vérzel vasárnap óta, hát anyósód nem egyszerű eset, hogy lehet ilyen :evil: :evil: De mindegy az a lényeg hogy te és a Picikéd jól vagytok.

Nemlajos!!

Remélem láthatod a kicsid nemét, nagyon kiváncsi vagyok :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én jól vagyok most jöttem meg a Kikából vettem a lányomnak egy lávalápát névnapjára :lol:

Asiye!
Hát ez egy nagyon szomorú történet :oops:

Kép
Kép
minimano74

Tessék CAt...csak :lol: :lol: :wink: visszaér az élet

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra!
Ez jó hir akkor sűrűben tudsz jönni :lol:

Kép
Kép
minimano74

visszatér!!!!Már írni sem tudok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Az ablak alatt ugat egy kutya,de már vagy fél órája..már ha ezt ugatásnak lehet nevezni...persze Marcipán kontrázik neki...MEGŐRÜLÖK!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szia Gabi! Nagyon jó az új vonalzód :wink: Hogy vagy Kismami? :lol:

afra.h

Törpiri!
gratulálok a súlyod megtartásához. nagyon ügyi vagy! :lol:

Nemlajos!
szerintem is mostmár bizti egyértelmű kukis uhu lesz!

Cat!
Én is ezért vártam a 24. hetet
:wink:
és most gondban is vagyok mert van aki azt mondja hogy a betöltött 36. hétig(nekem ez január 2.), koraszülött, van aki a 37.-et mondja.(nekem január 9.)
ha 5-én műt akkor 36hét és 3 naposak leszünk. szerintem jobb lenne a 12-emert az 37hét és 3 nap. de az plussz egy hét! :? (akkor is már csak 6 hét :roll: ) , pontosan 45 nap!

egyébként gondok vannak a vízummal és az orvosommal is. :?
ennyivel szülés előtt még nem tudom hol fogok szülni :?
egy bizti, mégsem a Flórban :!:

és nem biztos hogy megkapják januárig a vízumot apósék, ezért is jobb lenne a január 12-e ,mert addig van plussz egy hét, hátha addig elintéződik ez is!

különben a férjem kereshet bébiszittert! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.11.28 12:53-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Afra !

Ém is erre jutottam, hogy most már mást nem tehetek, de a sok dolgomban még odáig sem jutottam el!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Köszi...nem is tudom,hogy sikerült :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hú Asiye hallod! Ez jó kis kalamajka! :shock:

afra.h

Lányok a kilókól ne is beszéljünk én a 155 cm-hez 67 kg vagyok :twisted: :evil: és nagyon utálom magam igy, de ez van nem tudok mit csinálni, fogyihoz nincs lelkierőm, mostanság a családban is annyi gond van (főleg anyagi :oops: ) hogy teljesen kivagyok :oops:

Kép
Kép
minimano74

Na most mentem is majd jelentkezem valamikor :wink:

Puszi Mindenkinek :lol:

Kép
Kép
minimano74

Biztos minden rendben lesz,a babával is meg a vizummal is..ne idegeskedj rajta előre...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi ne aggódj,én is 155 cm vagyok....ezért is örülök,hogy csak 2 kiló jött eddig fel...
Majd lemegy,meglátod..a lényeg,hogy a baba jól legyen.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok4

Bocsi,ogy csak most jöttem de rohangálós napunk van.

Asiye:mi van a dokival? Hogy-hogy nem a Flórban szülsz.Remélem anyósékkal is megoldodik a helyzte.

Törpiri:grat a kilókhoz.Márknál és is 78 kilóval kezdtem és 82-vel mentem szülni :D .Sajna viszont a 78at tartom egyszerűen nem megy le.Hát ez van

Nemlajos:várjik a hireket.

Pici:örülök,hogy már nem vérzel.Sajbnos anyóshiz nem nagyon tidok mit mondani a többiek már úgyi leirták.
Én általában 1 évben max. 3szor találkozok anyóssal,helyette a nővére jár heti rendszerességgel.Ő elég normális sokat siegt nekünk,de az állandó aggódásával tesz a sirba.Múltkot Márk beteg lett(hányás-hasmenés)és makdhogynem azt monsta apanak,hogy felelőtlenek vagyunk miért nem vigyázunk rá jobban...stb. Amikor még aznap telefonált apa jól meg is mondta neki.

Cat.hogy van Beni?
Vendég

Délután megint nem leszek,mert a bnőmmel sé a 2 lányával megyünk a nagyobbik lány iskolájába ahol táncház lesz plusz kaja-pia.

Szóval vszinű csak este leszek.
Addigra már kideül Nemlajos uh. eredménye.
Vendég

jó bulizást :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi! Jó szórakozást nektek :)

Most én is megyek fürdeni, aztán meg az esti kajcsit csinálni (gyros lesz...nyami :wink: ). majd még jövök, mindenkinek puszi!

Sziasztok

afra.h

Beni ismét kijelentettte, hogy egyedül alszik el. :D
Úgy látszik ez délutánonként már így marad. Egy kis mese, egy kis vers, egy kis betakargatás és jöhetek is ki.
És mindez azért, mert Enci is egyedül alszik el. (Ő egy 5 éves lány az utcában.)
Bezzeg Apa este ezt sehogy sem tudja elérni. szegény Beni úgy érzi, hogy keveset van itthon, ezért ha hazaér, akkor le sem lehet vakarni róla. Csak Apa létezik. Olyan jó, hogy így szeretik egymást.

Egyébként még köhög, pontosabban már köhög. Hőemelkedése van, és nem olyan aktív. De szerintem gyógyul.

Afra!

Örülök, hogy van végre Net otthon nálatok. Így gyakrabban tudsz jönni.

Asiye!

A WHO szerint a betöltött 37. hét előtt születtt baba a koraszülött, vagy ha súlya nem éri el a 2500 g-ot.
Ha Beni egy nappal korábban korábban születik, akkor egy 3800 g-os 56 cm-es koraszülött lett volna. Ez azért vicces. :D
De szeintem ilyenkor megvizsgálják, és ha minden rendben akkor egy éjszaka után már veled lehet.

Egyébként még nem tudod hova megy az orvosod? Gondolom vele tartasz.
A vízum pedig meglesz időben, ne aggódj!

Gabi!

Örülök, hogy minden rendben. Az anyagiak mindig megopldódnak. Ne foglalkozz vele!

Nika!

Én is akarok palacsintát! Ezer éve nem ettem.
Lehet, hogy meg is kérem anyukámat süsön hétévégén nekem. Kíváncsi leszek milyen lesz teljes kiőrlésű lisztből. majd túrósat csinálok, abban van a legkevesebb CH.

Sissi!

Jó szórakozást mára!
Vendég

Sziasztok. Bocsánat eddig nem tudtam jönni de ablakokat pucoltam és még most sem vagyok ám kész. anappali kész a függyönyöket kimostam és ki is vasaltam. a többi szobában majd holnap csinálom meg. Letusoltam a virágokat éppen elég is volt mára.Holnap folyt .köv.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ha végeztél hozzánk is átugranál egy kicsit? :D :wink:

Jöhetne egy kis tündérke aki mindezt megcsinálja helyettem, mert már itt lenne az ideje.
Vendég

Cat: Ha közelebb laknál komolyan modnom megcsinálnám Neked.
A barátnőm is most hivott nemrég és mondta ha kész vagyok menjek át hozzá is:)
Csinálni amúgy én is útálom de utána olyan jó illat van a házban és azt már szeretem.
De te amúgy se csinálj ilyen munkát. Kismamáknak tilos az ablakpucolás mert ahogy nyújtozkodunk az nem jó nektek.
Tehát minden kismama kerülje az ablakpucolást és a porszivózást. Állitólag az sem jó .

Kép
csucsu05

Afra!

A fent említett "felajánlás" bepótolva! Mivl alszanak a fiúk gondoltam itt az ideje! De az gond ha fonetikusan meg ahogy éppen megy? :oops:

Sissi!

Az orvosom dec.1-tól nem vezet le szülést a Flórban, és még az aszisztense azt mondta nem is biztos hogy melyik kórházba megy, csak hogy belvárosi!(van egy olyan érzésem hogy Péterfy), én 8-án megyek hozzá utoljára magán rendelésre azt mondták akkor már tuti lesz! :)
ugy beszéltük meg hogy utánna dec 22-én már CTG, aztán hetente egészen a szülésig! és szeretnék menni vele, mert nállam nem a szülésznő a mérvadó, hiszen műtétem lesz, tehát az én esetemben az orvos számít.
És jó szórakozást nektek!

Cat!

Hát igen! :) kicsit nagy lett volna koraszülöttnek! :)

ha az érsebészem engedi, akkor szerintem legalább jan.9-ig húzzuk. (42nap :lol: :lol: )

jaj! kint vár rám a krumplis tészta jól megszórva borssal, hozzá vecsési kovi ubi :roll: meg jéghideg cola :oops:

megyek is nehogy megszökjön aztán folyt. köv. :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Jó étvágyat Neked:)

Kép
csucsu05

Asiye!

Én is kérek krumplis tésztát! Olyan jó lenne.
Majd azt is csinálok hétévgén, jó sok husilevessel, hogy azért jól is lakjak valamivel.

Asiye!

De jó lenne, ha a Péterfyben szülnél! Ott biztosan meglátogatnálak. Hiszen néha már többet vagyok ott, mint itthon. Jövő héten is kétszer... de szinte minden héten megyek minimum egyszer. Így biztosan be tudnék menni hozzád, ha nem zavarok.

És nagyon jók az orvosok. illetve ha a babának kell valami, akor akkor a csecsemőosztályon is nagyon profik az orvosok.
Én csak ajánlani tudom. (Persze csak az alapítványi szobában.)
Vendég

én is szeretem a krumplis tésztát de Gabi nem szereti énmeg nem főzőgetek magamnak :):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Köszönom! megvolt! :lol: a kipukkadásik ettem! :? :oops: de így legalább nem birizgálja a fantáziámat a szekrény mélyen lapuló toffefy :oops:

Ügyes vagy! És igazad van, nem kell mindent egy nap alatt megcsinálni, így lassan de biztosan kész lesz a karácsonyi nagytakarítás! :lol:

Cat!
Hát én is úgy vagyok vele hogy ha nem a Flór akkor a Péterfy vagy az István. remélem :wink: de nem tudom hogy akarok e alapítványi szobát, mert nem akarok egyedül lenni. a Hamzánál ez volt és annyira rossz volt hogy nem volt szobatársam! :?

mért a sima szobákkal mi a gond?

Egyébként örülnék ha bejönnél. dehogy zavarnál :)
bárkit szivesen látnék a topiból mint látogatót, bárhol szülök! :)

Gabi! Most ne aggódj a súlyod miatt! :)
majd a baba mellet lemegy az! :)

tényleg! nemlajos mostanában van uhun! :roll:

én már nem megyek több 4d-re az orvosomnak meg sima gépe van, és abban a korban van a kicsi hogy csak max. egy kör fér a képbe :) mint a feje, vagy egy lábikó! :)
nembaj, nem sokára rendes fotót rakok fel! :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?