Sziasztok lanyok!
Jelentkezem, bar senki sem hianyzolt!
Zsuzsofi!
En veled ertek egyet. Nekem ugyan van autom, de sokszor nelkule megyek. Pedig 11 eve vezetek.
En sokszor ugy vagyok vele, hogy raerek, akkor minek autozzam. Van hogy Zoli kedveert megyunk metrozni Dunaharasztibol.
Kisetalunk a volanhoz, ami 15 perc. Mivel menetrend van, nem kell ra sokat varni szerencsere, napkozben meg nincsenek sokan rajta. Elbuszozunk a Nepligetig, majd irany a metro. Elmegyunk a nyugatihoz, ott megnezzuk a vonatokat, majd kombino villamossal vissza a Ferenc korut-ig, metro, volan es haza seta. Imadja. Katica is, bar O inkabb vegig alszik. Ez az egesz 2,5 ora. Mikor Zoli megszuletett, sokszor volt, hogy Dunaharasztibol elmentunk tomegkozlekedve a Polus Centerhez, mert mellette dolgozott a ferjem. Korbejartam az Azsiat es a Polus, majd egyutt mentunk autoval haza. Zolinak sem volt baja tole es en is kimozdultam. Ha valaki valamit akar, akkor arra ugy is szakit idot es modot.
Ja es Zoli utan lefogytam en sem voltam donna-tonna es nem neztek ferde szemmel ram sehol, igaz nem vagyok szoke, de ha ugy is neztek volna nem is erdekelt volna. Most donna-tonna vagyok, most sem neznek ram maskepp, igaz mar lement 8 kg es ismet karcsusodom.
En is voltam ket gyerekkel allatkertben egyedul, vasutparkban.
Sot Katicat vittuk nyaralni 3 hosan es sielni ket hettel kesobb. Nem lett semmi baja.
Sot meg nem is volt soha beteg, most taknyolodik kicsit ennyi.
Szerintem kicsit akarni kell es kesz.
Zsuzsofi!
Amugy ezt a fajta maszkalast, amit te csinalsz a harom gyerkoccel meg kell szokni es hozza kell edzodni. Kicsit lazan gondolkodni. Ez nem mindenkinek megy. Ezt is el kell fogadni.
Valaki jol be tudja osztani az idejet, van aki nem.
Ugy latom te ezt is jol tudod, sokban megegyezunk.
Jatek!
Nalunk mindent en vettem meg a gyerekeknek, mert igy van megbeszelve. 11 helyrol kap ajandekot. Vettem 11 jatekot, amire ugy gondolom, hogy jo es szeretnen es majd mindenki ki veszik kozule, hogy mit szeretne adni elviszi, kifizeti es kesz. Nalunk ez igy szokott lenni. Igy nincs gond, hogy a csaladba a tobbi gyereknek mit kell venni, fog e orulni neki stb.....
Nalunk azzal jatszik Katica, amivel Zoli. Szerencsere Zoli nem irigy es mindig jut Katicanak is az adott jatekbol.
Tali!
En azert nem jelentkeztem, mert vizsgazom egesz decemberben es januarban. Igaz ket vizsgam van mar csak, de az a ketto szigorlat, az egyik decemberben, a masik januarban lesz.
Ha idom engedi akkor arra tanulok.
Magi